Systemet

Henrik har åkt iväg till systemet nu. Fixa allt för Nyår och för mig ikväll.
För ikväll ska jag ut och fira Matilda som fyller 18 imorgon, känns bra att jag fyller 19 om mindre än en månad. Matilda du är en liiiiten plutt! ;)
Jag och Emelie ska dit på förkrök först och sen ska vi följa med ut.
Vet inte alls hur många vi blir eller så. Men det blir säkert kul.

Grattis Världen

Jupp, ligger och kollar på Grattis världen på 5an.

Henrik åkte iväg för etttag sen för att möta en kompis som tydligen bråkat med sin flickvän. Så jag ligger kvar här själv och väntar mest på att han ska komma hem och krypa ner i sängen igen.

Imorgon, eller rättare sagt senare idag? Jupp, vet inte riktigt vad vi ska göra då. Men antagligen mys heladagen.
Jag ska troligen fira Tilda på kvällen. Måste förövrigt komma ihåg och ringa henne och se vad det är som händer.

Svammlar bara just nu, så ska nog fokusera på tven istället .
GODNATT!

Grundlurad

Igår kväll alltså.
Henrik sa hela dagen att han skulle fixa med den där bilen att det skulle dra ut på tiden och allting. Så att han inte skulle kunna komma förens dagen efter alltså idag på morgonen.

Men så när jag förväntar mig att det ska vara Jennifer&Kossan som ska komma och spela Singstar med mig. Så knackar det på dörren och jag tror att det är dom, öppnar dörren och tänkte skälla ut dom för att dom var så sega på att komma. Men det var han! Han stod där med paket i hela famnen. Lyckan rusade genom kroppen på mig. Än en gång har han lurat mig att han var kvar i Hudik och skulle komma hem dagen efter. Denna gång försökte jag tillochmed få honom att erkänna att han var på väg hem redan tidigare, för jag hade mina aningar. Men att hålla masken, det kan han verkligen. Lyckoruset satt i hela kvällen!
Han vet iaf hur han ska göra mig riktigt lycklig.

Helt underbart att vara nära honom igen..

Imodium plus

Bilden ?http://www.apoteket.se/intershoproot/eCS/Store/sv/pictures/057407s.jpg? kan inte visas, då den innehåller fel.Snälla hur mysig är den reklamen egentligen?

"vad gjorde du imorse när du fick diarré?"

Jag tycker bara att den inte är så himla mysig... är det bara jag som tycker så?







Tröttheten

Nu är jag sådär trött ikroppen igen, undrar om jag har brist på något? C-vitamin kanske och vatten? Kan det vara så kanske..
Vet att jag efter nyår ska försöka att gå ut och gå en timmes promenad iaf 2 dagar i veckan, att gå/powerwalk är riktigt bra. Både bra för kroppen och själen. Syster i min skola sa att man helst ska gå samma  väg varje gång, för tillslut går kroppen av sig själv och man kan lättar rensa kroppen från en massa tankar. Så lååånga promenader ska mitt 2008 börja med.

Stackars Henrik, det går tydligen riktigt dåligt med bilen. Inget är på hans sida tydligen. Hoppas verkligen att dom lyckas byta dämpare på den där bilen.
Längtar verkligen efter honom just nu. 15 timmar kvar och nedräkningen kan börja.

Mera rea!

Jupp, det blev en hel del mer saker som fick följa med hem idag.
* en hängselklänning
* en neon rosa stor väska ( något neonrosa fick jag tag på iaf ;) )
* ett diadem
* en tröjklänning
* en till väska ( 3 olika väskor på 2 dagar )
* ett hårspänne
* ett skärp
Inte ett enda smycke hittade jag heller, tycker att det är svårt att hitta något som verkligen känns som mig. Har min berlok som är som ett hjärta som jag fick när jag döptes och det används jämt. Hittar verkligen inget som slår det.
Bilden ?http://lovelyc.blogg.se/images/paket2_1164292683.jpg? kan inte visas, då den innehåller fel.
Fick veta att Henrik troligtvis inte kommer hem ikväll. Han ska mecka klart med bilen och är trött redan nu, då ska ha inte behöva sätta sig i en bil och köra 3 timmar. Bara han är hemma tills 10 imorgon då vi ska vaccinera oss.
Vi har tydligen fått förlovningspresenter av hans släkt däruppe. Ena paketet är tydligen riktigt stort, undrar verkligen vad som gömmer sig där i. Kommer bli spännande att se. Så kom hem nu, jag vill ha paket :) haha.. Fast helst vill jag nog ha pussar och kramar.

Datanörden

Precis vaknat och tagit upp den bärbara till sängen från golvet nedan, kan man bli mer nörd? Tror inte det.
Men måste nog lägga på ett koll nu, ska iväg till Centrum med bussen 12:48 för att träffa Emelie. Kolla lite på rean idag igen. Funderar på att kolla lite efter smycken idag, kanske fyndar något bra idag. Gjorde inte alls av med så mycket pengar igår som jag hade trott att jag skulle. Så jag kan utan ångest köpa något idag.

Nej nu ska jag upp och duscha och fixa iordning mig.

IKVÄLL KOMMER HENRIK HEM! ååååh, lääängtan är stor!

Neonrosa

Ge mig en neonrosa sko, såg den här på Bianco innan jul och den bara ropade efter mig. Ingen aning om när jag skulle ha den i såfall. Men den ropade på mig.
Kollade in på Bianco idag, och till min besvikelse så fanns den inte kvar. Annars hade jag nog slagit till idag, även fast jag inte har en aning om till vad jag hade haft den.
Bilden ?http://www.bianco.com/uploads/b_productcolour/24-40919-46_350x330.gif? kan inte visas, då den innehåller fel.

Yrväder

Mår lite bättre nu, men känner mig fortfarande konstig då jag väl står upp. Konstigt. När jag ligger ner nu, då känns allt så himla mycket bättre, men så fort jag reser mig blir jag yr och mår illa.

Tror det blir en riktigt lugn kväll.
Trodde jag skulle in och jobba på salongen imorgon, men Hasse tyckte att jag borde vara hemma för att det skulle vara riktigt lugnt där imorgon. Så han skulle inte behöva någon hjälp. Men han trodde det skulle vara mer att göra på fredag. Ska troligtvis in och göra Malins hår då, om hon svarar? Annars skiter jag nog i att åka in och spenderar tid med min älskling som kommer hem imorgon. Vi ska dessutom vaccinera oss med sista sprutan innan resan på fredag och ta sista dosen med ducural, som förövrigt är skit äckligt. Henrik kunde dricka upp det på en gång, men jag kunde verkligen inte. Höll på att spy varje gång jag fick ner lite.
Juste vi firar tillochmed 2 månder som förlovade idag. Gu så underbart det är, min fästman är bäst ;)

Saknar verkligen Henrik. Kom hem och håll om mig.

Studentklänning

Vaknade till för ett tag sen, men mår skit nu :/ eller är jätte illamående och känner mig helt konstig i hela kroppen. Undrar om det är något jag ätit och hoppas verkligen att det försvinner snart. För jag känner mig inte 100% just nu.
http://www.svenskamordmysterier.se/res/default/skraddare.jpg
Har nyss tagit alla mina mått, för min farbrors fru ska sy min studentklänning. Kommer bli så fin, kommer vara helt underbart att ha en klänning som är sydd efter mina mått och kommer bara passa mig bäst.
Jobbiga är väl att jag måste åka över till Skottland sen när den ska testas. Men det kan oxå vara skönt att komma bort en helg. 

Mellandagsrean

Anna och jag tog oss som sagt till rean redan vid 9 imorse. Det var tomt tomt tomt i hela centrum, några få själar vandrade runt på H&M. Riktigt skönt att bara gå runt själva och kolla på reavarorna. Bilden ?http://www.smink.nu/images/rea.jpg? kan inte visas, då den innehåller fel.Hittade litegran, orkar inte ta fram kameran och fota just nu. Men det blev en klänning, en blus, en partyväska och en kjol och juste en behå. Allt var på rean utom partyväskan. Sköna fynd sådär på morgonkvisten.
Sen köpte jag dessutom stövlar, blev ett par svart med klack. Hittade ingen bild på Din sko just nu. Och dom skorna i förra inlägget fanns inte ens i affären, tråkigt. Men brunt är snyggt. Provade samma stövel som jag köpte i brunt oxå. Men både jag och Anna kom fram till att svart är så mycket lättare att blanda med andra färger. Är stöveln brun får den sån fokus.

Så jag är glad. Rätt trött, kom inte i säng tidigt igår och sen gick jag upp tidigt på det. Ingen bra grej. Funtar på att ta en liten tupplur nu kanske.

Buzz

Nej, det här funkar inte! Nu ska jag försöka aktivera min familj lite. Iaf min bror och far och spela liteBuzz med dom. Jag ska äga!
http://www.discshop.se/shop/img/filmer_foton/Buzz.jpg
Fast vi ska spela "The mega quiz"

Latast i världen

Usch så tråkig jag känner mig.. har inte gjort något alls på länge. Ville hitta på något denna kväll. Men ingen svarar?.. Så jag ligger hät med laptopen framför mig.
Ska iofs upp tidigt imorgon, för nu är det spikat att jag och Anna ska på H&Ms öppning klockan 9:00. NÖRDAR ;)

Egypten

Bara en vecka kvar snart, eller rättare sagt 9 dagar kvar. Sen blir det Egypten en vecka med Henrik på Hilton Resort, bättre början på det nya året kan det nog inte bli?

http://img.blizejslonca.pl/offers/hiltonresortfront.jpg

Stövlar

Juste, Henriks julklapp till mig har jag helt glömt bort. Men jag ska få ett par stövlar av honom.
Men vilka? Jag vet inte om jag vill ha svart eller bruna med klack eller inte. Får ta och kolla runt på mellandags rean imorgon om jag hittar något som skulle passa mig. Hoppas jag gör det, för jag är verkligen i behov av ett par nya stövlar för mina förtillfället levde på sista refrängen för läängesen.

Dom här är riktigt snygga, och jag har faktist aldrig ägt ett par bruna stövlar. Så någon gång måste vara den först. Enda negativa med det är att det är en rätt högklack och det är inte det skönaste att stå på hela dagen i salongen. Men är skon skön förövrigt så kanske den tillochmed är skön att stå i heladagarna och mina fötter inte tar för mycket stryk.
Hoppas bara jag passar i brunt.



 

Julklapparna -07

Jag fick faktist allt jag önskade mig iår. Sen att jag inte önskade mig så mycket kanske spelar en stor roll.
Största presenten var den nya saxen som alla grund lurat mig i att jag skulle få nu, för Henrik hade sagt att jag skulle få den av honom i födelsedags present (vilket är idag om en månad) men så lurar min handledare på salongen, mamma, Henrik och ja hela salongen mig och jag får saxen i julklapp. Rätt komiskt. Men råkade lista ut det någon vecka innan julafton, för att mamma försa sig lite. Men jag var ändå inte riktigt säker på att jag skulle få den.
Sen fick jag en jätte fin klocka, Buzz till PS2 och Singstar svenska schlager hits och pengar. http://www.webmiles.de/img/praemienauswahl/praemien/bg/0000788_bg.jpg
Vet inte om det är med åldern? Men den här julen önskade jag mig nästan ingenting. Fick tänka till en extra gång innan jag ens kunde skriva en önskelista. Andra år har den varit lång som bara den.

Buzz är riktigt roligt för det vill min familj iaf spela med mig, Singstar är väldigt mycket svårare att få någon att ställa upp på och jag som tycker att det är riktigt roligt men inte själv. Måste alltså hitta någon sångfågel till kompis dom närmaste dagarna för en liten sång duell.

Kärlek

http://www.internetstart.se/bildgalleri/pics/01776.jpg

Det pirrar till i magen varje dag jag ser honom, hans leende och ögon smälter jag för. Att höra honom säga dom 3 små orden får mig att skina upp. Att känna hans läppar mot mina går inte ens att beskriva med ord.



En bra början

Nu börjar detta likna en blogg igen tycker jag allt. Lite tomt på skriv fronten, men jag vet inte alls vad jag ska skriva nu.

Julen har varit helt okej. Saknar en viss person hur mycket som helst och vill bara honom allt väl. Hoppas att jag på något sätt kan ge honom det, för det är han värd mer än någon annan. Han har fått stå ut med så mycket skit den här hösten. Jag avgudar honom för att han fortfarande kan stå upp och hålla huvudet högt.

Imorgon börjar mellandagsreorna. önskade mig inga som helst kläder i julklapp för att jag ville ha pengar till mellandagsrean istället. Så imorgon ska jag ge mig ut med alla andra och fynda hade jag tänkt mig. Fick ett mejl av H&M att deras clubmedlemmar kunde komma in på H&M i Täby centrum redan vid 9. Undrar om man ska vara en sån nörd och åka dit till då. Funderar på att fråga Anna om hon har lust att hänka på så tidigt? Läste att hon ändå behövde ge sig dit så tidigt.

Idag blir det bara slapp. Förkylningens efter trötthet sitter i för tillfället. Så det blir bara att ta det lungt.

Början

Jag har bloggat i över 2 år snart faktist, mer i perioder och mindre i andra.
Men jag har aldrig någonsin tagit bort ett inlägg. Men efter att ha läst Anna's blogg, då slog det mig. Mycket av det som fanns var jobbigt.. det var saker jag inte ville ha kvar. Saker som jag glömt bort, men genom att kolla tillbaka i bloggen kommit ihåg dom igen.
Så nu nyss bestämde jag mig för att dom minnen som vill finnas kvar finns kvar i mitt huvud. Jag ska inte behöva gå tillbaka i min blogg för att minnas saker. Saker bleknar med tiden. Det gör det alltid. Men vissa saker stannar och det är det jag vill ska stanna inte saker som jag måste läsa mig till för att komma ihåg.
Ibland dycker något avlägset minne upp som man glömde för hundra år sedan, men det får komma fram då. Det ska inte behövas någon hjälp på traven. Utan jag ska minnas det för mig själv.

Känner mig rätt stark just nu, för jag har släppt dom två senaste åren. Det är inte det lättaste, inte när jag hela tiden velat leva kvar i det som varit bra även fast i det stora hela så har det skitit sig.
Nu ska jag bara blicka framåt, minnen finns kvar både roliga och tråkiga. Men viktigaste är att jag ser framåt och gör det bästa av situationen från och med nu. För det är bara det som händer nu jag kan styra. Det som hände då är redan förbi och fastklistrat i historien.

Så det här är den nya Sussie, Sussie med blicken framåt!