Tagged

Jag gjorde det. Jag är nu märkt för resten av mitt liv på min underarm. And I love it!

19

Yes, då var man 19 och jag känner mig fortfarande inte en dag över 14. Konstigt det dära. Kommer jag någonsin att känna mig gammal?

Läsvärt

Det var en gång en liten flicka. Flickan var stor (tjock) och hade långt fettigt hår. Det var alla hjärtans dag och flickan hade gjort klassens finaste brevlåda som man skulle lägga breven i. När hon var klar med brevlådan gjorde hon ett fint kort som hon skulle stoppa i brevlådan till den söta pojken frmaför henne. Hon tvekade om att skriva sitt namn på kortet men sen gjorde hon det och när det var dags för rast stoppade hon elegant ner brevet i hans brevlåda. Breven skulle man få läsa i slutet av dagen men flickan skulle till tandläkarn så hon fick sina brev imorgon.. Hela tiden hos tandläkarn satt hon och tänkte på brevet. Skulle hon få ngt brev? Skulle han kanske gilla henne? Dagen efter kände hon sig glad när hon gick till skolan. hon skuttade fram ..

men det skuttandet dog när hon kom fram till grinden.. Ngt var inte rätt , det kände hon på en gång. På skolgården stod flera elever från hennes klass och hon gick sakta in. Flickan tyckte dt var lite konstigt att alla tittade på henne, Skrattade och viskade konstigt och några till och med hostade. Hon var först in i klassrummet då hon kom på sin brevlåda. Kanske det skulle ligga ngt fint kort till henne där i? Och där fanns ett!! svart var det .. lite konstigt för alla hjärtans dag men alla vet ju hur killar är.. Hon öppnade brevet och där ...

Det sved . Det sved så mkt att hon trodde hon skulle falla ihop. Alla drömmar och förhoppningar dog .. Hon kunde inte läsa .. Hon hoppade över rader och texten blev suddig framför ansiktet på henne .. Längst ner stod en rad hon sent kommer glömma ..
"Du kan lika bra dö" ..

 Den lilla flickan växte upp till en stor och söt flicka . Hon gick ner i vikt och klippte håret kort ..
Men en dag varje år.. På dagen alla kallar Alla hjärtans dag ..
 Tar hon fram rakhyveln, sätter fram handleden , spänner handen och skär tre djupa snitt ..

För dom som aldrig kommer förändras ..


Sudda

Städa städa bort du din sura min? eller juste.. det ska ju vara sudda sudda ;) haha!
Men jag tror nog att man kan städa bort den oxå, även fast man är skit sur och grinig medans man väl tar sig i kragen och städar. Så tror jag faktist att man mår bättre i sig själv när man väl är klar.

Så nu ska jag fortsätta att städa bort min sura min!

Pepsi

Dumma dumma små barn, gulliga som få är dom.
 Men jag har lyckats och lyckas alltid få deras sjukdomar. Förstår inte hur det går till egentligen. Alltid alltid alltid. + att jag typ har en tendens till att jag har urinvägsinfektion just nu och haft i över en vecka. Orkar inte.

Så idag blir jag hemma, ska fixa till fredag. Då blir det middag här hemma. Vet inte riktigt vad jag ska bjuda på? Men någonting enkelt och gott. Någon som har något tips?

Sitter här just nu med min kisse pepsi i knät. Hon är så himla kelsjuk nu förtiden då jag och Henrik inte är här helatiden. Riktigt gammal bild på mig och min gosiga kisse!
image5Gos

image4

iTunes

Yes! äntligen ska jag få ordning på Ipoden igen. Så nu slipper jag sitta och lyssna på alla andra människor och saker som låter på tunnelbanan om morrnarna. Kan bli riktigt störd på allt runt omkring mig på mornarna. Så nu ska jag kunna gå in i min egna värld och lyssna på musik och stänga ute alla konstiga människor.
Men nu är frågan, vad ska jag fylla den söta lilla prylen med?
Bilden ?http://emelia.files.wordpress.com/2007/10/ipod_nano_black.jpg? kan inte visas, då den innehåller fel.

Give me

Ge mig en stycke riktigt rosa klänning tack!
129:-


Vem är ni?

The image ?http://www.sifferkorsord.se/images/front1.jpg? cannot be displayed, because it contains errors.Besöks siffrorna har ökat och ingen kommenterar? Finns kanske inte mycket att kommentera.


Men tell me now; Vilka är ni?
CV

Nu ska jag få tummen ur ändan och gå ner till Sabis och lämna in mitt CV. Hoppas dom nappar. Behöver verkligen mer jobb än att vikariera som vaktmästare lite då och då i kyrkan.
Vill ha ett jobb som är lite mer, även fast vaktis jobbet är riktigt slappt så drar man inte in så många kulor på det.

Drömmer bort mig förtillfället nästan hela tiden i att jag har en lägenhet. Eller rättaresagt vi har en lägenhet. En lägenhet som är våran och som vi har inrett ( gissar på att det blir jag som inreder, men fortfarande). Något som bara är vårat. Där allt finns. Längtar tills den dagen och vill att den ska komma nu.

Städtanten

Igår var det firande för Jennifer hemma hos henne, hennes familj hade bjudit in hela världen kändes det nästan som. Riktigt trevlig kväll men det vart ingen utgång. Men vi pratade lite om att vi skulle ta tegel på onsdag. Låter inte som en dum idé. Måste ta ut henne innan hon åker ner till Spanien. För dum som hon är missar hon veckans party. För på fredag då blir det fest utan dess like. Sussie fyller 19år!
Jag blir jätte stor, sista året som tonåring. Herregud!

Nu ska jag ta mig i kragen och verkligen gå upp och städa det här förbaskade rummet som håller på att ta kål på mig. Börjar komma till den gränsen att jag inte ens vill gå in i rummet längre. Då är det verkligen kaos!

Ha en bra dag!

Salong fredag

The image ?http://www.tvarklippt.se/bilder/foto/tva_saxar.jpg? cannot be displayed, because it contains errors.Salong idag. Ska bli skönt att komma tillbaka dit, har 2 kunder uppbokade på mig idag. Så något jobb blir det iaf, sen kanske någon drop in? Hoppas på det, så jag är sysselsatt. Så grymt tråkigt att sitta där hela dagen utan att göra någonting och bara lösa korsord praktiskt taget.

Ska fixa iordning mig nu och bege mig mot tåget nu.

Ha en bra dag!

Henrik

Har du någonsin varit sådär sockersött kär? Sådär att du faktist inte vet var du ska ta vägen när du ser personen. Eller när ni bråkar, det gör minst lika ont i dig som i den andra. The image ?http://www.kristallrummet.se/bilder/shop/250_0SLHJSANJ.jpg? cannot be displayed, because it contains errors.
Jag vill ge honom en eloge för att han står ut vid min sida. Jag är nog ett av dom svåraste fallen i världen. Men han står vid min sida i ur och skur.
Jag älskar den där människan av hela mitt hjärta, varje liten del av min kropp. Jag älskar honom verkligen.
Jag ska en dag stå framför en folkmassa och vissa hur mycket jag älskar honom. Jag är hans. Varenda del av mig är hans. Jag kan inte andas utom honom. Han är den som bär mig när jag faller. och jag vill vara den som tarimot honom när han faller, hoppas jag är den.
För han bär mitt hjärta. Den enda. Mitt hjärta slår för honom, varenda slag är för honom och för oss. För mitt liv vid hans sida.
AMOR VINCIT OMNIA

En guldkompass

Min såkallade fästman har gått ihop sig med min bror och är allmänt dumma mot mig!!!! Eller inte, men dom går ihop sig mot mig och det är aldrig kul att vara ensam mot två killar.

Förövrigt så står dom och disskuterar WOW just nu, jag fattar helt ärligt ingenting. Vill fatta men kan typ inte, det är levels hit och det är saker dit. Fattar noll.

Ikväll har jag och Henrik varit och sett Guldkompassen. I mina ögon var den bra och vill se nästa, hatar verkligen när en film slutar mitt i, då vill man bara kunna stoppa i nästa film och se vidare. Men nu får jag vänta tills nästa kommer ut, hoppas det blir snart.
http://farm2.static.flickr.com/1373/919246912_5a5bec6177_o.jpg

Hemma

Nu är jag hemma i kalla Sverige igen, och kallt är det. Sitter uppe i Hudik för tillfället och såg nyss en snöskoter åka över ängarna. Något man aldrig ser hemma i Täby. Skulle verkligen vilja åka det någon gång, Henrik har en men undrar om han kommer att ta fram den, för det är ju inte såå mycket snö ute att det går riktigt bra att åka ännu.

Juste, Egypten - arabernas land.
Summerar mer av resan senare. Riktigt skönt. Brun och fräsch känner man sig nu. Längtar faktist tillbaka, var som en svensk sommar där nere och solen stekte så skönt.

Nu ska jag packa, ska åka neråt mot sthlm igen snart.

Adjooos

yes nu drar jag och Henrik till Egypten, typsikt att det ska bli riktigt med snö under denna natt. Men jag ska njuta av solen så det smäller om det. So looong people!

Monopol

Har precis avslutat ett parti monopol med min kära familj. Jag kom 4a av 6. Känns som om jag hamnade någonstans i mitten, varken förlorare eller vinnare.

Nyår var trevligt, lungt men trevligt. Tack Anna&Calle för middagen, riktigt fint ni hade gjort det.

Har inte hänt så mycket mer dom senate dagarna, jo juste. Var ju i Globen på Svenskarikslotteriets gala. Fjasko i mina ögon faktist. Men visste, gratis biljetter tackar man inte nej till och vi hade ändå inte haft någonting att göra på söndags kvällen. Så varför inte sitta i publiken i Globen?

Nu är det inte långt kvar förens jag sitter på planet till Hurghada heller! Kommer bli så underbart skönt att komma bort, bara för ett tag och bara ro om varandra. Kommer bo på Hilton Resort så det lär bli härligt som bara den.

GOTT NYTT ÅR NU ALLIHOPA!
http://www.fotosidan.se/cldocpart/8421.jpg