I see you with my eyes

Äntlingen kom jag in på blogg.se igen. Har inte gått att logga in för mig den senaste halvtimmen :/
Men nu är jag inne, och jag tänkte visa er en bild eller två som jag tog nyss med webcamen i datan. Tyckte att min ögon blev riktigt häftiga.

Ögonen kändes så klara och fina :)

Vad gillar ni min nya lugg då?
Den blir som en hellugg fast endå som en snelugg. Perfa enligt mig.

Beställnings design


Lördag

Godmorgon alla söta!

Gu vilken bilresa det var inatt. Kom inte fram förens vid 1 tiden i natt. Stackars Henrik, han var så trött under hela färden upp. Han gjorde allt för att hålla sig vaken. Men vi höll oss kvar på vägen och vi kom fram säkert. Så eloge till min älskling! :)

Henrik ligger fortfarande och sover och har inte vaknat till liv ännu, lär han nog inte göra på ett tag skulle jag gissa. Så trött och sliten som han måste ha varit och blivit över igår.
Så jag tar tillfället till akt att sätta mig vid datorn. Ganska glad att jag valde att ta med mig min dator iaf, annars hade jag inte haft något att göra nu på morgonen när han ligger och sover sött.

Senare idag ska dra oss ut mot hans landställe för ikväll är det lyskväll. Alla som bor där ute och runt omkring tänder en massa ljus och marshaller och liknade överallt på öarna. Kan nog bli en rätt mysig upplevelse. Har med mig systemkameran upp så att om det finns tillfälle så kanske jag kan ta riktigt fina bilder.
Men det är iaf planerna för idag, men som ni antaligen vet med mig så ändras dom rätt fort ;)

Vad gör ni denna lördag?

Nya frillan


(måste bara lägga till att före bilden på mig framifrån är några veckor gammal, och den på utväxten är tagen idag. Så det hade gått ett tag mellan bilderna, för det var verkligen kris på utväxten.)

Så det här är alltså nya frillan. Spara som sagt till långt, men något roligt måste man göra under tiden man väntar på att få ett långt hårsvall. :)
Så det var en toppklippning med rätt mycket uppklippning framtill.
För att göra det lite roligare än att bara färga min utväxt så la vi en stor brun effekt slinga i luggen + några stycken i bakhuvudet, som inte syns så mycket, men ger en kontrast.

Så vad tycks?

Fredag

Hej alla sötisar!

Nu kom jag precis hem efter en heldag på salongen, eller iaf en halvdag.
Var på min gamla salong (som jag hade praktik på) och fixade mitt hår hos Amanda som är deras 3års praktikant. Hon är verkligen jätte duktig så jag oroa mig inte alls. Fast å andra sidan så är det är hon som har färgat mitt hår det senaste året så jag litar på henne till fullo.
Har gjort en lite förändring i mitt hår nu, det är lite brunt nu faktist. Ska lägga upp före och efter bilder nu strax, ska bara tvätta mitt hår en gång. För jag avskyr verkligen lukten av nyfärgat hår, klarar inte av det för fem öre.
Så när jag har tvättat igenom håret och fixat det så kommer bilder på före och efter upp :)

Ska packa ihop mina saker för ikväll nu, för just nu ligger allt bara i en hög på sängen. För ikväll åker jag och Henrik upp till Hudiksvall för helgen. Det är lyskväll imorgon ute på hans landställe. Ska bli mysigt.
Hoppas bara han orkar köra idag och inte är för trött (för han jobbar 11-20 idag).

Så nu ska dricka upp mitt chai te för att sedan palla mig mot duschen.
Vad gör ni själv denna fredags kväll/eftermiddag? :)

Mitt nya smink

Hej alla söta!

Måste bara berätta och visa.
Jag köpte ju som sagt nytt smink igår och det vart det hära:

L'Oréal paris double extension beauty tubes
L'Oréal paris true match foundation W3
L'Oréal paris true match puder W3

Måste bara säga att idag är första gången jag har testat sminket, och jag är verkligen glad nästan förvånad. För både foundationen och puderet gav ett väldigt "osminkat" intryck och det kändes inte som en mask heller. Jag lyckades verkligen med rätt färg, passar mini hudton perfekt. Kanske beror på att det är true match, eller att jag verkligen lyckades för kanske första gången?
Men det som gjorde mig som mest förvånad var mascaran. Tvättade bort den med min vanliga makeup remover och först vart jag typ sur för att den inte gick bort. Men sedan slog det mig att det var den nya mascaran som skulle gå bort med varmt vatten endast, och när jag drog lite i fransarna så lossnade mascaran på en gång. Den lixom bara föll av och ramla av som små maskar. Så det vart inget klet eller någonting, hur smidigt som helst!
Så jag rekomenderar den verkligen starkt till någon som funderar på att köpa sig en ny mascara!

Outfit


En lite sen outfit, men såhär såg jag ut i lördags då jag jobbade. Skönt, men ändå väldigt uppklätt.

Dejten med Jessica

Godkväller!

Just precis så gick Jessica hemåt, eller till bussen iaf.
Vi har haft en mysig eftermiddag här hemma med en massa prat och fika. Riktigt mysigt.
Vi började våran dejt med att göra oss en kladdkaka och koka te och dessutom äta de mega stora kanelbullarna jag hade köpt. Dom var riktigt goda, och för att få dom varma igen så satte vi in dom i ugnen på eftervärmen efter kladdkakan. Funkade skit bra och dom vart perfekt varma utan att bli torra eller liknaden. Så det är mitt tips!

Jessica satt och sa att hon ville åka till Täby centrum för att köpa nagelack och då fick jag den smarta idén att ta fram min nagelgrejer. För att fixa till hennes naglar, då jag har en liten dröm att någon dag kunna jobba med just naglar. Så det är alltid kul att fixa naglar. Blev jätte fint iaf, och dom kändes jätte rena och fina. Röda blev dom.

Så nu väntar jag på att min sallad ska komma hem från pizzerian. Blir en avokado sallad för mig. Den är verkligen hur god som helst, fast bäst är nog pizza brödet som man får med ;P

Vad gör ni ikväll? :)

Torsdag

Godmorgon!

Vaknade till imorse tidigare än på säkert 1 månad. Tror det berode på att rullgardinen inte var helt nerdragen så att det kom in ljus. För jag kan verkligen inte sova bra utan rullgardiner för att jag vaknar så fort det blir lite ljust.
Fast idag tror jag faktist att det var det hemska ösande och vräkande regnet som kom ner från himlen. Det verkligen vräkte ner så att det dundrade i taket. Vilket kan vara svaret på varför jag vakande så tidigt?

Bestämde precis min dejt med Jessica.
Vi ska ha en hemma fika, eller om vädret håller så kanske den blir utomhus?
För det är rätt komiskt, för vi sitter inte så jätte långt ifrån varandra utan det är väl någon mil mellan varandra kanske? om ens det. Men jag säger att solen skiner utanför och att vi skulle kunna ta det utomhus, och hon säger att jag är knäpp för att det regnar om vart annat hos henne. Verkligen sjukt hur vädret delar sig.
Minns en gång då det var vinter och det snöade på framsidan men inte på baksidan, iaf under några minuter. Rätt coolt att se gränsen som finns.

Så jag ska snart traska iväg och köpa något gott till våran fika.

Vad gör ni denna soliga/regniga dag?

Dags att varva ner..

Vilket underbar tv kväll det är denna kväll på tv3.
Först två avsnitt av Project runway föjlt av två avsnitt  Sex and the city. Kan det bli bättre?

Så jag är fast bänkad här i soffan med datorn på magen och gluttandes på tven och lite bloggar.
Verkligen skönt att varva ner på detta sätt när man varit på benen och igång mest heladagen.

Vad gör ni för att varva ner?

Beställnings design


Onsdag

Godagens alla söta!

Min dag har det verkligen varit fullt upp hela dagen.
Vaknade imorse och ringde nästan med en gång till salongen som sökte personal, och efter samtalet skulle jag infinna mig där 2 timmar senare, så det var riktigt skönt.
Själva intervjuen höll i max 10 minuter, men det finns som sagt inte alls mycket att egentligen prata om när man söker jobb som frisör. För det är mycket som handlar om att det ska bli rätt när man klipper, att man visar på en modell att man kan yrket + att det är väldigt viktigt att man går ihop med folket på salongen och det kunder som kommer dit.
Så vårat lilla möte som jag tyckte gick riktigt bra sluta i att på måndag ska jag infinna mig hos dem klockan 10:00 för att prov jobba måndag-onsdag. Ska bli riktigt roligt.
Denna salong som jag inte tänker nämna namnet på, har iaf både ett bra och dåligt rykte. Alla går till dom fast ändå så säger alla att den är dålig. Så lite dubbelmoral är det allt.
Så just nu längtar jag verkligen till måndag. Ska bli kul att se hur det fungerar.

Efter min lilla intervju så traska jag runt i centrum i över 1½ timme i väntan på att Emelie skulle dyka upp. Men efter den långa väntan vart det en fika för att sedan åka hem till mig och ta tag i våran tennis på Wii. Vilket gick riktigt bra, iaf jag är sjukt nära att bli PRO vilket känns riktigt bra. Så en vända till för henne och mig så är vi snart Pro bägge två.

Det är vad min dag har beståt av. Har lite grejer som jag handlat under min långa vistelse i centrum som jag tänkte visa. Men just nu har jag inte tillgång till någon kamera. Så det får vänta en liten stund. Men det är inget märk värdigt, bara basicstuff.

Så vad har ni gjort denna dag?

Bloggdesign till utlottning!

Längesedan jag hade en bloggdesign till utlottning. Såå nu kör vi igång ännu en.

(klicka på bilden för att se hur designen ser ut i helformat)

För att bli vinnaren av denna design så behöver du kommentera i detta inlägg. (endast detta inlägg)
Du får kommentera hur många gånger du vill, och ju fler kommentarer desto större blir chansen att just du vinner.

UTLOTTNINGEN AVSLUTAS DEN 1 SEPTEMBER

1 år tillsammans

Godkväller!

Idag är ingen vanlig dag. För idag firar jag och Henrik 1 år tillsammans. Känns verkligen bra. Även fast dagen kanske inte har varit jäätte romantisk.
Henrik har vänt på sitt dygn denna sommar så det smäller om det, så att han vaknade inte jätte tidigt. Men jag väckte honom med frukost iaf, för det blev pannkakor och fattiga riddare till frukost. Vilket jag vet att han älskar.
Sen var planerna att vi skulle ta oss till Djurgården eller något liknaden för en härlig och mysig romantisk promenad. Men vädret svek idag + att Henrik skulle iväg och plugga nu på kvällen. Så vi hade inte all tid i världen. Men vi ska troligen göra något till helgen, gå ut och äta eller så. För att fira ordentligt för våran dag.

Helt sjukt att det har gått 1 år redan. Känns som om tiden bara flugit förbi.

Menyn är fixad


Nu har jag äntligen fixad i min meny. Har suttit nu och lagt alla min inlägg i olika kategorier och gjort en ny meny. Där du lättare kan hitta runt i min blogg. Om det är något speciellt just du letar efter.

Tävling hos Melba

Blog Image
http://blogg.melba.se/#post15

Du är vad du äter

Go kväller!

Sitter här vid stora tven och kollar på "Du är vad du äter" mår alltid dåligt själv när jag kollar på det, så varför kollar jag på det? Det enda positiva med programet är väl antar jag att man får tips på bra saker att äta och saker man ska tänka på.
Fast det sämsta avsnittet jag har sett var när Dominica var med. Hon är känd och var med i någon popgrupp förrut. Men hon behövde iaf hjälp med kosten av Anna Skipper, och i det avsnittet så fick hon all sin mat hem levererad. Så hon slapp laga denna nyttiga mat, vilket jag tycker är lite dåligt.. Eftersom alla som är "vanliga" som är med i programmet måste lära sig själva att laga maten.

Vad tycker ni? Bra eller dåligt?

Beställnings design



Måndag

Hej alla sötnosar!
(ni som finns kvar iaf)

Varit riktigt dålig uppdatering de senaste dagarna. Spenderade helgen tillsängs med migrän. 2 ggr på en vecka, inte roligt någonstans. Sen när man väl är på till friskning så slår det till igen om man råkar göra fel saker. Blä blä.

Kom precis nu ifrån doktorn, och jag fick pencilii till min urinvägsinfektion och voltaren till mina ömande fingrar. Så tråkigt. Hoppas att jag känner mig frisk efter det här och att kroppen känns bättre. Kan vara infektionen som gör att fingrarna gör ont dessutom. För jag har varit jävligt dum och inte gått och kollat mig tidigare, känt vibbarna på att det är just en infektion men den har lixom aldrig slagit ut som annars. Så jag har dragits med infektionen i minst 3 månader iaf.

Ringde precis angående ett jobb.
Men han jag ringde till som är personen som håller i det var i Brasilen. Tyckte jag var rätt komiskt, att han var i Brasilien av alla ställen. Inte det vanligaste stället man åker till sådär bara. Men jag skulle ringa imorgon när han kommer hem. Så imorgon eftermiddag vet jag vad som gäller för deras salong. Hoppas på att det går vägen.
Känner till salongen och den är stor, och det kan nog vara riktigt roligt. Men imorgon kväll vet jag.

Nu ska jag plocka fram alla piller och stoppa i mig dem och lite mat tror jag allt.
Vad gör ni idag?

Torsdag

Hej alla söta!

Idag är en riktigt seg dag. Jag vaknade för en timme sedan.
och nu precis så började det smattra mot fönstret, och det verkligen öser ner utanför. Så tråkigt.
Tänkte göra lite bloggdesigner idag, någon som är intresserad? Adda [email protected] om du är intresserad. Gör donations designer i förstahand idag. Men adda så ser vi vad som händer.

För när vädret sviker som det gör kan jag lika gärna göra designer ;D eller sätta mig och göra lite smycken. Har inte tagit fram min smyckeslåda på hur länge som helst. Men kanske borde göra det en dag som denna?

Vad ska ni göra en sånhär grå dag, eller har ni kanske tur och har sol?

Före min tid.



Jag måste bara visa hur före jag var i modet när jag tog studenten. Det var en underklänning och sen på det var det en "överklänning" i bara spets. Så jag var grymt före min tid med att ha spets. Inte dåligt tycker jag ;) haha!


Onsdag

Hej allihopa!

Igår var ingen bra dag. Vaknade riktigt tidigt med ett dunkande huvud, och efter att ha vänt ut och in på magen så var det bara att försöka slappna av och bli av med migränen. Så hela min dag igår var jag sängliggandes och kunde inte göra någonting. Så därför hände det ingenting här heller.

Idag har det varit bättre, vaknade med lite migrän men som tur är så har det gått bort mer och mer under hela dagen. Så tillslut beslöt jag mig för att gå ut och ta en promenad, har inte gått ut sedan i lördags tror jag? Så det var på tiden. Det var skönt, börjar bli en rutin att gå min runda nu. Gick tillochmed lite längre idag än gångerna innan.

Vad resten av dagen bjuder på vet jag inte riktigt. Emelie skulle höra av sig och hon skulle till Tegel ikväll och jag är lite sugen på att följa med. Fast sen vet jag inte hur bra det är, med tanke på att jag hade migrän igår och halva dagen idag så kan det lätt komma tillbaka. Så frågan är om jag tänker riskera att kanske få ännu en attack till pga. mörkret, ljusen och den höga musiken i lokalen. Verkligen ett h*lvete att ha migrän och behöva tänka på allting helatiden.
Men bestämmer jag mig för att gå ut så blir det Tegel iaf. Där alla Täbybor infinner sig Ons-,fre- och lördagar ;D

Beroende

Alla som vet vad jag skulle få hem idag, kan nog lista ut med lillfingret vad jag har sysslat med idag.
Jo, sofie och hennes pojkvän var förbi och lämnade av hennes Wii. Så det är alltså Wii jag har sysslat med hela dagen.
Jag hade över Emelie ett tag dessutom och vi är världs bäst på tennis, då vi körde i samma team. Vårat mål är att bli PRO, och vi är en god bit på väg.
Så förtillfället har jag blivit en riktigt nördig tv-spels geek.

Bilden “http://www.marcuswestberg.se/wp-content/uploads/2007/05/nintendo-wii.jpg” kan inte visas, då den innehåller fel.

Dusch tips



Köpte mig denna igår och ingvigde den redan på kvällen. Huden blev jätte len, och man luktade riktigt gott efteråt.
Så den kommer bli en favorit i duschen från om med nu.
Bästa var att det var en av H&M kampanj produkter just nu. Så för 30kr fick jag den.

Vad som gäller på Gesällen

Lite mer infomation om vad för slags modeller jag vill ha till gesällen :

1) DAMKLIPPNING, frisyr med formblåsning
Det skall klippas en frisyr som innehåller minst 2 olika klippsätt (hel form,
gradering, lika längder, ökande längder) och där momentet hel form ingår.
Minst ¼ av håret skall vara i hel form. Håret skall klippas (avkortas)
minst 3 centimeter.

2) FRI DAMKLIPPNING, frisyr med styling
Det skall klippas en fri frisyr som innehåller minst 2 olika klippsätt. Håret skall
klippas (avkortas) minst 3 centimeter.

3) HERRKLIPPNING, klassisk korthårsklippning med fönvågning
Det skall klippas en kort frisyr med gradering och med finish i nacken. Det skall
vara rena markeringar från sidornas ansats till nackens finish. Håret skall vara
genomeffilerat och frisyren anpassad till modellen. Hela håret ska klippas minst
2 centimeter. Valfria verktyg får användas. Direkt efter klippningen skall håret
fönvågas.

4) FRI HERRKLIPPNING, frisyr med styling
Det skall klippas en frisyr i fri form som innehåller minst 2 olika klippsätt.
Håret skall klippas (avkortas) minst 2 cm.

5) FRISYRDESIGN, kort festfrisyr
Det skall göras en frisyr anpassad till modellen med inläggning av curler och
clipslockar. Hårets längd får maximalt nå ner till axlarna. Vid utkamningsmomentet
är borste och kam, samt stödnålar tillåtna verktyg, ej fön eller
värmeborste. Hårprydnader och stylingprodukter får användas.

6) PERMANENTBEHANDLING
Där har dom 3 olika sätt man kan göra premanenten på. Men det beror lite på modell vilken man väljer.

7) OXIDATIONSFÄRGNING
Här finns det oxå 3 olika sätt man kan göra momentet på. Det väljer jag antaligen efter modell.

8) FRISYRDESIGN, långhårsuppsättning
Frisyren skall göras på ett långt hår som når över axlarna. Alla hjälpmedel är
tillåtna. Eventuella flätningar/tvinningar får utgöra högst 1/3 av den färdiga
frisyren. Allt hår skall vara uppsatt, med undantag av eventuella hårslingorhttp://www.tvarklippt.se/bilder/foto/saxochkam.jpg
som kan hänga fritt ur dekorativ synpunkt, löshår får användas.

Så jag kommer alltså behöva 8 modeller till den 11-12 Oktober. Så är det någon som är intresserad och känner att det är något specillt moment dom skulle vilja ställa upp på. Så säg till i en kommentar om du är intresserad så fort som möjlig.

P!NK



Verkar som min favorit artist P!nk ställt sig i studion igen. Efter längtat, har mina perioder då det inte finns någon annan än henne att lyssna på. Varit på båda hennes konserter som hon har haft i Sverige, så ett litet fan är jag helt klart;)
Nya låten är grym, lite annorlunda än hennes tidigare men helt klart
GODKÄND!

Vad säger ni? Hiss eller Diss?

Inget blir som jag någonsin tänkt mig.

Godkväller!

Dagen varit inte alls som jag tänkt (som vanligt?)
Jag fick iaf inte liv i Henrik och efter att ha suttit i 2 timmar och försökt få upp honom, utan några som helst framsteg. Bara en massa sura mutter och utskällningar från den sovande karln.
Så jag beslöt mig för att ringa till Emelie och se om hon ville umgås med mig istället, och det ville hon.
Vi drog till Donken och åt och pratade en massa skit. Sen åkte vi på en riktigt lång biltur över allt och ingenstans. För tösen tog sitt körkort här om dagen. Så att åka bil tackar hon inte nej till någonstans. Så det är trevligt. Det är verkligen avkopplande att åka runt i en bil och snacka.

När jag kom hem sedan vi 7 så låg Henrik fortfarande och sov. Så då skrek jag lite och förförsta gången på denna dag så fick jag kontakt med honom. Men hans skulle upp och fixa en massa grejer och tillbaka till sitt LAN. Jag börjar bli riktigt less på hans lan nu, han har hållit på i en vecka.
Skulle vilja ha lite av hans uppmärksamhet oxå?

Juste, imorgon kommer Sofie förbi med Wii:et som jag ska köpa. Så då får väl det bli min nya pojkvän.
http://www.marcuswestberg.se/wp-content/uploads/2007/05/nintendo-wii.jpg

Vad har ni gjort denna gråa dag?

Modeller till Gesällen

Igår ringde en tjej som håller i Gesällen nu till hösten och undrade om jag ville byta dag. För att det var så många som anmält sig. Så om jag byter vilket jag typ bestämt mig helt för att göra. Så kommer det infalla den 11-12 Oktober.
Det börjar verkligen närma sig, och jag jobbar inte ens? Men kommer hålla till på salongen där jag hade praktik. Så träning kommer jag få.
Det som är problemet nu är bara att jag måste hitta modeller till alla de uppgifter som behövs göras.

Tänkte kolla om det finns någon som läser som är intresserad? Det är en del olika moment som ska göras.
Är du intresserad så skriv en kommentar och säg att du är intresserad. Så kan vi sedan gå igenom om du skulle passa till något av de momenten som jag måste göra.
Det kommer inte kosta dig någonting.
Det enda måstet är att jag måste kunna träffa dig innan och testa lite på dig + det viktigaste att du kan helgen 11-12 Oktober.

Söndag

Godmorgon!

Vaknade för ett tag sen att Henrik kom hem och kröp ner i sängen. Han hade tydligen somnat i en fotölj hemma hos sin kompis och sovit några timmar. Men nu ville han sova några timmar i en säng dessutom, för han fick ont i ryggen av fotöljen. Som är ganska själv klart?

Han sa innan han somna att vi skulle åka hem till honom senare, så när han vaknar lär vi bege oss hem till honom. Så det verkar vara vad som står på dagens planering.

Vad gör ni idag?

Madonna 50

Att denna brud fyller 50 år idag skulle jag aldrig gissa på. Hon är så himla vältränad och allt.
Sådär vill jag oxå se ut när jag är 50!
Hon har verkligen lyckats i sitt liv!

http://streetknowledge.files.wordpress.com/2008/03/madonna.jpg

Satt förrut idag och kollade på den första dokumentären om en hennes turné 2004. Vet dock inte hur mycket hon spelar, men hon känns vara en så himla jordnära person. Verkligen bryr sig om alla som var med i arangemanget.
Hel mysig helt enkelt. Tror jag ska sitta och kolla på den andra dokumentären som handlar om hennes turné 2006 som börjar om en kvart. Se om det är likadan.

Någon annan som kollat?

Slut i hela kroppen

God eftermiddag!

Var nästan en heldag i Täby centrum med Jessica. Riktigt trevligt. Fick med mig en hel del saker eller kanske inte så mycket saker.
Ska ta kort och lägger upp det sen, sen väntar jag på korten som Jessica tog.
Hittade tack-kort dessutom. Så nu måste jag verkligen skicka ut korten till folk som uppvaktade mig på studenten. Tror det är dags att göra det. Så på måndag ska dom skickas iväg.

Sitter i soffan nu med datorn i knät, känns som om all luft gick ur mig när jag kom hem. Helt sjukt. Jag som var pigg och allt, men nu känns det som om jag skulle kunna somna vilken sekund som helst.
Inga planer för resterande tid för dagen så en powernapp kanske skulle göra nytta.
Kanske somnar till Madonna dokumentären, sjukt mycket hon hunnit med att göra under sina 50 år på jorden. Tänk om jag oxå skulle kunna uppnå såmycket under mitt liv.


Lördag

Godmorgon!

Min morgon vaknade inte så god. Jag vaknade till och kände att det var något som kröp på baksidan av mitt lår. Jag kände att det var något, och fick tillslut bort det. Hade redan då mina aningar om vad det var. Så jag fick det på fingret och sprang upp till köket och där var det, det var en fästing. Min största mardröm. Så det var inte det roligaste man kunde vakna till denna morgon..

Ska fixa iordning mig nu och dra mig mot Centrum nu tror jag för att möta upp min Jessica för en fika. För det vara alldeles för längesedan. Så det ska bli trevligt.

Vad gör ni idag?

Min dag

Godkväll sötisar!

Blir en sen uppdatering här.
Var faktist ute och gick idag, i en heltimme! *klappar mig själv på axeln*  Var hur skönt som helst. Min gamla skolsköterska sa till mig att det skulle vara bra om jag gick ut och gick, för det är sådan bra träning. Dessutom om man går samma väg varje gång, så kommer kroppen tillslut att gå av sig själv och hjärnan kan ägna tid åt att bearbeta alla de tankar som går runt i huvudet. Vilket är riktigt sunt. Så den ruten jag gick idag tänker jag fortsätta med, lagom lång och det är både uppförs och nedförs backar.

Efter min promenad däckade jag i soffan en liten stund, enda tills Simon ringde och frågade om han kunde komma förbi och klippa sig. Så då var det bara att riga upp klippstolen och ta fram saxarna. Kul att träffa honom med tanke på att det var ca 1 år sedan vi sist sågs, för han jobbar typ jämt och jobbat en hel del i London. 

Annars har jag inte gjort något speciellt av min kväll och något mer speciellt lär jag nog inte göra heller. Henrik är iväg på LAN som jag typ missupfattat hela veckan, för han ska sitta ända till söndag nu tydligen. Hoppas han inte sitter lika mycket sen efter Söndag, för jag vill ha honom lite för mig själv oxå ! ;D

Vad gör ni ikväll då? :)

Det är upp till er!



Vad vill ni läsa mer om i min blogg?
Känner att jag har med en hel del, men är det något ni saknar? Något ni vill läsa om hos mig?
Mer bilder, mer hårtips eller något annat?

Ge mig tips och kritik osv!

Fredag

Goddag alla söta!

Hade en super trevlig kväll igår med tjejerna. Började med resturang besök och sedan när vi kom hem blev det impulsbio. Så 13 minuter innan bion börjar så satte vi oss i bilen och raceade till biografen. Vi såg nya Mumie filmen, jag kunde inte hålla mig för skratt under stora delar av filmen, så mycket som var roligt i den. Även fast den ändå ska vara lite seriös i det hela.
Efter biobesöket så bar det av hem till mig igen, fast vi fick vända rätt fort då vi skulle hämta upp Emelies syster och skjutsa hem henne.
Sen tillslut hamnade vi hemma hos mig och vid halv 4 imorse åkte dom hemifrån mig efter att vi suttit och pratat en massa deepstuff helanatten. Det vart en ritkigt tjejnatt och det var lovly. Mer sådan kväller tjejer!

Så idag vart det sovmorgon för min del ;D.

Henrik har åkt för att jobba och jag vet inte riktigt vad jag ska göra. Ska troligen ta mig ännu en promenad idag, för promenaden igår var riktigt skön. Ska nog ladda Ipoden med lite bra musik och gå ut och traska.
Fast först ska jag nog piggna till lite och ta tag i lite bloggdesigner.

Vad gör ni idag?

Min otur

Drog mig precis för att gå ut och gå, och kollar ut genom fönstret och självklart börjar det ös ner regn? Är inte det bra otur eller dålig tajming?
Fast nu när jag satte mig här så ser det ut som om solen lyser utanför? Fast det ser ändå ut som om det regnar, kanske finns en fin regnbåge någonstans där ute. Vad vet jag? :P
Kanske ska ta mig en promenad trots allt.


Update:
Gick på min promend. Riktigt stolt över mig själv att jag faktist gjorde det.
Även fast regnet öste ner i mellan åt.

Alla dessa flättekniker


Har det inte gått lite till överdrift nu? Känns som varenda blogg, iaf alla som är lite större ska visa hur man gör flätor hit och dit?
Eller är det bara jag som tycker att det känns så?

Torsdag

God morgon sötisar!

Visst klockan är närmare 1, men för mig är det morgon just nu iaf. Sover så sjukt länge förtillfället, men det lär väl gå över antar jag?


Roliga är att Henrik gjorde det han gör typ varenda natt, han spela WOW. Fast denna gång var han på Lan hos en polare, och kom hem och la sig i sängen hos mig vid halv 10 imorse. Då hade han varit vaken hela natten, självskulle jag aldrig någonsin palla någonting sånt. Det är helt sjukt och en riktigt killig grej ;D Kan gissa att det finns tjejer där ute som gör sådant oxå, fast majoriteten är troligen killar.
Så förtillfället så ligger han och sover och det lär han göra ett bra tag till.

Vädret sviker utanför, lyfte undan gardinen och jag såg bara hur det var grått på hela himelen och hur det blåste som sjutton. Jag som hade tänkt vara duktig och gå ut och gå. Fast det kanske jag gör till slut ändå. Det finns inga dåliga väder, bara dåliga kläder som man brukar säga. Vilket är helt och hållet sant :)

Vad ska ni göra en Torsdag som denna då?

23:00

ÄNTLIGEN!

Klockan är 23:00 och det innebär Sex and the city!
Sån underbar kvällsyssla innan sängen kallar. Alla tejer som är vakna vid denna tiden sitter antaligen bänkade med det på tven. Eller åtminstonde som jag med datorn i knät (om man har en bärbar förstås) och tittandes på tven och i mellan åt glider ögonen över till dataskärmen och ett par bloggar.

Men sex and the city äger.

Vinnaren i Strumpbyxtävlingen



Kontakta mig på [email protected]

Ett häslosamare liv

Godkväll alla sötisar!

Har spenderat min kväll framför min fars dator (bara för att jag inte har Word eller skrivare på mi) Har suttit och letat upp recept och läst på om GI och Low carb. Var väldigt inne på Low Carb, men sen tipsade mamma mig och att hon har en bok med GI och där finns ett kom-igång-program på 2 veckor. Då man strikt ska äta som det står där, för att man ska ställa in kroppen på lite kolhydrater. Tror det blir jag, mamma, pappa och Henrik som ska äta efter den här dieten. Blir nog svårare med min bror som är väldigt kräsen med sin mat. Fast antaligen kommer han nog äta en hel del av maten, för lat som han är lär han inte laga någon mat själv och äta det som bjuds.
Vet inte riktigt när vi ska börja äta efter det, men snart hoppas jag. Gäller bara att alla är motiverade och att rätt livsmedelfinns hemma.

Någon som går efter GI eller Low Carb?
Ge mig jätte gärna tips på recept och liknande.

Ny design (igen)

Hej!
Vad gillar ni den nya designen? Känns väldigt ovant att ha en massa bilder på min själv i headern.
Ni måste säga till om den ena sido menyn överlappar bloggen i helhet. För på min dator gör det inte de, men gör det de på din så säg till direkt!
Vad tycker ni?

För dig med färgat hår



Har du ett färgat hår och vill ge det den bästa vården du kan ge det. Så tycker jag verkligen att du ska satsa på bra produkter. Du får ett fräschare hår + att du får en färg som håller och ser snygg ut längre.
Du som kanske väljer schampoo:n från affären bara för att det är billigare, tänk istället att det du köper hos din frisör håller så mycket längre. Det är drygare, så alla de pengar du lägger på "vanligt" shampo, spara och köp ett som verkligen gör ditt hår nytta och du ser resultat med.

För att köpa dessa produkter
L'Oréal Professionnel Vitamino color shampo ca 150:-
L'Oréal Professionnel Vitamino colo balsam ca 150:-
L'Oréal Professionnel Vitamino colo inpackning ca 150:-


Beställnings designer


O n s d a g

Hej alla söta!

Tagit lite längre tid idag att uppdatera än andra dagar.
Har blivit världens sjusovare de senaste dagarna? Kan gå och lägga mig vid 1-2 på natten och sover ända fram till 12tiden på dagen. Förstår inte alls hur det går ihop, sover närmare 12 timmar per natt. Fast å andra sidan, min kropp kanske behöver just det för tillfället.

Gårdagens middag var riktigt trevlig, det var en fin resturang. Vi brukar oftas gå ut och äta Sukijaki vid födelsedagar, för det är inte så enkelt att göra det hemma. Behövs väldigt mycket förberedeslse osv. Men på resturangen som vi var på igår, dom hade bara gjort en vanlig buljong(det är självsåsen som har en specille smak i sukijaki) som man la ner allt i. För man tillagar maten själv på sitt bord.. det blir foundue liknade. Så det var lite surt, men efter att vi sagt till så vart det helt klart bättre. Men inte alls så gott som vissa andra resturanger har det. Men gott var det. En trevlig middag med familjen helt enkelt.

Nu ikväll vet jag inte alls vad som händer. Vill hitta på något, men alla jobbar eller har annat planerat. Så antaligen blir det att sitta hemma och sega om ingen hör av sig :P

Vad gör ni ikväll?

Grattis bror!

Godagens!

Förlåt att dragningen i tävlingen tar lite längre tid än förväntat. Måste bara få lite kontakt med samarbetspartnen om hur vi går tillväga efteråt. Så håll ögonen öppna, så kommer det så upp så fort som möjligt! :D


Idag fyller min bror 17 år. SÅ GRATTIS BROR!
Så ikväll ska vi ut och äta. Kommer bli en masa trevligt! Hoppas på att det blir sukiyaki eller hur det nu stavas, för det är såååå himla gott!
http://kyokarestaurant.com/images/food/sukiyaki_us2.jpg

Någon annan som gillar det?

Att göra

God kväll eller blir snarare snart God Natt!

Älsklingen kom nyss hem hit till mig och hade med mig min dator, så jag har varit datorlös underhela den här kvällen. Därför har det inte uppdaterats någonting.
Malin blev fin i håret, en uppfräschning av hela håret. Riktigt nöjd med min insats :D haha!
Ska sätta mig och lägga in några designer nu och utse en vinnare i tävlingen.

Måndag

Godmorgon alla söta!

Kollar just nu ut genom fönster och solen lyser och himlen är blå. Men det känns som om det är kyligt? Kanske borde stoppa näsan utanför dörren innan jag säger hur jag tror det är? Men det känns som om det är höst ute, känns som om sommaren är long gone iaf...

Ska snart iväg till centrum och möta upp Malin, jag ska fixa hennes hår. Men först ska vi köpa oss en lite mörkare färg att lägga i slingor i hennes hår, för blekning det har jag hemma. Så min eftermiddag kommer gå åt till att göra henne fin i håret. Kommer bli kul, var riktigt längesedan jag mötte henne oxå, eftersom hon varit ute och farit i världen. Så det kommer bli trevligt.

Ska även dra en vinnare i tävlingen som avslutades igår. Men det får jag göra senare i kväll. För nu blir det att fixa iordning de sista sakerna innan jag ska bege mig till bussen. Ska försöka väcka Henrik innan jag drar mig dessutom, om han går att väcka. Han gick och la sig sent även denna natt.

Vad ska ni göra idag?

Going awayparty.

God kväll alla söta!

Denna eftermiddag/kväll har varit väldigt känslofylld. Amanda hade avskedsfest, för hon flyttar tillbaka till USA på onsdag. Känns nästan overkligt att hon åker, känns inte som om det är sant. Men tyvärr så är det de. Kommer aldrig att glömma eller släppa henne någonsin, hon är en av mina bästa vänner.
Även fast vi inte har haft samma tajta relation under tiden vi gick i gymnasiet, så har vi helatiden varit där för varandra i vått och torrt. Vi är vänner som helatiden finns där för varandra och det kan gå hur lång tid mellan gångerna vi ses och ändå är vi på samma plan. Jag älskar sådan vänner.
Det sjuka är hur Amanda lurade i mig när vi gick i 7an eller 8an att hon redan då skulle flytta till USA, minns det så väl. Hur vi satt på Msn och hon berättade det. För på den tiden var hon min klippa i vått&torrt, vi var jämt med varandra i skolan och satt nästan jämt med varandra på msn om kvällarna + att det var hon som fick mig att gå på hemspråket och franskan. Min klippa helt enkelt.
Där satt vi på Msn och hon berättade att hon skulle flytta redan då, jag loggade ut för att gå och äta. Kunde knappt äta och satt mest och grina hela middagen. Så kom jag tillbaka till datorn och där frågor hon hur det är, och jag säger att jag i ledsen och allt. Då kläcker hon ur sig att hon bara skojade om det hela. Kände världens lättnad i mitt bröst då, min bästa vän skulle inte ge sig av.

Men nu, nu är det sant. Nu "försvinner" hon, nu finns hon inte bara ett telefonsamtal bort. Det tror jag kommer vara det jobbigaste i det hela. Att inte veta att hon finns nära. Men en sak är säkert. Hon kommer alltid finnas i mitt hjärta.
För när jag gick hemmifrån henne nu ikväll och tårarna började rinna och jag började inse allting, då kom jag framtill att Amanda kommer jag oavsett vad alltid ha i mitt hjärta. För hon är en sannvän, en av dem som jag kallar för Min bästa vän.

Älskar dig Vännen min!

Vinn valfria strumpbyxor i samarbete med Evasunderkläder.se


Nu är det inte många timmar kvar innan jag ska dra en vinnare i tävlingen med Evasunderkläder.se
Klicka på bilden ovan för att delta du med!

Mamma Mia

Klockan börjar visserligen bli mycket och mina ögonlock blir allt tyngre och tyngre. Så ska jag nog ändå sätta på Mamma Mia och kolla på den. Visst inge vidare kvalité men ett smile på läpparna ska man nog kunna få till ändå.
http://www.icethesite.com/userfiles/images/MammaMiaMovie/MammaMiaPosterCr.jpg

Någon mer än jag som vart såld på ABBA och låtarna i Mamma Mia efter ni sett filmen?

Borttappad bil

Godkväll!

Kom hem för ett tag sen nu, tillbringat hela eftermiddagen hos Henrik där det hölls i homecomingparty för hans plastfaster + familj igen. Jätte trevligt och riktigt god mat! Så det var en trevlig släktträff helt enkelt.

Henrik har stukit iväg för en kväll med grabbarna med öl och data. Kul för honom iaf, tråkigt att han inte kommer hem inatt. Så det blir att sova själv denna natt. Kommer känns tomt, är så ovan vid att sova själv eftersom han alltid ligger där brevid mig och räddar mig och det skulle vara något läskigt i rummet (ja, jag är jätte mörkrädd).

Måste berätta en jätte rolig sak som hände igår på Go08.
Vi åkte bil in när Henrik valde att inte dricka, så vi körde runt i Stockholm igår kväll med hur mycket folk som helst på gatorna. Vi parkerade bilen nästintill Skeppsbron och gick bort till Stureplan.
Sen när vi skulle hem, det var då det blev lite problem. Vi glömde bort eller iaf kunde vi inte riktigt komma på vart bilen stod. Vi hamnade uppe på Östermalmstorg och gick ner mot vattenet och tänkte att det är här någonstans bilen måste stå. Men grejen är ju den att Skeppsholmen (där bilen stod) Har vatten på båda sidorna, och Östermalm har vatten på åtminstånde samma sida som vi körde upp ifrån till Skeppsholmen. Men tillslut kom vi på att vi var helt borta när vi gick runt borta på Östermalmstorg och tillslut kom vi fram till bilen. Skönt som bara den, haded tagit på mig riktigt höga heels igår så mina fötter var inte allas gjorda för att vandra runt och leta efter en bil. Var nära att sätta mig ner och säga åt dem att när dom hittat bilen så kunde dom komma och hämta upp mig.

GO08

Hej!

Igår kväll drog jag och Henrik + hans kompis Niden in till strömmen för att kolla på fyrverkiriet, vi kom precis i tid och det var verkligen hur mafigt som helst.
Skulle ta kort på specktaklet, men självklart så hade jag glömt lägga i minneskortet i kameran. Så jag kunde inte föreviga synen av fyverkeriena.

Efter de 8 minutrarana och 8 sekunderna så drog vi oss mot Stureplan. Det var smokat och det var inget ställe för någon med klastrofobi att hänga på. Människor åt alla håll och kanter.
Stannade ett tag och försökte komma in i loungen men det var strikt 20års gräns, annars stod vi bara där ett tag och lyssna till musiken som var riktigt skön.

Någon som var där?

Fredag

God morgon finisar!

Har en del att göra idag, beta av min lista med designer vilket är hur kul som helst.
Sen ska jag självklart kolla OS invigningen. Hoppas den är fin, hur många timmar före oss ligger Kina egentligen? För invigningen sker väl där på kvällen antar jag?
Någon mer som ska kolla?

Annars så händer det inte så mycket mer denna gråa dag. Hade vädret varit bättre hade jag satsat på att åka ni på 080808 i stockholm. Men inte när det är så tråkigt väder som det är denna dag.
Måste även städa upp lite här hemma, då familjen kommer hem igen efter sin semester. Kommer antagligen bli grinig när dom kommer hem, då vi inte har huset för oss själv längre. Tycker det är så skönt, kunna göra vad man vill och när man vill. Flytta hemifrån inom en snar framtid skulle vara guldvärt!

Eye toy

Godkväll alla söta!

Har precis spelat Eyetoy. Det är så sjukt roligt, fast det är helt klart roligast då man är några stycken. Men Henrik hade inte tid och lust att spela med mig denna kväll. Så jag fick spela själv, blev som ett litet tränings pass ändå. För man rör väldigt mycket på armarna, på sätt som man inte annars brukar vara så duktig att rör på.
Fast helst skulle jag vilja ha ett Wii och spela på det. Skulle vara sjukt kul att ha det, har spelat det förr och det var så himla roligt. Får ta och spara ihop till det tror jag faktist. Dom börjar så smått sjunka i pris. Kanske kan kolla Tradera eller blocket oxå?
Eller någon av er som tänker sälja ett Wii?

http://www.wired.com/news/images/full/eye-toy-play-2---06_f.jpg
(sådär stod jag oxå och tävlade mot kocken)

Vilken hårfärg?

Här har vi en bild på mitt hår som det ser ut nu. En riktigt skön utväxt på säkert 3-4 cm och det måste verkligen klippas så snart som möjligt.
Men funderar faktist starkt på att faktist bli brunett nu till vintern. Har inte varit brunett sen våren i 1an. Helt sjukt, jag som ändrade hårfärg mest helatiden förrut. Men min klass i gymnasiet har varit rätt fega på att testa på en massa nya färger, kanske därför jag inte gjort något direkt drastiskt?

Den blonda bilden är från igår, och den där jag är brunett är 2 år gammal. Ser väldigt annorlunda ut i ansiktet tycker iaf jag ;p



(klicka för större)
Vad tror ni? Ska jag vara blond eller brunett?

Gratismakeup.se


Är inte sämre än alla andra, så nu har jag gått och blivit medlem på Gratismakeup.se.
Bli medlem du oxå genom att klicka här.

Donken

Nu har Henrik åkt iväg för sin jobbintervju. Hoppas verkligen att det går bra för honom. Håller tummarna.
När han väl är klar där så har jag bett om en Ceasarsallad från Donken. Dom är verkligen hur goda som helst!
Brödet som man får till är verkligen riktigt gott. Hoppas bara att dom inte är lika snåla med sallad idag som sist.
Någon annan som tycker om Donkens Ceasarsallad? :P

En riktigt häftig upplevelse!



Gu vad den dagen var underbar! Tänk om man kunde uppleva den ännu en gång. Skulle vara hur magiskt som helst
2008-06-05

Officiellt eller inte officiellt?

Hej allihopa!

Idag är det sådär riktigt tråkigt väder som här om dagen. Trodde faktist att det skulle vara lite fint idag, med tanke på att det blev en rätt fin kväll igår. Men självklart så sviker vädret dagen där på ändå. Skit dåligt.

Ska vi officiellt säga att det är höst nu och deppa ihop??

Har inga planer för denna dag, och orkar nog inte ha det heller. Är så himla seg. Henrik ska iväg till Donken och han kanske kommer hem med ett jobb? Han ska iaf dit på arbetsintervju :) Så duktigt han är. Hoppas verkligen att han får jobbet. Men han har haft tur hitills, även fast han säger att han jämt har otur.
Mer tur än mig har han iaf, han fick jobbet på Lidl som han sökte men inte fick jag jobbet på salongen ;P.
Så nu håller vi tummarna för honom idag! :)

Vad gör ni en mullen och tråkig kall dag som denna?



Vinn valfria strumpbyxor i samarbete med Evasunderkläder.se


Nu är det inte så många dagar kvar på tävlingen om att vinna valfria strumpbyxor hos Evasunderkläder. Klicka på bilden ovan för att delta du med!

Vinnare av bloggdesign!

Nu har jag dragit en vinnare av designen jag lottat ut underdagen, och vinnaren är:


Skicka ett mejl till
[email protected] märk mejlet med "vinnare"


Att klä ut sig och kunna sy..

Precis suttit och dreglat mig igenom project runway. Tänk om man kunde sy? Tänk så mycket kläder jag skulle sy åt mig själv då. Minns när jag var yngre, då sydde jag ofta och jag gjorde tillochmed några plagga. Älskade syslöjden i grundskolan och gjorde en hel del fina saker på den tiden. Har ett par millitärbyxor liggandes någonstans som jag har sytt, hittade faktist en riktigt fin klänning för ett tag sen i en låda som jag sydde strax innan jag gick ut nian. Den är vit och jag vara nära att ha på mig den nu under våren på en skiva, då jag funderarde på att vara Marilyn Monroe.

Juste, tänkte fråga er. Jag älskar som sagt att klä ut mig, vilket många i min omgivning vet. Så under vårens skivor slog jag till ett antal gånger på stort.
Någon som är intresserad av ett inlägg med lite olika bilder från mina outfits från vårens studentskivor? :)

Frisyr



Tänkte visa upp min frisyr som jag hade för ett årsedan snart. Håller själv på att spara ut till långt hår igen. Även fast jag älskade när jag hade så kort som på bilden ovan. Den var enkel att stajla och jag kunde antingen blåsa det rakt eller busa till den och ha det helt lockig. Så det fanns fortfarande en massa alternativ även fast det var kort.
Det bästa med den här frisyren är nog att jag aldrig fattade hur kort det verkligen var i nacken. Bara för att det fortfarande var långt framtill vid ansiktet.

My day

Godkväll söta människor!

Är precis hemkommen från Henrik. Vi åkte dit på eftermiddagen och hjälpte till på deras tomt, dom har haft sån himla otur med huset dom köpte. Tycker så otroligt synd om alla fel som dycker upp helatiden. Men snart finns det nog inga flera fel som kan hända det där huset, och när dom är helt klara kommer det vara hur fint som helst. Ett riktigt dröm hus.
Så det är vad jag har sysselsatt mig med de senaste timmarna och självklart har jag lekt med Vilma och Viktor. Vilma älskar mina högklackade skor och trippar enkelt runt i dom. Blir nästan lite impad, över att hon är 2 år och kan gå i högklackat.

Ska kolla på Trinny and Susannh undress the nation. Det är verkligen ett härligt program, och iaf jag ser mig själv på ett annat sätt än jag har gjort tidigare. Dom får en att få upp ögonen för olika saker om hur man ser ut, hur man ska klä sig för att framhäva det bästa hos en.
Som i förra avsnittet jag såg, där dom istället för att dela upp folk i olika klädstorlekar så delade dom upp folk efter ens kroppsform. Dom hade hur många olika former och så är det i verkliga livet. Alla har inte samma form, vi har vaser, päron osv.


Svar på frågestunden 3#

Här har ni den tredje och sista delen av frågestuden.

Fråga:

Hej !
Jag ska klippa håret redan imorgon och jag har en fråga.
Jag har ganska tunt hår men vill klippa upp det jätte mycket så att jag får mer volym (dock inte klippa något på längden) kommer det att funka/bli bra?
En annan fråga är att jag mer eller mindre plattar och fönar mitt hår varje eller varannan dag, detta vet jag tar skada på håret så hur ska jag göra/vilka produkter ska jag använda för att håret inte tar lika mycket skada?


Svar:
Har du tunt hår, så borde du du hellre satsa på en kortare friysr, där du kan klippa upp det en aning. För det gör att du får mer volym och att ditt hår ser tjockare ut än när det är långt och antagligen bara faller och blir stripigt.
När man plattar och fönar ska man alltid använda ett värmeskydd som skyddar håret mot den värme som det utsätt för.

----------------------------------------------
Fråga:
Kul grej :) hm okej, vilken är den ultimata sommarfrisyren? Och har du några bra tips på hur man kan få håret att växa snabbare?


Svar:

Den ultimata sommare frisyren, svårt. På en långhårig tjej skulle jag säga att den är som mest ultimat när den har blivit lite solkysst och blekt . Sen är det som mest ultimat direkt efter ett bad och det har fått torka fritt. Då nästan alla får lite självfall. Sen toppa det med lite saltvatten spray för extra textur.
Sen hur man får håret att växa snabbare, vet ingen superkur. Men satsa på att på att toppklippa håret var 8de vecka och se till att navända bra produkter som ger näring.

----------------------------------------------
Fråga:
1. Jag vill gärna bleka mitt hår, men inte hos frisör så pengarna är få. Men hur gör man igentligen när man bleker hemma?
2. Bra tips på hur man får håret att växa snabbare?
3. Kan man färga och slinga håret på samma gång?


Svar:
1. Jag använder mig utav salongsblekning då jag bleker hemma, och jag är inte alls haj på vad som finns ute i butiker. Menn någon blekningen finns det, men hur man gör beror lite på vad det är för resultat man vill ha. Svårt att säga hur man ska göra på just ditt hår, när jag inte har en anning om hur ditt hår ser ut förtillfället. Men är du väldigt mörk, och vill bli hel ljus, så ska du först bleka upp längderna. När du fått dem så blonda som du vill ha dem. Så lägger du blekningen i hårbotten och ut på utväxten, och låter det blekas till samma nivå/färg som längderna. För "naturhår" bleks mycket fortare än redan färgat hår.
2. Se till att använda bra produkter som är gjorda för ditt hår och se till att göra regelbundna toppklippningar .
3. Ja, det kan man. Jag brukar lägga färg och slingor på samma gång, men det är olika från produkt tilll produkt och hur snabb man är på att göra de olika momenten. Om du ska göra det hemma, så skulle jag rekomendera att du gör färgnigarna var och en för sig. Att du börjar med färgen och sen tar slingorna efteråt.

----------------------------------------------
Fråga:
vad ska man använda om man har tort hår?vad är bästa produkterna=)?

Svar:
Jag älskar L'Oréal professonel hairmix serie. Det finns något för alla med torthår i den serien.
http://haironsite.com/images/Loreal_professionnel_hairmix_000.jpghttp://www.salonhairsecrets.com/components/trolley/catalogue_images/tn_mis_4030%5B1%5D.jpg

----------------------------------------------
Fråga:
Funkar silverschampoo på guld blondt hår?


Svar:
Silvershampoo är gjort för att ta bort gula toner i håret. Det är gjort från början för att ta bort de gula toner som äldre damer ofta får i sina vita hår. Det lilla shampoot är gjort för att neutralisera det gula i håret.
Det är därför många blondiner som vill ha en kallare/vitare hårfärg använder sig av silvershampoo. Så på ditt guldblonda hår fungerar silvershampoo perfekt. L'Oréal professionnel har en blondserie som heter Shine Blonde som inte är lika strakt lila som silvershampoo men jobbar på samma sätt. Att neutralisera det mesta av de de gula tonerna i håret.

----------------------------------------------
Fråga:
hur får man håret att växa snabbare? :)

Svar:
Vet ingen mirakel kur. Men håret växer som sagt 1-2cm i månaden. Men det bästa är att se till att ha en bra grund då man börjar spara och se till att man toppar det var 8de vecka.

----------------------------------------------
Fråga:
vad ska jag göra om jag tapper hår? :S

Svar:
Tänk efter om det är något som hänt under den senaste tiden som du inte mår bra över. För mår man dåligt psykiskt så kan man se det på håret direkt. För håret är en av de första sakerna som tar skada. Det kan handla om att du stressar för mycket, så tänkt efter. Men är det inget sånt så tycker jag att du borde uppsöka en läkare och berätta om ditt problem.

----------------------------------------------
Fråga:
Har du tips på en bra plattång som gör ett lockigt hår platt en hel dag? Eller produkter..

Svar:
Jag tycker om Ga.Ma keramiska platttänger, enligt mig är det bästa märket på en plattång.
Sen som jag sagt innan så är produkter a och o vid plattning. För du utsätter dig för tempuraturer på upp till 200g när du plattar.
Jag rekomenderar att du går och kollar hos din närmaste L'Oréal frisör och kollar in HotStyle serien.
http://www.fondazionebeautybazar.org/bb/en/gel-finish/loreal-professionnel/images/tecniart-hot-style-spray-modellante.jpg
----------------------------------------------
Fråga:
Jag har ganska mörkt brunt hår och skulle vilja bli mellanblond utan att behöva lägga ner alldeles för mycket pengar. Har du något förslag hur jag ska gå till väga?

Svar:
Är det mycket ljusare du vill bli? I såfall så är det en avfärgning som behövs göras för att sedan lägga en den färgen du vill ha på det. Men det skulle jag råda dig till att göra hos en frisör. Men det du skulle kunna göra hemma (men självklart bäst hos en frisör) är att bleka slingor i håret och med tiden lägga mer och mer, tills du blivit så ljus som du vill.

----------------------------------------------
Fråga:
jag har precis klippt page, och jag vet inte om jag ångrar mig. Men isf skulle jag sätta i löshår, och jag har väldigt väldigt tunt hår, så jag undrar om det skulle räcka md kanske ett 20 tal slingor till hårförlängning eller om de krävs mer iaf.


Svar:
Gissar på att du syftar på hårförlängning med metoden keratin-vax? För i såfall så får inte håret uppe på huvudet vara för kort, utan det måste täcka ända ner till nacken, så att "plupparna" i håre inte syns. Dessutom så behövs det oftast mer slingor i håret då man har kort, för att det ska se snyggt ut. Men det är vädligt olika från person till person. Så det är svårt för mig att säga hur mycket som behövs då jag inte sett ditt hår.

----------------------------------------------
Fråga:
Jag undrar hur mycket man sliter på håret om man tuperar det nästan varje dag. Och jag har fått målarfärg i håret sen sommarjobb och sånt och de har inte gått bort på snart 2 månader nu. har du någt tips på hur an kan göra?
tack på förhand!


Svar:
Det sliter rätt mycket på att tupera håret varje dag. Du borde låta håret vila till och från.
Det där med målarfärg vet jag inte riktigt, men balsam borde väl kunna lösa upp det? och går det inte att pilla bort det? och är det bara på ett litet ställe kanske du kan klippa bort just det hårstrået där färgen sitter.
Jag vet bara att man använde lacknafta för att ta bort färg som man fått på händer och liknaden, ingen aning om det går att dutta lite sånt på håret på just fläcken där du har fått målarfärg.

Tävling hos Kelly



Jag är med och tävlar om denna väska. Var med du med! Klicka här

Bloggdesign till utlottning!

(Klicka)

Kör en bloggdesign utlottning här underdagen. Den är enkel, men för den som inte vill sitta i kö för att få sin design men ändå ha en roligare än alla andra + personligare. Så tycker jag att du ska slå till här.

För att designen ska bli din:
- Skriv en kommentar i detta inlägg, flera kommentarer ökar chansen att vinna.

Svårare än så är det inte!


AVSLUTAD!

Planer för dagen.

Det här är inte roligt längre. Vädret sviker fortfarande. Vad hände med sommaren? Kan någon säga mig om den är över eller inte? Ska jag börja packaihop mina sommarkläder och ta fram vinterkläderna, eller ska jag vänta lite till?

Dagens planer är inte bestämda ännu, men något roligt lär det bli.
Men tänker börja min morgon nu med en kopp té, för det förtjänar jag :) och sen är det bara att se vad resten av dagen bjuder på.
Får se när Henrik vaknar till dessutom, han gick väl och la sig rätt sent som vanligt? Kanske kan åka iväg en sväng och göra något roligt. Kanske ta en sväng i centrum? :) Skulle vara mysigt.

Vad har ni för planer för denna dag?

Onsdag

Godmorgon!

Frågestuden är inte slut ännu, så har du någon fråga angående ditt hår kolla först igenom dessa inlägg 1&2 om svaret på din fråga finns där kanske? Annars så går du in här och ställer din fråga. Håller på med det under heladagen, och svara på frågorna allteftersom.

Vaknade nu precis, vaknade till av telefonen och sen märkte jag att Henrik snott varenda kudd i sängen :( Så jag kunde inte somna om. Men lika bra, måste börja vända tillbaka dygnet snart.
Satte igång tven precis och det är Oprah och det handlar om en familj som först fick tvillingar och sedan ville ha ett barn till och fick 6(!) tänk att få sex små barn på en gång. Ballt men som dom sitter och säger så var dom liv rädda. Tänk att man ska få ihop pengar för att försörja 8 barn. Det är ingen barnlek överhuvudtaget. Vet inte om jag skulle vilja vara i den situationen eller inte. Skulle jätte gärna vilja ha tvillingar, för det verkar mysigt. Men inte fler på en gång för min del.

http://www.arabamericannews.com/news/images/articles/2008_04/965/u1_GosselinJonKate.gif

Skulle du vilja ha sexlingar någon gång i ditt liv? eller kanske trelingar?

NattiNatti

Sådära, nu kom andra delen av frågorna upp! Riktigt roligt att sitta och svara på frågorna. Gillar det!
Ni är så himla gulliga och snälla allihopa!

Men nu kallar sängen för min del. Ska kolla klart på CSI först bara. Men sen är det sängen jag ska gosa ner mig i. Kanske får med älsklingen på samma gång om inte hans dator är viktigare just nu ;P haha! Då skulle jag kunna gosa ner mig riktigt ordentligt i sängen.

Hoppas alla ni som tittat in idag (igår?) tittar in senare idag och kommenterar en massa så jag har en massa rolig läsning framför mig :)

GOD NATT ALLA SÖTA!

Svar på frågestunden 2#

Här kommer del 2 av frågor som ställdes i detta inlägg här nedan.

Fråga:

När man plattar håret, då blir håret ju slitet. Jag vill ha något tips på att håret inte ska bli slitet när man plattar håret. Tips? :)


Svar:
Som jag skrev tidigare, så är bra hårvårdsprodukter a & o. Använd ett bra shampoo och balsam och ha alltid värmeskydd i håret när du plattar det. Jag brukar använda mig av L'Oréal professionnel Constructor Värmeaktiv texturspray. Som skyddar mot värmen.
http://www.fountaincosmetics.com.au/UploadFiles/ThumbnailImage/loreal_HotStyleConstructor_th.jpg


----------------------------------------------
Fråga:
villken hårinpackning föredrar du?


Svar:
Jag har färgat hår och använder mig av L'Oréal Professionnel Vitamino Color inpackning och den fungerar jätte bra på mitt hår. Fast den bästa inpackningen tycker jag är L'Oréal Professionnel Absolute repair, den gör håret hur lent och fint som helst. Jätte bra för den som har slitet hår och behöver en riktigt upfräshning.
Bilden “http://www3.strawberrynet.com/images/products/watermark/06810851104.jpg” kan inte visas, då den innehåller fel.http://blog.cosmeticsclub.com/wp-content/uploads/2008/04/vitamino.jpg

----------------------------------------------
Fråga:
1. Hur ofta är lagom att man vänjer håret vid att bli tvättat?

2. Hur mycket växer håret på en månad?
3. Jag har jätte slitet hår men sparar till långt, vad kan jag göra för att få det att växa men inte slita så myket på det?

Svar:
1. Det är helt klart en smaksak, men ju mindre desto bättre. När jag vet att jag inte ska till något speciellt på några dagar brukar jag försöka inte tvätta mitt hår på några dagar.
2. Väldigt olika från person till person och årstid dessutom. Men man brukar säga 1-2 cm per månad.
3. Jag skulle börja med att klippa bort det slitna, även fast det kanske blir rätt kort då. För då har du en bra grund att börja ditt sparande på. För klipper du inte av dig de slitna topparna, så kryper det sagt uppåt hårstråna och ännu mer som inte var slitet från början måste klippas av. Så börja med en rejäl toppklippning, sen tycker jag att du borde satsa på att köpa hem L'Oréal Professionnel Absolute repair serien och börja använda det.
http://www.hairbeautan.com/images/Picture%20102.jpg

----------------------------------------------
Fråga:
1. ja undrar faktiskt en sak, jag hade hårförlänging för några månader sen, och den var ljus brun ,
men nu är jag blond så undrar om det är lätt att färga om den ?
Det är äkta hår men inte världens bästa kanske.

2. och den satt i med hjälp av flätor så undrar hur man ska göra för jag vill ha den med clips istället
om man syr på dem eller hur man ska göra ?


Svar:
1. Låter som om du har din hårförlängning på träns? Visst kan man färga löshåret om det är äkta hår, men tänk på att
löshåren oftast är väldigt preparerade innan och kan bli riktigt risigt om du färgar det. Men testa om du känner för det,
men annars skulle jag satsa på att köpa nytt.
2. Om du hade det fastsytt i flätor som gick nere i hårbotten så borde de tränserna vara perfekta att sy på clips på.
Då är det bara att sy fast clips på det löshåret du har och sätter sedan fast dem i håret på ungefär samma ställe där
flätorna gick innan.

----------------------------------------------
Fråga:
Nice :) Hur får man på bästa lockarna att hålla när man gör dom med en locktång, inte med den minsta storleken men inte heller den största.


Svar:
Ha först och främst i en bra värmeskyddande produkt. När jag har gjort lockar med locktång har jag oftast sprayat hårspray locken medans den fortfarande varit runt locktången. Sedan när man tar ut locken ur locktången, så lirkar man av locken så att den förblir fin, Spraya sedan hårspray på locken igen. Men ha inte i förmycket hårspray så att det blir för stelt.

Sex and the city igen

Dumma mig. Missa första av de två avsnitten av Sex and the city. Dumma mig! ;D haha!
Tur att jag hann slå över till 3an precis när det andra avsnittet började.

Så nu blir det Sex and the city för det närmsta 45 minutrarna :) Underbart!

Svar på frågestunden 1#

Här har ni första omgången med svar på era frisörfrågor. Från inlägget här nedan.

Fråga:
Tänkte ställa några frågor också som jag hoppas jag kan få svar på! :)
1. En enkel vardaglig frisyr som man kan ha som är enkel att göra? (Inte hästsvans, ÄR SÅ LESS PÅ DE ;p )
2. Billigt och bra voluymspray?
3. Jag har väldigt tunt hår, finns de nå tips hur man kan få det att se tjockare ut? Och inget som kostar miljoners heller!
Är verkligen TACKSAM för svar!!


Svar:

1. Flätan i luggen som blivit en riktig hit denna sommar. Det är mycket en smaksak vad som är enkelt och inte enkelt.
Själv brukar jag variera mig med att antingen ha håret rakt eller lägga lite mousse eller annan produkt som man kan krama in i håret och för att göra det lockigt.
2. Har tyvärr inget svar på det.
3. Se till att du inte klipper upp håret för mycket + att det oftast är snyggast att ha en kort frisyr om det är så att det
är tunt. Kan inte se ditt hår nu, men är det väldigt tunt så skulle jag säga att en page är riktigt snyggt. För då ser håret
mycket fylligare ut.
----------------------------------------------
Fråga:
Fönar och plattar mitt hår hela tiden. Vet att det hatar mig och jag hatar håret =)
Tips på bra schampoo, balsam, produkter för oss som verkligen måste platta för att överleva :)


Svar: Bilden “http://www.lorealprofessionnel.se/img/identical/products/packshots/HM1_large_S.jpg” kan inte visas, då den innehåller fel.
Bra produkter är a & o för att ha ett fint hår och ändå utsätta det för sådan påfrestning dagligen. Jag älskar L'Oréal proffesionals produkter tycker att det finns något för alla i någon av deras serier. Dom har shampoon för alla slags hår, gå till en salong som säljer L'Oréal produkter och be dem hjälpa dig. För den som plattar dagligen behöver ett bra värme skydd + fukt. För det är något många hår som plattas och fönas ofta förlorar. Själv älskar jag L'Oréal Professionnel suprême smooth som både ger mycket fukt till håret samt är värmeskyddande.
Du lägger bara i krämen i håret efter att du har duschat och handdukstorkat det.

----------------------------------------------
Fråga:
Va roligt :)
Har några frågor.
1. Efter hur många veckor ska man klippa sig igen?
Om du fattade frågan ^^
2. Vad är det bästa man kan göra när man tappar otroligt mkt hår?
3. Har du någon bra tips på huskur?


Svar:

1. Det är lite olika från person till person. Men ca var 8 vecka är lagom, men personer med korta frisyrklippningar känner ofta att dom måste klippa håret oftare för att frisyren tappar sin form.
2. Man tappar alltid hår, håret har en växt cykel och ramlar till slut av. Men om man tappar mera hår under en period
så kan det bero på många saker. Har du ofta tofs? för det kan göra att mycket hår slitsav, eller borstar du igenom ditt hår
ofta? om inte kan det vara att det är mycket hår som lossnat men inte ramlat från huvudet och då när du drar borsten genom håret känns som mer än det egentligen är. Det sista som kan göra att man tappar hår är hur man mår pykist, är man stressad eller går igenom jobbiga saker så tar håret lätt skada av det.
3. Jag gjorde en huskur hemma för några år sedan. Med olivolja och ägggula, det luktade inte gott. Men jag smetade in det i mitt torra hår och gick runt med en plastpåse på huvudet i ca en halvtimme. Minns att resultatet blev jätte bra, även fast det blev en rätt kladdig historia.


----------------------------------------------
Fråga:
Vart kan man köpa bra billigt löshår ?


Svar:

Jag köper mitt löshår på Kilimanjaro som ligger på en sidogata till drottninggatan på väg upp mot Tajmahal. Jag tycker att dom har mycket bättre hår än uppe på Tajmahal. Men både Kilimanjaro och Tajmahal har bra löshår.

----------------------------------------------
Fråga:
Åhå, kanon! Ska klippa mig på torsdag :P Permanentade håret för cirkus ett år sedan och vill nu klippa bort lockarna. Som det ser ut nu börjar lockarna ganska långt ner i håret, men om jag klipper det kort -tror du det lockas högre upp då?
Haha, wierd fråga kanske :)


Svar:
Förstår inte riktigt, undrar du om det håret som nu inte har någon permanent i sig kommer lockas om det klipps kortare?
Det kommer inte bli som håret längre ner av sig själv. Det beror oxå på hur ditt hår är, om du har självfall eller inte.
Men där du inte har permanent kommer håret fortfarande att vara platt.


----------------------------------------------
Fråga:
Jag har jättelångt och tjockt välmående hår. Men har börjat simma en del i klor, vilket märks på håret. Känns torrt och slitet.
Nått tips på någon bra produkt som skyddar? (Vill inte använda nån mössa eller liknande. )


Svar:
Jag skulle rekomendera samma produkt som jag rekomenderade några frågor högre upp. L'Oréals professional suprême smooth. För ditt hår behöver fukt.

----------------------------------------------
Fråga:
jag har funderat länge nu på att göra hårförlängning. har du koll på hur billigt man kan komma undan osv? :)

Svar:
Svårt att säga, beror helt på vad det är du vill ha. Vilken metod osv. Du kan komma undan rätt billigt om du gör det själv
med hjälp av clips som exempel.

----------------------------------------------
Fråga:
Jag har fått väldigt tunt hår den senaste tiden pga. att jag tappar en massa hårstrån om dagen.
Har du något tips som gör att håravfallet minskar? :)


Svar:
Som jag skrev högre upp. Har det hänt något i ditt liv nyligen som du mår dåligt över? För mår man pykiskt dåligt så kan
man se det på håret nästan direkt. Det kan vara att du är stressad eller liknande som gör att du förtillfället tappar håret.
Tänk igenom om det är något som inte riktigt stämmer, om det inte är så.. skulle jag uppsöka en läkare för dina besvär.

----------------------------------------------
Fråga:
jag plattar mitt hår ofta och nu blir det inte riktigt platt längre så har du något bra råd ?

Svar:
Kan vara att din platttång börjar leva på sina sista dagar kanske? Därför blir det inte alls lika bra som det blev tidigare.


Det där var de första svaren från frågestuden. Hittade du inget som passade det du undra, så skriv din fråga i inlägget nedan.

Tisdags kväll

Sitter och kollar på Allsång just nu. Tydligen säsongs final idag. Abba för hela slanten idag, haha! Men råder det Abba hysteri så gör det. :)

Sitter och svara lite smått på frisörfrågorna ni har ställt. Hur kul som helst. Det kommer komma upp inlägg i omgångar med svar på era frågor. Men ni kan fortsätta att ställa frågor i inlägget nedan ända tills imorgon. Men så fort jag har tid så lägger jag upp svaren till er frågor. Så fråga på! :)


Nu börjar strax midsommer murders och jag och älsklingen kommer sitta bänkade framför tven.

Fråga frisören



Fråga mig de frågor du har angående hår. Så svara jag på det i ett nytt inlägg så fort jag har tid.

Lilla huset på prärien

Minns när jag var mindre att jag brukade sitta och kolla på Lilla huset på prärien. tror att det var tv3 som sände serien då. Skulle vara kul om någon kanal skulle sända serien igen. Tycker det är en sån häftig tid då serien utspelar sig. Från att dom bor i ett hus utan el och vatten till att allt sådant börjar blomma upp runt om kring dem. Riktigt häftigt tycker jag. Skulle själv vilja uppleva någonting sånt. :)

http://www.lovefilm.se/img/cover/movie/huge/Lilla+huset+p%E5+pr%E4rien+-+S%E4song+1/47814.jpg

Water

Sådära, nu är jag färdig tränad. Gick rätt bra, fast vädret gör hela mig dåsig. Hur mycket kan det regna egentligen? Regnat konstant nu i ett dygn..
Ska bege mig mot duschen nu och fräsha till mig, och sen hoppa i mjukiskläderna igen och dega vidare en så grå dag som denna.

Vad gör ni när vädret sviker som det gör?

Bloggkoll

Själv tycker jag att bloggkoll är så himla smidigt. Man har koll på bloggarna man tycker om och kan enkelt se när dom updaterat.
Så det tycker jag att ni borde skaffa. Klicka på ikonen nedan för att lägga till mig bland bloggarna du följer.

Work out

Nu ska jag inta vardagsrumsgolvet för min träning, och uppbyggnad av ryggen.

Yes, valt att göra träningen varanan dag i veckan, iaf nu till en början. Känns dumt att över träna, för musklerna måste vila i mellan åt. Kände mig så bra efter träningen i förrgår, så detta tänker jag köra vidare på. Bra övningar och jag kunde tillochmed koncentrera mig på träningen. Även fast jag var hemma. För ofta är det, de som är svårast för mig. Att hitta tiden och orken att göra saker hemma, för det kommer nästan alltid upp något annat som är roligare när man är hemma.
Laddar ner lite bra träningsmusik nu för att köra på i en timme.

Tränar du något?

Tell me!

Tycker att ni är riktigt dåliga på att delta i min tävling! Är den tråkig eller vad är det som gör att ni tvekar?
Ge mig kritik!


För den som vill vara med iaf, klicka på bilden ovan :)

Tisdag

God morgon!

Det regnar fortfarande här och idag känns det som om man jag bara skulle vilja gå direkt tillbaka till sängen och dra täcket över huvudet.
Har inte sovit bra inatt heller, så det kanske spelar in det med? Henriks telefon började ringa vid 7 tiden imorse, om och om igen. Jag vaknade till och skulle precis slå kudden överhuvudet på honom för att han skulle vakna. Men ingen Henrik? Nepp han hade gått upp för att äta en macka. Har hörttalas om natt macka, men detta var inte på natten utan morgonen.. Vad kallar man det då? Chockad var jag iaf.
Men det var hans pappa som hade ringt som en galning. Henrik hade tydligen råkat ringa honom någon gång vid midnatt, och han hade sett det på morgonen och blivit orolig att det hänt något.
Lyckades somna om, men är helt död nu.

Ingen aning om vad jag ska göra av dagen idag.
Vad ska du göra?

Slepptime

Nej nu packar jag ihop och säger godnatt! Det är en dag imorgon. Regn och rusk då med? Någon som vet?


GOD NATT ALLA SÖTA!

Sex and the city

Sitter här och gör det som förmodligen varenda svensk tjej som är uppe vi den här tiden gör just nu. Jo kollar på Sex and the City.
Serien är verkligen hur bra som helst, kan kolla om om och om igen. Man kan kolla på de sista avsnitten eller de första och alla är lika bra. Sex and the city filmen var verkligen hur bra som helst! Jag har den på datorn, men märkte att den inte alls var i så bra kvalite tråkigt nog + att halva filmen saknades. Så det sket sig lite. Men jag kan kolla på början om och om igen ;) haha!
http://www.businessweek.com/careers/workingparents/blog/archives/sex%20and%20the%20city.jpg

Vad gör ni denna kväll? Sex and the city?

Från våran tjejkväll



Jag i egenhög person, med ett vädligt förskräkt leende ;D

Nu är det dags

Nej, nu ska jag göra om hela min blogg! Jag har tröttnat på min blogg. Den ska inte se ut såhära, måste ha något nytt. Ska sätta mig i photoshop nu, så får vi se vad slut resultatet blir! :D



Update:
Nu har jag gjort om designen. Vad tycks?

Tävling hos Sussie!



KLICKA FÖR ATT DELTA!


Homecoming

God kväll bloggvärlden!

Min dag blev inte alls som jag trodde den skulle. Visade sig att Henriks platspappas syrra, kom hem från Usa idag. Dom har bott där i 3 år eller så? Så det vart ett litet home coming party för dem. Så där har vi spenderat kvällen.
Innan dess var jag ute och for lite framochtillbaka. Varit på banken och gjort bankärenden, så nu är jag några hundra kronor rikare.
Var även förbi med Eva&Addes lägenhet som dom flyttar in i idag. Verkligen hur fin som helst. Jag skulle döda för den, när jag stod där önskade jag att det var jag som skulle flytta. Så härligt det skulle vara, att ha ett eget ställe. Där man kan möblera om och köpa fina saker att smycka huset med.
Förtillfället bor jag och Henrik ensamma hemma i mitt hus, men det är inte riktigt sammasak. Kan inte ändra på allt i huset, för det är mammas och pappas. Så ett eget ställe skulle vara hur kul som helst! Men det är ett bra prova på sätt att bo här ensamma tillsammans.
Bor du själv eller hemma?

Klänningar från Halens



Fick hem Halens katalogen idag, och jag öppnade tidningen och föll pladask för dessa underbara klänningar. Önskar bara att man hade pengarna för att köpa dem bara.

Måndag

Blir så less på det här vädret, vaknade till och tyckte att det såg ut som om solen siprade in bakom gardinen. Gick upp och kollade ut genom fönstret och det ända jag kunde se var grååa moln, fast förtillfället var dom rätt tunna så att solen lyste rätt starkt igenom. Vilket fick det att se ut som om det var blå himmel och sol.

Verkar som om jag fått bort varenda fluga. Men känns som om det kommer nya helt plötsligt. Helt sjukt.
Men ska antaligen sätta igång och städa nu snart, om jag orkar. Är inte så mycket att städa egentligen, utan mer att lägga iordning saker. Men ska nog inte ta och sätta igång dammsugaren innan älsklingen vaknar, tasktigt att ha den brummandes i rummet intill, när han sover. Undrar när han gick och la sig inatt. Jag har inget minne av att han gick och la sig, eller något svagt kanske.. Men ingen aning om vad klockan var. Jag gick iaf till sängs vid 3 så det måste varit ett tag efter det, så någon timme till får han sova :)


Min kväll

Har haft en jätte trevlig kväll med tjejerna. Vi kollade på Brudens bästa man eller vad den hette? Den med Mc Dreamy iaf. Den var söt och rolig. Fast jag trodde faktist att det skulle vara "mer" rolig, att det skulle vara mera komedi i det hela. Men annars var den helt okej, och söt :) En film man blir glad av.
http://www.lovefilm.se/img/cover/movie/huge/Brudens+b%E4sta+man/49839.jpg
Efter filmen så bakade vi muffins, faktist dom som Lindalya hade gjort här om dagen, dom var faktist riktigt goda. Dom kändes nästa nyttiga. Fråga mig inte varför, men dom ser nyttiga ut och smakar nästan så. Men antagligen är dom inte alls så nyttiga. haha!
Det var mysigt att baka ihop tillsammans, gick riktigt fort och smidigt :)

Sen satte vi igång vattenpipan och satte oss ute och bara snackade skit. Fast då var det bara jag och Jennifer kvar. Det var riktigt mysigt.


Vidrigt!

usch Usch Usch!

Det började med att det fölg runt några enstaka flugor i huset här om dagen, men jag hade haft öppen dörr. Så jag tänkte inte så mycket mer på det än att det kommit in då. Men nu? Nu ikväll har det kryllat av flugor i hela huset.. Varje fönster har minst haft en fluga, och det är inte små flugor.. Dom har varit rätt stora.. Så nu har jag slängt varenda soppåse i huset, städat ur kylskåpet och städat lite varstans för att få bort dessa äckliga små djur.
Hoppas verkligen jag lyckats få bort dem.
Men imorgon om vädret är dåligt så ska jag och Henrik städa hela huset, mer grundligt än jag gjort nu på kvällen.
Bilden “http://www.grafikskolan.se/elever/2004/stina/fluga.gif” kan inte visas, då den innehåller fel.

Träning

Goddag!

Min kväll igår var helt underbar! Det vart Singstar, Eyetoy och Buzz. Kan det bli bättre? Plus en massa massa skratt :)
Hittade en bok i våran bokylla igår "Plattare mage och strakare rygg på 10 minuter" När jag började läsa boken, så kom jag faktist fram till att det var 4 program á la 10 minuter, så egentligen är det ju 40 minuter man gör allt på. Tänkte faktist börja göra de programmen och se om det verkligen fungerar.
För innan jag ens kan ställa mig i en salong och börja jobba så måste jag träna upp min rygg. För den är helt åt h*lvete just för tillfället. Så den skulle nog inte klara av ett frisörs jobb.

Så nu tänkte jag fråga er? Vill ni följa min träning? Att jag lägger upp tips, och hur jag tränar samt resultat.

Tjejkväll

Pratade precis med Jennifer. Lite tjejer skulle komma över till henne. Men jag lurade i dem att komma hit istället. Jag sitter ju ändå bara här hemma själv. Helt själv, för Henrik är och badar.. förstår inte varför dom ska bada i detta väder? Det regnar ju! :D haha!  Men blir det inte varmare i vattenet när det regnar? eller är det jag som fått något om bakfoten?

Vet inte riktigt vad vi ska göra, men det blir tjejkväll till max. Ladda singstar och buzz så tror jag vi har en riktigt kanonkväll. Kanske korka upp en flaska vin dessutom? Kanon kväll helt enkelt!

Lördag

Hej alla söta!

Tillslut åkte jag och Henrik iväg och handlade. Jag kom hem och direkt så började jag laga mat. Jag ville som jag skrev tidigare börja exprimentar med mat. Så det gjorde jag faktist idag. Jag gjorde chilihamburgare med  bacon och ost. Dom vart verkligen jätte goda. Synd bara att jag inte tog något kort på mitt mästerverk ;P  Enligt Henrik så var dom godkända "Nu kan vi kanske sluta äta donken, och börja käka din hamburgare istället" Det är rätt bra kritik eller vad säger ni? :D

Ikväll blir det att fortsätta med bloggdesigner, och bara ta det lungt. Detta väder är verkligen inte bra för en. Jag blir iaf hur trött och sliten som helst av detta väder. Blir inte ni?


Kocken Sussie

Nu borde verkligen min älsk vakna till. För min mage kurrar och vi har knappat någon mat hemma. Eller någonting har vi nog. Men jag vill åka och köpa mat och göra någonting gott. Är riktigt sugen på att laga någon brakmåltid. Kan sitta och titta på ex. RachelRay och bli så tagen av det hon gör. Vill oxå kunna göra det hon gör, men det känns aldrig som om jag får den inspirationen.
Kanske ska ta och börja exprimentara med mat. Kanske blir en världskock en dag? vem vet ;) haha!
Men handla behövs och det är bara Henrik som äger ett körkort. Lär bli Willys vi åker till och storhandlar. Kanske ska försöka att få honom att vilja laga middag med mig ikväll. Det skulle vara ritktigt mysigt. Vi har ju trots allt ett helt hus för oss själva :)

Pyton

Vädret idag är verkligen pyton. Det regnar och det är bara tråk tråk tråk. Henrik ligger fortfarande och sover, inte ovanligt? Hoppas på att han vaknar till snart så att jag får lite sällskap. Trist att sitta uppe själv. Har inget att göra.
Sitter och tittar på "So you think you can dance" och drömmer mig bort och önskar att jag oxå skulle kunna dansa sådär fantastiskt som dom kan. Tänk att bara ha lite rytm i kroppen och några moves. Då skulle jag aldrig ens tvivla på att gå upp på dansgolvet när jag är ute!

Vad gör ni idag när vädret sviker? :)

Ett måste


Jag måste börja träna. Punkt slut.


Någon som kan ge mig tips på hur jag en gång för alla ska ta tag i träningen och sätta igång? :)

Outfit


Klänning: Topshop
Skor: Topshop
Väska: H&M
Armband: Topshop


Vädret

Det verkar som om alla hade rätt när de sa att det skulle vara den sista soldagen igår på ett tag. För vädret ser inte allas lovande ut idag.
Vaknade upp av några solstrålar som sken in, men skenet bedrog och när jag väl gick och kollade ut genom fönstret så var det inte alls fint ute. Bara massa gråa och tråkiga moln. Blir väl antagligen regn oxå hela dagen?



Fast när jag kollade på detta så verkar det som om vi får sol imorgon. Kanske borde ta en tur ut med båten då? Om det inte blåser förmycket och så. Men sen börjar det ostadiga och tråkiga kalla vädret verkar det som :( .

Waterski



Bilderna är ifrån i måndags innan vi åkte hem från Henriks landställe. Det är Henrik som är den duktige som åker. Anna var jätte duktig men fick inte in det rätta knycket så hon spenderade sin tid med kroppen under vatten ytan istället för över ;) haha!
Men hade hon testat några gånger till så hade hon lyckats det vet jag :)!

Sleppieyes

Herregud, vad jag är trött. Håller på att somna här framför datorn. Så jag tror nog att jag ska ta och packa ihop och lägga mig till sängs. Skulle dock vara väldigt mysigt om Henrik var hemma och la sig samtidigt. Men han är inte hemma :( Han är ute och träffar polare och vet inte alls när han kommer komma hem. Vilken frihet det måste vara att ha körkort? Bara åka iväg och träffa sina vänner när som helst på dygnet typ. Borde nog ta tag i mitt körkort en gång för alla. :)

Men jag har hunnit med en hel del bloggdesigner denna kväll. Har en stor design på g. Som krävde lite extra jobb, riktigt roligt att få en utmaning. Sen väntar jag nu bara på att resten ska säga något om de designer jag gjort åt dem. Så att jag kan lägga upp dem och visa er :)


Dagen i bilder


Underbar dag!

God kväll!

Haft en jätte mysig dag ute på Bastuholmen tillsammans med Anna och hennes familj. Vädret var verkligen det skumaste. Vi gick ut på bryggan och la oss och sola, det blev molnigare och molnigare. Fast det var ända varmt som tusan, sen när vi började höra åskan närma sig och det började regna för mycket så drog vi oss inåt.
Det började verkligen ösregna och åska och blixtarna var precis över oss. Sen gick det över och man skulle inte ens kunna gissat att det varit ett åskväder som dragit förbi. Solen sken och vi var tillbaka ute på bryggan och vi tog tillochmed ett dop. Hur skönt som helst.

Nu är jag hemma igen, Henrik är borta och spelar data och jag tänkte sätta mig och beta av betsällningsdesignerna. Har inte haft någon tid på jätte länge att sätta mig ner och jobba med dem. Så alla ni som står i kö. Ni är inte bortglömda!
Men jag kan säga att gratis design kön börjar bli riktigt lång. Så vill du få designen fort så skulle jag rekomendera att satsa på donations alternativet. Men jag betar av alla designer så fort jag kan! :D

Sola


Nu ska jag bege mig ut till Bastuholmen till min Anna!

SOLA OCH BADA!

Underbart upvaknaden

Godagens!

Gårdagen blev inget som jag tänkt mig. Hände massa grejer som jag inte ens tänker dra upp här. Det är för personligt. Men det löste sig på det allra bästa sättet som finns. Det enda sättet som är rätt. Älskaa.

Blev väckt imorse med frukost på sängen. Helt underbart! Det är så ovanligt att Henrik vaknar upp före mig, och idag när jag väcktes av ett "GOD MORGON" så stod det en bricka med mackor och jucie framför mig. Vart helt mållös. Riktigt underbar känsla.
Måste varit första gången någon i mitt liv väckt mig med frukost på sängen. Verkligen en skön känsla som fyllde hela min kropp. Tack älskling!
Bilden “http://www.jatilllivet.se/bilder/Hjarta.jpg” kan inte visas, då den innehåller fel.