Over the rainbow



Helt underbar!

Gratisbio

Nu är jag med i träsket med Gratisbio. Alla andra verkar det funka för, så nu är det min tur!

Vill du oxå bli medlem? Klicka in här.

Tävling hos Sussie!



Placerad



Jag har placerat min blogg i Täby på bloggkartan.se

Läsarfråga:

Hej
Jag har jättemycket voly, brukar tunna ut håret hos frissan. Måste alltid platta den för att få den rakt och se mindre ut ön vad det gör. Några tips, hur ska jag fixa det, vilka produkter?

Svar:

Hej! du verkar redan göra de saker som man kan göra då man känner att man har för tjockt hår och vill ha det platt. Dvs att du tunnar ut det hos frisören och sedan använder plattång för att få ett plattslutresultat.
Men det du ska göra är att använda bra produkter, speciellt om du plattar det dagligen. Så behöver du ett bra värme skydd, och kanske en produkt som gör att din plattning håller hela dagen, för har man volym och lockar så kommer dom gärna tillbaka då det blir fuktigt i luften. Så se till att ha en hårspray som stänger ute fukten ur håret vilket gör att din plattning håller längre.

Jag älskar L'Oréals produkter, så deras värme skydd är helt underbara.

Finns hos din frisör för ca 150kr/st

Torsdag

God morgon underbaringar!

Är det ingen som tyckte om tävlingen jag lagt upp? Inte en ända kotte som har anmält sig? Så se till att anmäla er! det är ett riktigt bra pris ju! Jag tycker själv att det är drygt att gå och köpa strumpbyxor, så varför inte vinna ett par? :)

Vaknade till för ett tag sen, solen skiner denna dag med. Även fast jag läste här om dagen att det skulle vara molnigt och till och med regn idag. Men inte ett ända moln på himmelen. Lovly!
När Henrik tillslut vaknar av sig själv (tänker icke lägga ner 3 timmar idag på att få upp honom idag ;) ) Men när han väl vaknar så ska vi tvätta hans bil och vaxa upp den, så den blir skinande ren. Det är iaf vad soom står på planeringen för idag.
Vad ska ni göra?

Havet

Godkväll alla!

Sitter här och väntar på att mitt vax ska svalna. Rååkade få vaxet alldeöes för varmt. Så spaden har sagt NO! ett bra tag nu.
Har aldrig vaxat mig förrut, men nu är det på tiden. Hoppas bara inte att det det gör för ont och att resultatet blir bra. :)


Dagen vart iaf underbar! Efter att tillslut fått upp Henrik ur sängen, så begav vi oss ut till Vaxholm eller åt det hållet iaf, till Sandras pojkväns båt. Där åkte vi ut till några klippor och bada och solade, medans pojkarna åkte Wakeboard. Riktigt mysigt och härligt. Rätt så skönt i vattnet. Har nu badat mer än jag gjorde förra året, då jag endast doppade mig en ända gång. Herregud, fattar inte hur det blev så? Varför bara en gång? Visst jag är en bad kruka.. Men still?

Missa inte tävlingen nedan!

Tävling!


Evasunderkläder.se
För att vinna:
- Kopiera in denna kod i ett html-inlägg i din blogg:

<div style="text-align: center"><img class="image" src="https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-2/37662/images/2008/evas-underklder-tvling_14114848.jpg" alt="" /></div><div align="center"><em>Jag är med och tävlar om ett par valfria strumpbyxor för ett värde av 150 kr hos <a href="http://sussie.blogg.se" target="_blank">Sussie</a>, i samarbete med <a href="http://www.evasunderklader.se/" target="_blank">Evasunderkläder.se</a>. <BR>
Vill du oxå vara med och tävla?<a href="http://sussie.blogg.se/2008/july/utkast-img-src.html" target="_blank"> Klicka här.</a></em>

- Skriv en kommentar i detta inlägg där du har med länken till ditt bidrag.

Svårare än så är det inte!

Lycka till nu!


TÄVLINGEN AVSLUTAS SÖNDAGEN DEN 10 AUGUSTI

Vinnarens bloggdesign


Onsdag

God morgon!

Ligger här i bikini och bara längtar efter att Henrik ska vakna till. Fast det lär nog ta ett tag, pojken gick inte och la sig förrens vid halv 7 imorse. Jag fattar inte hur man kan sitta uppe så länge och spela ett data spel.

Men jag vill att han ska vakna till så att vi kan ta oss ner till stranden. Vädret är så underbart, så jag vill packa en picknik korg och ta mig ner till en strand och bara ligga och glassa hela dagen och njuta.

Vilka mer ska till stranden idag? :)

Vinnare av bloggdesign!



Kontakta mig på [email protected]

Älsklingens 20 års present



Det vart ett fotoalbum fullt med bilder från vårat år tillsammans. Herregud så mycket vi hunnit med att göra under endast 1 år.

Outfit


Min helg

Hej alla söta!

Nu har ni inte hört något från mig på flera dagar. Hoppas ni inte tror att jag gått och dött ;) !

Men jag har haft fullt upp där uppe i Hudik, men nu är vi hemma i Täby igen. Så nu kanske jag får tid att skriva lite i bloggen igen. Kommer upp en rolig tävling här i dagarna, som jag tror ni kommer tycka är riktigt rolig. Så håll utkik efter det.
Juste! Ringde till salongen som jag skulle provjobba på imorgon hade tydligen redan hittat något. Trist. Fast det kommer nog flera jobb. Fast på något sätt känns det nästan skönt? Vet inte om det var något med magkänslan som sa att det inte alls var den salongen som jag skulle jobba på.

Men en snabb resume av helgen ska ni få.
Fredag: Var hemma hos Henriks mormor&morfar och passade Vilma nästan hela dagen. Vilma är Henriks lillasyster på 2 år. Så vi lekte runt och hade oss. Vart mycket piggare av det. Sen satt jag och pysslade på med Henriks present hela kvällen.
Lördag: Det var den varmaste dagen på länge. Helt sjukt varmt, hela familjen åkte och badade och jag skickade iväg Henriks för att jag skulle slutföra hans present. Så efter över 2 timmars slit med hans present. Kändes så surt att missa det fina vädret. När jag väl var klar så begav vi oss hem till Henriks morbror som fyllde år. Så då vart det tårta och saft.
Efter fikat så begav jag, Henrik och hans syster ut till Flakön för att fixa iordning lite grejer inför hans födelsedag dagen efter.
Sen vid 9 på kvällen så andlände Anna till Hudik. Så då vart det tur på stan för att åka hem och sedan ta sig ner på staden för stadsfesten.
Söndag: Den stora dagen för Henrik. Jag Henrik och Anna åkte ut före alla andra ut till Flakön, och sen kom hela släkten och det vart tårta och det vart mat. En riktigt trevlig dag. Kvällen blev helt sjukt rolig då Fisken kom upp från Stockholm. Tror verkligen att älsklingen fick en underbar födelsedag.
Måndag: Upp tidigt, och då hade jag och Anna sagt att om det var fint väder ute så skulle vi åka ring. Så ring vart det, men innan så försökte Anna att åka vattenskidor. Gick kanske inte så bra, men efter några försök till så hade det nog fungerat :) Henrik han kom upp på en gång och var fan riktigt duktig på det. Vart riktigt imponerad över min älskling! Sen vart det hemresa mot Stockholm på kvällen.

Fredag

Godagen!

usch vilka feberdrömmar jag har haft inatt. Vart lugnare när Henrik kom hem och proppade i mig en till tablett så att febern gick ner. Så jag kunde sova ordentligt resten av natten! 

Idag vet jag inte vad jag ska göra, är hängig och vädret ute är underbart, men är man sjuk så ska man inte vistas i solen. Så dåligt tajming jag har på att bli sjuk, mitt i värmeböljan lixom. Hoppas på att jag blir friskare till i morgon så att jag kan vara ute när vi åker ut till Henriks landställe. För då vill jag oxå kunna njuta av det fina vädret! bada och sola. Iaf sola!


Vad gör ni idag? :D

Natti

Snart ska jag nog ta och stänga av burken och släcka lampan för att somna. Hoppas jag kan sova bara.

Bloggdesign till utlottning!


Klickas för att se hur designen ser ut

För att vinna utlottningen:

- detta är ett lotteri, så ju fler kommentare. Desto större chans att du vinner.
- Det är endast i det här inlägget kommentarer räknas
- Länka om tävlingen (behövs inte, men ger +ikanten)

AVSLUTAS DEN 29 JULI KLOCKAN 18:00

Torsdag

Hej och godkväll allihopa!

Nu har jag varit i full gång sedan dagen startade, varit till Sundsvall idag för att köpa en del till Henriks bil. Den ska tydligen låta mindre av det. haha! Låter som fan just nu, man hör honom på riktigt långt håll då han kommer brummande.

På väg hem svängde vi förbi en av mina bästa vänner som har landställe här uppe. Hon hade ingen aning om att vi skulle komma förbi, så hon vart lagom chockad då vi plötsligt stod på trappen :) men en lite fika blev det där, och sen hem.
Har faktist mått riktigt bra hela dagen, men nu..nu när vi kom hem igen så slog det bara till. Känner mig helt livlös i kroppen. Måste fan bli frisk så jag kan njuta av det väder ju!

Håll utkik nu! för alldeles strax kommer det upp en utlottning av en design som ni inte får missa!

Utmannar alla som har pojkvän

Vad heter han: Henrik
Vad har han för favoritfärg?: Grön
Vad har han för ögonfärg?: blågröna
Klädstil: Allt möjligt, allt från loddis till riktigt uppklätt
Har han färgat håret nån gång: Japp, och det är jag som färgat varje gång ;)
Har han klippt sig någon gång: Yes, där är det jag som varit framme med saxen
Har han piercat sig: nej
Dricker han: Ja
Röker han: Jupp
Vad har han för mobil: Den platta Sonyericssonen
Vad vill han bli när han blir stor: Det skiftar typ från dag till dag, ska plugga It i höst iaf
Vad har han för färg i sitt rum: Vitt
Har han någon/några systrar: 2 stycken Maria&Vilma
Har han någon/några bröder: Viktor
Vad är hans favoritmat?: Grillat
Vilken mat hatar han?: Sushi
Vad tror du att han skulle göra om han vann 1 miljon: Köpa sig en riktigt fin bil, och skämma bort mig;D
Vad brukar han göra efter skolan: Han går inte i skolan längre..
Vad heter hans pappa och mamma: Kristina & Micke.
Har han bråkat med nån någon gång: Oja.
Vad brukar han göra på helgerna: Hålla på med bilen eller vara med mig
Vad har han för musiksmak: Bandit ska det vara
Hur/var träffades ni första gången?: I näsbyparksskolan
Hur gamla var ni då: 13 + 14
Vad påminner dig om honom: Allting
Vad var det första han sa till dig: Han sa hej till mig i skolan och jag rodnade.
Vad var det första du sa till han: hej, någon gång då jag tog mod till mig ;P
Vad brukar ni oftast skicka sms om: Allt
Är han beroende av något?: Mig ;)
Vad kallar du han: Älskling, gosunge
Vad kallar han dig: älskling, gos, sötist, tjockis
Tränar han: I sängen ;)
Hur länge har ni vart tillsammans: snart 1 år
Hårfärg: Ljusbrunt
När fyller han år: 27 juli
Om du skulle ge han en blomma då han fyller år, vilken blomma skulle det vara?: En vacker ros
Om du skulle beskriva han med 3 ord, vad skulle de vara?: underbar, snäll, snygg
Vilket år är han född: 1988
Gillar du han?: självklart!!

Lämna en kommentar om du svarat på utmaningen!

Följ mig med bloggkoll

Tycker att bloggkoll är riktigt smart. Istället för att hoppa runt på allas bloggar, så kan man fort se på bloggkoll när någon uppdaterat sin blogg. Så har man allt samlat på ett och samma stället. Riktigt smart tycker iaf jag.


Så klicka in här över för att ni lätta ska kunna följa min blogg! :D

Min kväll

God kväll!

Förkylningen verkar inte ge sig :/ Bad älsklingen köpa med sig Polly hem, för jag var så grymt sugen på det. Men självklart ska mina smaklökar precis ha lagt av så inte känner jag någonting alls :/ SURT. Jag som var så himla sugen. Hoppas verkligen jag är friskare imorgon, för då ska jag njuta till fullo av det fina vädret som förhoppningsvis ska infinna sig här imorgon.

Jag och Henrik gick på en jätte skön prommenad här ute på landet förrut. Lånade grannens hundar och gick en lång prommenad här ute på landet. För just nu är vi verkligen på landet, hans mormor&morfar bor på en bondgård och har egna kor. Hur coolt är inte det?
Så här ute är det hur fridfullt och skönt som helst. Verkligen avslappnade att komma hit.


Läsarfråga:

Anna:
hej. hur sätter man in löshår på lättast sätt ? och vad för löshår ska det vara, typ material?

Svar:
Hej! Det allra lättaste sättet att sätta i löshår på själv är att ha löshåret på clips. Clipsen sitter fast i löshåret och med hjälp av dem sätter man fast håret i en egenhår, som att sätta i flera spännen. Det är den enda metoden jag rekomenderar att göra helt själv. Sen finns det andra metoder som man kan göra hos frisören eller tillsammans med någon kompis som är kunnig.

Sen vilket matrial man ska ha, jag skulle satsa på äkta hår som mankan behandla på samma vis som ens egna hår. Det klara av värme från plattång och fön. Sen kan man skilja på det äkta håret i REMY och inte REMY hår, vilket är att i REMY så ligger alla hårstråna åt rätt håll, alltså att rötterna sitter uppe och topparna är längst ner, precis som ditt hår på huvudet. Medans icke REMY hår ligger huller om buller. Så ett äkta REMY hår håller sig bättre än ett Icke Remy hår, men om man bara ska ha det till Clip-on så tycker jag själv inte att det spelar så stor roll. För då använder man det inte varje dag, eller man sover inte på det och det är en av sakerna som sliter väldigt på håret.

Hoppas du blivit lite klockare på detta svar!

Nytt

Lite nytt på bloggen. Finns en länk högst upp nu som heter Om Sussie. Där det står lite om mig. Sen en till länk till design hjälp så att jag får alla frågor relaterade till design dit.
+ att jag har kommit på hur man gör 3 kolumner nu :) Vet inte riktigt vad jag ska ha just där. Just nu är det bara reklam., men något skoj kommer det säkert dit sen :)

Pyssel

Sitter här och håller på och pillar med Henriks present. Den blir väldigt personligt och väldigt rolig hoppas jag! Det är iaf mitt mål med den :) För så myckte kan man väl avslöja? ;D

Var nere på stan och fixade ihop alla grejerna som behövs. Tror jag har allt, annars får det bli en till tripp ner. Men förhoppningsvis så har jag allt. Svängde in en snabbis på Gina för att kolla om dom hade samma underbara rea här uppe och självklart hade dom det. Hittade min body i vitt och blått dessutom, så nu har jag en av varje färg! :D Lovlie. Köpte storlek L denna gång. Kan ha M men det kändes som om den hela tiden ville knäppa upp sig när jag rörde på mig för mycket. Enda nackdelen med den i storklek L är att den är väldigt lös i armarna, tycker att det är snyggt när det är tajt. Men men, man kan inte få allt. Rätt skönt med ett plagg som inte stramar åt så mycket och visar alla ens skavanker. ;D haha!


O n s d a g

Godmorgon alla bloggers!

Min morgon är inte alls så underbar, trodde inte att min förkylning skulle slå ut överhuvudtaget. Men självklart så började jag redan igår känna mig hängigare och nu idag kan jag inte andas genom näsan  min. BLÄ. Hela kroppen är seg, usch och utanför här så är det blåblåhimmel. Alltså prefekt solväder.
Vaknade till imorse vid 6-7 kanske och kollade ut genom fönstret, och då var det grå moln över hela himmelen. Då kom tanken att det kanske inte var så dumt att bara ligga inne idag och ta det lungt. Men nu några timmar senare när jag vaknade till, ja då har någon bestämmt att det ska vara riktigt underbart väder idag.

Men jag måste ner på stan här och se vad jag kan hitta för roliga saker till Henriks present. Skulle vilja skriva här vad det är han ska få, men vill inte riskera att han går in och läser det. ;D

Så jag ska kurera mig idag, ta en tripp ner till stan och kolla läget och antaligen börja på hans present.
Vad ska ni göra?


Biltur

Snart ska jag och Henrik bege oss ut till Waxholm, där vi ska äta middag med mammi och pappi innan vi drar uppåt landet. Sista gången vi ses på ett tag då. För när vi kommer tillbaka ner till Täby så är dom i Norge antagligen. Så snart ska vi lägga in min packning i bilen och sätta oss tillrätta och åka ut.

Så nästa gång ni hör av mig lär bli när jag landat uppe i Hudik.

Outfit


Body: Gina Tricot
Shorts: Gina Tricot
Halsband: Ur&Penn
Skor: Skopunkten
Löshår



Packlista

Nu ska jag börja packa ihop alla grejer som ska med upp till Hudik. Måste även ha med mig en del saker till hans födelsedag.  :) Hoppas han blir glad över det jag tänker ge honom.

Men nu är frågan vad man ska ha med sig upp? Verkar bli hyffsat väder de nästa kommande dagarna. Så sommar kläder känns rätt så bra iaf.  Sen någonting finare tills hans 20 års dag. Herregud! 20år! Det är mycket då är man nästan 30 ju! Usch.. om ett halvår är det min tur.. Tror jag har lite av en ålderskris faktist ;D

Beställnings design


Min Måndag

God morgon allihopa!

Gårdagen var fullproppad med saker att göra från början till slut.
Var som sagt och provjobbade på salongen. Var verkligen jätte kul, men var så himla nervös. Så några felklipp vart det ju så klart. Men hon som äger salongen verkade nöjd med mig. Så dom ville egentligen ha tillbaka mig idag, men jag och Henrik ska ju upp till Hudiksvall idag. Så jag frågade om det var okej om jag kom nästa onsdag, och hon verkade positiv till det. Så nästa onsdag ska jag provjobba en hel dag och ta drop in kunder och lite så. Gillade salongen, den verkade väldigt trevlig så får hoppas på det bästa.

Åkte förbi centrum och gick på rean, Gina tricot var en guld gruva. Visst, det är vårens och sommarens trender. Men det mesta i butiken för endast 49:- och 99:- Sköna priser! :D

Både shortsen och bodyn kosta 49:-/st


Sedan gick min kväll åt att bara städa upp mitt rum och hänga in alla kläder i gardroben. Så det blir skönt att komma hem när vi väl kommer hem. Då är rummet rent och fräscht.

Vad gör ni en dag som denna då?

Ny annonsör!

Efashion.se



Give me give me!




Ge mig lite tips på bloggar att läsa!

Beställnings design


Min kväll

Kom nyss hem från kyrkan. Sista gången där troligen :/ Känns lite sorligt. Mitt vikariat nu under sommaren är iaf slut.

För imorgon så ska jag faktist åka och provjobba på en salong. Ska ha med mig en herr&dam modell som ska klippas. Så det blir min arbetsinterjuv. Är faktist inte alls nervös. Tycker mest att det ska bli riktigt roligt. Hoppas det är trevligt folk + att det är rätt så unga människor som jobbar där.
Sitter och funderar på vilka märken de jobbar med. För jag har aldrig varit vid salongen överhuvudtaget. Hittade bara av en  slump deras annons när jag var med Henrik på arbetsförmedlingen och efter ett samtal så skulle jag infinna mig hos dem imorgon för att provjobba. Så önska mig lycka till!

Svar:

Alexandra fråga:
men jag har en brunt med lite röd nyans , så hur kan jag göra för att få bort det röda ? måste ja bleka hos frissan ? :$

Svar:
Det beror på om du vill bli ljusare eller hålla dig på samma "tonläge" eller bli ljusare, för vill du blir ljusare. Då är det blekning som behövs göras. Men om du vill hålla dig på samma läge som du är nu, så skulle jag gå till en frisör och be henne tona ditt hår med en toning som innehåller grönt som dämpar de röda tonerna som är i håret.

Svar

Till Madde, du hade inte skrivit någon bloggadress.

Men du undra var man hitta koden för ens stora profil bild?
Du högerklickar på den bilden du vill ha och trycker på "egenskaper" och där kopierar du den adress som står. Sen kopierar du in den på det stället där du ville ha bilden. :)

Beställnings design


Done.

Sådära, nu är det en ny design uppe här i bloggen. Inte alls lika plottrig som den förra. Vart för mycket för mig sist. Men nu är det perfekt. Iaf för ett tag tills jag antaligen tröttnar igen ;D



Men nu tänkte jag ta och fråga er! Vad vill ni se mer av? vad vill ni läsa om när ni läser min blogg?

Fullt upp.

Herregud så mycket jag haft för mig de senaste dagarna, har inte ens hunnit lägga mig ner med datorn i knät för ens nu. Då är det illa! ;D haha!

Men mina dagar har varit fulla av jobb + att hela min fredag gick åt till att vara på Kolmården! Hur kul som helst! Kommer upp mer om det senare.

Ska sätta mig och göra om min blogg igen faktist. För denna design var inte jag någonstans. Känns inte som om det är jag, så är det någon som vill ha den istället, så är det bara att hojta till! först till kvarn får den :)

Ha det toppen!

Vinnare


O n s d a g

Hej!

Denna dag har jag varit med Henrik hela dagen.. Vi har jobbat hemma hos honom under eftermiddagen och nu har vi precis varit inne i stan och ätit middag på Bamboo city. Älskar deras buffé den är kung! Dom har världen godat rätt med muslor i. Jag kan äta hur många muslor som helst! :D

Men nu tänkte jag sätta mig och välja ut vinnaren i utlottningen som är idag. Satte ju aldrig någon tid. Men nu bestämmer jag att den är slut precis nu! Så nu ska jag utse en vinnare :)


Ny design


tryck F5 Så får ni se nya designen. Vet inte riktigt om det är en hit? Känns lite förmycket prickig för mig :P

Vad tycker ni?

Idag har det fyndats.



Edit: Såg idag att tjejen i kassan endast dragit 30kr på mitt kort. Så jag fyndade alltså rejält. Allt detta för 3 stycken guldtior. Inte illa pinkat ;)

Designer gjorda av mig

Klicka på namnen för att kolla in deras designer :D

MALIN
FELICIA SESSAN LINNEA SOFIE REYHANA ZIRRI CHRISTIAN ERIKA STEF CECILIA EMMA ELAINE FRIDA JENNIFER
MALIN LISA



Hemlisar på gång!



Snart kommer det upp något roligt här i bloggen! håll utkik säger jag bara! :D


S ö n d a g

HEJ!

Igår var det full rulle från när jag vaknade till sena natten.
Ringde Jennifer innan jag började jobba och hon ville på bio + att hon inte hade något att göra under eftermiddagen. Själv skulle jag ner och jobba. Men nere i kyrkan är alla välkommna, så jag tyckte hon kunde komma ner och sällskpa med mig. Hon valde verkligen rätt dag att vara med. För att det var dop först och sen mässa. Men den som höll i dopet var en av de som är kyrkvärdar i kyrkan. Så hon böjd ner alla till fika. Så vi fick tårta och hela grejen. Riktigt trevligt!

Sen när vi stängt kyrkan så var det bara att ta första bästa bussen till centrum där vi skulle tillbringa de kommande timmarna i en bio salong. Vi såg Mamma Mia! Den var hur underbar som helst! Har dock inte sett musiklaen.. men folk säger att filmen är bättre än musikalen. Helt underbar iaf! Har precis införskaffat mig soundtracket till filmen :D Blir så glad av musiken! :D

Sen när bion var slut så märkte vi att vi missat sista bussen hem med 10 minuter. Så då var det bara att börja traska hemmåt. Hamnade sedan hemma hos Jennifer och hennes familj och satt och drack vin med hennes föräldrar och pratade halvanatten. Riktigt trevligt.

Sen hem och pratade med älsklingen, och råkade tydligen somna i telefonen. Så dum jag känner mig :( Men jag vaknade av att pappa stack in huvudet i mitt tända rum vid 6 på morgonen. Då var det bara att klä av sig kläderna och krypa ner i sängen istället för att sova vidare i en inte så skön soffa ;D haha!

BLOGGDESIGN TILL UTLOTTNING!


Klicka på bilden ovan för att se hur den kommer se ut.

Yes! då är det denna färgstarka och söta design som finns i prispotten.

Jag kör på samma sätt som mina tidigare utlottningar att det är ett lotteri. Så 1 kommentar = 1 lott, så ju fler kommentarer desto större blir chansen att du vinner.

Det är endast i detta inlägg som jag kommer att räkna lotter i så se till att ni kommenterar i rätt inlägg.

AVSLUTAS DEN ONSDAGEN 16/7!


Bakning



Detta har jag sysslat med denna eftermiddag då solen var dum nog att gå i moln för resten av dagen..
Den vart verkligen hur god som helst! och hur lätt som helst att baka. Så denna skapelse kommer att bakas flera gånger kan jag lova!

The vinners!


F r e d a g

Godmorgon!

Herregud så seg jag är idag, undrar om jag håller på att bli sjuk? Hoppas verkligen inte det. Men i kroppen känns det nästan så.

håller på att telefon terra Anna för tillfället. Läste i hennes blogg att hon skulle sola idag.. Så hon kanske vill sola med mig? alltid roligare då man är två, men först måste den lilla flickan lyfta på sin lur oxå. Men den gör hon inte.. Usch, hatar när folk inte svarar när man ringer.
Tror egentligen inte att det är så bra att vi är så nåbara i dagens samhälle, för svarar inte en person när man ringer så brukar de flesta tro att man dissar eller liknade. För ibland önskar jag att jag inte ens hade en telefon, för det blir så sjukt mycket missförstånd pga en liten mobiltelefon. Ingen annan som känner så ?

Anna svara nu!
Jag går iaf ut och steker nu ;D haha!


Återkommer senare idag och fortsätter att beta av beställningsdesigner och visar några av de designer jag har gjort :)

Min torsdag

Hej alla söta!
Sitter just nu och nördar mig framför datorn här på tåget. Trist att jag inte skaffat någon internetdosa ännu.
Men snart kommer det :) Så då kommer jag tillochmed kunna publicera detta på en gång. Så just nu i skrivande stund känns
det lite nördigt att jag inte kan bara trycka på publicera så ni får se vad jag håller på med :P haha!

Så min dag idag har hittils beståt av att packa ihop mina grejer för att sedan sätta mig på detta tåg som gick 11:00.
Var jätte jobbigt att säga hejdå till söt. Även fast vi ses på tidigast måndag så var det jätte jobbigt. Skulle jag inte jobba
ikväll så skulle jag själv klart ha stannat kvar längre. Men plikten kallar, och jag måste jobba ikväll.
Hoppas jag orkar det, för jag känner mig helt trött och slut i kroppen. Sovit en timme på tåget här nu, kanske hinner powernappa lite när jag kommer hem oxå? aja får hoppas att jag piggnar till iaf.

Yes, men nu ska jag luta mig tillbaka och lyssna på Veronica Maggio.
Ha en toppen dag!


publicerat: 12:29

Tävling hos Lily


Jag tävlar om denna söta babydoll med tillhörande trosa hos Lily, sponsrat av ingelita.se.
Klicka här för att komma direkt till tävlingen

Hudiksvall

Hej allihopa!

Förlåt för den dåliga uppdateringen!
Satte mig i söndagskväll efter jobbet och började kolla upp tågbiljetter och hamnade på tradera, där jag började att buda på en tågbiiljett hit upp till Hudikvsall. Så det var bara att packa väskan där på kvällen och vara bered på att åka dagen efter. Skulle jag inte vinna på tradera skulle jag köpa mig en bussbiljett. Så upp hit skulle vare sig jag vann eller inte. :)
Pappa och jag vann på budgivningen på måndagsmorgonen. Så på tåget 14:30 satt jag ;D

Så då kanske ni förstår varför det varit så dåligt uppdatering. För jag har träffat min älskling och varit med honom. :D

Så underbart att åka upp hit, började bli depprimerad igår när det regnade så i Stockholm, för att komma hit till en blå himmel och strålande sol + att solen är uppe ännu längre här uppe, så det är ljust och härligt hur länge som helst. Iaf i jämför med Stockholm.

Så min dag idag, går åt till att lega ute i solstolen och pressa. Solen tar hur bra som helst här.. Blir massa brun. Sen slutar älsklingen att jobba om några timmar och då ska vi förhoppningsvis hitta på något roligt :D

And the winner is..



Känner du dig träffad?
Skicka då iväg ett mejl till [email protected] märkt "vinnare av bloggdesign"

Snart dags

Nu är det bara några få minuter innan jag ska dra vinnaren i min design utlottning :D !

Lycka till allihopa!

God natt

Nu är jag hemma från en trevlig kväll med Amanda + hennes australienska kusiner. Herregud vilken bred dialekt dom hade, och jag som ändå förstår engelska rätt bra med tanke på den engelska pappan som jag har. Så jag sa fel ett antal gånger, och jag fattar inte.. min engelska brukar vara rätt hyfsad men idag ville den inte alls samarbeta med mig alls. Gick hur dåligt som helst att prata.. Fattar inte varför.. Så pinsamt.

Men nu ska jag hoppa i sängen!
Puss och Godnatt!

L ö r d a g

Denna dag har jag faktist inte gjort så väldans mycket med. Jobbade på ett dop, och det var nog det mysigaste dopet jag varit med om. Prästen var så gullig och det vart en så glad och mysig cermoni.
Hälsade på de första som kom till kyrkan i sällskapet och fick till svar av en "oj, en vaktmästare som är så vacker. Det är inte vanligt" blev så glad så glad! Det gjorde min dag :)

Ska kanske ut nu ikväll med Amanda och hennes kusiner för att ta igen den misslyckade utgången igår. Fast det är fortfarande samma problem denna kväll som igår, var kan man gå där det icke är 20+ i åldersgräns? Verkar praktiskt taget omöjligt. Men får se vad som händer när dom ätit klart och ringer mig.

Vad ska ni göra ikväll?

Mina riktigt sommriga skor! :D


Få din blogg designad av mig

Så kul att det är så många som är med i min tävling om bloggdesignen :)

Men är det någon som vill att jag gör designer åt dem så kan man alltid klicka in på bilden till vänster så kan ni läsa där hur ni går tillväga om ni vill ha en design av mig.

Min fredag

Gu vad roligt att det är massor som vill ha designen! Fortsätter det såhära så blir det antagligen likadant som förra gången att det blir flera som kommer vinna i tävligen.
Verkar det bra?

Denna dag har jag varit i full gång heladagen. Vaknade av att Jennifer ringde och väckte mig och då var det bara att klä på sig och cykla iväg för att möta henne vid brevlådan för att bege oss ner till stranden. Där vi tillbringade de kommande timmarna i den glasande solen. Helt underbar.
Bega mig hemåt runt 3 tiden, kom hem och fastnade framför datorn med solsting. Men efter ett antal glas vatten var jag upp and going igen.
Eva kom sedan förbi för en koll av sitt löshår, där en hade lossnat. Så jag tänkte först bara sätta om en. Men valde sedan att sätta om alla. Lika lätt så. Så hon fick ett fint långt hår.

Nu på kvällen vart jag rätt besviken. Trodde inte alls att det skulle bli svårt att hitta något ställe att gå ut till en fredagskväll. Men tydligen så är det de, finns endast 4 ställen i Stockholm (som jag hitta på internet) som har åldersgräns 18. Jag som skulle med Amanda och hennes två kusiner ut ikväll. Dom skulle in till en bar tillslut och dom har väl gett sig av typ nu, och det kändes inte som en hit för mig någonstans. För jag har inte råd att åka in och ut till stockholm, när jag inte har busskort eller något. Men vi ska försöka åka in imorgon, men då lite mer planerade. :) Hoppas vädret är lika underbart då! :D

Bloggdesign till utlottning!



Nu är det en bloggdesign till utlottning igen! Klicka på bilden ovan för att se hur du kan bli den lyckliga vinnaren!

Halens


De återfunna nycklarna

Nu har jag varit hemm ett tag. Ska ta och fixa iordning i mitt rum. Vände som sagt upp och ner på mitt rum igår när jag letade efter den borttappade nyckeln. Kunde inte hitta den någonstans, såg bara framför mig den sköna summan pengar jag skulle behöva betala till mor&far för byte på alla dörrlåsen i huset. Gav till slut upp och åkte hem till Henrik. Hade frågat honom om han sett den. Men icke. Så hörde hans mamma det, och då sa hon att det hängde en nyckelknipa i deras nyckelskåp som hon inte visste vart dom gick. Så jag gick och kollade och där hängde dom snyggt och prydligt. Mina hem nycklar och jag kände mig helt plötsligt flera tusen kronor rikare.

Så idag har jag den roliga uppgiften att städa iordning mitt rum. Mindre kul. För jag har verkligen rört till det totalt.
                     

Buss strejken!

Jag trodde då inte att jag skulle bli besvärad av denna bussstrejk faktiskt. Men självklart idag skulle jag det.
Jag och Henrik har sovit hos honom inatt. Han skulle och har redan nu åkt iväg till Hudik igen för att jobba. När han gick upp imorse vid 9 tiden så orkade inte jag gå upp oxå. Så jag valde att somna om, utan en tanke på att han var mitt ända säkra kort hem. Han sa tillochmed att han kunde köra hem mig, men jag tänkte att jag kunde få några timmar mer sömn och ta mig hem enkelt sen.
För bussen jag brukar ta från honom går varje halvtimme och det blir bara en resa på några minuter + en prommend.
Men när jag sedan slår upp mina ögon 3 timmar senare märker jag att dett inte alls skulle vara så lätt att ta sig hem.
Vid den här tiden trodde jag inte ens att jag skulle få min telefon laddad vilket gjorde att jag inte ens skulle  kunna gå och ta tåget från Visinge. Dessutom så när jag gick in på sl.se och skulle söka efter hur tågen gick. Så var det ända jag kunde få upp var bussvägen, och det hjälpte mig inte ett dugg.

Satt och ringde hem från deras hemtelefon utan att mamma svarade, så ingen skjuts kunde jag tänka mig få därifrån.
För det jobbigaste i det hela skulle vara att få med mig min dator hem. För den är inte det lättaste att konka på med mina klena axlar och i denna hetta. För annars hade jag faktist snällt trippat iväg hemmåt.

Men så tillslut när jag fått igång min telefon så ringer jag en sista gång hem till mamma. För att komma underfund med att hon varit hemma hela tiden och legat ute och solat! Så lat! eller det är väl rätt skönt, men inte skönt när hon inte hör telefonen.

Så det jag kan komma fram till i det här är att jag inte gillar bussstrejken! och jag blev drabbad!

This night

Yesbox. Som ni ser så var jag uttråkad denna kväll, suttit och väntat på Henrik så att vi kan kolla på Midsummer murder som jag spelade in bara för att han skulle iväg en sväng. Men hans sväng verkade ta längre tid? ;P Men nu lär han komma när som helst.
Japp så tillbaka till vad jag har gjort under denna tid då jag har haft tråkigt. Jo som ni ser så gjorde jag om min bloggdesign. Denna blev väldigt gullig och sommrig. Me like it very much! Men skulle vilja ha en ny ego bild på mig själv. Blir nog att fixa iordning mig själv och fota lite egobilder. För det var år sen jag tog några ego bilder, och då var jag drottningen över egobilder när jag var mindre. Undrar om det är så att jag har vuxit upp? :P

Hitta hem

usch. sitter och tittar på Hitta hem på 4an. Kollade på det igår oxå, dom visar när dom gjorde tillslaget på Värmdö. Där en gammal dam hade 150 yorkseriterrier (hur stavas det?) alla var vanvårdade. Huset ser ut som skit, var hund skit överallt på golvet. Så hemskt :(  Tycker så himla synd om hundarna.. Sån tur att dom tillslut kunde ta hand om dem. Så att alla dessa hundar kan få ett vettigt liv till slut.

Tävling hos Catwalkqueen

Jag är nu med och tävlar om 2 goddiebags från Maria. Hoppas verkligen att jag vinner någon utav Goddiebagsen! Skulle verkligen göra min dag!

Goddiebag 1:

Klänning från Chicy.se, dockor från Voodolls, smink och presentkort från Care of Lena, te från Mighty Leaf, nagelkit från Depend, halsband från Puss.

KLICKA HÄR FÖR ATT TÄVLA

Goddiebag 2:

Hörlurar från Pikmee, tamponger från Girlstuff, sminkkit från Yves Rocher, väska + portmonnä från IVANAHelsinki, halsband från TINTIN Style, bluepill, detoxplåster och hudkit från Bodystar, djuprengörande olja från Nea of Sweden.

KLICKA HÄR FÖR ATT TÄVLA


T i s d a g

Sorry för den dåliga uppdateringen!

Henrik kom som vanligt hem mycket tidigare än vad han sagt. Så medans han sitter i bilen på väg hit och pratar med mig och berättar att han ska hem och sova. Så tror jag blint på det och sen en timme senare kommer det in en söt prick till mig i mitt rum. Och det ända som jag kunde få ut mig var att han var dum, för jag vart så chockad. Ännu en gång. haha!

Så därför har det varit dåliga uppdateringar här det senaste dygnet.

Men tell me, vad vill ni se mer av i bloggen?