Ännu en tävling! :D



Var med du oxå och tävla om ett par skor hos Lily!
Klicka här!


Frisören svarar.

Hejj.
Du är frisör eller?
Undrar om du skulle kunna hjälpa mig.
Går det att permanenta håret på måndag om jag har färgat det svart igår?
/Hillevi

Svar:
Jag skulle rekomendera att du väntade längre än tills på måndag innan du premanentar dig, och du ska absolut inte göra det hemma!
Om jag var du skulle jag ringa salongen på måndag morgon och rådfråga med dem, beroende på vad dom använder för slags märke på sina permanenter för det är ibland stor skillnad på produkt till produkt. Men antagligen kommer dom oxå säga att du ska vänta minst en vecka till. :)
hoppas det löser sig!

Vinn en plåtning



Var med och tävla själv här! :) (Klicka)

Löshår

Färgade mitt hår i dag i skolan. Färgen blev riktigt fin, ser naturlig ut nu :) Inte så fejk som innan ;D hihi!

Men promblemet som uppstod nu var att nu blev mitt löshår helt plötslligt för ljust för mig
. SUCK! Får se om denna nyansering släpper någe till måndag eller inte, annars funderar jag på att sälja löshåret här i bloggen.. Det är blondt. Någon som är intresserad?
För i så fall köper jag mig nytt hår på måndag, om inte mitt hår mot all för modan skulle ljusas upp ;P haha! Men det tror jag nog inte.
Så hojta till om ni är intresserade! :D

Beställningsdesign.

image98
Beställnings design till Erika :)

Slingor och löshår.

Igår kväll vart det inge blogg för min del. Var i full gång med att fixa rummet och det som tog mest tid var att fixa Carros hår. Hon kom hit och slingade hela håret. Det blev najs! :D Så skönt att ha riktigt blekning, väteperoxid och folie.. så man slipper stå med konstiga färger ifrån ICA och dylikt. Även fast dom kan bli jävligt snygga ibland, men jag håller mig helt klart till "riktig" salongs färg.

Köpte löshår idag efter skolan.  Ska ha till studenten. Men jag måste färga mitt hår tills dess, för jag är alldeles för kall i mina toppar för löshåret, fanns ingen färg som passade överhuvudtaget för min färg :( Men att bli lite guldigare till sommaren skadar inte mig, för nu är mitt hår nästa på gränsen till grått.  För jag ska ha långt hår på studenten vad som än händer ;D haha!
Ska till Amanda på tisdag nästa vecka och fixa det. Om jag kan hålla mig så länge, för finns det tillfälle imorgon på frisör lektionen så tror jag nog att jag gör det då. Men tveksam på om det finns de färgerna som jag vill ha. För skolan har nästa aldrig den färgen man vill ha. :(
Visar er sedan hur det blev! :D

Goden morgen

Goden morgen miene lipchen (haha, skulle vara godmorgon min älskling eller vad det  nu betyder på tyska) ;D

Mitt öra bulltar som bara den, tror det kommer srpängas idag faktist. Men jag ska iväg till skolan och ha afrikansk dans sedan frisör. Har bokat in att jag vill ha en herrkund, undrar om jag har fått det eller inte? :) Hoppas på det

Nu måste jag rusa!
ha en underbar dag.

Home sweet home.

Hemma i Stockholm igen. Kommer innanför dörren och sätter igång datorn, illa!

Bussresan ner var lika tråkig som vanligt, fick inte sitta bredvid varandra heller :(  fast som tur va hade vi bara en gång i mellan varandra. :)

Fått en del beställnings designer idag. Vilket är riktigt kul :D

Beställningsdesign.

image97

En blogg i sann Ljungberg anda ;) till Steff!

Lugnet före stormen!

Den här veckan som kommer nu kommer bli betydligt lugnare än veckorna efter.
Det som kommer hända är ;
24/5 - Amandas skiva, Maffia tema
25/5 - Kolla på eurovison song contest (missar det på kvällen innan)
28/5 - Jessicas student (mottagning vet ej om det blir flak eller ej?)
29/5 - Tibble tar studenten. Blir att åka på Sara el. Emelies flak. Sedan mottagningar åt höger och vänster.
30/5 - Sista dagen på min praktik :( + att Åva tar studenten, fira Amanda, åka flak?
4/6 - Henrik tar studenten. 9:00 göra lösögonfransar sen till hans utsläpp.
5/6 - MIN STUDENT!

Mycket som händer nu på slutet!

Bloggdesign till utlottning!

image93
(klicka på bilden för att gå vidare till utlottningen)

Hundhysteri.

image96

H&M gör mig glad.

image95
(värsta kapet på tränings kläderna för 49:50 för hela setet!)

Det här dimper ner i min brevlåda inom en snar framtid. Allt utom den gröna och lila klänningarna som dimper ner något senare i juni. :D
Första gången jag handlade helt själv på internet, skaffade mig VISA kort för inte så längesen. Var nästan för enkelt att klicka hem saker, kan bli farligt ;)

Studenttider.

Haha! Har lite tråkigt.. Henrik har gett sig ut för att jobba på tomten åt sin far igen och jag sitter inne här och snorar på. BLÄ!

Satt och knepade lite i min bloggdesign och gjorde om lite. Inge mycke men satte in en studentbild i headern. Måste ju vissa att jag är student här oxå ;P Studenttiderna äger! :D
Vad tycks? :D

Bussen med riktning mot Stockholm igen avgår 16:50 så det är inte många timmar kvar här uppe. Sen i veckan blir det städning och solning som gäller. Brun till studenten är målet! :D

Min lörda kväll.

Nu åkte Henrik iväg igen, han skulle iväg och kolla på hockey med grabbarna. Jag valde att avstå, dels för att jag inte är något stort fan av hockey och den stora orsaken är att jag är dunderförkyld. Blä.. Inge kul någonstans. Bättre att rehaba mig idag än att vara ute i det kalla vädret och hoppas på att det går över ändå. För mig brukar det bara bli värre då jag försöker göra någonting.

Ska skriva klart lite papper i idrotten nu hade jag tänkt. Får ett G i slutbetyg om jag skriver dom riktigt bra. Jag som var bomb säker på ett IG i idrotten. Vart verkligen överaskad när hon sa att hon kunde sätta ett G på mig om jag skrev dessa uppg. riktigt bra. wunderful!

Vad gör ni av eran lördagskväll?

Bloggdesign till utlottning!

image93

Blåa skönheten! Klicka på bilden för att se hur just du kan bli den lyckliga vinnaren! :D

OMG!

Sitter uppe i Hudik. Precis varit frisör och klippt och färgat Henriks mormor + klippt hans morfar *klirr i kassan* :)

Förkyld och ynklig är jag oxå. BLÄ.
(ja, jag tycker om att klaga!)

Men hemskast av allt är nog att det SNÖÖÖÖÖÖAR UTE !! Jag mår skit! Det snöar, tror jag ska krypa ner i sängen och inte gå upp igen förens det är strålande sol och minst 17grader ute. HATA SNÖ!
inbillade jag mig bara förra helgen att det var 25grader ute och sol? :/

Helgen.

Hello people!
är inte alls samma hysteri här i bloggvärlden när solen tittar fram ;) !
Själv ägnade jag dagen åt att vara ute hela dagen igår ute i Vaxholm, hjälpte min far med båten och fick den sjösatt. Bikiniöverdel och kjol var outfiten. Riktigt juvligt och färg fick jag. Känns i ansiktet idag.
Tagigt det rätt lungt idag med solen, känns att huden fick liite för mycket igår. Men blir aldrig någon kräfta när jag bränner mig, men det känns.

Har suttit med Naturkunskaps boken uppkörd i fejan hela eftermiddagen. För jag har prov på tisdag och jag måste verkligen få MVG på det, åtmistonde ett VG! Har typ inte läst någonting :/ Så jag hoppas på att jag kan ägna denna tid nu innan skivan ikväll på att plugga och sen blir det rå plugg imorgon efter skoldagen!

Nu ska jag plugga och börja pussla ihop min rock outfit för ikväll :) Rock n' Roll skiva står på listan! :)

Beställningsdesign.

image92
Beställnings design till Cecilia.

Underbart!

Dålig uppdatering pga. för fint väder ute! ;) haha!
 
I torsdags blev jag helt överlycklig. Gjorde min bruduppsättning med min slöja + tiara och jag stod övertiden och jag jobbade och jobbade. Hade varken ätit frukost och stod kvar på lektionen över lunch. Så ni förstår hur bra fokus och kreativitet jag hade? den var lika med noll... Men jag stod där och jobbade på och letade upp läraren, betyget på helheten som man gjorde var lika med betyget i hela kursen.. Hjärtat slog dubbelslag tror jag.. men så kom dom magiska orden ur hennes mun! Du får MVG.
Hela jag fylldes med ro.. Ett MVG på slutbetyget i estetisk verksamhet. Wunderful!

Nu ska jag med pappi ut till Vaxholm och hjälpa till. Underbart väder ute! Ska nog dra på mig bikiniöverdel och hoppas på lite färg. :)

Vad ska ni göra idag? :)

Tandblekning



Ska nog ta och klicka hem mig ett set. Tror ni att det funkar ? :)

Kursdag.

Hello!

Idag har jag varit på L'Oréal heladagen. Två 3or var på kurs, vi gick igenom hur alla deras färger fungerar. Jag jobbar ju bara med L'Oréal på min salong så jag är rätt insatt i hur alla olika märken och färger fungerar. Men det var roligt ändå, man lär sig alltid något nytt.
Efter teorin så skulle vi leka på varandra med färgen. Jag fixade till Maddes utväxt och resultatet blev hur fint som helst! Jag som nyfärgade, lekte till lite och gjorde 2 effekt slingor i rosa ;P Dom ser gammelrosa ut och syns inte direkt mycket, men kul att ha sett hur dom funkar.

Beställningsdesign.

image90

Beställnignsdesign till Emma.

Beställningsdesign.

image89

Beställnings design som jag gjort till Elaine.


Tillslut hittade jag en kamera sladd! :D

image87

The Kingdom.

Har sprungit runt i Henriks hus och letat efter en USB sladd till min kamera. Har hittat att dom har en kamera som har en likadan usb ingång som min. Så någonstans ska det finnas. Hittar till och med en laddare till mitt kamera batteri, men ingen sladd. Jobbigt värre.
Känns fel att rota runt för mycket i lådorna, känner mig som en inbrotts tjuv ;P haha!
Jag vill ha mina bilder!!! :p

Henrik och jag kollade på film förrut, The kingdom. Den var väl helt okej. Vet dock inte om den var sann eller om den var påhittad? Handlade om Sudan och självmordsbombare typ. Hängde inte riktigt med överallt.

Vad har ni sötnosar gjort ikväll?

Vädret.

image84
Kännsinte som om solen kommer titta fram någonting alls dom närmaste dagarna. Jag som hade tänkt bli snyggt brun nu under långhelgen, men icke! + är väl ändå att det kommer vara rätt så varmt de kommande dagarna.
Sen är det väl bara att se hur pålitlig den här prognosen är!

Morgonpigg.

Nu har jag suttit uppe i 2½ timme och Henrik sover ännu. Förstår inte hur man kan sova så mycket?
Vädret ute suger verkligen, härifrån soffan där jag sitter ser vädret bara riktigt ruggigt ut. Ser kallt och äckligt ut. USCH! ge mig sommar.
Ge mig även min kamera sladd, den ligger hemma och jag vill verkligen ladda upp mina bilder ifrån veckans skivor och mösspåtagningen!
Kanske ska leta runt här och se om dom har en liknade USB sladd som man kanske kan låna?

Annars idag händer det nog inte så mycket, vädret sviker ju mig så ingen solning här inte :(
Kanske lägger upp en ny design utlottning? :) När jag just nu inte har något att göra.

Vad ska ni göra idag gott folk? :)

Beställnings design.

Ska sätta igång med en beställnings design till Elaine nu. :)

De senaste dagarna.

Vart rätt segt dom senaste dagarna, varit grejer hela tiden. Fullt upp nu i studenttiderna!

Skiva både i måndags och tisdags och igår var det mösspåtagning och valborg :)

Skivan i måndags var hur trevlig som helst, var även på middagen där. Aladdin vs. Grease och jag var utklädd till Sandy, som många andra oxå var ;P Men det var bara jag som fixat håret, och kanske inte så konstigt ? Jag är frisören ;) haha! Fixade även Anna den kvällen och hon fick en fin svinrygg :) Trevlig kväll helt enkelt.
Emelie var helt klart  bäst som anden i Aladdin :D Klockren!

Mösspåtagningen igår var trevlig. Stannade inte inne stan utan drog mig ut till Täby igen. Tog en trip förbi fontänen med Amanda och kollade läget, fyllesvin överallt ;) haha!
Min valborgs kväll var lugn och tillbringades med Henrik ute i Vaxholm. Mysigt och lungt, båda var slitna efter de senaste dagarnas bravader.

Bilder kommer.