Just Wanna Cut

Godenmorgen!

Solen lyser ute och jag ska snart bege mig ut i det fina vädret och sticka och hämta mina klippgrejer för att sedan ta mig hem till mannens familj för att göra dem fina inför den stundande studenten på torsdag :)
Hoppas jag får en hel del sol idag dessutom. För det var ett tag sedan den var ute och sken ordentligt nu :)

http://plantinida.blogg.se/images/2008/sax_17457074.jpg


Satellite

Igår var det den årliga kampen om vilket land vinner Eurovision.
Visst, det var lite tråkigt att inte Anna kom med i finalen och man kunde vara lite patriotisk och heja på Sverige.
Men det vart ändå en trevlig kväll framför tven.

Ända sedan jag hört videon för Tyskland så har jag gillat den. Men gårdags kvällen skulle bli beviset på om hon höll lika bra live som i videon. För ingen av de självklara länderna av Tyskland, England, Spanien och Frankrike hade något live när dom visade upp sina sånger i semifinalerna. Så sanningens ögonblick finns alltid där när dom entrar scenen och ska göra det live.
Men Tyskland levererade nästan ännu bättre än i hennes video. Tänk att hon är en "nobody" egentligen, ingen scen vana eller något och hon lyckades leverera så pass mycket!
Så en riktigt värdig vinnare är hon, och sötast var hon vid prisutdelningen. Helt crazy och det gjorde henne så jordnära.
Lena är en självklar vinnare och det var trots allt den låt som jag satt och hejade på under hela kvällen!


Pro Nails

Hur snygga är inte mina naglar just nu då? 
Tack Ann-Louise för super fina naglar och en massa ideér att göra själv! :D


Have You Ever Seen the Rain

Hej bloggen!
Det fina vädret bara försvann...
Jag jobbade i fredags och satt mest och solade ute på Valhallavägen, "frisk" luft och soool :) 
Hade iofs hellre stått och jobbat, för då hade det sagt klirr i kassan. Men istället för att bara sitta inne och häcka så fick jag bättra på färgen.
Men jag tror solen fick mig att bli riktigt seg. Då jag kom hem och mer eller mindre bara däckade i sängen. Riktigt tråkigt att missa Sandrews get together.
Gårdagen vart det oxå solen som vann och det vart riktigt varmt i solen tillslut att det bara var skuggan som vart ett alternativ, men nu är det borta och det bara regnar och har sig :( Come back sun!

Here Comes the Sun

Godenmorgen!

Solen skiner och det är redan runt 18 grader plus ute i skuggan.
Enligt min klart.se i min telefon så ska det bli runt 25 grader idag under eftermiddagen. Wunderful!

Ska ta och dra på mig något skönt och bekvämt nu, som andas. För det blir riktigt varmt i salongen, tackar gud ibland att salongen ligger i skugga dygnet runt. För annars hade det varit en bastu.

Dessutom så ska jag inviga bordsutsuget idag. Var där igår kväll med mannen och installerade det hela. Så nu hoppas jag att det blir super bra och mina lungor och allt slipper lite utav dammet. :)

Blue Morning, Blue Day

Så vart det baby blue naglar i veckan som var. Så komigen och dekorera mer nu gått folk!


Cruising Down the River

Man kan ju nästa tror att jag gick och dog?!

Bilresan upp till Hudik gick hur bra som helst, men var något slut. 30 mil i en bil utan stopp. För inte orkar jag stanna på vägen i ösregn? Så hade sköna sittsår efter resan. ;)

Helgen var hur härlig som helst. Jag och mannen hade en välbehövlig relax helg med varandra. Kändes verkligen hur underbart som helst något vi verkligen behövde.
Vi var uppe tidigt på lördagen och åkte och hjälpte hans pappa på deras tomt och stod i den härliga solen. För att sedan åka och avnjuta en välförtjänt glass på Maln.
Lördags kvällen spenderades ett tag nere på stan där det var cruising för hela slanten, dock var polisen där och satte stopp för att den skulle flyta på någelunda jämt. Men en massa balla bilar såg vi allt.

Sen vart det hemresa för mig på måndag morgonen tidigt. För att sedan komma hem och dö i min solstol i det underbara vädret!

http://www.brewtruck.co.uk/country/images/C/carlsberg_bulli.JPG


Crash and Burn

Fredag morgon. Varit vaken sedan 9:00. Kan inte komma på hur man stänger av mammas larm, så blir väckt först halv 7 och sedan 7. Så blir inte så mycket mer djup sömn efter det.
Men lika bra är väl det. För nu ska jag ta mina grejer och börjar köra mot Glada hudik!
Känner mig inte så pepp på att köra, för sist jag åkte på E4 så slutade det med en krock. Tur i oturen att det inte var jag som satt bakom ratten. För då vet jag faktiskt inte om jag ens vågat köra igen. Men peppar peppar ta i trä. Här ska det inte krockas.

So soolong Täby!


Bilden har inget med texten att göras, tycker bara att det var förlängesen jag såg dessa töser!


Just Don't Have a Clue

Igår kväll satt jag i mitt rum i min ensamhet och gluttade efterlyst.
När det helt plötsligt kackade på dörren. Kunde inte alls komma på vem i hela världen skulle komma och knacka på min dörr.

Men där stod två söta små töser som vill komma och överaska mig. Så Sandra&Elin kom in och vi satte oss i vardagsrummet där jag drog fram sällskapsspel. Där Cluedo vann. Var verkligen sjukt längesedan jag spelade det. Kul var det, och en massa skratt blev det!
Tack söta ni för att ni bara dök upp ifrån ingenstans! Mer spontan grejer till folket!


Lights, Camera, Action

Glömde min kamera igår på jobbet. Buhu!
Hade en lite fina nagel bilder där..
Får se när jag hämtar kameran, har långledigt nu till tisdag. Men trippar jag in till stan så åker den hem på en gång.

http://www.prylkoll.se/wp-content/uploads/hello-kitty-casio-exilim-ex-z2.jpg
Hur söt?



Naglar.com

Tjofräs!

Igår var jag ledig och njöt utav den finfina solen och strax efter lunch trippade jag iväg in mot stora staden och över till sköna söder.
Vad jag gjorde på Söder var att träffa Ann-Louise som jobbar där, för att senare ta oss vidare till Naglar.com på Sveavägen för V.I.P kväll.
Var riktigt trevligt, då jag och Ann-Louise inte setts på ca 1 år?! Sen vi slutade kursen ihop. Så det var verkligen på tiden att vi träffades igen.
Hon hade blivit så fin! och duktig på naglar är hon så det smäller om det.
"När jag blir stor ska jag bli som henne" ;)




Man är inte så frisk när man jobbar med naglar ;p



Stormy Weather

Uschibusch!
Vädret ute suger. Det ser kallt och ruskigt ut. Är inte det minsta sugen på att ta mig in till jobbet. Men jobbet kallar. Bara att bita ihop och på med smileface.

Köpte mig precis Spotify premium. Får se om det var värt dessa kronor? Kände mig något rik, så då tyckte jag att jag kunde lägga pengarna på just detta. Alla musik man kan tänka sig i lurarna påväg till jobbet. Har ju en Iphone, så får ju rätt stor nytta utav programmet och premium.




Hur många av er har premium?

Sweet Sweet Smile

Good morning sweethearts!
Fredag idag, dock är inte min vecka slut idag. Utan det är jobb imorgon oxå. Men då blire bara kortdag. 10-15 om jag inte såg fel igår. Så det blir skönt.
Flyttar nog hem imorgon dessutom, då mannen åker till Hudik för jobb i någon vecka framåt. Ska bli skönt att ha alla sina kläder runt sig igen ;P får ofta ryck när jag är här. Då jag saknar hur många plagg som helst. :P Jobbigt att vara tjej!
Nu blire klipperi!

Cherry Cherry Lady

Det blommar i kungsträdgården. 
Spenderade en av mina 5 dö timmar på trappan tillsammans med min kollega. 
Nog en av de bästa sakerna med att jobba mitt i city!


Good Morning Beautiful

Nu blire jobb. Kund 10:00 sen har jag lucka och kund klockan 17:00.. Så lång lucka har jag att se framimot idag, någon därute kanske vill droppa in och bli snygg om naglarna?
Kanske tar en tur på stan om ingen kommer. Äta lunch i solen?
Får helt enkelt se vad dagen ger mig.
Ikväll kommer bilder på mina nya nails! :)

Nails for Breakfast, Tacks for Snacks

Igår landade Emelie i Svearike. Från the stora landet i väst, U S and A. Inte sett henne sen jul så tanken är att försöka få till någon liten träff idag.

Men först ska jag in och få mina naglar fixade. Undrar om det var vid jul jag fick mina naglar fixade av någon sist? :/ Annars gör jag dom själv och då blir det inte perfekt. Det funkar men inte sådär perfekt som om man lämnar över jobbet till någon annan. Så idag får jag äntligen göra det :D:D
Såhär har dom sett ut ett tag nu. Blir något somrigt idag. Vet inte riktigt hur.. Men det blir alltid bra i slutändan.
Hur skulle era perfekta sommar naglar se ut?

Wake Me Up Before You Go Go

Godmorgon världen!
Vaknade vid 04:54 av att mannens larm gick, sen var det en pina att somna om igen.. Varför måste jag vara så lätt väckt? Tog säkerligen en timme nästan innan jag somna igen, och då hade jag 1½ timme att sussa vidare.
Nu är jag iaf uppe och vaken. Är tillochmed klar att ta mig till bussen. Trodde för ett tag att jag aldrig skulle lyckas ta mig ur sängen. Men det gjorde jag. 
Nu blire buss till jobbet och massa kunder. Wihooo!

Vad har ni för knep för att verkligen komma upp på morrnar och piggna till?

If I Could Turn Back the Hands of Time


Kika in och kolla hemsidan!
Update: Men ååååh.. ser nu att jag stavat fel ;S haha
Men det är iaf ett ERBJUDANDEN ;P.

Walkin' on sunshine

LEDIG idag med. Känns så himla skönt, haft långledigt känns det nästan som. För i fredags gick jag från jobbet redan vid tre tiden. Så får 3½ dagars ledigt. Välbehövligt och riktigt skönt. Speciellt när vädret är så underbart som det är.
Satt ute i solen hela eftermiddagen igår, och tror denna dag kommer gå åt till samma sak.
Om det finns någon annan som är ledig, kanske det blir en liten roadtrip någonstans för en glass? Jag bangar inte iaf!

Jag leverförtillfället bakom mina röda Dbrand solisar.

Studentklänningar

Nu börjar det dra ihop sig för alla som ska ta studenten att hitta sig en klänning till den stora dagen.
Själv hade jag tur att min farbrors fru borta i Skottland hittade den perfekta klänningen som hon skickade över till mig redan i mars. Så jag slapp hela hetsen att hitta mig en klänning. Vilket var riktigt skönt. Men jag kan inte hålla mig från att kolla in utbudet för andra nu när det är hela 2 år sedan jag själv tog studenten.


Jag på min stora dag 5/6-08

Så jag satt och kollade igenom på H&M hemsida, men till min besviken het så fanns det inte alls så många vita klänningar. Finns säkert mer i butik. Men dessa hittade jag som skulle kunna vart potentiella studentklänningar för mig.


alla klänningar kommer från Hm.se


Valborg 2010

Igår firades det valborg hemma hos mig. 
Bjudit över fina vänner och byggt en koja mer eller mindre runt våran uteplats för att slippa regnet och vinden. 
Infravärmen var på och vi satt ute till 2 tiden i natt utan att frysa något direkt, bra kläder och filtar is the shit!
Var iaf en riktigt mysig kväll med nära och kära. Härligt avslappnat och galna konversationer om allt mellan himmel och jord. Något som måste göras om, och då kanske med en härlig sommar kväll utan att bygga koja runt oss. :)