Snart är det ett nytt år som intar scenen!

Goder kväller!

Klockan är inte ens 6? och jag börjar blir tröttare och tröttare.. Herregud! Ska jag verkligen orka hålla igång till tolvslaget? :P haha!

Min planering för dagen har gått mycket snabbare än planerat. Ska inte åka förens om en timme och jag har redan satt i löshåret (som jag trodde skulle ta längst tid), valt outfit, smörjt in mig med bus och har en bild i huvudet på hur sminket ska ligga. Så just nu sitter jag här i några extra minuter för att torka bus:en.
Fast jag har mest smörjt in överkroppen då jag inte kunde hitta min andra förpackning och hade bara lite kvar i den jag använde. Så efter att ha smörjt in ett ben kom jag på att det var bättre att satsa på överkroppen som faktiskt kommer vara bar i jämfört med benen som kommer täckas av strumpbyxor.. Så jag har ett ben med bus på ;D haha!

Planerna för kvällen är en så länge att jag och Sandra ska hem till hennes kompis och äta middag. Blir tacos, och sedan vet vi inte riktigt alls hur eller vart vi ska ta vägen. Verkar som de flesta av oss kommer dra åt olika håll, men det är bara att se vad som händer. Kvällen är ung ännu, jag ska antaligen iaf kolla på själva fyverkerierna antingen i Roslagsnäsby eller Bergtorp. Drygt att det är sååå olika ställen från vart jag ska vara på middag någonstans bara. Men allt löser sig till det bästa till slut iaf. :)

Ser verkligen fram i mot året som kommer. Det kommer hända mycket i mitt lilla liv. Det känns hur bra som helst, och jag längtar så det smäller om det. Äventyren som nästa år kommer att ge kommer jag nog aldrig att stötta på igen. Känns underbart! :D

Onsdag

Godmorgon sötisar!

Sista dagen på detta år, 2008 har lidit mot sitt slut.. Jag vill nästan hålla tag i året ett tag till. För det känns som om det bara har runnit iväg och helt plötsligt står man här ett år senare. Känns som om det bara var någon månad sedan jag sist firade nyår hemma hos Anna på en jätte fin middag. Men icke, det var tillochmed 366 dagar sedan..

Igår spenderade jag min tid med min farmor&farfar som åker hem till england imorgon, började morgonen med att lägga hennes hår (lägga upp håret på spolar) och sedan fixa till det.
Sen mitt i allt så åkte jag iväg och mötte upp Anna för att sola och sedan avnjuta en riktigt låååångbastu tillsammans. Har varit där nu ett antal gånger och det är alltid lika skönt att först ligga i sin ensamhet i själva solariumet och tänka och grubbla. För att sedan kunna sitta och prata i timmar i bastun.
 
Köpte även med mig ett monopol spel hem, för att vi skulle spela det igår kväll hela familjen. Köpte monopol där man använder Visa-kort. Så himla klockrent och roligt faktiskt. Det kommer jag så fort jag hittar någon som vill spela monopol med mig att spela dygnet runt. Mohahahha!
http://img221.imageshack.us/img221/78/n4bghivb9.jpg
bild lånad

Dessutom planerades hela nyåret igår kväll. Men det kommer jag och berättar senare. För nyss så ringde Anna och sa att hennes mamma kommer hit strax efter 11 för en hårklippning! Så det blir snabba puckar för mig som inte ens kommit upp ur sängen!

xoxo

Årets julklappar

Jag fick verkligen allt jag önskat mig i julklapp iår faktiskt. Vart så himla nöjd.
Fick mitt Wii Fit, vilket är skit bra. Tränat varje dag som gått nu sedan julafton, och det känns faktist verkligen i kroppen efter att man har jobbat på den ett tag. Älskar Yoga övningarna som finns som val. Känner verkligen hur jag sträcker ut min kropp. Vilket är super bra för mig som står upp hela dagarna, och inte alltid har den bästa positionen som frisör. Så än så länge tycker jag att yogan funkar super bra. :)
http://www.konsolkoll.se/wp-content/uploads/2007/12/wii-fit.jpg

Fick även Singstar Abba, gympadojjor, pengar, sjal, kläder, present kort, busskort. 
Jag är verkligen hur nöjd som helst.
Nu är det bara att skriva om listan för den 25/1 är det dags igen, och då fyller jag 20! Herregud, jag kommer inte vara tonåring längre. Det känns sjukt gammalt. Fast jag känner mig ändå inte direkt äldre, utan det känns som om jag är typ 17-18.. verkligen inte 20.. sjukt!

Glad i jul



Bara för att jag var glad på julafton över alla mina klappar! :D

Jag lever och är tillbaka!

Hej allihopa! :D

Här har det varit dött.
Men jag har verkligen inte haft något att säga eller skriva.
Loggat in ett antal gånger, men aldrig kommer det något bra att skriva.
Dessutom har jag gjort så mycket annat de senaste dagarna att bloggen blivit helt bortpriorierad.
Jobbade som en tok från den dagen jag kom hem från England, och var först ledig på Juldagen och då var det engelsk jul som stod på schemat. Så den riktigt offeciella lediga dagen jag hade var i söndags och då var det utflykt på schemat.
Men idag, 12 dagar senare är jag helt ledig.
Ska vara ledig fram tills på fredag om jag har tur. Är verkligen i behov av detta. Så som jag har slitit den senaste tiden.

Så där har ni den stora förklaringen på mitt försvinnande.

Fredag

Hej alla söta!

Landade som jag skulle igår på Arlanda, dock var flyget ca 1½ timme försenat. Så var väl hemma i Täby igen vid åtta tiden.. Då vart det Sushi som serverades, en vecka utan sushi ;D haha! Förstår inte hur jag kunde klara mig.. :P

Så idag har jag jobbat hela dagen och är just nu helt slut i kroppen. Känns nästan som om jag skulle kunna somna nu här på soffan. Det tar verkligen på krafterna att stå upp och jobba en hel dag. Men det är det helt klart värt, har haft så gulliga och snälla kunder idag så det finns inget att hänga läpp för. :)
Hoppas att det blir samma stämning och härligheter imorgon oxå.
Håller tummarna för att det kanske inte är så mycket barnklippningar, då de är jobbigast. Eller egentligen är det inte barnen i sig som är jobbiga. Utan det är föräldrarna som står som hökar över en och ska ge en direktioner om hur man ska klippa. Som om de inte tror att man kan klippa och måste hålla ett öga på en vart steg man än tar. Är man så nojig, varför klipper man inte sina barn själva? Skulle jag stå där och jobba om jag inte kunde klippa? Skulle väl antaligen bli avskedad om det var så?

Ska fota alla fynden som jag hittade i England oxå, så kommer det upp inom några dagar oxå. För några riktiga kap gjorde jag allt :)

Ang Design-julkalendern

Märker att min design julkalender gick rakt ner i backen, men funtar på att köra design maraton antingen imorgon kväll eller på söndag.
Imorgon så jobbar jag 9:00-17:00 och är kanske hemma runt sex tiden, så då skulle jag kunna sätta mig ner och göra den drös med designer som saknas. Annars får jag gör det på söndag, då jag är leeedig hela dagen lång. Längesedan jag var ledig en söndag. Men nu ska jag banne mig vara ledig och njuta.. För sedan jobbar jag tre dagar på rad.
Så som det ser ut just nu så blir det lördagkväll eller söndag som de 11 designerna kommer upp. Då blir det även snabba bullar på vem som får designerna! Så alla vet. :)


Onsdag

Ligger här på hotell rummet och mer eller mindre väntar på att klockan ska bli strax innan tolv, en hel timme dit (engelsktid). För då måste jag checka ut från detta hotell. Då vi åker ner till farmor och farfar ikväll och spenderar denna natt hos dem.
Så under de ca 5 timmarna som jag är hemlös, medans pappa är på kurs tänkte jag ta mig ner på stan och 5 timmar där är mer än lagom.
Ska kolla igenom Primark en sista gång. Har några saker som ska inhandlas där, bla tyg skor. Fanns hur mycket http://www.pro.se/PageFiles/10245/julgran-2.jpgtygskor som helst för endast 3 pund = 40kr(?!?) Så minst ett par sådan ska med hem. Sen fanns det UGG kopior dessutom.. Ska kolla lite närmare på dem, och dom kosta endast 6 pund.. Sjuka priser. Sen är det väl bara att se vilken kvalite grejerna håller. :)

Ska ta en liten julklapps runda dessutom, hittar jag inget så får jag ta det i Sverige istället. Har endast söndag på mig i såna fall, då jag jobbar fre-lör och sedan mån-ons. Japp jag jobbar som frisör på självaste julafton.


Hur många tror ni kommer och klipper sig mellan 10-14 på självaste julafton?

Yeah, London baby!

Goden morgen!

Pga den dåliga uppdateringen igår, så kan ni nog gissa vad jag gjorde?

Jupp, jag satte mig på tåget och for in till London. Var verkligen riktigt smidigt, tog ca en halvtimme högst. Sen åkte jag runt lite på tunnelbanan som även den var smidig och enkel att ta sig runt på.
Så min första anhalt vart Oxford Circus där jag vandrade hela gatan ner. Var lite tråkigt att det skulle vara så kallt bara. Men det var kul att kolla i alla skylt fönstrerna och självklart avslutade jag den promenaden inne på den stora Primark butiken. Hittade ett par skor för 6 pund. Skit snygga, invigde dem igår. Men kommer inte kunna ha dem i Sverige förens till våren.. Inga vinterdojor inte..

Tog tunnelbanan ner till Westminister(?) och kollade in Big Ben och The millenium wheel, och vandrade längst kanalen och lekte turist. För att sedan ta mig upp på Piccadilly Circus. Hade velat åka förbi Slottet, men hade ingen aning om vilken hållplats det skulle ligga vid och jag kunde inte hitta någon turistinformation heller.
Efter 5 timmars konstant vandrande så åkte jag tillbaka till Paddington där mitt tåg skulle gå ifrån. Fast innan jag satte mig på tåget så satte jag mig en stund på Starbucks för att varva ner med en Gingerbread Latte. Riktigt god, fast den smakade dock inte så mycket gingerbread men men..

Sen vart den hem till Reading för att bli upphämtad på stationen av pappa för att åka hem och byta om. För att gå ner på staden till resturangen där vi skulle möta pappas gamla skolkamrat. De hade inte träffats på ca 25 år typ? Men det kändes inte som om det var så.. Utan dom var riktigt trevliga människor och enkla att prata med. Pappa och Andy satt där och pratade på om gamla minnen från skolan och hade sig. Riktigt kul att sitta och lyssna på. :)


1.Big  Ben
2. Min pannkaka med nutella och äpplen
3. När bild på Big Ben  


Tisdag

Godmorgon sweeties!

Kvällen igår avslutades med en riktigt god middag på en pub i en by en bit bort.
I Hanley tror jag att det hette?
Jag åt lamm, och det var så himla utsökt denna gången oxå. Precis som här om dagen, att köttet smälte i munnen. Mumma!

Vi åkte även förbi och kollade på huset som pappa "bodde" i, eller iaf ägde. För han köpte det samtidigt som han bodde i Sverige, mer som en invistering än att bo där. Så han kan inte ha sovit många nätter i det huset. Men det var kul att se saker och ställen som han en gång i tiden höll till på.

Idag vet jag faktiskt inte vad jag ska göra. Det vore kul att åka upp till London, men hur kul är det att åka själv? :p Tänk om jag tappar bort mig helt och hållet?
Vädret är inte heller direkt att hurra för idag, då det är en riktigt dimmigt utomhus. Men den lär ju lätta underdagen, för klockan är inte ens 9 här.
Ska väl iaf fixa iordning mig och bege mig ner på stan och vandra till tågstationen och se vad det ger mig, när jag väl står vid perrongen och ser hur enkelt det är. Så kanske jag hoppar på tåget ändå ;D haha!


Vad gör ni en dag som denna? och hur är vädret hemma?

xoxo

Läsarfråga: Mindre askig färg

Fråga:
Det frågas mycket om hur man får håret askigt blont, vänd på frågan...hur får jag bort det gråa från mitt blonda hår, vill fortfarande vara kall blond men inte grå! =)

Svar:

Det jag skulle rekomendera är att du kanske inte använder silver schampo så mycket som du gör? utan kanske varvar med något annat schampo. Kanske tillochmed något som är lite guldigt, för att dämpa det allra kallaste. Sen ger ju olika silverschampoon olika resultat. Då de är lite olika i färgen.
Ställer motfrågan, vad använder du för silver schampoo om du nu gör det?

Det man även kan göra är att gå till frisören och lägga i en guldig toning/nyansering.
Då det är svårt att veta vilket ljushetsläge och liknande man är på då man bara går till affären för att försöka välja en "guldig" färg. Så det är smartare att gå till en frisör som vet sitt :)

♥ rosetten



Visst blev diademet fint på?

I love Primark

Godeftermiddag alla söta!

Kom hem nu nyss, vandrade runt på stan i ca 4 timmar eller mer. Påvägen hem till hotellet hade jag så ont i fötterna kan jag säga er. Dessutom var det uppförsbacke hela vägen hem, vilket var riktigt jobbigt med ömande fötter.

När jag gick från hotellet imorse så traskade jag iväg på den vägen jag trodde var rätt, men jag gick helt och hållet vilse. Jag som ändå brukar vara rätt duktig på att läsa kartor. Men efter en lång omväg för att komma ner till stan så kom jag äntligen dit.
Det första jag letade upp var Primark, då jag hört så himla mycket gott om dem + att dom ska vara så billiga.
Det fanns verkligen hur mycket saker som helst hos dem. Det mesta man kan tänka sig i klädväg, fast det var mycke B-grejer. Så man måste leta för att hitta saker. Läste någonstans att folk jämförde Primark med Ullared och det kan nog stämma.
Jag hittade rätt mycket saker, inte på kläd väg. Men i tillbehör så som diadem, toffsar, väskor, skor och underkläder.
Ska försöka dra ner pappa dit sedan när han kommer från sin kurs. Så kan vi kolla ännu mera och kanske jag köper något mer.
För i denna omgång inne på Primark fick jag med mig;
  • Världens finaste skor, som kommer passa perfekt till min nyinköpta klänning.
  • En plånbok
  • Två diadem
    och allt gick på ca 18pund = 234kr


Måndag

Godmorgon!

Började min dag tidigt idag. Då jag gick upp med pappa för att äta frukost här på hotellet. Vart full english breakfast vilket är en underbar start på dagen.
Just nu ligger jag här på hotellrummet, ska fixa iordning mig strax och sen vet jag inte riktigt vad dagen ger mig. Då jag skulle träffa J. Men fick sms av henne för en liten stund sedan att hon blivit mer sjuk under natten och skulle ta sig till en läkare och grejer. Så det verkar inte bli något där.. Så frågan är om jag ska ta mig till London ändå helt själv, och bara vandra runt eller om jag ska hålla mig till denna stad?
Skulle jag vilja kan jag ju faktiskt åka upp imorgon oxå.. bara att jag är tillbaka hit i tid till middagen som vi ska på.

Blir nog faktiskt så tror jag, att jag håller mig i Reading idag och kanske London imorgon, för jag har faktiskt ingen aning om hur mycket det finns att upptäcka i denna stad. Jag kanske klara allt på en dag? eller så behöver jag mer..
Men det är bara att se..

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen får vi se vad för äventyr jag får vara med om idag! :)

xoxo

London baby!

Goderkväll!

Kom upp till Reading för några timmar sedan, då det är här pappa ska gå på sin kurs. Fick även ett tecken på att Johanna lever, så vi snackade lite på över sms. Ska troligen träffas imorgon uppe i London. Då jag åker upp över dagen bara.
Hon skulle ringa mig imorgon bitti då hon är på väg in till London, så får vi se vad som händer. Skulle vara väldigt kul och mysigt att både åka till London och träffa J. Då det var ett tag sedan vi sågs, nästan ett halvår sedan. Men som sagt, imorgon vet jag precis vad som händer :)

Ska ta och krypa till kojs nu strax,
fast först ska jag kolla klart på den engelska versionen av Wallander.. eller Wåållander som dom uttalar det ;D haha!

xoxo

Sugen på en ny ögonfärg?

Har gått och sucktat efter att beställa färgade linser hur länge som helst. Men nu halkade jag in på deras hemsida och kollade under bloggare, där jag såg att om man varit aktiv i minst två månader och skriver ett inlägg om dem. Skulle man få prova på ett set med färgade linser helt gratis.

Så är du sugen på att testa en ny ögonfärg?
Klicka in på http://www.fargadelinser.com och kolla in deras utbud.

Jag kommer satsa på deras;
Dimension Pacific Blue
Freshlook Dimensions

Söndag

Godagens!

Det är verkligen kallt här i England, eller det är väl mer rått än kallt egentligen. Men summan av kardemumman är att det känns svinkallt.

Var iväg med farmor&farfar och farmors syster på en pub ute på landet och åt en riktigt god lunch. Käkade lamm och köttet mer eller mindre smälte i munnen. Precis som det ska vara. Sen åkte vi hem till systern och drack te. För att sedan ta oss hem igen, där jag sitter nu.
Ska börja packa ihop mina grejer nu snart, för ikväll åker jag och pappa upp till Reading. Där hans kurs kommer vara.

Har inte fått tag på Johanna, så det verkar inte bli något London. Vilket känns lite trist.. Men jag kollade upp Reading lite och såg att dom faktiskt har en Primark där. För jag är riktigt nyfiken på vad som finns att hitta där. Alla verkar prata så gott om den affären och allt är till ett riktigt bra pris. Så där lär jag väl fastna en heldag kanske? :P

Vad händer i Sverige? Något nytt?

Impuls

Igår på jobbet var det så otroligt dött hela dagen, brukar vanligtvis vara rätt mycket en fredag, speciellt på eftermiddagen när skolorna slutat. Men icke. Det var hel dött nästan.
Så i ren impuls så frågade jag en på salongen vad det skulle kosta att ta hål i "flärpen" på örat. Vilket han då sa inte skulle kosta någonting då det gällde mig. Så upp från stolen och in i salongen och "pang", sen satt den där. Haha!
Hoppas det läker fort, för jag vill ha någon liten ring där, inte ett stort läk örhänge;D haha.



Hiss eller diss?

En ruggigdag

Godkväller!

Usch vilket väder det är här borta.. Det är inte alls kul.
Jag och pappa var nere på stan i ösregnet. Hittade en deo och sedan gick jag och leta efter en helt vanlig munktröja. Vilket visade sig inte vara det lättaste.
Engelsmännen har verkligen konstig smak när det kommer till kläder, eller kanske inte kläderna till sig. Utan hur dom hänger upp dom i butiken. Dom blandar färger hej vilt och har sig. Det blir bara för rörigt.
Gick in en sväng på H&M dessutom, och där var det lixom mycket mer "harmoni" bland kläderna, precis som det är i Sverige.

Men jag fick faktist med mig en jätte häftig tröja från New look eller vad det heter, en kill tröja faktist. Med världens härligaste mönster. Det är massa serietecken saker och gerjer. Svårt att förklara men här har ni en bild på det;


Vi avslutade eftermiddagen med att ta en tripp till min mammas kusin som bor här i närheten. Ganska komiskt att pappa kom ifrån precis samma stad där mammas svenska släktingar bor.
Känns alltid lite konstigt att vara hemma hos henne, då hon är svensk men hennes man är engelsk. Så vilket språk man pratar blir lite huller om buller. Man vet inte riktigt om man ska prata svenska eller engelska.

Lördag

Hej alla söta!! :D

Gissa var jag är nu?
Inte i Sverige iaf, utan jag är i England som de flesta vet :)

Kom hit i natt, och då var det bara raka vägen till sängs. Det är verkligen rått här borta, sovit med kläder på mig inatt och grejer. Dessutom är det storm och ösregn ute. BLÄ!
Tycker att det är så gulligt att min farmor och farfar på 80+ har skaffat sig dator och internet, så därför var det värt att ta med mig min dator du jag faktiskt kan utnyttja den.
Så just nu sitter pappa och lär dem hur deras dator fungerar och grejer. Så sött!

Ska iväg ner på stan nu strax
, och inhandla lite grejer som jag missat ta med mig. Typ en tjocktröja och DEO! :P Kan ju inte lukta usch här borta inte.. Sen ska vi iväg och träffa lite släkt som det ser ut just nu :).
Så jag återkommer ikväll troligen och då blir det nog designer för fulla muggar! Är ju riktigt efter i min design julkalender förtillfället..

Hur är vädret i Sverige just nu? och vad pysslar ni med? :)
xoxo

Torsdag

Godmorgon!

Usch, drog mig lite för länge i sängen imorse. Så jag stressade ihop allting. Ändå sitter jag här nu mer än 20 minuter innan bussen ska gå klar och grejer. Så det kan gå.. Alltså hade jag inte behövt stressa, fast hade jag inte gjort det hade jag nog varit för seg för att bli klar i tid :P Dagens i-landsproblem helt klart!

Bussen går om ett tag, sen blir det jobb fram till 19:00, fast centrum är öppet till 20:00 nu innan jul. Så man kanske blir fast kvar ett tag? Hoppas verkligen inte de.. Vill hinna med bussen 19:18 ikväll.
Sen måste jag hem och packa allt som ska med imorgon. För då åker ju jag direkt efter jobbet! :D England her I come :)
Tror nog att datorn följer med, för som det ser ut nu så kommer jag inte komma upp till London :S. Johanna som jag tänkte träffa når jag inte fram till. Ska försöka idag oxå.. Så får vi se vad som händer. För om jag inte får tag på henne så blir det skönt att ha med sig datorn som sällskap.
För trots allt kommer det bli riktigt härligt med miljö ombyte såhär innan jul.
Sen när jag kommer hem ska jag försöka jobba järnet av mig innan julafton och början på januari, så jag har lite pengar till min utbildningen ;D GOD LUUCK! haha

Vad gör ni idag då? :) Tell me! :D

Lucka nr. 9



Enkel och stilren!

Vill du ha den?
- kommentera i detta inlägg.


Drar en vinnare ikväll vid 23:00


Klirr i kassan!

Fick precis veta en riktigt bra och faktiskt rolig sak.
Det kommer säga klirr i kassan samtidigt som jag pluggar till nagelspecialist. Då jag inte kommer jobba kvar på salongen jag är på (just då iaf). För att det kommer bli för slitigt, att lära mig ett nytt yrke för att sedan stå och slita som frisör på helgerna. Skulle jag göra det skulle jag gå i tur. Så det har inte varit något alternativ, och att bara jobba en dag i veckan på salongen typ. lördagar skulle inte ge något klirr i kassan alls.

Så frisör yrket får jag se vad som händer med då jag är klar med nagelspecialist utbildningen. Självklart kommer jag att forsätta att jobba som frisör för att jag älskar det. Men under iaf dom två första månaderna då det är fullt upp med skola varje dag kommer det inte gåihop. Sen är det bara att se vart jag hamnar sedan, om jag hamnar på samma salong eller flyttar vidare..

För att komma till det roliga så har jag fått veta att precis under den tiden jag kommer att plugga så behövdes det en vikarie till vaktmästar tjänsten i kyrkan där jag brukar vara vikarie någon i bland, men denna gång på heltid. Var tvungen att kolla upp lite grejer, då jag faktiskt inte kan vara på jobbet under dagtid då det krockar med skolan. Men kvällar och helgerna funkar.. Då det är ett väldigt lungt jobb.
Så det kommer bli klirr i kassan iaf, vilket är otroligt skönt :) Dessutom är det verkligen mysigt att jobba som vaktmästare där nere, jag gillar det. Även fast de flesta som kommer aldrig tror att jag är vaktmästaren.. Bara för att dom har bilden av att det borde vara en äldre man eller liknade, inte en blond ung tjej ;D

O n s d a g

Godagens!
 
Gick ner till doktorn imorse och fick penciliin. BLää..

Sen vart det bara raka vägen hem igen för att krypa ner i soffan under en filt. Så idag vart det ingen sminkning eller fotografering. Fast det hade det troligen inte blivit ändå, då Steph oxå är sjuk idag.
Såg ju faktist riktigt fram imot det, men men.. Hittar hon inga modeller i nästa vecka eller är sjuk så kommer hon få ta igen det hon missat i början på nästa år. Då kommer jag få vara modell åt henne då :) För det skulle vara riktigt roligt, med lite större grejer ;D haha!

Mitt huvud håller på att sprängas, det dunkar och har sig. Ska nog ringa till chefen senare och förvarna honom att jag har gått och blivit riktigt förkyld. Så får vi se vad som händer imorgon om det blir jobb eller inte.
Bättre att ringa och förvarna och kolla vad han tycker.
Dessutom måste jag ju börja packa?!?! Åker i övermorgon + att jag måste fixa till mitt rum, då jag antaligen blir av med det över jul om alla ska få plats. Då vi inte har något gästrum längre ;P

NattiNatti

Nu ska jag ta och krypa till sängs. Måste bli av med den här jävla förkylningen. Får ju veta imorgon bitti vad det är jag går och drar på.. Hoppas dom kan göra någonting och att det inte är att bara vänta ut det..
Fast å andra sidan, kommer jag ens kunna bli frisk till på fredag? :S Aja.. Måste jobba på torsdag-fredag, för annars säger det inte klirr i kassan. Usch och blää..

Ska förmodligen in till Steph imorgon efter doktorn om det är okej med dom.. Så ska hon göra lite grejer på mig, och då ska jag tydligen fotas.. LÄSKIGT! :p Hade ju helt klart velat vara frisk.. Men vi får hoppas på det bästa imorgon :)
Så nu ska jag plocka ihop lite kläder som skulle passa till fotograferingen imorgon.

Godnatt alla söta nu!
xoxo

Peace out!



Vad gör man inte för att bli snygg(are)?!?

Välkommen till min sminkväska!

Godkväll sötisar! :)

Har precis lagt in lucka nr 8a hos vinnaren. Tråkigt att de andra vinnarna inte hör av sig och tar sig tid att skicka iväg sina mejl med det jag behöver. För om det var jag som vann skulle jag vara så snabb som möjligt med att vilja få det fixat.
Tänker inte dra alla över en kant, då det faktist är många som redan hört av sig. Men det finns fortfarande vissa som ligger och väntar.
Så finns det några designer utan ägare efter den 24de så kommer jag lotta ut dem igen!

Idag när jag var hos Steph och sminkade mig, så passade jag på att köpa med mig lite smink.
Så det vart en foundation och ett puder. Blir verkligen riktigt snyggt med dessa produkter. Ser inte allas ut som om man har smink, ser riktigt naturligt ut. Dessutom funkade den skit bra ihop med min Cover all mix från Make up stor.


Super foundation nyans Fudge
Micro powder nyans Transparent 1


Tisdag

Hej alla söta! :)

Nu har jag dragit vinnare i 6-7ans lucka. Men det är ingen som vill ha 8an

Kom hem för en liten stund sedan nu
, min förkylning blir bara värre och värre. Så jag ringde ner till husläkarn på vägen hem för att se om jag kanske kunde droppa in på vägen hem och ta lite prover. Men dom hade inte tid, så jag fick en tid imorgon bitti 10:20. Hoppas verkligen att det lugnar ner sig. För jag vill inte vara sjuk på fredag på flyget.

Åkte in till Steph idag, fast det vart inte så mycket gjort som det var täänkt. Då hon inte alls var kry, utan vi satt och pratade mer än vi jobbade. Stackarn.
Ska troligen tillbaka dit imorgon efter doktorn om det går. Får hoppas på att hon är något piggare då oxå, så att hon får alla sina grejer gjorda.
Beroende på hur jag mår imorgon så får jag se om jag ens kommer kunna jobba tor-fre. Hoppas verkligen att jag kan det. Då jag är i stort behov av pengarna..
Det kommer verkligen inget bra utav att vara sjuk..

Lucka nr. 8


Nu blir det en snabb lucka!

Drar vinnaren samtidigt som de andra alltså ikväll innan jag kryper till kojs!
Så skynda och fynda! :)

Kommentera i detta inlägg!

Update: 08:48
Dåliga ni är på att vilja ha en ny gratis design! ;D
Ska iväg nu och när jag kommer hem någon gång strax efter lunch, då drar jag vinnare på luckorna 6-7-8. Så passa på i några timmar till! :D



Fotografering imorgon

God eftermiddag! :)

Vart klar med Malin för ett tag sedan,
men fick inte se slut resultater direkt. Då hon helst vill få sitt hår självtorkat och hade inte direkt tid att hänga runt här tills det var torrt. Men jag hoppas verkligen att det blev snyggt. Då vi håller på att sucesivt dämpa ner hennes väldigt blonda hår. Men denna gång la vi ännu mer mörkt i håret.. Så det hade varit riktigt kul att se slut resultatet. :)

Steph ringde och berättade att jag kanske tillochmed skulle vara med på kort imorgon då jag ska vara modell åt henne.
Alltså att det ska fotas i en fotostudio. Hoppas verkligen att min förkylning lugnat ner sig lite tills imorgon iaf. Inte kul att bli fotad då man är jätte förkyld. Men å andra sidan så lovade Steph att hon skulle göra mig snygg ändå.. ;D haha! Så ni håller vi tummarna för att hon ska lyckas med det! :) Kul kommer det bli iaf.



Måndag

Godmorgon!

Min förkylning trappas upp helatiden. Usch usch.
Ligger just nu på soffan och näsan rinner som bara den.. Orkar fan inte vara sjuk nu, ska ju till England på fredag och då vill jag ju verkligen inte vara sjuk!
Dragit i mig ett glas berocca nu på morgonen och en Ipren. Så nu väntar jag bara på att det ska börja verka.

Så har ni några bra förkylningsknep! så kom gärna med dem :)

Vid halv tre kommer Malin hit och då ska det slingas och fixas med hennes hår. Skulle klippa henne först, men hon sa här om dagen att hennes mamma hade klippt henne ;D haha.. Så då är det bara att se hur håret ser ut haha! Men det är säkert skit bra :)

Glöm inte helgens design-luckor som fortfarande går att vinna här!

Läsarfråga: Frisyr tips och hårspray

Fråga:
Några frågor till dig (:
1. enkel fin frisyr ? inte för komplicerad , not so good at that (:
2. en bra hårspray , har testar tuuusen stycken och mitt hår blir endå så.. himla torrt, asså det ser torrt ut när jag tagit i hårsprayen..
tack för svar , /dess


Svar:

Jag tycker att systrarna Simpson har på dessa bilder riktigt snygga frisyrer. Som fortfarande är långa men dom är riktigt uppklippta. Så att det händer någonting i dem, och du behöver inte fixa till dem så mycket om du inte känner för det. Utan dom är snygga utan en massa fix. Men du kan lätt stajla till dem.. :)
 
Konstigt, att det ser torrt ut. Det är inte så att ditt hår är rätt torrt i sig överlag? Brukar du göra inpackningar?
För det du kan införskaffa är silikondroppar eller ett serum att ha i håret som "smörjer" håret. Som du har i innan och sedan på med hårspray. För själv är jag "dålig" och använder mig av Proffs hårspray, och har faktist aldrig själv varit med om att en hårspray får håret att se torrt ut. Skulle vara om du kanske använder en glans spray över håret efter du haft hårspray? För att få det att se mindre torrt ut..
Sen är min sista fråga, vad använder du hårsprayen för? I vilket syfte.. ? För det kanske finns någon annan slags produkt du kan använda som ger mer fukt, men ändå håller håret på plats..

Lucka nr. 6-7




Här har vi helgens luckor med design.

Vill du ha någon av dem?
- kommentera i detta inlägg 6 eller 7

Drar en vinnare vid 23:00 8/12


Snörvel snörvel

Goder kväller!

Sitter just nu med mamma och kollar på Wallander,
fast jag har sett den tidigare.. så jag har mer eller mindre ägnat mig åt bloggdesigner de senaste timmarna. Lagt in den första luckans design hos vinnaren, väntar fortfarande på att vinnaren till lucka nummer 5 ska höra av sig och skicka bilderna. Så är jag klar med den.

Ska lägga upp helgens designer nu strax oxå.
Så får ni rösta på dem under morgondagen tillsammans med morgonsdagens luckas design. :)

Det gick iaf riktigt bra att jobba idag, även fast jag snörvlade på som bara den. Kändes så tasktigt att stå och snörvla rakt över kundernas huvud, men vad ska man göra då man är sjuk och förkyld? :S

Söndag

Godmorgon allihopa!

Fast det är inte så tidigt längre.. börjar jobba om 30 minuter. Bussen min gick för 10 minuter sedan.
Men jag har en snäll pappa som tydligen skulle förbi centrum en sväng nu på morgonen. Så jag passar på att njuta av en biltur till jobbet dessutom. Slipper dessutom sitta i centrum och vänta i en halvtimme, då bussarna går så dåligt på söndagarna.

Sitter här helt klar nu för dagen, hoppas verkligen att jag piggnar till.
För halsen är inget att leka med idag. Så innan jag går blir det en Ipren eller Alvedon och om jag har tur så hittar jag en nässpray dessutom.
Sen får vi hålla tummarna för att det blir en bra dag på jobbet med glad och roliga kunder.. Helst inga barn :P Jag klarade mig undan det helt och hållet igår.. Undrar dock hur det blir idag?

Återkommer när jag kommer hem från jobbet och hoppas på att photoshop fungerar som det ska. :)

Så länge kan ni ju berätta vad ni gör av eran dag idag? :)

Det kommer!

Hej!
Känner mig skit dålig nu, men jag får inte mitt photshop att fungera som jag vill. Orkar inte börja bråka med det heller.. Så jag hoppas att jag fått det att fungera tills imorgon. Så blir det maraton på nya designer. För jag har några som ligger och väntar.. men bara för att programmet bråkar just nu så kommer jag ju inte åt dem. Suck..
Så kalendern har bara ett litet uppehåll tills imorgon efter jobbet. :)

Kollade igenom Britney dokumentären precis..
Den var verkligen bra, hon känns väldigt äkta i den iaf. Men herregud vilket liv hon lever.. Tycker så himla synd om de sakerna hon är tvungen att gå igenom. Men hon verkar väldigt stark även fast det känns som om hon tappar fokus ibland, fast ärligt så tror jag det är pressen som skriver att hon gör det. För smart det är hon verkligen.
Och som hon sa, "jag är en väldigt privat person" det är hon verkligen.. För vad vet vi egentligen om henne? Vi vet det pressen säger, men det är sällan hon pratar ut och pratar direkt till pressen och media.. Så hemlig är hon verkligen.
http://popularbiographies.files.wordpress.com/2008/06/britney-spears-picture.jpg

Lördag

Godkvälla alla söta!

Jag mår inte bra idag, är helt slut i kroppen. Usch och blä.. Det sitter en förkylning i näsan och den lär slå ut när som helst typ.. Hoppas verkligen att den inte gör det. Men nu när jag kommer hem och slappnar av, ja då känns det som mest.

Drog precis vinnaren för designen igår. Hann dock aldrig lägga upp någon design för idag.. Men gör det strax. Så får ni kommentera på den till och med imorgon tillsammans med designen för lucka 7.

Ska jobba imorgon oxå, fast dock bara 11:00-17:00. Lite skönare tider än idag, lär bli mycket att göra imorgon med. Idag var det verkligen full rulle. Men som tur så fick jag en lång behandling på morgonen.. och sedan kom söta Therese och skulle klippa och slinga håret. Alltid roligare då man känner personen ifråga och det blir låångbehandling. Då "slöar" iaf jag till mig lite.. För jag har hellre längre tid med roliga personer än att bara klippa på och vara trevlig mot otrevliga.. :P

Fredag

Godkväll sötisar!

Jobbet gick skitbra, helt plötsligt svischade hela dagen förbi. Vilket var otroligt skönt.

Hade dock en riktigt jobbig kille som jag klippte, som inte alls kunde förklara hur han skulle bli klippt. Hatar verkligen när det är så, specillet när man märker på personen ifråga att det inte blir som han vill.
För när jag inte riktigt förstår, ja då tar jag lite i taget istället för att kapa för mycket på en gång. Men det verkade han bara bli irriterad på.
Förstår han inte att han kanske behöver förklara? För även om jag kan förstå folk rätt bra, så är jag ingen mindreader.

Jag är iaf på +sidan hos min chef
. Han vill helst anställa mig på heltid till nästa år, och tycker inte alls att jag ska utbilda mig inom naglar.. För enligt honom är det svårt att slå i den branschen. Men jag är ung? Har jag utbildningen så har jag den och kommer alltid ha. Då kan jag lika gärna satsa på den nu när jag inte har en massa utgifter och grejer att göra.
Sen vet jag inte om det verkligen är hos dom jag vill jobba. Då planerna finns att öppna egen salong går i tankarna mest helatiden.

Ska fixa lite med designer nu var det tänkt, och sedan blir det sängen. Börjar jobba 9:00 imorgon och jobbar på till 17:00.

Vad gör ni denna fredagskväll?

Dags att hoppa i säng..

Hej alla söta!

Drog precis vinnaren till dagen lucka. Scrolla ner till inlägget så ser ni vem som vann. :)
Ska ta och krypa till kojs nu, blir jobb imorgon 10:00-19:00.. Kommer vara slitigt då jag inte jobbat något på en vecka då jag var sjuk i helgen. Hoppas det är glada miner imorgon ändå.
För jag kan ju inte göra något åt att jag blir sjuk..

Så imorgon blir det lite aktivitet här i bloggen! Så luckan för morgondagen är redan uppe. Blixtrar och dunder enligt mig! ;D haha.

Nej nu ska jag krypa ner i sängen
och värma upp den och ta mig till drömmarnas land. Samt få lite skönhets sömn :)

God natt!
xoxo

Lucka nr. 5



Här har vi dagens lucka med design.

Vill du ha den?
- kommentera i detta inlägg

Drar en vinnare vid 23:00 5/12



Give Hope



Klicka på knappen du oxå, och jonia så ser vi hur många vi blir!

Kolla posten

Hej!

Ska ut och kolla post lådan nu strax.
Tycker att jag borde få en räkning av 3? För på hemsidan har dom på börjat en ny omgång räkning, så en faktura borde dom ju skickat ut? Men än så länge har jag inte sätt någe. För jag vill ju inte åka på några betalnings anmälningar bara för att dom inte hittar min brevlåda.
Men dom kanske slår ihop det till en klumpsumma denna månad som kommer? :S Gör dom det så är väl det båda bra och dåligt.. Får väl ringa dem om några dagar om det inte händer någe?
Sen väntar jag på en liten grej som borde dyka upp i brevlådan, fast det kommer nog nästa vecka?  Men det är en hemliiiis ;D mohahaha!


Nu ska jag göra något nyttigt.
Var det ni med och tävla om dagens design, fast passar den inte dig så kommer det upp en ny imorgon och dagen efter osv. Men kolla in den här under! :)

Update:
Hemlisen hade faktist dykt upp :) Så nu är det bara att slå in den och vänta på den glada reaktionen från personen när den får paketet !

Lucka nr. 4



Här har vi dagens lucka med design.

Vill du ha den?
- kommentera i detta inlägg

Drar en vinnare vid 23:00 ikväll


Torsdag

Hej och godagens alla glada!

Jag ska alldeles strax lägga upp min första lucka i min desgin-julkalender.
Tror faktist att jag skipar de första tre luckorna, känns som om det blir väldigt mycket jobb att göra tre designer på en gång.

Så min kalender blir på 20 dagar. Men det är väl alltid någonting? :)
Hoppas verkligen att folk uppsakattar detta nu, och är med och tävlar.


Kollade precis igenom Götakanal, längesedan jag såg den. Men ack så söt och synd det är om kanot killen. Kan man ha mer otur på en semester eller? ;D
http://gfx.aftonbladet.se/multimedia/archive/00155/h_ga_svallv_gor_155030w.jpg

Sussies design julkalender

Det är julkalendrar på nästan varenda blogg tycker jag just nu. Funtar på om jag kanske oxå ska dra igång en, kanske lite sent. (3dagar försent).

Men jag tänkte ha en design kalender. Där jag lottar ut en ny design gjord av mig varjedag. Vad sägs om det?
Så får ni vara med och tävla under dagarna och så drar jag en vinnare varje kväll.

Underbar!

http://shop.hm.com/media/products/689/DXL689_67120_89004_21_0227.jpg
Bara för att denna underbara bakelse bor i min gardrobe nu för tiden!
Väntar bara på den perfekta kvällen att inviga den på.

Onsdag

God dag alla söta!

Nu börjar jag komma igång igen!
Gjorde verkligen inget vettigt igår, bara njöt här hemma och fixade undan en hel hög med kläder in i gardroben.  Som verkligen var på tiden, dom har evakuerat min soffa en längre tid nu. Ska försöka få undan det sista nu och sätta upp julgrejerna så att det andas jul i mitt rum.

Idag vet jag inte riktigt vad som händer, funderar på om jag ska ta mitt pick och pack och ge mig iväg till Tibblehallen för lite solning. Kört på nu två gånger och jag känner mig verkligen fräschare och gladare med lite färg på huden.
Så det lutar åt det. :)

Vad gör ni idag? :)

Läsarfråga: Mjäll

Fråga:
Jag har börjat få otroligt mycket mjäll! :(
Har anvdvänt mjällschampo och mjällbalsam, men det funkar inte! :(
Vad ska jag göra?
Kan det bero på att jag har tonat håret .. ?


Svar:
Mjäll beror på att du har en torr hårbotten, och toningen du gjort borde inte ha ändrat din hårbotten så att det blivit en massa mjäll på en gång. Utan det hade nog kommit ändå.
Men testa med ett mildare schampoo från ex. apoteket. För jag gissar på att du använder head&shoulders? Vilket är väldigt starkt och kan lätt torka ut hårbotten. Så testa på ett annat mildare schampoo och se om det hjälper :)

T i s d a g

Hej alla söta!

Igår ägnade jag hela dagen med Emelie. Först inne i storstaden för en lunch och sedan tog vi oss till Täby centrum. Där det hela slutade med middag.
Där i mellan hann vi med en fika dessutom. Tjockisar på oss!
Fast under våran fika så spånade vi på den salongen som iaf jag har i drömmarna just nu. För hur svårt kan det vara att starta en egensalong egentligen? Det är väl det jag måste ta reda på..

Fast det händer troligen lite andra roliga saker i mitt liv nu snart.. Fast jag vet inte helt ännu vad jag har att vänta, måste kolla upp lite grejer först.. Men det hela är en hemlis! ;D Mohahah!