Hjälp mig!

Nej usch usch usch!

Nu blev jag riktigt rädd, ringde precis ettt dolt nummer. Men jag brukar alltid svara, för det finns folk i min omgivning som har doltnummer.
Men det var tyst först, och sedan började en låt spelas.. Hoppas verkligen inte att det var något sånt där företag? Som drar en massa pengar.. Fan alltså om det var de..
För jag har bara hört att dom ringer från ex +88 nummer osåvidare och inte från hemligt.

Någon som vet? :S

Beroende framkallande!

Nu blir det veckans höjdpunkt!
Grey´s Anatomy säsong 5 avsnitt 6

http://tv.popcrunch.com/wp-content/uploads/2008/02/greys_anatomy.jpg

Jag har väl sagt att jag är rätt besatt utav den serien? ;)

En resume av veckan!

Kan dra en liten snabbis om vad jag har gjort de senste dagarna.

Onsdag:
Åkte in till stan och hängde ett tag på min gamla salong. För att sedan möta upp Jessica för en mysig lunch på TacoBar, för båda hade ett stort sug efter en nachotallrik.
Skulle följa med henne och hennes kompis till Buttriks men det var låååång kö in i butiken och det var någon man med walkitaki som stod utanför och prata med personalen innanför för att se till att det inte blev för många inne i butiken.
Då gav jag upp och tog mig mot Makeup institute för att var modell åt Steph, denna gång för Trend och det blev faktist rätt snyggt. Inget man kanske använder till vardags, men till fest helt klart!

fockusera på ögonen! ;D
Efter sminkningen så for vi iväg tillbaka till min gamla salong, för att klippa igenom hennes hår.
Sen var det bara hem och sen däcka jag väl ganska bra efter det!

Torsdag:
Jobba 10:00-19:00 för att sedan träffa upp Emelie för en grymt trevlig kväll men kaffe och naturgodis och en massa prat och minnen som vanligt!

Fredag:
Jobba 10:00-19:00 och nu sitter jag här och skriver denna resume! ;D Ska ta och hoppa i säng tror jag snart! Så jag orkar med morgon dagen!

Jag har en underbar vän!

Hej alla söta!

Nu var det ett tag sedan mina ord målade denna sida, men jag har verkligen inte haft tid. Vart i gång hela tiden sedan i onsdags.

Vi flyttade hem till H för att bo här ett tag och jag har bara inte orkat plocka upp min dator för att använda den. Så den har stått orörd.
Har jobbat torsdag och fredag nu, och sedan kommer jag jobba imorgon dessutom 9:00-17:00 som alla andra lördagar.
Fast jag kollade lite i schemat som dom har, och jag är faktist inte uppskriven något mer efter denna helg. Får se till att jag får lite mer tider att jobba. Så jag får in alla pengarna till utbildningen, men det är inte mycket kvar nu.. Känns surt om jag inte skulle klara mig.. Men lever jag snålt och sparar så bra som möjligt.. Då är jag där på nolltid!

Igår efter jobbet så träffade jag Emelie, hade en hel mysig kväll med kaffe och naturgodis.. Kvällen var verkligen toppen! Flera sådan kvällar tack!
Tycker så mycket om min Emelie, vi har känt varandra sedan några dagar innan första skoldagen i 1an så det är ca 12år nu? eller vad det blir.. våran vänskap är så enkel och båda ställer upp för varandra i vått och torrt. Som idag, hon kom till centrum för att äta lunch med mig, när hon egentligen bara kunde ha tagit lungt hemma. Men hon satte sig i bilen och kom till mig.
Vill bara säga att jag tycker om dig vännen! Du är guldvärd!<3

Beauty 08 på Kistamässan

Från början var det så att jag tänkte dra med mig H till mässan, för att vi skulle fira våran 1års dag.. Men han hoppade in och jobbade i sista stund så jag vart väldigt besviken först, men Jennifer hade sagt att hon skulle vilja följa med så det blev vi två som åkte dit till slut.
Tror nog det var lika bra att H inte åkte med, då han antaligen hade haft skit tråkigt. Så det slutade bra efter allt.

Jag och Jennifer hade verkligen riktigt flyt när vi kom dit, det kostade 130:- att komma in på mässan
. Men precis när vi skulle in så stoppar en dam oss och säger att hon har två biljetter till oss. Eller egenltigen var det inte biljetter utan utställar lappar, alltså att vi var utställare för hennes monter. Verkligen hur gulligt som helst. Blir så glad varje gång någon gör något sådant.

Väl inne fanns det hur mycket grejer som helst att kolla på, hittade hur många nagelskolor som helst.. Fast jag är nog väldigt inställd på att jag ska gå på den jag kollat på i 1½ år. Hittade en massa andra roliga grejer där med. Make up store hade ett stånd och sålde sina produkter rätt billigt, kom undan med en sånda super conceler med tre olika färger för 200:- och en ögonskugga för 100:- då jag och Jennifer delade på två ögonskuggor som man kunde köpa för 200:-.
Vi var ju där på söndagen, så då ville dom ju bli av med allting och ca en timme innan dom stängde hela mässan så ropar dom ut att nu säljer dom ut allt för 50:- och 100:-, fast vi hade troligen inte fått något då.. Då alla trängdes runt deras bord..

När vi gick förbi Bobbys hårstudio så kunde man skriva på lappar med ens namn och för att vara med i en tävling. Jag och Jennifer skrev på lapparna för skoj skull, och sedan vid dragningarna vid scenen.. Vems namn ropade dom upp tror ni? Jo Susanne ******* ! Haha, och inte kunde dom uttala mitt efternamn som vanligt, så jag fick gå upp på scenen och ta imot ett present kort på 250 kr på shoes.se, hade hoppats på ett present kort på 500:- eller 1000:- men 250:- är ändå riktigt bra!
Det var föresten Daphne Leon och Linda Rosing som var prisutdelarna.

1. Linda Rosing och Daphne
2. EMD
3. EMD
4. Jennifer och jag med mitt stora smile!

T i s d a g

Godmorgon söta!

Känns som om jag mår bättre idag, har fortfarande rätt ont i kroppen.. Men förhopningsvis så borde det gå över idag då jag bara tänker vila. Har inga större planer inplanerade idag, vilket är skönt.
Kanske kommer en klippning senare idag, men det är då jag får ta ställning till om jag kommer orka göra det då.

Sitter just nu och kollar runt på H&M hemsida, och märker till min stora förvåning att dom har gjort om deras hemsida från grunden.
Tycker att det ser riktigt bra ut, och det är mycket enklare att hitta alla plaggen nu. Så tummen upp för H&Ms hemsida!

Funderar just nu på om man ska gå och baka scones? är grymt sugen på det...
Vad gör ni idag ? :)

Läsarfrågor:

Fråga:
jag har väldigt väldigt rakt hår och nästan ingen volym alls. och ibland när jag fixar håret till hollywood lockar så måste jag andvända en massa hår spray, avskyr hår spray! finns det några andra tips?

Svar:

Min första fråga blir, hur fixar du dina lockar? Genom att rulla upp håret eller med locktång?
För rullar du upp håret, så kan du alltid använda en stark mousse i fuktigt hår, och sedan måste du använda iaf lite hårspray för att fixera lockarna så att de håller hela kvällen då du väl tagit ur spolarna.
Använder du locktång, så borde  du ha ett värmeskydd i innan för att skydda håret mot värmen. Det finns då värmeskydd som har rätt mycke stadga i sig. Men fortfarande så kommer lockarna att hålla mycket bättre och längrer om du använder hårspray.
Vad är det som du avskyr med självaste hårsprayen?

Fråga:
Något bra tips på hårprodukter och någon frisyr som en kille med halvlångt hår kan ha? lite missnöjd just nu faktist, så behöver lite tips :)

Svar:

L'Oréal profesionnel har en hel serie som heter Homme som är utvecklad för just killar. Finns lite olika shampoon för olika önskemål. Tycker att det verkligen är en bra serie och sen luktar den sådär underbart manligt! ;D
Sen till stylingprodukter, så är jag helt frälst vi Di Fi vax helst den blåaburken. Som inte är jätte hård utan man kan göra om frisyren om man vill enkelt. Till dom tre frisyrerna här nere så passar just det vaxet jätte bra.
Nu har jag ju inte sett hur långt ditt halvlånga hår är, men dessa tre frisyrer här nere tycker jag är snygg och så har dom lite mer längd.


Fråga:
Jag har naturligt svart hår , men har funderat länge på att färga en stor slinga blondt. Är det sant att det håret kan gå av? Och vilket märke/färg rekommenderar du om man vill göra det hemma?

Svar:

Om du aldrig har färgat eller liknade förrut så borde det inte gå av. Ett naturhår tål rätt mycket, men det är helt klart olika från hår till hår. För är du väldigt mörk så är det många "steg" som håret måste ljusas upp för att bli riktigt blondt, så det kan ta ett tag att få det så blondt du vill ha. För som jag skrev så är det många steg för att komma upp så ljust som du vill, och slingan kommer under färgningen att skifta i rött/orange/gul. Det är medans man tar bort piggmenten i ens eget hår, och de röda pigmenten är svårast att få bort.
Jag tycker att du borde gå till en frisör och göra denna slinga, då hon/han kan kolla på ditt hår få fram precis den färgen du vill på slingan.

Fråga:
Hej Sussie!
Jag har självlockigt hår och använder just nu lock-gele från Scandinavian Formula. Den är helt ok, men jag känner nästan att den hämmar lockarna litegrann. Vilket märke har de bästa produkterna för lockigt hår? Typ lock-gele och sånt?

Svar:
L'Oréal profesionnel har en serie som är till för just lockiga hår, som heter Shine and curl. Som är till för både självlockiga hår och permanentade hår. I just den serien så är det schampoo, balsam och inpackning. Men när det kommer till produkter, så har jag testat en lock kräm från Wella som jag verkligen tycker om. Då jag har haft rätt mycket självfall i mitt eget hår då det var långt. Den heter Jelly Wever-Curl Gel.

Gelé som samlar ihop lockar och tillför fukt och spänst. Stärker och skyddar håret med Pro-Vitamin B5 och UV-filter.
Användning: Massera en liten mängd mellan händerna och applicera i torrt hår.
http://www.girlznight.co.uk/images/u/143178_b.jpg
Fråga:
Får du inte ont i ryggen av att stå så mycket upp??Det skulle ja få...


Svara:
Jo, jag är nog inte den bästa kandidaten för att vara frisör egentligen. Då jag i perioder har väldigt ont i ryggen, men mycket handlar om att man ska tänka på hur man står. Att man använder rätt sorts skor och viktigaste av allt är att man tränar regelbundet.
Jag tränar faktist inte ännu men efter jul kommer jag börja ordentligt, men känner det helt klart i kroppen att det är dags nu för att börja träna så att jag kan hålla på med mitt yrke i många år till.

Fråga:
Jag bleker mitt hår, men et växer ut så jäkla snabbt igen så jag får en ful mörk utväxt som jag hatar. Jag vet att det inte är bra att bleka håret, det säger ju alla frisörer. Men i alla fall! Nu till min fråga. Kan man bara bleka utväxten eller kommer det se för jävligt ut?


Svar:
Självklart kan du bara bleka utväxten. Du har ju antagligen fått den färgen som du velat gångerna innan du ha blekt håret. Så det är bara att du lägger i blekningen på själva utväxten, enklast är väl om du tar någon vän till hjälp. Så att det bara hamnar i utväxten. Sen är det bara att kolla när tiden är klar om det är lika ljust som resten av håret. Om det inte är det, så ha det i några minuter till och skölj ur det då det är samma färg som resterande håret. Om du använder silvershampoo i vanliga fall så kan det bli så att det du bleker ser "gulare/varmare" ut än det som är på längderna. Men då är det bara att du använder silverschampoo när du tvättar håret så blir det samma färg helavägen.. :)



Kanske ska satsa på att bli lärarinna? ;D


Bara för att jag såg mer eller mindre ut som en lärarinna på våran middag i lördags! ;D




Undrar om influensan e på g?

Go kväll sötisar!

Börjar undra om pappi har smittat ner mig med influensan.. För dagen har gått åt till att sova, kroppen strejkar och jag har ont i varenda led känns det som. Matlusten tappade jag någonstans på vägen dessutom.
Hoppas verkligen att ni mår bättre! Antar att många därute dessutom njuter av höstlovet, härligt det skulle vara om man hade lov hela denna vecka.
Fast jag har "ledigt" till Torsdag då jag jobbar nästa gång, och "peppar peppar" att jag nu inte har influensan.. För jag måste jobba för att få ihop pengarna till min utbildning! längtar som en tok just nu efter att papprerna kommer hem och jag kan se framimot att lära mig hur mycket nya saker som helst! För jag ska bli nagelspecialist och lära mig tre olika tekniker Gele, Akryl och Glasfiber.. Längtar som bara den!
http://www.modette.se/ImageProvider/upload/tinymce/modette/21028/naglar__b450m.jpg

Beställningsdesign.


Måndag

Godmorgon alla söta!

Min helg har varit så fartfylld så att det är sjukt nästan.. eller det resulterade iaf i att jag blev sjuk och drog på mig ett migrän anfall. Egentligen borde jag stå på salongen och jobba just nu, men det är inte riktigt lägligt då jag har migrän. Så jag sjukskrev mig idag.

Jobbade i lördags på salongen och sedan var det fyrarätters hemma med familjen och gäster. Var riktigt trevligt och jag var hur mätt som helst när vi var klara.
Jobbade sedan som vaktmästare på söndagen och åkte senare till Kista mässan för att gå på Beauty 08 (kommer ett inlägg om det senare) med Jennifer och det var riktigt kul och lärorikt, märkte att det fanns rätt många fler nagelskolor än jag kollat på. Fast jag är nog ganska inställd på den som jag har kollat på i över 1½ år nu.

Jag och H firade även 1 år som förlovade i söndags,
så vi avslutade kvällen med att gå ut och äta på min favorit resturang. Bamboo City som har asiatisk och mongolisk buffé och det finns alltid hur mycket mat som helst, och min favorit är wooken med musslorna, den är verkligen gudomlig!
Kan faktist inte förrstå att det redan har gått ett år sedan har sa dom där små orden. Tiden går verkligen fort nu förtiden! Men 365 dagar har ringen prytt mitt finger.
 

Fredag

Godkävll mina söta grodor! :)

Jag är på så himla bra humör idag, bli typ alltid på jätte bra humör då jag jobbat på salongen.
Förstår inte varför, jag blir pratglad och allt.. Tycker nästan att det borde bli tvärtom, då man är så social när man jobbar så att det nästan blir för mycket prat och ett leende på läpparna. Men det blir det inte på mig, utan jag blir bara ännu mer pratglad. Fast någon dag kanske det vänder?

Lunchade med mamma idag. Var rätt komiskt.. För hon ska alltid kolla in på salongen på fredagarna då hon själv lunchar i centrum för att se om jag kanske vill äta med henne. Oftast ser jag henne inte då jag antagligen står med kund just då och går inte på lunch förens vid två tiden. Medans hon går på lunch redan vid 12 tiden.
Men idag vart jag ombed att gå tidigare, och vem stöter jag på precis utanför salongen? Jo mammi som tog sin vanliga tur förbi för att kika in och se om jag kanske hade lunch.. ;D Mammi är så söt! :)

Denna kväll har jag inte gjort mycke alls, gosat lite med H och pratat och kramat på varande. Men mycket mer produktiv har jag inte varit, och snart ska jag hoppa till sängs. För jag börjar 9:00 imorgon och jobbar på till 17:00. Ska sedan hem för att fixa mig lite och sedan är det fyra rätters middag som gäller här hemma imorgon då en familj till familjen kommer på middag. Kommer bli riktigt trevligt! och jag är grymt nyfiken på vad det är för fyra rätters middag som mammi&pappi ska göra.. Det ska tydligen gå i ett italienskt tema. MUMA!
http://home.swipnet.se/mediamike/jacob/italienskaflaggan.jpg

Lugn och ro i knoppen

Godkväll mina små grodor!
(hade en lärare i grundskolan som alltid kalla oss för grodor ;D )

Jag har haft en så underbart skön kväll, en såndär då man bara känner lugn och ro i kroppen. Allt känns lixom bra och man stressar inte för något, utan livet känns som om det står i så bra balans.
Suttit här på min soffa, haft myspys belysning på och en massa doft ljus tända. Kollat runt på bloggar och gluttat på tven och som sagt bara varit. Så himla skönt.
http://decor.webblogg.se/images/doftljus_granit_1149592026.jpg

Fast jag har haft lite negativ tankar om att jag jobbar imorgon, fast å andra sida så vill jag jobba. För det är så himla kul att vara frisör och träffa på nya människor helatiden och göra dem glada. Så egentligen förstår jag inte varför jag tänker så negativt på att jobba imorgon? Antagligen för att jag är ledig så ofta och har inga måsten och helt plötsligt så har man måsten..
Blir jobb tre dagar i sträck nu två dagar som frisör och den tredje som vaktmästare i kyrkan. Så det blir fullt upp i helgen!

Så det blir lite dålig uppdatering här i helgen skulle jag gissa på.

Men missa inte att kolla in dessa två inlägg!
Det här & Det här

Fikat med Linn

Hej alla små grodor!

Kom nyss hem från en fika med Linn.
Det var jätte trevligt! Vi har faktist aldrig egentligen träffats på detta sätt, för på den tiden jag hängde i Norrtälje så var hon med i samma "gäng" då hon var tillsammans med en av grabbarna där.
Så vi har endast träffats på några fester och inte sagt så jätte mycket till varandra.
Men nu så hade hon fått jobb här i Täby i samma del som jag bor i, så jag tyckte att vi kunde ta tillfället till akt och ta en fika, då jag läst hennes blogg rätt länge och att träffa nytt folk är alltid kul! :)

Vi hade hur kul som helst, och båda är pratglada så det vart inte en ända tyst stund som det lätt blir då man aldrig träffats förrut. Men det hände inte oss, utan vi babblade på som bara den.
Det hände än jätte hemsk/pinsam/läskig/komisk sak när vi satt där på fiket mitt i centrum.
Det gick förbi en uteliggare/fullgubbe och han stannade brevid oss och sa till mig:
-Vad fina flätor du har, la märke till dom direkt.
(jag och Linn bara kollar på varandra och garvar)
-Du har oxå en fin fläta, sa han till Linn.
Sen vänder han sig mot mig igen och säger
-Snyggt med stora pattar oxå..
(Jag börjar garva som fan, lixom vad ska man göra?)
Sen börjar han go bort och jag och Linn bara garvar och vet inte riktigt vart vi ska ta vägen.
För att sedan kommer han tillbaka efter 20 meter och ger oss varsin ros och säger förlåt för att han var otrevlig och oförskämd.
Jag och Linn kunde inte göra mycket mer än att bara sitta och garva åt det hela! ;D

SussieSussieSussie

Ibland vill man bara ge sig själv en puss för att man är så bra, fast ibland får man vara arg på sig själv och ge sig själv en liten utskällning! ;D haha!

Torsdag

Godmorgon sötisar!

Vaknade för 1½ timme sedan men gick inte upp förens nu. Låg och väntade på att chefen skulle höra av sig..
För dom skulle kanske behöva extra personal på salongen idag pga sjukdom.
Men han har inte hört av sig ännu och dom öppnade för en timme sedan. Så det verkar inte som om det blir något jobb idag.

Ska fixa klart det sista i rummet, blir så irriterad på alla små grejer som är kvar sist när man städar.. Jag är alltid så otålig så jag slänger typ bara ihop allt i en hög och "gömmer" in det någonstans i en låda eller så.
Men idag får jag inte göra så, utan det ska sorteras och läggas på sin plats!

Hann ju inte med att färga ögonfransarna igår heller
. Gör nog det senare ikväll, även fast jag använder mascara när jag väl sminkar mig. Så har jag så ljusa fransar längst ut så det ser bättre ut om jag skulle "missa" någon frans med mascara, speciellt på under fransarna som jag nästan aldrig sminkar.
Brukar ni färga era ögonfransar?


Färgat bort min bruna slinga.


Sådär nu har jag i dom två senaste timmarna färgat bort denna slinga. Fick lägga blekning två gånger. För det måste har varit mycket rött i den bruna färgen som vi la i då vi gjorde slingan för 2 månader sedan. För det röda vill verkligen inte släppa. Så som ni ser så är det slingan nu lite orangeskiftande, men den är nu lika "ljus" som resten av håret. Så jag får se hur den mår om en vecka eller så.. Då får jag ge mig på den igen, och försöka få bort det röd/orangea :)

Frisörfrågestund



Japp precis som texten över så kör vi på en Frisör frågestund!
Svara på allt ni kan komma på som har med hår, frisyrer, produkter you name it!

Men innan du ställer frågan så kolla igenom här om du kanske redan där hittar svaret till din fråga.


Fråga på tillochmed den 26 Oktober.


Kocken Sussie

Godkväll sötisar! :D

Har ännu inte hunnit med att färga den bruna slingan eller ögonfransarna. Hoppas jag hinner det innan kvällen är slut bara!
Tog mig an mer i rummet än som var tänkt, rensat ut en massa kläder dessutom. Tänkte kolla om det kanske finns något intresse här i bloggen för några utav kläderna som knappt är använda. Men återkommer med det senare.
Rummet börjar verkligen ta form nu, ska bara sorterar i hop dom sista kläderna och sedan är det snyggt och prydligt.

Gissa vad jag gör just nu?
Jo jag är mitt uppe i att göra middag till familjen. Eller det är faktist jag och mamma som gör middagen denna kväll. Lasange med spenatpastaplattor. Jag står för becamelen medans mamma står för köttfärssåsen, verkligen smidigt att göra så. Då båda blev färdiga med sin del nästintill samtidigt.
Ska bli gott, hoppas bara jag är lite mer hungrig om en halvtimme då det är klart. För just nu känner jag mig bara mätt och svullen.

Snart borde det pipa i köket och middagen ska serveras! :) Tycker att det är så kul att laga mat och se folks miner då dom äter.
Gillar ni att laga mat? :)

Idag ska det fixas och trixas!

Godmorgon alla söta! :)

Hur mår ni idag?
Jag mår faktist mycket bättre än igår, även fast jag trodde att jag skulle bli mer sjuker. Då jag var så kall och frusen då jag var klar ute i vaxholm.

Idag har jag faktist planerat lite.
Ska ner i förådet och hämta upp en ställning som jag kan hänga alla min kläder på medans jag sorterar dem. För jag vet redan nu att jag inte har plats för alla dessa kläder som jag äger. Men på något bra sätt så måste jag få in dem. För dom kan inte bo på min soffa längre, för då gosar bara min lilla kisse in sig där och alla kläderna blir så håriga. Vilket är så himla jobbbigt, för man får aldrig bort hårstråna från kläderna sedan.. Dessutom så har jag ingen koll på vart kläderna är.


Sen ska jag även färga bort min bruna slinga ihåret, hade hoppats på att Jessica skulle komma förbi idag så kunde hon hjälpt mig. Men hon var upptagen. För nu ska jag inte ha den bruna slingan längre, är så sugen på att klippa hel lugg och då ligger inte den slingan snyggt. Hoppas på att det inte blir fel färg nu när jag bleker bara. Att den inte slår i massa konstiga färger. Håller tummarna.
Ska dessutom försöka färga ögonfransarna på mig själv, lär bli ett öga itaget ;D haha!

Vad ska ni alla göra denna dag? :)

En riktigt produktiv dag!

Godkväll sötisar!

Jag har varit riktigt produktiv idag ska jag säga er!
Började med att hjälpa till hemma hos H med att kvistlacka alla plankorna som ska up i taket hemma hos honom i hans nya rum när det blir klart. För det börjar verkligen ta form nu, och gissa vem som kommer få säga till om inredningen och färger? Jo JAG! :D Ska bli så himlans kul.
Tanken är väl att vi ska bo där mer eller mindre på heltid sedan. Tror det kan bli mysigt och bra, för då har båda sina grejer på ett och samma ställe.

För att fortsätta med det produktiva, så åkte jag med pappa ut till vaxholm för att lägga över en ny pressening på båten vilket låter enkelt, men det är ett ganska så slitsamt jobb. Speciellt då det lerigt och blött och bara äckligt väder ute.
Dessutom så satte vi om hela förtältet på husvagnen. Vilket inte heller är ett direkt enkelt jobb. Men vi klarade det och det blev riktigt bra. Vart lite knepigt mot slutet då solen gick ner och det blev mörkt. För det går riktigt fort nu innan det blir becksvart ute. Så vi fick jobba på mot slutet.

Så nu sitter jag hemma hos mig i mitt rum och tänt en massa doftljus och sitter och myser i soffan med datorn på magen och gluttar lite på tven. Sånt som jag verkligen förtjänar efter en sån här produktiv dag, som faktist känns i hela kroppen.

Fast jag oroar mig faktist lite, H slutade skolan för 1 ½ timme sedan och har itne kommit hem ännu.. Dessutom kan jag inte få tag på honom på hans telefon. Blir alltid nojig då det inte går att få tag på honom..Tänk om det hänt något?
Får verkligen hoppas att han kommer snart annars vet jag inte vad jag ska ta mig till...

Update: Tillslut så fick jag tag på honom, eller var väl mer han som fick tag på mig. Hans telefon hade tydligen gett upp. Kunde han då inte ringt från sin kompis? :S Karlar!


Förkylning på G

Godmorgon söta läsare!

Försöker få upp en trött H ur sängen, och det går sådär ska jag säga. Grabben gick inte och la sig innan halv sju imorse, så han har inte sovit så värst många timmar.. Men han har grejer att göra. Så jag måste få upp honom.

Själv börjar jag nog dra på mig en förkylning :( Känner hur halsen börjar tjockna till och hur det blir allt jobbigare att svälja.. Vill verkligen inte bli sjuk nu! Vem vill egentligen bli sjuk någonsin?
Pappa ringde förut och undra om jag kunde hjälpa honom med båten ute i vaxholm, och jag känner mig kluven bara för jag håller på att bli sjuk. Men förhoppningsvis så blir jag inte mer sjuk om jag åker dit och hjälper honom.
Få kurera mig med te fram tills han kommer och hämtar upp mig. Brukar alltid hjälpa, får kolla lite i skåpen här hos H om det kanske tillochmed finns honung? Då blir det ju superkuren! Älskar att dricka citronte med hounung när halsen strejkar.
http://storage.msn.com/x1pbglk-vqL4Bu35zXGtDh6TY0faR8g5jh7AtsUKJh1_HBEYczEXVGdvQxf6jd5-ctkPwNZRBcgPCDQrbcQjLFi_W0nDexqGnbviMBiO8FcagnlH_pf_NgeeFe_QZ8mW4HAbsbu4EGt9V3WJZG2IaWxJXRRvbdQ9VT6

Vad gör ni då ni känner att en förkylning är på ingång? :)

Marabou Amigos

Igår till filmen så testade jag på den nya marabou chokladen Marabou Amigos.
Den var faktist god men det är fortfarande daim och frukt&nötter som ligger mig närmast hjärtat.
Men det där med vilken smak man väljer är verkligen upp till humöret.


Har ni smakat den?
Hiss eller Diss?


Ni måste hjälpa mig!


Jag har märkt att min design inte alltid ligger rätt i folks datorer.

Så ni måste hjälpa mig..
Ligger den vänstra sidomenyn över inläggen? eller ligger den vid sidan om? och det ser bra ut? :)
Det är inte så svårt att bara lägga en kommentar och skriva om det ser okej ut eller ej!

Måndag

Godmorgon alla söta!

Idag sov jag ovanligt länge för att vara jag. Brukar faktist vakna till vid 9-10 tiden och om jag känner för att sova mer så gör jag det, men idag då vaknade jag inte till förens strax efter 11..
Så idag måste jag varit trött. För jag gick inte och la mig så värst sent heller.. Jag och H satt och kollade på Don't mess with Zohan och jag kände hur mina ögon stängde sig om och om igen, så jag frågade honom om det var lungt om vi fortsatte att kolla på filmen idag när han vaknar till. Så jag slocknade som en stock direkt när vi stängde av filmen.
Det är verkligen skönt när man verkligen somnar in.. Då man är så trött att man bara slocknar då huvudet nuddar kudden.
Håller ni i med?
http://meanderingentertainer.files.wordpress.com/2008/06/zohan.jpg

Idag sviker vädret och det är riktigt kallt ute oxå, inte kul alls.
Vet inte riktigt vad jag ska göra av min dag idag, människor i min omgivning har ju börjat göra saker om dagarna nu.. Folk är inte arbetslösa längre, vilket är både positivt och negativt. Så det finns inte så många som har tid för en.
Fast Jessica har tid för mig, så en fika är planerad till veckan.. Men inte planerad in i minsta detalj, så det måste vi göra.
Sen måste jag faktist hem och sortera i min gardrobe, jag har en förliten gardrobe i jämför med alla min kläder. Så de flesta av mina kläder ligger på min soffa.
Så det borde jag kanske göra idag?
Men då måste jag gå ut i det kalla äckliga vädret, för att ta mig hem ;(

Tävling hos Elliesdagbok


" Jag är med och tävlar om ett id Bare Minerals sun workshipper kit hos elliesdagbok "

Dags att komma i form

Hej alla söta!

Idag är H riktigt trött, fast han är dock sjuk.. Så det kanske inte är så konstigt att han sover ännu efter 12 timmars sömn. Hoppas han blir frisk snart så att vi kan hitta på något, för nu var det längesedan!

Sitter och pratar med Jessica på MSN just nu, och vi håller på att peppa varandra till att börja träna. Vi ska troligen skaffa kort på Nautilus och där ingår simning dessutom, vilket är sjuk bra träning för min rygg.
Det bästa är nog att vi är båda lika till kroppen, vi har samma mål och båda är otränade. Vilket gör att det känns som om man är på samma nivå, än vad iaf jag gör då jag följer med någon av mina vänner som redan är igång med sin träning sedan länge. Då känner (läs:jag) man sig väldigt dålig och usel. Man blir lixom inte peppad någonstans. Men det känns som att med Jessica så skulle det inte kännas så, utan vi har samma mål och samma utgångsläge vilket känns kanon.
(bild:Nautilus)

Så efter jul så ska vi fixa kort och lägga upp ett schema som vi ska följa. Tror det kommer bli hur bra som helst, det känns iaf som det just nu. För då blir det simning en dag i veckan och gym två dagar.
Men vi får se hur våra liv ser ut om två månader, då vi ska slå till på korten efter jul. Så får vi lägga upp en bra träningsplan tillsammans, tror att det kommer bli kanon!
Eller hur Jessica? Jag är taggad till 1000%

Läsarfråga: Hur använder jag silverschampoo?

Fråga:
Hej!
Jag har kämpat länge med att få mitt hår blont, efter en svart period. Det går helt okej, men nu har det börja bli lite gult, och väldigt slitet. Så jag har tagit ditt råd angående loreals inpackningar, ska köpa någon utav dom imorgon. Och självklart silvershampot ska jag också köpa, men nu till min fråga.
Hur ofta ska jag använda silvershampot? Ska det ersätta mitt nuvarande shampo? Och hur länge ska det sitta i?
Mitt hår är lite längre än till axlarna och jag har inte överdrivet gula nyanser.
Tack!

Svar:

Hej!
Tycker verkligen att du ska satsa på L'Oréals absolute repair serie, och tycker du att de är jätte dyra så satsa på deras intesiv inpackning om du bara köper en av produkterna i den serien.
Sen när det kommer till silvershampo, så dämpar det gula nyanser i håret.. då det är lila. Fast det kan vara lite farligt då man har ett väldigt slitet och poröst hår som du antagligen har då du gått från svart till blondt. Vilket kan innebära att håret drar till sig den lila färgen. Så första gången du använder det så tycker jag bara att du ska tvätta igenom håret med det och skölja relativt direkt. Så får du känna då om ditt hår drog åt sig det lila eller om det bara dämpade.
Själv använder jag nästan jämt silverschampoo, men jag tror dock att jag måste varva med något annat schampoo nu då jag börjar se lila skiftningar i mitt hår. Men det är ju en smaksak oxå vad man gillar för "blond" färg :)
Så det jag vill komma fram till är att du kan ersätta det med ditt vanliga schampoo om du känner att det ger dig den färgen du vill ha, och första gången så ha det inte i så länge.. och sedan kan du testa mer och mer.. Jag hade själv i silverschampoo i mitt hår i 1 timme en gång, och då vart det väldigt kallt och en aning mörkare. Men som sagt, det är lite av en smaksak + hur ditt hår är i sitt skick, så att det inte bara drar åt sig det lila så du får lila aktiga slingor.

L ö r d a g

Goddag söta läsare!

Härligt att ni tittar in även fast uppdateringen inte ligger på min starka sida denna helg.
Jag är ju lite tvärtom alla andra bloggare, då jag uppdaterar som mest i veckorna och i veckosluten så jobbar jag vilket resulterar i mindre uppdateringar.

Jobbade igår 9:00-17:00, man kan välja mellan att jobba 10:00-18:00 oxå. Men jag tycker nästan att det är skönare att börja tidigt och slutat tidigt, speciellt då jag bor så nära jobbet så att det är inte någon direkt lång reseväg. I jämfört med vissa som har ca 1 timmes kommunalåkning för att komma till salongen.
Vad skulle ni välja? börja tidigare och sluta tidigare eller tvärtom?

Åkte hem efter jobbet igår och fixade mig lite för att sedan ta mig ner till Kossan som firade sin 18årdag.
Riktigt trevligt, många skratt.
Fast det vart lite kluvna miner om vad som skulle hända efteråt, ett gäng hade bestämt en grej medan ett annat gjort en annan sak. Men jag tror och hoppas att det löste sig till slut? Då jag faktist inte följde med på bravaderna efteråt. Utan tog mig hem och tvärslockande nästan direkt i sängen. Fast först kollade jag självklart på det senaste Grey´s Anatomy avsnittet då jag ligger lika med USA.. Fast jag höll nästan på att somna till det oxå, och då kan jag berätta för er.. att då är jag verkligen trött om jag inte ens kan hålla ögonen öppna till mitt favoritprogram.

Fredag

Godkäll alla söta!

Haft fullrulle idag på salongen, eller kanske inte fullrulle. Men haft kunder mest helatiden. Alltid lika kul.
Pratade med chefen idag dessutom, och jag ska få börja jobba mera. Känns riktigt skönt! Fast det blir troligen ingen heltidstjänst nu på en gång, men jag kommer gå sakta med säkert mot det. Vilket känns verkligen toppen! :)
Men nu vill jag bara jobba så mycket som möjligt och spara i hop dom sista tio tusen som jag behöver för min nagelutbildning.
För det pratade vi oxå om, för jag undrade om jag kanske kunde hyra "plats" hos dom när jag väl utbildat mig med naglar, och han lät faktist rätt intresserad. Så jag kanske kan slå upp mitt eget bord hos dom sen.
Fast drömmen är nog ändå att öppna egen salong ihop med någon och kunna jobba med naglar och hår fritt precis så mycket jag vill.

Det hände en jätte gullig grej idag på salongen, det kom ett par där båda vad döva. Herren som jag klippte var så söt. Men det måste verkligen kännas konstigt att vara döv, eller iofs den som alltid varit döv har ju inte varit med om något annat.. Men sådana som blivit det av någon olycka under livet och helt plötsligt så är allt bara tyst. Det måste vara en läskig känsla. Fast å andra sidan så tror jag döva ser världen på ett annat sätt. Då dom borde vara experter på att läsa av personer.

Nej nu ska jag ta och göra mig lite middag tror jag faktist, är nog på tiden!
Vad gör ni en kväll som denna? :)

Grymt sugen!

Vet ni vad?
Jag är grymt sugen på att klippa mig en hel lugg igen.
Klipper det lite då och då.
Men nu var det längsedan.


Den här bilden är ca 2 år gammal, var den enda som jag kunde hitta på min dator.
Men den luggen var väldigt tunn och spretig. Vill ha en mer heltäckande och tjock denna gång.

Så vad säger ni?
Hiss eller Diss?

Tävling hos Kelly

Jag är med och tävlar om denna snygga väska hos Kelly i samarbete med Modekungen.se

Va med och tävla själv! Här.

Torsdag

Stackars H.
Han har stått och slitit på donken i några timmar nu, men pga att han känner sig sjuk, så fick han gå tidigare.
Så nu ska jag väl ta hand om honom, fast samtidigt se till att jag inte blir sjuk heller.
För imorgon och på lördag måste jag jobba, dessutom fyller Kossan 18 år. Så då blir det fest på lördag.

Men söt som han är min man, så tog han med sig donken mat hem till mig.
Som faktist inte heller känner mig så kry, fast jag mår absolut inte lika dåligt som H. Så idag kurerar jag mig bara. Vilket är skönt.
Ligger här med datorn framför mig och slökollar tve.
Men efter idag lär det nästan vara slut på det, då jag ska kolla med salongen jag jobbar på om jag kan börja jobba mer heltid.
Speciellt då jag måste samla ihop x-antal tusen till nagelkursen i januari.
Så detta kan vara den sista dagen jag har så här lite att göra på ett tag framöver nu.

Bloggdesign till utlottning!



Vill du vinna designen?
Kommer dra en vinnare som i ett lotteri i slutet.
Så varje kommentar är en lott (så ju fler lotter=större chans)


- lägg dina kommentarer i detta inlägg (endast i detta)
- länka om du vill (inget måste)


Svårare än så är det inte!
Lycka till!

UTLOTTNINGEN AVSLUTAS 31 OKTOBER

Lägg till mig på Bloggkoll så får ni enkelt uppdatering när jag dragit en vinnare.


Solkysst hud!

i
Ursäkta den sygga posen!
Men jag önskar bara att jag hade den där snygga solbruna huden igen. Börjar känna mig så grymt blek nu.
Kanske borde åka och lägga mig i solariumet? Har trots allt 8 gånger kvar på mitt kort som jag köpte införstudenten.

Somande på soffan igår kväll.

Godmorgon alla söta!

Vart inge mer data för mig igår kväll då jag somnade på soffan hemma hos mig vid 7tiden. Där av den dåliga uppdateringen.
Hämtade småbarnen på dagis och tog hem dem och passade dem i några timmar, kolla på bolibompa spela tv-spel och grejer. Jag älskar barnprogram, så att sitta och bara slökolla på barnprogram så ställer jag mer än gärna upp! ;D

Sen åkte jag hem för att äta med min familj och göra en lite makeover på mamma. Hon ställde ju upp som min färgmodell i helgen, och i vanliga fall så lägger vi alltid slingor i efteråt. Så att hon får lite mer liv i håret. Men i helgen så kunde man inte göra det, utan man skulle bara visa på själva utväxtvärgen och få ett jämt resultat.
Så igår kväll la vi som sagt slingor, och sen la jag även färg på hennes ögonfransar. Hon bär glasögon konstant så hon har lagt av med mascara, för att det ändå bara slår i mot glaset då. Så jag har en gång förrut färgat ögonfransarna på henne, och det vart snyggt.
Nu har jag tillochmed köpt hem eget, så snart ska jag väl försöka göra på mig själv med.. Måste väl göra ett öga itaget då antar jag, om jag inte kan övertala någon annan att göra det?
http://www.tinashudvard.se/Tradeland/Bildarkiv/org/124/eye.jpg


Hämta på dagis

Nu vart det lite ändrade planer.
Ska ner och hämta barnen på dagis. Så någoting roligt får jag göra av min dag nu :)

Tråk

Det ser kallt och ruskigt ut utanför fönstret och H ligger och sover.

Jag har tråkigt.

Onsdag

Godmorgon alla söta! :)

Har inte så mycket att säga nu på morgonkvisten, eller det kanske borde vara lunch? :P
Men jag ska ta och nörda mig lite med The Sims 2 nu. Specillt nu när jag inte kunnat göra något för min egen skull den senaste veckan, då det bara varit Gesällen som varit på hjärnan. Så dessa dagar innan jag börjar jobba på fredag igen, så har jag faktist bestämt mig för att inte göra ett skit rent ut sagt. Bara ta det lungt och andas. Något som behövs efter den stressiga helgen.

Vad gör ni idag sötisar?

En nattfika på Donken

God dag eller det kanske blir god natt? :P

Men jag är fortfarande vaken och rätt pigg faktist.
Kom hem för en stund sedan, då jag spenderat min kväll med Emelie. Var ett bra tag sedan vi sågs nu, 2 veckor eller så. Kanske inte jätte långtid, men då har vi knappt pratat i telefon heller. Så det har varit ett litet break.
Hon sticker till London nu i helgen på en lång helg, så vi var tvugna att passa på nu ikväll.. Annars hade vi fått vänta i en vecka till.
Så vi satt på donken i hägernäs i några timmar och bara prata på om allt mellan himmel och jord. Alltid lika mysigt och trevligt!

Stannade på Statioil på vägen hem och köpte nudlar och herrn som sitter i rummet brevid och spelar data.
Stod där på statoil och tänkte vara snäll och köpte med mig 2 paket istället för 1 som ha bett om, och för att vara ännu snällare så köpte jag två olika smaker.
Men då när jag kom hem och visade honom detta. Ja, då hade jag gjort fel.. för inte kan man köpa två olika, när man "alltid" äter två paket.
Då vart jag lite sur, då jag faktist endast tänkt  köpa ett paket.. då han inte sagt något annat. Så jag tycker han borde blivit glad över att jag köpt med mig två olika smaker så att han kunde få välja.

Men nu kallar sängen tror jag nog allt. Får inte vända på dygnet nu..
Så nu blir det Godnatt för min del!

Hoppas ni sover/sovit sött nu alla söta!

Beställnings designer


Tisdag

Godmorgon alla söta!

Vädret är verkligen guld ute idag, tror jag ska försöka få ut H på en promenad när han vaknar till liv. Himmelen är klar blå, det är rätt vindstilla och löven är underbart gula!
Hoppas på att han vill göra det, skulle vara mysigt att göra något sådant ihop.

Kom på att jag typ inte har några måsten nu längre?
Jag har typ inget inplanerat som jag måste göra. Visst jag ska jobba på fredag, och då ska jag troligen prata med dom om jag vill börja jobba mer. Nu när jag inte har gesällen att träna inför. Men förövrig har jag typ ingenting inplanerat på min att göra lista. Känns lite tråkigt faktist.
I januari börjar jag troligen på min nagelspecialist utbildning om inte det blir några hinder inför det. Så det är nog min nästa stora milstolpe i livet. Men det känns som om det är så långtid kvar tills dess. Fast det kanske det inte är iofs.. ? 3 månader högst? Längtar iaf. Hoppas bara jag kan få ihop pengarna till utbildningen. För jag vill göra den så fort som möjligt.
http://gfx.aftonbladet.se/multimedia/archive/00213/naglar440_213176w.jpg

Någon annan som ska gå nagelspecialist utbildning efter jul? :)

Womanizer

Jag tycker att Brittan har gjort det igen! Hon kan göra låtar som fastnar på hjärnan.
Fast en sak, när hon började sin karriär då var det med hennes "egna" röst som man fick höra låtarna med. Medans de flesta av hennes låtar nu är så omgjorda på hennes röst.
Vilket jag faktist kan tycka är lite tråkigt, för vem som helst kan då göra en låt och göra om sin röst?

Vinnaren av utlottningen!


- Skicka iväg ett mejl till [email protected]
- märk mejlet "vinnaren"
- bifoga de fyra bilder du vill ha
- vad det ska stå på "dittbloggnamn"

Grattis!

Ska dra en vinnare!

Ska ta och dra en vinnare i bloggdesign utlottningen som jag hade som avslutades igår! :)

Måste bara gå in på random.org för att slumpa fram nummret som vunnit!
Så om en liten stund kommer vinnaren i utlottnignen att visas här!

Grattis Janne 40 år!

Godkväller!

Jag hade helt glömt bort att H's styvpappa fyllde år idag
, vi firade hans 40års dag i lördags med vänner och släkt. Men det slog mig när vi kom hit att det var idag den stora dagen var.
Så det vart lite av en fest måltid här nu på kvällen. Sen ramla det in en massa oinbjudna gäster som ville fira honom. Så det blev en trevlig kväll, då det bara var jag som var kvar här medans H var och hjälpte en kompis att flytta. Så jag lekte lite vuxen och satt och prata istället för att gå och gömma mig på H's rum. Fast det är ganska skönt att vara 19år, för man kan sitta med dom "vuxna" och prata om allt mellan himmel och jord och man kan gå och sitta på ens rum utan att tas för att vara allt för otrevlig och ouppfostrad, så 19-20 är nog en ganska bra ålder ;D

Kan säga att H's mamma's permanent blev hur fin som helst. Det såg riktigt naturligt ut.
Hon hade tillochmed fått frågor på jobbet om hon i vanliga fall brukade föna ut sina lockar. Då kan man känna att man lyckats, då folk tror att det är "äkta". Känns alltid lika kul att höra. För då vet man att man gjort ett bra jobb, och hon själv tyckte om det. Då hon varit lite skeptisk till det innan till hur det skulle bli och så.


Färgat Malin

Hej!

Malin blev jätte fin i håret, så jag är nöjd. Verkade som om hon oxå var det :)
Vi håller på att göra en förändring i hennes hår, hon har alltid varit slingad med blekta slingor. Så hon är rätt platiblond av sig nu, när man slingat det så många gånger.
Men nu har vi börjat bryta av denna initensiva blekta färgen med lite kalla och mörkare toner. Tror det kommer bli skit snyggt när vi väl fått ut det hela vägen. Dessutom kommer inte henns utväxt att bli lika uppenbar. Utan den kommer bli mer "gömd" i det färgade håret, för de kalla nyanserna vi lägger i är nästan precis som henne egen hårfärg :)
Så till slut kommer hon vara "naturligare" än de plati blonda hon har i topparna nu.

Har precis packat ihop alla mina grejer och H's grejer för nu ska vi hem till honom ett tag och bo. Han slutade jobba nu precis så han lär komma förbi här strax nu. Så jag ska bara packa ner datorn, för det är det enda jag har kvar här som jag vill ha med mig hem till honom.
Dessutom ska jag få se hur hans mamma blev i håret efter min Mvg permanent, har ju själv bara sett den i blött tillstånd. Så det ska bli kul att se hur den ser ut nu, och hur hon fixat till det.. och kanske viktigaste av allt. Hur hon känner? :)
För hon har ju inte varit permanentad på 22 år.

Vi hörs senare!
och då ska jag ha kommit igång med designerna igen!

Måndag

Goddag alla söta! :)

Sitter just nu och väntar på Malin som ska komma och färgas här hemma, vet dock inte om hon ska klippas dessutom?
Men slingas ska hon göras iaf, i två olika nynaser verkar det som.

Började min morgon ganska tidigt med att bli upphämtad av Hasse från min praktiksalong, så att jag lätt kunde frakta tillbaka alla grejer jag lånat av dem i helgen.
För vi fick ingenting där på Björn Axéns Academy, utan vi var tvugna att ha med oss allting själva. Vilket inte är det lättaste, och för att vara säker på att jag fick ett frisörbord så hade jag med mig ett eget sådant. Så i fredags kväll när dom stängde för helgen så var jag där och plockade åt mig allt som jag kunde tänkas behöva till helgen.
Så jag åkte med dem in idag för att ställa tillbaka allting.

Sen tog jag mig hem och fick för mig att städa i ordning alla mina egna frisörsgrejer, då jag lyckats bunkra på mig rätt mycket saker sedan jag började frisör.
Jag har hur mycket moltom brawn spolar nu,  jag har vanliga permanent spolar, nållåda, blekning, folie, väteperoxid, skyddshandskar, rakapparat och ja mycket mer.. Öppna frisörsalong hemma snart kanske? :P
Så nu är det snyggt och prydligt i min frisörlåda och dessutom städade jag bland alla mina saxar och kamar. Så nu är alla saxar ny oljade och fixade. Känns riktigt skönt.

Men lär jag väl röra till allting då jag ska fixa iordning inför att Malin kommer :P

En helg fylld med Gesäll.

God kväller bloggen!

Jag är verkligen helt slutkörd efter den här helgen! Att göra gesällbrevet var ingen enkel match inte, mycket svett och slit.
Fast jag är så grymt nöjd med min insats så det är inte sant! Klarade dock inte alla moment, men vad gör det? Jag kommer bara behöva göra om de moment jag inte klarade och det var endast 4 stycken av 10.
Gissar att det är många som tycker att jag är konstig, som är så nöjd fast jag inte klarade det? Kan då berätta att detta är första året man får göra Gesällen direkt, utan 1500timmars lärling på salong och dessutom har jag knappt ens jobbat som frisör sedan skolan slutade. Så med tanke på det, och att det är i en månad nu som jag har tränat så är jag grymt nöjd med resultatet.

Visste redan igår att det troligen inte skulle gå vägen, men det sköna var att jag kunde kämpa på och veta att bara för att ett moment gått dåligt så behövde inte alla andra göra det. Dessutom skulle jag inte behöva göra om de som jag klarat.
Det bästa i det hela var nog min permanent. Jag fick MVG alltså att dom inte kunde hitta ett ända fel någonstans, helt otroligt underbart, och då har jag endast gjort 4 stycken permanenter i mitt liv. Visst jag har rullat en massa i skolan, men hela proceduren med permanentvätska och fixiring har jag endast gjort 4-5 gånger.
Så nu är det bara att träna till April då jag ska göra omprovet. Då kommer det gå galant!

Nu ska jag sova och orka med morgondagen.
Ska bli skönt nu utan en massa måsten. Varit så stressigt och grejer inför denna helg. Men nu är det över och jag ska mest bara slappa tills fredag då jag jobbar igen.


Torsdag

Hej alla söta och glada!

Ni kanske förstår varför det blir dålig uppdatering här?
För nu är det väldigt nära inför den stora helgen. Tränar på som bara den nu mest helatiden, och tränar jag inte så sitter jag och planerar allt som ska med och skisser som ska ritas. Så egentligen hinner jag inte ens skriva här just nu.
Men jag kan inte slita mig från bloggen, så lite måste jag uppdatera.

Ska sätta mig ner nu och skriva in allt som jag behöver till de olika momenten.
För vi får ingenting på själva gesällen. Utan vi måste ha med oss allt, även balsam och shampoo och grejer. Verkligen sjukt :S 
Men så funkar det, och jag kan väl inte göra mycket annat än att lyda?
Så imorgon eftermiddag åker jag och länsar salongen på dess olika produkter som jag behöver.

Min långhårsuppsättning



Här har ni min långhårsuppsättning som jag ska göra i helgen på gesällen. Gjorde den två gånger idag, och jag tror jag kan sätta den på söndag oxå. Gjorde det över på ca 30 minuter och jag har en timme på mig. Så det borde väl gå? Ni håller väl tummarna åt mig? :)
Vet att det är lite fel på den, som är på bilden ovan. Men det kommer självklart inte vara så på söndag.



Hej hej!

Jag tycker att ni är väldigt många som läser min blogg nu varje dag. Men ni är inte så duktiga på att kommenterar.
Jag som tillochmed gjort det lättare för er. Genom att ni bara kan skriva ett litet hej eller likande i Chatrutan här brevid.
<------------------------------------

Så idag tycker jag att vi alla ska vara trevliga och glada och iaf lämna något litet fotspår av att ni varit här ;D

Onsdag

Godmorgon alla söta och glada!

I dag blir det en lång dag känns det som,
sen sov jag inte så värst bra inatt heller. Drömt en massa mardrömmar om gesällen, värssta läskigt. Tror nervositeten börjar komma fram nu, fast det är väl bra på sitt sätt?
Måste verkligen träna på att föna vågor idag, men det får bli ikväll. För jag har massa annat att göra nu under dagen.

11:30 vara sminkmodell åt Steph
ca:13:00: Handla på Här igen (har en plan till Steph hår och måste köpa lite grejer)
senast 14: Vara på salongen och träna på hennes hår.
19:00: Klippa hela familjen S.
21:00: Hem och föna vågor så det smäller om det.

Tror att jag kommer vara rätt död efter detta schema. Fast allt är iofs kul, bara jag hittar den perfektafrisyren åt Stephs hår så kommer nog allt kännas mycket bättre. Imorgon ska jag träna på Jessicas hår en sista gång innan det verkligen är dags att göra den "på riktigt". Blir nog till att träna på Steph oxå. Så det blir salongsdag imorgon oxå.


Vet inte alls vad jag ska göra nu fram tills tåget går, orkar inte fixa med smink då jag kommer bli sminkad av Steph när jag kommer dit. Skulle vara 20-tals sminkning, så jag undrar hur jag kommer se ut när jag går därifrån :P
Får väl sitta här framför datorn och glutta bloggar..

Läsarfråga: Fru svensson

Fråga:
Vad fick fru Svensson för hårfärg den här gången? Det brukar ju skifta. Vad har hon förresten för hårfärg ursprungligen?

Frågan kom i samband med det här inlägget.

Svar:
Den senaste tiden har hon nog hållit sig till liknaden färger, men det vart en rätt ljusblondfärg som är lite skiftande i kallt&varmt. Men hennes riktiga hårfärg är nu riktigt krittvitt. Men det lär nog ingen annan än frisören få se, då hon färgar utväxten varjemånad. :)

Tävling hos Therese



Jag är med och tävlar hos Therese om en fotografering med henne.
Var med själv och tävla här.

Idag har jag tränat heladagen.

Godkväller alla söta!

Kom hem för ett litet tag sedan, vart en hel dag på salongen.
Kom dit och då kom en som jobbar på salongen fram till mig och undrar om jag kunde sätta färg på hans syrra aka. Lill-babs, och visst kunde jag det då Jessica inte hade bråttom någonstans.
Kändes lite ballt att ha fått färga hennes hår, och det kändes faktist lite skakis när jag gjorde det. Fattar egentligen inte varför, för hon är en av de stora artisterna som är mest down-to-earth och det är hon verkligen. Hon behöver inget specillt alls för att trivas. Hon brukar tillochmed gå runt och städa när hon är på salongen och har färg i håret. Många tror ju att hon inte alls är så "gullig" och omtänksam som man visar i tve, men det är hon verkligen!

Så det är lite coolt att ha på livserfarenhetslistan "färgat Lill-babs hår", har ju träffat henne flera gånger förrut så det var inte något nytt och jag har tvättat håret på henne. Men att lägga i färg är ändå lite häftigare ;)
http://www.motalateaterforening.com/img/xxlarge/lillbabs_2.jpg

Sen körde jag på och gjorde Jessicas hår, vi gjorde om rätt mycket av frisyren idag.
Går det bra på torsdag så tror jag att det blir den. För det blev fin, och mycket "renare" om man pratar frisör språk. Men den andra som jag har gjort är ändå mest "jessica" så den får jag ta och göra på henne sedan när hon ska ut och vara fin kan jag gissa? ;)
När Jessica var klar så kom Stef så då var det barab att sätta Stef i stolen, och vi började med att tona helahennes hår, då hon färgade det för två veckor sedan. Men det hade släppt väldigt mycket på hennes blekta slingor.
Sen kollade jag lite vad man skulle kunna göra för frisyr på henne sedan, men eftersom hennes hår var helt nyfärgat så gick det inte jätte bra. Det var för glatt och ramlade mest ner.
Så imorgon ska vi troligen träna igen. Men först ska hon träna på mig, ska vara modell åt henne igen i smink.

Här sitter jag när tåget går...

God morgon!

Min morgon är inte så bra, missade min väckarklocka..
Eller egentligen så ställde jag klockan fel, och jag som alltid snoozar minst två gånger märkte till slut att "OJ, shit.. Stress" för att fixa allt och ta sig till tåget.
Stressade på som fan, fram och tillbaka.. för att nu för bara några minuter sedan komma fram till att jag ändå inte skulle hinna ner till tåget, utan ett maraton ner till tågstationen.. och det tackar jag nog helst nej till. För med en sådan start på dagen går allt åt h*lvete för mig. Speciellt idag då jag har en massa saker att filura ut, med långhårsuppsättning och grejer.
Skickade iväg ett sms till Jessica som jag skulle möta vid 10 (jag kommer senast in nu, kvart över) och hoppades att hon inte skulle döda mig nu, och som tur var så skulle hon inte de. :)

Så nu sitter jag här, får nu några minuter över att göra ingenting på. Då jag är klar i stort sätt, kanske frukost skulle sitta fint? Fast jag är aldrig hungrig såhär på morgonen, är ni?
Jag blir alltid hungrigre någontimme efter att jag har lämnat huset. Jobbigt det där..


Såhär ser jag ut idag, jag gillar mössor och grimarser punkt slut.

God natt

Godkväller!

Vad sysslar ni med där ute då?

Själv ska jag nog ta och krypa till sängs, börjar bli trötter. Ska upp tidigt imorgon för att åka till salongen och träna på Jessica som vanligt och sedan kommer Stef. På henne ska jag göra min långhårsuppsättning. Vet dock inte alls hur den ska se ut, men det lär jag komma fram till imorgon.
Nu börjar Gesällen verkligen komma med stormsteg, och jag måste hitta en herrmodell att klippa och föna vågor på. Annars har jag nog alla modeller som behövs.
Så imorgon blir det träning, och modell letande. Wish me luck!

GOD NATT SÖTA!

En härlig solig dag..

Godkväll alla söta!

Jag har haft en toppen dag idag med Emelie.
Vi skulle hitta ett fik i solen, men det var inte lätt någonstans. Så det slutade med att vi köpte mat/fik på Seveneleven och gick upp och satte oss i Tegnerlunden och njöt utav solskenet.
Var hur kul och mysigt att träffa henne igen.
Vi satt där i parken ett bra tag, för att sedan traska runt och hamnade inne på HÄR ännu en gång. Jag börjar bli en riktig stammis där nu. Fick med mig lite grejer till ögonfransfärgningen som jag glömde sist jag var där.

Vi var inne på H&M och jag blev kär i en mössa.

Så den fick följa med mig hem. Visst är den ball?
98:- på H&M herr, fast jag betalade endast 17:- Då jag hade ett presentkort med 81:- på.

Nu ska jag sätta mig och spela The Sims igen, och jag ska nog ta och göra mig och H som sim gubbar. Det är alltid lika roligt, fast å andra sidan så tar det så sjuklångtid att göra gubbarna då. Bara för att man vill få dom så lika som möjligt ;D.

Juste, jag såg Kenza idag vid plattan. Hon ser ju ut som hon gör på sina bilder, men hon är kort? och liten.. Jag har alltid fått intrycket av att hon är rätt så lång. Men hon var ju bara en liten plutt :P



Måndag

Hej och goddag alla söta!

Vad gör ni en sån här fin och solig dag? :)

Själv vaknade jag för några timmar sedan i min älsklingsfamn, för att sedan väcka honom för att han skulle till jobbet. Själv gick jag upp och satte mig vid datan, och kan ni gissa vad jag har gjort nu i den senaste timmen? Jo, spelat the sims ;)
Fast jag har en dum vana att alltid sitta och snabbspola när jag spelar, borde ju egentligen sitta och låta tiden gå sin gila gång. Men gåår ju aldrig.. Någon annan som gör så när dom spelar?

Fast nu ska jag ta och fixa i ordning mig, måste gå och kolla på termometern dessutom.. Set ut att vara rätt varmt ute, men jag tror faktist att ögat bedrar denna gång. För på internet står det att det är ca 9grader ute. Men som det ser ut skulle jag gissa på att det skulle vara 15..
Åker in mot stan om en timme för att möta upp Emelie för en lunch/fika. Vi kommer ha massor att ta igen, det är över 4 månader sedan vi såg nu. Tiden går verkligen fort :S.
Känns som om det var här om veckan vi två sprang i våra högklackade skor genom skolan för att springa ut på balkongen och äntligen ta studenten..

Ut och njut av det fina vädret nu!
Puss

Filmkväll med bror

God kväll alla söta!

Har spenderat kvällen med bror min och glutandes på en utav hans filmer. Han är en riktigt sucker för medeltids filmer, och jag kan faktist erkänna att är man på rätt humör så är dom riktigt bra :). Skulle mer än gärna vilja leva på den tiden, eller iaf åka tillbaka i tiden och känna hur det var att leva då alltid inte skulle gå så fort som det gör nu.
I filmen tog dom sig från Rom till England, och det var en kille som typ fått en yxa i ansiktet tvärs över näsan så han hade ett ganska illa och sytt sår där. När dom hade nått England var det borta, bara ett rätt synligt ärr kvar. Ja ba "men va dåligt, dom har missat att göra ärret i scenen", men då tillade min bror att dom faktist hade rest ett ganska bra tag för att komma hela den vägen. Vilket han hade helt rätt i, det tar inte bara någon vecka att resa den vägen.. Så såret hade ju fått läka.

Vill ni veta det bästa nu? JAG HAR ALLA THE SIMS 2 SPELEN :D
Vem kommer vara helt frånvarande från och med nu? Jo Sussie!
Kanske inte helt, men jag blir ofta helt fast i det i några dagar, sedan släpper det..

Läsarfråga: Bli ljusare

Fråga:
Jag vill få mitt hår lite ljusare, har mörkbrunt hår(färgat).
Jag fick höra att jag kunde ha en blekning i mitt hår i ungefär 15-20 minuter och sen så har jag en brunt färg, och att jag sedan kunde ha i lite ljusa slingor. Funkar det?


Svar:
Det du måste göra är att först avfärga ditt hår, och det är ungefär som att bleka det, men starkare.. Saken är att om du har ett riktigt mörkbrunt hår så kan det var svårt att avfärga det på en gång så att alla delar i håret är lika ljust. Oftast skiftar håret i dom flesta nyanser orange-rött-brunt-gult efter en avfrägning. Jag tycker att du borde gå till en frisör för att bli ljusare.
Men lyckas man med en bra och relativt jämn avfärgning  där hela håret är tillräckligt ljust som den färgen du tänkt färga, så kan du sedan färga om håret i den ljusbrunafärgen som du vill ha.
För vid en avfärgning tar man bort alla pigment i håret, och sedan när du färgar det så lägger du tillbaka pigmenti håret igen.
Sedan kan du göra slingor i håret om du känner för det.
Men jag rekomenderar dig ändå att gå till en frisör för att göra en sådan behandling.

Edit:
jag ska säga också att mitt hår är väldigt kort, ungefär en dm långt.
Så en avfärgning borde väl bli ganska jämnt på det?

Svar:
Aa, det blir lättare när det är kort.. Men se till att börja med avfärgningen i topparna, och på "natur"håret alltså ditt egna ofärgade hår ta bara dom sista minutrarna, då det avfärgas väldigt lätt.

Tävling hos Emelie Ohlsson


Det går bra att använda bilden till era tävlingsinlägg.

INNEHÅLL:
* Presentkort på 18x24cm förstoring från befintlig fotografering, kommande eller bild från bloggen.
* Objektivväska LARGE från Soligor, levereras med en rem att ha över axeln.
* DVD-skivor att bränna backup med, överskrivningsbara så dom kan användas hur många gånger som helst!
* Linspapper för att rengöra optiska linser och filter.
* Putsduk till ytligt damm på objektiv eller lcd-skärm.
* Minneskort SD eller Compactflash 2gb, vilket anger du när du vunnit.

VÄRDE 950 kr

Tävla du med här

Min Brunch

Ser ni vad detta är?


Japp, det var mina scones som jag gjorde till frukost/lunch imorse. Fast den blev väldigt stor och jag gjorde bara ett kors i degen, men delade den sedan igen så att jag fick en massa bitar.
Perfekt frukost lunch en tråkig och grå söndag som denna.

ps. Jennifer, jag tog slut på mjölet du tog med hit i fredags. Hoppas det var okej?! :/


Önskedrömmande


Tänk om man skulle ha så långt hår som jag hade där. Det där är en två år gammalbild.
Längtar tills det är sådär långt igen, och jag är på godväg kan jag säga.
Nästa sommar har jag föhoppningsvis ett långt underbart hårsvall igen ;D

Söndag

Godmorgon alla söta och morgonpigga! :)

Idag mår jag bättre som tur är, fast jag är lite sur.. för att jag lånade ut min dator till min bror inatt för att dom skulle kolla på film och jag sa att dom absolut inte skulle stänga av datorn, men vad gjorde dom? Jo datorn var i viloläge när jag kom upp.. så nu kommer det ta ännu mer tid innan jag har alla the sims. För datorn måste varit avstängd i säkert 8 timmar, så jag har förlorat 8 timmar.. Rätt surt ;p fast livet går vidare :)

Igår kväll satt jag med min bror och hans polare och kolla på film, känns rätt skumt att dom börjar bli så gamla och sociala av sig att man kan börja umgås med dem. Det var riktigt trevligt faktist.

Ska slappa lite nu för att sedan börja snygga till här hemma tror jag nog. Börjar bli lite av ett bombnedslag då jag inte orkade göra så mycket igår. Lovade mamma halft om halft att städa här hemma medans dom är bortresta. Så det borde jag väl hålla.

Juste, hur är vädret hos er? Här i Täby är det regnoch rusk och tilloch från är det jätte blåsigt.

I am a The sims 2 freak ;D

Nu när man ligger hemma och inte kan göra så mycket, så vill ja så hemskt gärna spela the sims 2. Har mer än hälften av alla spelen, men väntar just nu spänt på de sista expansionpacksen.
Men det går segt..riktigt seg.. om ett dygn verkar det som om jag har alla spelen i datorn, och sedan ska de installeras och jag hoppas verkligen inte att det blir något problem då, för om det blir det.. Då går jag under tror jag allt. För jag har väntat i 1 vecka nu på att få klart de sista spelen.
http://daphne.blogs.com/photos/uncategorized/sims2_24.jpg

Är riktigt nyfiken på "livet i lägenheten" någon som har någon erfarenhet? :)

Dessutom så har jag hittat en massa sidor där man kan ladda ner hår&grejer. Är grymt sugen på att ladda ner grejer. Men först vill jag ha alla "orginal" spelen installerade så att det inte buggar sig sedan..

L ö r d a g

Godmorgon alla söta!

Hoppas eran morgon är bättre än min.. http://www.michigan-pku.org/sick%20giraffe.gif
När Jennifer drog sig hemmåt igår strax innan 12 så kände jag att huvudvärken och migränen började att smyga sig  på.. Så jag tog inga risker utan gick och la mig direkt och somnade.
Fast sen vaknar jag till vid 5 imorse och börjar känna mig dålig, huvudetvärkte lite men inte lika mycket som magen. Självklart så har jag troligtvis gått och blivit magsjuk på kuppen.. Verkligen det sista jag vill.
Så jag ringde jobbet imorse och meddela att jag var sjuk, hoppas verkligen inte det blir något trubbel nu för att jag är sjuk idag.

Så jag ska kurera mig idag genom att antagligen ligga i sängen hela dagen, för rör jag på mig så känns det som om magen min ska döda mig :( Känns nästan lika illa som i Egypten, då vi fick tillkalla läkare och grejer..

Jag som skulle ha middag med Sandra och Fia ikväll. Får ta och höra av mig till dom lite senare och se vad vi ska göra åt det hela, om jag nu är magsjuk så smittar väl det lätt? Så antagligen får vi nog ta och ställa in det hela.. Jag som längtat hela veckan efter det, en mysig middag med två nyfunnavänner.

Hoppas eran lördag är bättre än min!
och Jennifer, jag tänker på dig som lider just nu med att jobba ;)

Fredag

Goder kväller alla söta!

Sitter med Jennifer och har kollat igenom Idol nu den senaste timmen, eller Jennifer har kollat och jag har mest gluttat på bloggar.. ;D
Men just nu är det fredag hela vecka :) Känner för lite skratt nu faktist.!

Idag har det gått skit bra på jobbet, det var rätt så lungt i perioder och som alla andra fredag så slutar kunder att dropa in runt sex tiden och vi stänger sju, så den sista timmen blir det alltid riktigt lungt, vilket är hur skönt som helst.
Imorgon börjar jag jobba vid 9:00 och sedan jobbar jag på till 17:00.

Är ju gräsänkling denna helg dessutom, då H åkte upp till Hudik idag för att hjälpa sin pappa. Kommer känns tomt utan honom i sängen inatt.

Juste, igår så fick jag ett sms från ett nummer jag inte hade.. hade verkligen noll koll på vem det var, fast sms tyde på att personen på andra sidan luren visste precis vem jag var. Alltid läskigt såntdär..
Men sen visade det sig att det var ju Emelie min gamla klasskamrat från Frisör. Verkligen hur kul och oväntat som helst!
Vi bestämmde oss för en fika på måndag, ska bli riktigt trevligt!

Nej nu ska Jennifer få min uppmärksamhet igen..
Godkävll!

Helt slutkörd

Godkväll!

Vet då icke vad det är med mig, är så där sjukt trött idag igen. Sist jag var såhär var i tisdags och då hade min dag sett likadan ut som idag. Att jag träffat Jessica och fixat hennes hår.. Kanske hon som är boven? ;P Nejdå det tror jag då icke..

Känns inte som om jag orkat göra något sedan jag kom hem idag..
Bara degat, fast jag kanske är inne i en sådan period just nu.. Bara att ta nya tag imorgon. Då är det jobb som står på listan 10-19. Inte så farligt egentligen, men imorgon blir det jobbdojjor som åker på och inte högklackade stövlar. Jobbade fre-lör i stövlar och det känns kan jag säga..
Så jag ska nog ta och krypa till kojs nu snart, fast måste vänta på att H kommer hem och fixa hans mat då.. men sedan blir det sängen. och det blir inte vilken säng som helst, utan mammi&pappis dubbelsäng med tempurmadrasser!
Hoppas verkligen att jag kan vakna till imorgon och kan ta mig ur den sköna sängen.
http://www.achooallergy.com/images/tempur-mattress-sp.jpg

Godnatt alla söta!
Missa i utlottningen här nedan!

Bloggdesign till utlottning!

Nu kör jag på en ny bloggdesign utlottning. Tycker att det var på tiden, för nu var det längesedan jag hade en. Tror även att ni där ute är sugna på en ny design! ;)


Klicka in här för att se hur designen kommer se ut. [LÄNK]

Hur vinner du designen?
- lämna en kommentar i detta inlägg, du kan lämna hur många du vill.
- länka i din blogg (inget måste)
ju fler kommentare desto större blir chansen att du vinner
LYCKA TILL!

UTLOTTNINGEN AVSLUTAS 12 OKTOBER

Min lilla kattaskrolla


Jag tror att min lilla kattaskrolla har saknat både mig och H under den tiden som vi bott hos honom. för både idag och igår så har hon varit så sjukt kelsjuk. Så fort jag satt mig ner så har hon gosat in sig hos mig, och så fort man säger att man inte vill så hoppar hon ner. Sen några sekunder senare så är hon tillbaka igen och kelar på som aldrig förr.
Fast väldigt söt är hon ju så det går ju inte att säga nej åt henne ;D

En Kortafton kommer lastad..



Här har ni Jessica i hennes kortafton. Nu är den praktist taget klar. Färgen är fixad och det är lite effekter i håret.
Missade dock en grej idag, och det är att jag glömde att sicksacka benan bak (fast det syns som tur inte) Men resultatet blir mycket bättre när jag väl gör det! :)

Torsdag

Hej alla söta!

Kom hem för cirka en timme sedan, efter att ha varit på salongen och gjort jessicas hår. För nu börjar det verkligen likna någonting. Hon är riktigt snygg ihåret nu ska ni veta!
Vi färgade som sagt det i tisdags och idag rullade vi upp frisyren igen, fast med lite ändringar. (bilder kommer)

Satte mig på tåget hem och heltplötsligt kommer det någon jag känner igen och sätter sig i sittgruppen på tåget brevid.. Tittar upp och ser till min förvåning att det var min bror.
Han går gymanisum i stan nu, så nu är det han som står för pendlandet.. För de tre senaste åren har det varit jag som stått för det.. Men vi hade en trevlig tågtur hem, vi har faktist nu förtiden rätt roligt ihop.. Så mera sånt.

Ska ta och fixa lite med designer nu strax, men först tror jag att det blir en powernap. Känner mig sådär ruskigt död i hela kroppen.. Så en lite tupplur borde göra susen, om inte en kall dusch kanske är bättre?

Beställningsdesign.


Fel färg..

Stackarn, hade köpt sig färg på Coop för att dämpa sitt solblekta hår till mer askblond färg.
Men istället slutar det med att hon blev knallröd. För att någon byt ut tuberna i förpackningen.
Jag brukade faktist alltid kolla på tuberna eller vad det nu var i de olika förpackningarna så att det verkligen var rätt färg som följde med hem. Sen brukade jag dubbelkolla när jag kommit hem oxå.
Fast idag är jag ännu nogrannare med att kolla, för ibland kommer färg tuber hos frisören oxå fel.. Specillt när man gick i skolan, då alla färger för det mesta låg huller om buller.
http://gfx.aftonbladet.se/multimedia/dynamic/00746/farg_746588a.jpg
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article3433469.ab


Sushi & Gameboy color

God kväll söta!

Nu är jag hemma hos mig igen, och H är iväg för plugg på komvux.
Ska som sagt äta middag med familjen idag, då mammi&pappi åker bort imorgon. Det blir sushi, gott gott!

Satt precis och pratade med dom och gick igenom några lådor i deras data rum, som innan var min brors rum.. Så de lådorna jag gick igenom var hans gamla grejer. Kan ni gissa vad jag hittade i sista lådan?
Jo, jag hittade våra gamla gameboy pocket samt våran gameboy color. Snacka om minnen.
Tog med mig gameboy colorn in på rummet nu med vårat thailänska spel i, sådant med 70 spel i ett.
Så nu ska jag ta och nörda mig lite den..
http://retrothing.typepad.com/photos/uncategorized/gameboy_color.jpg
Jag har den som är längst till vänster.

Någon annan som blir sugen på att dra fram sin gamla gameboy och spela igen? ;D

Nagelspecialist

Har precis skickat iväg ett mejl till naglar.com och nu hoppas jag på ett positivt svar, fast det kommer nog svida till i plånboken.. Men det är det värt tror jag allt.
http://files.marianova.com/files/imagecache/normal/files/615/3d921451283b59f499ddef3b7e6645e2.jpg
Någon som har gått kurs hos Naglar.com ?

Onsdag

Godmorgon alla söta!

Jag har faktist varit uppe sedan 9 imorse.
Kan ni gissa när jag somande igår? Klockan 20:00 somnade jag, för det sista jag kan minnas innan jag somna är att jag hör Idol vinjeten på tven utanför.
jag sov alltså i 11 timmar inatt, verkar som om jag var i stortbehov utav dom där timmarnas sömn. 
http://znogge.files.wordpress.com/2008/05/sova_1203840638.jpg

Idag känner jag mig som fit for fight. Fast jag vet inte vad jag ska göra.
Stephanie ställde in idag, för att hon hon åkte upp till Hudik redan igår kväll.. så det blir ingen träning på långhår där inte.
Men det blir i nästa vecka istället. Får köra på mer intensivt då, för nu närmare sig gesällen med stormsteg. Måste verkligen palla mig hem och träna på att föna vågor på min herrdocka som ligger hemma.

Ska börja packaihop alla min grejer som jag har hemma hos H nu snart, för idag åker vi hem och bor hos mig, då mammi&pappi åker iväg på en långweekend resa nu över helgen. Så jag ska passa katter och även min lillebror på 17år ;) haha! Så det ska bli skönt.

Vad gör ni idag? :)