Pink lady!

Igår ringde min kära Anna. Hon undrade om jag kunde rädda hennes hår.
Då hon skulle på skiva i förra veckan. Det var musikstilstema. Hon hade valt att vara punkare? Då hade hon hittat en så rosa toning och skulle göra några slingor, jag varnade henne innan och tyckte hon kunde kört på sprayfärg eller så. Men hon skulle göra med toningen. och jag trodde faktiskt att det var i typ puderrosa som hon hade valt. Då hon var riktigt blond i vissa partier och jag trodde inte att hon var så rebelisk ;D.
Men det hade tydligen gått jätte bra och hon var nöjd med färgen och resultatet för kvällen.
Det hon inte tänkte på då och kanske inte visste. Var att bara för att det står 6-8 tvättar så är det inte säkert att man får ur färgen. Specillt inte om man har ett så ljust och preparetat (blekt) hår som hon hade. Så inte hade det släppt något.
Så igår fick jag sätta fingrana i hennes hår och göra det bästa av situationen, och det vart att färga håret mörkare.

Så med färg från affären (vilket jag tycker si sådär om) så klarade vi faktiskt att rädda hennes hår, hon ser iaf mer "normal" ut. Då vi antaligen till sommaren lär lägga blonda slingor och senare så blir hon sucsesivt blond igen. :)

Detta mötes jag av igår när hon kom, tänk er att jag förväntade mig att det var mer åt det puderrosa hållet och skulle kanske blivit lite dassigt under den senaste veckan. Men icke ;D Se själva! :)

Naglar

Igår (måndag) då var Jessica här och fick sina naglar fixade av mig. Vart permanent franskt med akryl. Riktigt snygga och hon var riktigt nöjd.
Oturligt nog råkade hon på något konstigt sätt ta sönder sin ena tummnagel. Då hon antaligen slagit till den på något sätt. Var inte rakt avslagen utan som en ring in i naglen.. jätte skumt iaf ;D Men då kom hon förbi nu på kvällen och fick dem fixade. Så nu har hon jätte fina naglar. Dessutom blingade jag dem lite extra idag oxå.
Vart en rosett på ena ringfingret och på tummen.. Sen lite glitter vid den vita kanten. Tycker att det är så fint :)

Helgen som var.

Så..
I lördags vart det utgång med Eva och co. Hamnade på infinity inne i stan, och det var kanske inte min typ av ställe. Inte riktigt min musik. Men sällsakpet varmer än en 10 poängare.. Tror dessutom att det var 18år åldergräns, och jag blir alltid lika förvånad.. Var jag verkligen såå liten när jag rände på krogen första gångerna? Dom känns så oerhört små i mina ögon. Men å andra sidan kände jag mig hur stor som helst då, vilket även dom säkerligen gör. :)
Vart en tidig hemgång för allihopa. Då födelsedagsbarnet mådde dåligt, och jag och E skulle upp och jobba dagen efter. Men en riktigt trevlig kväll vart det.

Att jobba i söndags var lätt. Förutom, att jag inte hade mina egna sax :S Jag trodde jag skulle gå underdär på morgonen. Jag vände helt upp och ner på mitt rum och letade efter mina saxar, men dom var spårlöst försvunna. Fick tillslut svar på att dom låg på min gamla salong.
Så jag fick jobba en heldag utan mina egna saxar. Jag trodde jag skulle gå under, och jag tog bara damer. För säkerhetsskull. Men det gick jätte bra, men aldrig mer att jag jobbar utan mina egna saxar igen. För handikappad kände jag mig verkligen. Så aldrig igen.


Tisdag

Heej alla söta!

Vart fullt up 24/7.. känner mig som en kass bloggare.. men några av er håller er ändå kvar. Vilket värmer i hjärtat :)
Ska fixa lite med bilder och sen blir det uppdatering om vad som hänt det senaste dagarna. För det blir en massa bilder :)

Lördag

Heej! :)

Ikväll blir det att riga om till party kläderna. Det ska firas, Eva har fyllt 20. Så det blir middag hos henne för att sedan ta oss ut på stan..

Jag ska jobba imorgon, men börjar inte förens 11:00 och jag är ju så petig med att jag ska få mina 7-8 timmar. Men kommer följa med ut en sväng iaf. Blir nog ganska lungt annars. Men kommer bli lika kul ändå. Alltid kul att träffa männiksor :)

Kommer ha klänningen här nedan ikväll. Frågan är bara om man ska ha hudfärgade strumpbyxor eller svarta? Hade hudfärgade sist, och det var snyggt.. men tror svart skulle vara snyggt det med.. :)

Vad tror ni?


Fredag

Hej!

Idag har jag jobbat en stund, hade en begravning nere i kyrkan. Det var en helt underbar präst och begravningen var så otroligt fin, och jag kunde inte hålla mig från att fälla en tår.

Brukar vara enkelt att inte känna så mycket, då man inte har någon anning om vem det är som dött eller så.  Men idag var stämmning och allt verkligen laddat.  Jätte fint iaf.

Sitter just nu och tittar på Charterhjältar. Lill-babs är med, och jag undrar när hon var nere och filmade det?
Var det förra sommaren eller i höstas?
För minns ni, jag färgade ju faktiskt hennes hår i höstas. :) Fast å andra sidan så var det väl inte så ballt som det låter. Jag har jobbat med hennes bror i ett antal år, och det är oftast han som gör henne. Men den gången så hade han kund och hann inte, så då fick jag rycka in och färga henne. Så en del av färgen som syns där i tven har jag varit med och skapat ;D , iaf om det är inspelat i höstas.. haha! :)
http://www.jazzmuseum.se/wp-content/uploads/2007/06/lillbabs.jpg

Nu blir det snart sushiiii :)

Onsdag

Vad mycket man kan få gjort bara man går upp itid?

Jag började morgonen med en halvtimmesprommenad.. ner till Roslagsnäsby och sedan vidare till centrum och till körskolan.
Skulle göra ett test prov hos dem för att se hur jag låg till med teorin, och jag fick 58/70 på provet. Dock underkänt på deras dator, men på "riktigt" hade det varit precis samma som jag klarade mig på. Känner mig lite stolt då jag inte ens har kollat i böckerna på snart 2 år, och ändå sitter så mycket kvar.
Bokade iaf mina körlektioner, och sedan dessutom teroi prov och uppkörning!?!?! Närmare än jag trodde. Känns bra, för nu ska jag köra järnet. Sen ligger kortet i min hand. För denna gång måste jag ju klara det? ;P haha.. annars är det bara att inse.. jag ska inte ha körkort..

Nu ska jag fixa det sista innan Linn kommer och fixar sina naglar.. :)
Efter det blir det att åka in till stan för att träna på att föna vågor på min gamla chef. :S Gesällen närmar sig med storsteg.. hur ska det gå? :S :P haha

Vi hörs senare! :)
och bilder kommer ;)

Tisdag

Hej! :)

Vilken härlig dag jag har haft idag. Jag har bara tagit det lungt och återfått alla mina krafter. Känns så otroligt härligt.
Har inte gjort mycket, spelade mitt Wii-spel och har nu klarat ut det hela. Känns riktigt najs. Skulle ta mig ut en sväng om i det fina vädret, men skulle bara göra det sista i spelet och när jag väl vände mig om. Ja då var det snöstorm ute.
Så inte kom jag ut någonting då heller..

Var jag som lagade maten här hemma idag oxå. Det är så himla kul att lära sig nya maträtter och idag gjorde jag Chili Corn Carne. Vilket verkade uppskattat av alla här hemma. :) För roligast är ju när man lagar mat och dom som man bjuder på maten gillar den. Då känns det som om man gjort ett bra jobb.

Annars blir det en lugn kväll denna kväll. Ska upp tidigt imorgon och göra lite grejer, för att sedan möta upp Linn och hennes kompis för att fixa iaf Linns naglar :)

The uppdate!

Kass uppdatering, jag vet!

Helgen var fartfylld, eller till en viss del.
Började lördagen som sagt med att inte göra ett piss. Låg på soffan och det kändes som om all kraft och allt bara blev som bortblåst.
Riggade iaf om på kvällen och mötte upp Sandra inne i stora staden Stockholm med hennes vän Jackie.
Vi stryrde kosan mot Fridhemsplan där vi satt och hängde hemma hos Sandras jobb polare, eller någe sånt.
Vart som sagt en lugn kväll och klumpen i magen för att jag skulle jobba dagen efter var katastrofal :P

Söndagen började och jag var nervös och uppe med tuppen. Kändes sjukt att lilla jag skulle jobba igen som frisör.
Kom dit vid 11 och alla var så söta och rara.
De hade saknat mig hela bunten och komplimangerna haglade över mig. :D Trivdes som fisken i vattnet. Min stam kund stod tillochmed där prick 11 och väntade på mig. Kan det bli bättre? :D
Förstår verkligen inte varför jag hade en klump i magen för att jobba alls.. Var skit kul, och allt kom tillbaka precis som det skulle. :) Så nu blir det söndagar framöver som jag jobbar som frisör.

Uppdaterar mer sen..
Känns som om jag har en massa mer att skriva, men ingen lär ju läsa om jag skriver längre än såhär.. ;D haha!

Nu blir det iaf det nyaste avsnittet av Grey's, är verkligen helspänd på vad som  kommer hända.. förra avsnittet avslutades kanske inte på ett så bra sätt :(

En svammel lördag

Godagens!

Jag är fortfarande helt slut.. förstår inte var all min energi tagit vägen... Den är som bortblåst. Orkar ingenting, ligger här på soffan nu och vet inte alls vad jag ska göra. Känns som om jag bara vill lägga mig ner och sova och aldrig vakna upp. Allt känns bara så hårt..

Hoppas jag piggnat till och är gladare när jag ska möta upp Sandra. Vi ska in till stan en sväng, ska till Retro tror jag det var? Jag ska vara smashing hot! även fast jag inte har någon ork någonstans att göra det. Ska inte ens stanna ute länge, utan blir en sväng om inne i staden för att sedan ta mig hem.
Jobbar imorgon, och har inte jobbat som frisör sedan mitten på januari. 2 månader ifrån arbetet, och jag har ingen aning om hur det kommer gå för mig imorgon.
Tror nog att det skrämmer mig lite. Ovisheten om hur det kommer gå för mig imorgon.. kanske det som får mitt humör att sina? :S Dock står jag fast vid att jag är världens bästa frisör.. Så jag oroar mig nog helt i onödan..? :S

Svammel svammel.. känns som om jag är helt borta i skallen.. :S
ska gå och umgås med bror + vän som spelar MITT spel!

Nytt Wii spel

Jag köpte nog världens roligaste spel idag! Har velat ha ett spel till Wii där fler än 1 kan spela samtidigt och idag hittade jag det. Begagnat dessutom. Nästan halva priset än för ett nytt. Kan det bli bättre?

Vart iaf Rayman raving rabbit Tv-party :)
http://wiimedia.ign.com/wii/image/article/877/877235/rayman-raving-rabbids-tv-party-20080528115302417_640w.jpg
Så detta kommer jag vara helt fast med från och med nu! Måste bara hitta frivilliga spelare för att spela med mig. :)

Någon annan som testat det?



Deja vú

Igår när jag och Jennifer satt och fikade på Wayne's på Götgatan 31. Så kände jag i hela kroppen att här har jag varit förrut. Det var deja vu på hög nivå. Jag satt och grubbla på varför det kändes som det. Sen slog det mig när jag såg de stora siffrorna på fönstret där det står "31 Götgatan". Jag tror tillochmed att jag har kort på det någonstans om jag verkligen letar igenom alla mina gamla bilder.
Men det slog mig iaf att på precis det där stället och antaligen på den platsen som jag och Jennifer satt på igår, satt jag Anna & Amanda på våran stadsvandring i 9:an. Det är snart 4 år sedan. Herregud!
Men ballt var det iaf.. :)
Satt nog på samma plats igår som för 4 år sedan.. :) rätt coolt tycker jag.. :)


Jag saknar de dagarna, allt var så mysigt. Skolan var snart slut och vi alla skulle ut på våra egna äventyr åt olika håll.
Men ändå idag 4 år senare så har vi kvar kontakten med varandra. Även om alla varit ute på vift åt olika håll. Men när vi ses, då känns det som om det bara var igår den här bilden togs.. :)


Fredag

God dagens!
Godmorgon vill jag nästan hellre säga. Då jag bara klev upp för en stund sedan.
Förstår inte hur jag kan vara så trött.. Somnade inna tolv igår tillochmed. Men ändå kunde jag inte palla min trött kropp upp ur sängen till någon vettig tid.. Låg och snozzade i över en timme. Hur bra är det? :S herregud!

Ska sno på mig ett koll nu, för om en timme ska jag möta Anna på bussen. Sen blir det lunch i centrum innan hon börjar jobba. Sen vet jag inte alls vad jag ska göra.
Ska kanske göra Elins naglar.. Men undrar om jag ska skippa det, då jag är helt slutkörd :S Men ska ringa henne om ett tag och kolla vad hon ska göra av sin dag. Sen vet jag vad som händer..
För just nu vill jag bara lägga mig ner och sova igen.. förstår inte var tröttheten kommer ifrån S:

Vad gör ni idag då?

Flängt hit och dit

Godkväller!

Nu har jag placerat min rumpa i soffan och på tven så är STHLM Arlanda igång. Jag tycker att den serien faktiskt är rätt mysig och framförallt intressant.

Blir nog inte många knop mer denna dag. Är helt slut, varit ute och flängt fram och tillbaka hela dagen känns det som.
Var inne på gamla salongen och kom överens om att jag ska jobba söndagar. Känns bra det faktiskt, 11-17 varje söndag. Det känns bra, för då får jag en massa tid över till plugg av både nagel- och körkortsteori, naglar, körkortslektioner och träning inför gesällen. Så lite klirr i kassan blir det iaf trots allt.

Hängde ett bra tag på Make Up Store i centrum med Eva och sedan så tog jag mitt pick och pack och åkte in till stora staden Stockholm och möte upp Jennifer. Där vi tog oss till söder "hennes hemkvarter" haha! säger jag bara.. noll koll hade du gumman ;) haha! Men trevligt var det, gick runt ett varv på Gina Tricot där och fick med mig några godbitar därfrån.
Sen satt vi på Wayen's på götgatan 31 fram tills hennes kära mor kom och hämtade upp oss för att ta oss hem till Täby.
Det är verkligen vår på gång ute nu. Känns så sjukt underbart!
Hoppas vädret blir lika underbart imorgon med. Då ska jag vara ute hela dagen lååååång! :D

Torsdag

Gaah!
Jag har börjat vända på dygnet.. inte bra inte bra.

Ligger på kvällarna och plöjer igenom varenda beck film, och dom är ju nu några stycken. Skärpnning. Vaknade för en halvtimme sedan, och egentligen var jag inte pigg för att gå upp då heller. Men inte kan jag sova bort en dag till. Funkar inte så.. Inte nu när det är vår utanför.
Fast imorse vaknade jag av att regnet slog mot  mitt fönster. Vilket inte gjorde att jag diekt hoppade några glädje skutt ur sängen.

Foto: jag

Ska ta och fixa iordning mig nu, och ta mig till min gamla salong. Ska snacka jobb. Känns lite läskigt det hela. Då jag sa att jag kunde komma tillbaka nu, men jag har insett att det kommer vara omöjligt. Men kanske bara jobba söndagar? Det kanske skulle fungera.. Har en hel del att gå igenom med chefen då.. Så wish me luuuck!

Efteråt ska jag träffa lilla Jennifer för en sväng om.. Det ska bli trevligt ;D

Onsdag

Jag testade att mobilblogga i inlägget under, och det gick ju galant. Verkligen ballt. Då kanske det blir en massa impuls inlägg och likanden. För jag känner mig sämst på att lägga in bilder och grejer.. Då det alltid kommer saker imellan.
För jag tänker dagligen på denna blogg, och jag vill uppdatera och allt. Men sen sätter man sig där framför datorn och då känns allt som bortblåst. Men nu om jag kan mobilblogga så kan jag på sekunden bara uppdatera er om vad som händer.



Idag har jag förövrigt haft en väldigt slöödag. Jag var ute en stund mitt på dagen och njöt av solen. Var även lite effektiv och krattade löven i trädgården. Fast det var kanske inte det smartaste ännu. Då det fortfarande är så blött i marken. Men lite fick jag bort iaf. Fast härligast var nog att känna solstrålarna mot ansiktet igen. Känns som om det varit den mörkaste vintern på hur länge som helst.

Eller är det bara jag som känt så?

Det är vår!

 

5cb27e6b67e7843af01cd62e3d25ec1f.png

 

Det är vår! Snödropparna har hittat fram :)


Elins naglar

Goderkväller!

Idag vart jag lite mer effektiv, än igår då jag låg utslagen på soffan.
Elin kom förbi och runt 1 tiden började vi med hennes naglar och 3½ timme senare så var vi klara. Tycker att 3½ timme för akryl är rätt bra. Börjar verkligen bli bättre och bättre för varje gång. Känns verkligen hur bra som helst. Nästa gång kanske jag är nere under 3 timmar?
Resultatet blev iaf riktigt fint.

Jag gillar hur "naturligt" akryl kan bli:)

Tisdag

Godmorgon!

Sitter här i soffan och bara degar. Pratar runt lite på msn, men min dumma msn funkar inte direkt. Utan slänger ut mig titt som tätt. Men det är trevligt så länge det varar.

Ska ta och fixa iordning i mitt rum nu, och speciellt mitt nagelbord. För snart kommer Elin och då ska det göras naglar. Ska bli kul.
Ska göra akryl på henne. Kom dock på att jag inte köpt på mig någon ny akryl vätska. Finns tre stycken, och det som skiljer dem åt är att de härdar olika fort. Så den som är långsamast (alltså man kan jobba längst med den innan den härdar) är slut. Men innan den tog slut var mina tankar på att hoppa till nästa då jag kände att jag skulle kunna jobba bra med den med. Så idag blir det att testa den. Tror det kommer bli toppen ändå :)
Tar ett tag innan hon anländer, för jag gissar på att hon tar bilen från Norrtälje.

Vill ni se resultatet sen? :D

Discobollar ;D



Såhär glammiga ser min naglar ut nu! :) Gjorde dom i lite schlager anda till i lördags.

Vad tycks?

I <3 my hair


Hur snygg var inte jag i håret i lördags? :D

Schlaager @ Tegel

I lördags skakade jag rumpan med Sandrew @ tegel! Det var schlager och det var grejt!
Jag hade verkligen hur kul som helst. Synd bara att kvällen skulle sluta i sådan kaos, jag lärde mig en läxa iaf. Killar på krogen som man inte känner är skitar! punkt slut.

Checka Evas grymma fransar! :D

Måndag

Heej alla söta! :)

Tänk att ni gått in och ut här ifrån min blogg när den varit död i över en vecka.
Men det har varit så mycket som hänt i mitt liv. Att jag inte haft tid eller orken att dra in bloggen i det hela.
Jag har grubblat och jag har gråtit.. Men nu känns allt så mycket bättre än någonsin tror jag.
På något sätt så har alla min krafter kommit tillbaka till mig under den här veckan.
Jag känner att jag lever och att jag är odödlig, iaf så känns det.

http://lantluft.files.wordpress.com/2008/07/bil-cerise.jpg
Jag tog faktiskt tag i mig själv idag. Jag ringde körskolan och nu har jag en bokad tid.. Nu ska jag äntligen ta tag i det som jag lämnade för 1 år sedan. Jag tror inte jag satt mig i en bil sen dess. Men nu ska jag, jag ska ha ett körkort så snart som möjligt. För denna sommar är det jag som sitter bakom ratten. 
Känns skönt. För nu blir det massor att göra dygnet runt. För alla mål ska nås och det är snart.. :)


GRATTIS TILL http://sdahlin.blogg.se/ VINNAREN AV DESIGNEN!

Bloggdesign till utlottning!



Yes. Då kör vi på en bloggdesign utlottning.
Kommentera i detta inlägg att du vill vinna den fram tills den 14 Mars. Så drar jag en vinnare då.

Lycka till!

Klicka på bilden över om du vill se designen i sin "riktiga" storlek.

Effektivt!

http://totaltransformation.files.wordpress.com/2008/05/wii-fit1.jpgNu har jag varit duktig och tränat på Wii. Vart 30 minuters intesiv träning, med step-up, yoga, och lite styrka. Sen skulle jag fortsätta lite till. Men då började halsontet ta över och styrkan gick ner i hela mig. Så det vart inte mycket mer. Hade ställt in mig på en timme minst. Men första gången på ett bra tag, kanske 30 minuter är alldeles utmärkt?
 
Sitter och väntar på att Sandra ska höra av sig
, hon mådde inte så bra igår. Så jag vet inte riktigt om det blir någe eller inte. Men väntar ett tag till, för att se vad som händer..
Annars så blir det en lugn dag idag.
Hade ju verkligen hoppats på att göra naglar idag och att träffa tösen, men imorgon blir det iaf av :)
Då kommer Elin förbi och denna gång ska det hålla, då jag lärt mig hur man ska handskas med "problem" naglar som hennes :) 

Framtids drömmar och mål.

Vad skönt det är att gå upp så tidigt som idag. Klockan är bara barnet och jag har all tid i världen att göra nyttiga saker. :) Känns himla bra!

Sitter just nu på blocket och letar och letar efter en salong. Finns en hel del till salu på blocket. För det är verkligen min dröm. Tänk att öppna en egen salong där jag kan kombinera mina två  yrken som frisör & nagelspecialist precis som jag vill.
Dessutom hoppas jag att Emelie my partner i crime fortfarande är med på noterna. Hoppas hon kommer hem snart, så att vi kan prata igenom det hela. För priserna på iaf blocket just nu är verkligen billiga, för en rätt stor salong kostar inte många guldpengar.
Åh! Jag hoppas verkligen att det blir av. Tänk att jag kanske inom en snar framtid är ägare av en helt egen salong. 20 år gammal och ett eget företag.
För en enskiljd firma kommer jag iaf att starta upp nu snart. Det är maffigt.

Min första LCHF-frukost.



Min frukost blev, vändstekta ägg som fick agera som macka. Som jag hade ost, sallad och tomat till.
Jag åt dem när dom fortfarande var lite halvljumna. Så det blev som en rostad/varm macka.
Helt klart godkänt för att inte vara en "riktig" macka. :)

Måndag morgon

Goden morgen alla söta!

Det känns verkligen helt sjukt. Idag är min första dag på 2 månader då jag inte har något inplanerat. Och då syftar jag på att jag inte har skola att gå till och jag har inte ett jobb att passa.
Idag är första dagen som jag inte levt efter min väckar klocka. Fast av vana så vaknade jag vid 9tiden. Men att bara ligga där i sängen och känna att jag inte har några viktiga måste för dagen. Kändes verkligen hur skönt som helst.

Kollat på top-model och ska nu ta mig ut till köket och fixa ihop en LCHF-frukost till mig. Tror nog att det kan bli riktigt bra, har lite idér i huvudet som jag tänkte se hur det smakar. :)


Soffa + katt = mys


Pepsi och jag är lagom trötta och ligger bara här och drar oss i soffan. Ska nog ta och hoppa till sängs snart och hoppas på att jag mår bättre och är fit for fight imorgon. Men först ska jag se vad Wipe Out har att ge :)

Någon annan som ska se? :D

Ännu ett tillskott!

Denna snygging flyttade in i min gardorbe i veckan. Längtar till sommaren då den kommer att bäras flitigt :)

Ny kategori


Min tanke är att imorgon starta ett nytt liv. Med LCHF-metoden. Började i höstas, men det rann ut i sanden på en gång. Men nu har jag en kokbok och en hel del vilja.
Anledningen är att jag borde gå ner ca 5-7kg + att jag har en mage som gör uppror mot mig mest helatiden. Så jag ska utesluta så mycket kolhydrater som möjligt. Bröd, pasta, ris, potatis och så. Tror att det kan bli toppen. Sen kommer lördagarna bli att jag får äta precis vad jag vill.

Någon som äter efter LCHF-metoden? och har några fler recept och tips att bjuda på?


Sista dagen

Heej!

Idag var det min sista dag på jobbet. Känns som om tiden bara har rusat förbi? Har det verkligen gått nästan två månader sedan jag sadla om från frisör till vaktmästar vikariatet?

Kändes lite jobbigt att gå därifrån idag, och vad ska jag jobba med nu?
Tankarna är många och splittrade. Ska troligen tillbaka till samma salong som innan jag tog vikariatet och pluggade. Men ska dit och kolla för det är mycket på schemat nu fram över. Men något kommer det bli iaf.
Ska ner lite senare ikväll och fixa och trixa det allra sista. Då jag strök dukar här hemma för ett tag sedan som ska ner innan jag säger hejdå helt och hållet.

Annars så känner jag mig lite halvkrasslig och trött/seg i kroppen. Skulle verkligen vara hemskt om det är någon förkylning eller så som är på väg att bryta ut. *peppar peppar*

Lördag

Heeej alla söta!

Idag vart det jobb nästan hela dagen.
Började vid 9:30 imorse och kom inte innan för dörren innan 17:00. Var en låång och riktigt lugn dag. Då dom hade retreat (?) där idag. Vilket går ut på att man är i tystnad heladagen och det fanns lite olika stationer att göra saker på. Man kunde sitta inne i kyrkrummet och meditera eller sitta och rita/läsa på ett annat ställe. Serveades även lunch under tystnad. Var faktiskt väldigt skön känsla att vara med om det där.
Hade inte varit något som jag hade gått på i vanliga fall, men det var verkligen en upplevelse.

Så efter att jag kom hem så har jag varit världens pratkvarn efter att inte ha fått pratat på 6timmar. Haha!

Just nu tittar jag på Melodifestivalen, är det bara jag eller var det sämre låtar iår än på länge?

Mary Kay

Igår kväll hade H's mamma en tjej hemma hos sig som var hudvårdskonsulent och jobbade med Mary Kay.

Hon skulle hålla en genomgång för oss (jag,H's syrra och mamma samt moster/syster) med deras rengörings produkter och sedan att vi alla skulle lägga en lättare kvällmakeup.
Produkterna var verkligen hur sköna som helst att använda och jag fick med mig tre produkter efteråt.
Det vart rengörsingslotion, moisturizer och mineral foundation.
Moisturizer gör verkligen så att huden känns baby len.
Fick 40% rabatt på grejerna då man håller i ett eget "hudvårds-kväll". Så någon gång i början på maj så kommer hon hem till mig och går igenom produkter och så. Ska bli riktigt kul. Har bara nu efter en dags användning av rengöringen och krämen känt hur härligare huden blivit.
Tror nog jag blivit frälst ;D haha!

Triss i Klipp

Heej! :)

Efter att jag komhem från jobbet på eftermiddagen så har jag stått och klippt mest helatiden.
Först kom Ville och hon skulle klippas, och som vanligt hade hon beslutsångest :) Men jag räddade henne i till slut som alltid, dessutom fick jag lägga lite blonda slingor i överhåret, så det såg lite solkysst ut redan nu. För hon hade faktiskt aldrig färgat håret någonsin tidigare. Så första gången hon någonsin gjorde något färg förändrande med sitt hår, och hon varit hur nöjd som helst.

När jag var klar med henne, satte jag mamma i stolen och klippte henne. Då hennes frisyr hade växt ut så mycket, att den var obefintlig. Efter henne så vart det H's tur att bli en aning kortare i barret. :)


Fredag

Heej och godmorgon alla glada!

Gårdagen var riktigt rolig.
Började med att verkligen storstäda mitt rum, och nu syns tilloch med soffan. Som varit dränkt i saker och ting så länge jag kan minnas.
För när jag vet att folk kommer och jag inte orkar städa så tar jag en stor svart sopsäck och slänger ner allt. Vilket funkar utmärkt för stunden, men inte i längden. Den där sopsäcken full med saker och ting har stått i mitt rum i 1½ månad och bara stirrat på mig.
Men igår tog jag tag i den och nu är den veck. Det känns verkligen skönt.

När jag var klar med det så kom H's syrra med hennes kompis och jag började med kompisen som förövrigt fyller 18 idag! GRATTIS!
Jag gjorde gelé på henne och jag har verkligen fått in snittsen. Det tog mig under 3 timmar att lägga material och lacka naglarna. Kan det bli bättre? Jag är verkligen på G!
Hann aldrig med syrran men det ska vi göra i nästa vecka. Då det bar i väg hem till henne för att gå på Mary Kay grej.
Var verkligen intressant, tänkte ta upp det i ett eget inlägg senare idag.

För nu måste jag fixa mig och ta mig ner till kyrkan igen. Begravning står på schemat och jag får även med hjälp idag oxå. Även om jag nog skulle klara det själv. Känns det ändå lite skönt att ha någon annan med sig.

En snabbis.. :)

Goddag!

Blir en snabbis nu. Vart full rulle hela dagen. Klippt Gunnel och annars har jag bara städat och städat. Min soffa syns äntligen igen. Kan det bli bättre?

Nu om bara några minuter så dycker Hs syrra upp med hennes kompis. Ska göra naglarna på dem, iaf kompisen först. För jag och H's syrra har lite bråttom hem till henne sen. Då hennes mamma ska hålla i ett MAry Kay grej. Ska bli intressant.
Men nu blir det några ryck innan dom kommer :)

Hörs senare!

ni kan ju så länge säga något roligt! :D

Godmorgon!

Godmorgon!

Jag är vaken och jag är uppe. Känns rätt skönt att gå upp tidigt då man är ledig. För nu är jag ledig ända fram tills nästa torsdag. Hur härligt är inte det? :D

Ska sätta mig på bussen till centrum om 40 minuter och innan dess ska jag ha gjort något åt mitt stackars hår och slängt lite smink i fejjan. :)

På jobbet idag, är det en begravning som det handlar om. Jag var med och hjälpte till i sommras, men jag minns inte alls mycket av det. Så jag ska ner dit idag och kolla och lära mig lite. Känns väl lite fel då mitt vikariat går ut på söndag. Men å andra sidan så får jag lite mer timmar att vara med både idag och på fredag.
Kommer sticka direkt från centrum till jobbet, så de helsvarta kläderna är redan på. Så jag känner mig lagom tråkig. Men men. Svart och propper ser jag iaf ut att vara. Precis som man ska vara.

Nej nu måste jag skynda mig lite och fixa det sista!

Vad gör ni idag?

xoxo

Måndag

Hej sötisar!

Imorse kände jag inte för att gå upp. Vilket jag nog inte skulle ha gjort, då den här dagen inte varit speciellt bra. Inget har gått som jag ville. Jag och Sandra gjorde J's naglar på eftermiddagen då alla återbesöks modeller lämnade återbud. Känns drygt då det var sista dagen på akryl överhuvudtaget nu. Nu är man själv fram till provet. Men som tur är så kommer vi gå igenom gelé återbesök nästa vecka. Då kommer förhoppningsvis inte modellerna att lämna återbesök. Så lite träning borde man få då.
Men åter till det jag började med, att allt gått helt fel. Jag hade verkligen inte rätt knycket för att göra naglar och jag ville helst bara ge upp mitt i handen som jag gjorde på henne. Var verkligen så nära att göra det. Men bet ihop och gjorde dem klara.
http://advitamaeternam.hautetfort.com/images/medium_040617-02.jpg

Känns som om det blir en tidig kväll idag med. Känner mig helt slut idag. Ska dessutom upp tidigt imorgon för att träffa Elin. Vi har inte setts på säkert två år? :S Kan det verkligen vara så länge.. Vi ska iaf träffas i Täby centrum. Skulle ses i stan först, men jag ska vara på jobbet 13:00. Så bättre att ta något närmare istället :)
Ska iaf bli hel trevligt! :D

Somnade på soffan

Godmorgon!

Snacka om jag var trött igår kväll. Jag somnade på soffan någon gång efter 23 med tve och allt på.
Och som täcke hade jag min morgonrock. Innan jag somnade ringde jag till H som skulle sluta vid midnatt. För han hade glömt sina arbetsskor här.
Han sa att han skulle komma om en halvtimme och tyckte att jag skulle hålla mig vaken tills då. Tror ni jag lyckades? Måste ha somnat miuter senare och vaknade upp i soffan en timme senare. Utan att H varit förbi, trodde att han kanske varit förbi då tven var avstängd. Så jag hoppade bara ner i sängen. Vid 1 tiden vaknar jag av knackningar på rutan, 1 timme sen var han. Tur att jag inte satt uppe, för så hade jag varit skit sur. :P
Men efter att ha somnat om efter hans korta besök, så har jag nog inte sovit så skönt på väldigt länge :)

Nu ska jag slänga i mig frullen och ta mig till skolan. Börjar 10:00. Värsta sovmorgonen ;D

Hur söt är inte min kattaskrolla?


Såhär satt hon helt självmant i mitt knä :)

Måndag

Heej alls söta!

Idag har jag varit i skolan och vi har nu akryl dagar. Så igår var det bara att plocka ihop alla akryl grejer och se till att man fått med sig allt. Fick med mig allt, utom min verktyg. Förstår inte hur jag kunde glömma något så viktigt. Något som man använder till allt. Men som tur var, fick jag låna J´s verktyg. Stackars Anna hade åkt ifrån alla sina grejer, och då bor hon i Uppsala från och med nu. Så hon kunde inte lätt bara vända om och hämta. Hon fick låna av läraren, så allt löste sig :)

Imorse på väg till skolan var det kaos. Tunnelbanan från Danderyds sjukhus gick inte, utan det var ersättnings bussar. Jag hamnade på en snäll blåå buss, som stannat extra länge vid Danderyd för att plocka upp oss vilsna själar som inte visste vart vi skulle ta vägen.
Det tog säkert en halvtimme med bussen från Danderyd till Tekniska, helt sjukt. Hur mycket bilar som helst på vägen in.. Den resan brukar ta kanske 10 minuter högst. Men idag det tredubbla. Så sen till skolan vart jag oxå.

Men är det någon av er som vet varför det var stopp i tunnebanan idag? Har inte fått något svar på det ännu.

Tipsa mig på bra bloggar!

Hej alla söta!

Har parkerat min rumpa i H säng nu. Han sitter och lirar det underbara (läs:nördigaste) spelet WoW just nu. Haha! Fast skulle jag börja spela skulle jag nog oxå lätt fastna i träsket. För jag älskar spel av alla dess slag. Men innan jag fastnat så kan jag säga vad jag vill om det ;D haha!

Han lär sitta fast där ett tag framöver. Så jag måste hålla mig sysselsatt med något.

Ni kan få tipsa mig på bra bloggar att läsa! :)

Giv me



Nu när solen lyser så underbart så  får jag såna vårkänslor.
Detta skulle mer än gärna få flytta in i min gardorbe.

Söndag morgon

Goden morgen!

Jag skulle ge vad som helst för att krypa ner i den varma sängen igen, men icke. Här sitter jag klar och ska ge mig ut i det kalla Sverige, ner till jobbet.
Tröstar mig med att himmelen är blåå och jag ser inga som helst moln. Kan tillochmed höra en fågel som sjunger. Så det kan inte vara så farligt där ute. Men att dra sig i sängen hade varit lockande oxå.

Nu blir det frulle. Rostad macka med honung och O´boy. Lite lyxigt måste man göra ibland ;D

Ge mig en egen tempurmadrass

Goder kväller, eller goder natter!

Ska ta och släpa min trött kropp till sängen. Blir sista kvällen/natten som jag får tillfälle att njuta av att sova på en tempur madrass. För just nu har jag evakuerat mammi&pappi´s rum medans dom gör Malta osäkert.
För på en tempurmadrass sover man verkligen gudomligt. Sover så himla skönt.

Imorgon blir det upp tidigt, ska vara nere i kyrkan vid 9:30 och blir nog kvar där ett bra tag. Ska städa ännu mera imorgon. För nu under sportlovsveckan så har det inte varit några aktiviteter alls där nere. Men allt drar igång på måndag och då ska allt vara rent och snyggt.
Dessutom är jag snart klar där nere med mitt vikariat. Efter nästa helg så kommer den vanliga vaktmästaren tillbaka, och då står jag utan jobb.
Men ska troligen tillbaka till min gamla salong, får kolla hur mycket det blir med skola och så. Måste trotsallt hinna med alla seten naglar som ska göras hemma dessutom och några dagars lov utan någonting inplanerat skulle inte sitta fel heller.

Men det får tiden visa vart jag hamnar.. :)

GOD NIGHT
xoxo