Freda kväll.

Hemma i Täby igen nu och det är skönt efter att ha suttit på ett tåg i 2½ timme.
Första jag gjorde var att fixa den här tjejens blogg, hon vann utlottningen idag. Hoppas hon är nöjd nu! Tycker det blev jätte fint.

Sitter nu med popcorn framför mig och kollar på Let's dance! Tänk om man kunde dansa sådär som dom gör. Underbart!
Men fredakvällen kommer nog att spenderas här i min soffa framför tven. Men det är najs! :D

Telefonmötet.

Telefon mötet fick jag inte ut ett skit på, efter att försökt ringa henne i över en timme fick jag tag på henne och vi kom inte fram till något :/ Bara att jag skulle skicka det mer uppdaterade råkopian till henne. Sagt och gjort, nu är det bara för henne att höra av sig!

Henrik borde komma nu när som helst. Då blir det frukost! MUMS! Sen bär tåget till stlm hem igen klockan 5. Ska bli skönt att komma hem och känna att man gör mer nytta. Känner mig rätt ensam och lämnad här. Finns inget att göra. Känner typ ingen och så vidare.. då blir det drygt.

Min klasskamrat Moa har skaffat sig en blogg, cooling! och nu vill hon ha lite hjälp :) Så jag får något att göra! YES!

Fredag.

God Morgon allihopa!

Måste bara säga tack för alla snälla kommentarer om dom bloggdesignerna jag har gjort! :D Är bara nybörjare och får massor med positivrespons! Super kul!

Försökte precis ringa min handledare till mitt projektarbete. För vi skulle tydligen ha ett telefonmöte angående projektet. Kulkul. Ska in på tisdag och jag är skit nervös att mitt projekt inte ska hålla MVG måtten. Hoppas verkligen det gör det och att hon säger något positivt om det.

Ska försöka ringa henne igen och hoppas på att hon svarar.

Ryggvärk.

Tillslut fick jag mat! Vart pizza och det var über goooott! :D

Nu sitter jag här tillbaka vid min dator, g33k som jag är. Henrik och Snorling sitter och spelar NFSU2 på xboxet i andra rummet just nu. Funderar på om jag ska ut och sätta mig och kolla med dom. Men jag är så himla trött + att min ryggvärker något otroligt. Inte kul alls. Det huger och har sig och nacken är spänd som bara den :/ SUCK. Jag måste börja träna! Det bara är så, om jag ska överleva som frisör! Så kroppen rycker sig nästan mer mot att lägga sig i sängen än att vara social.


Hungrig.

Nu börjar jag bli riktigt riktigt hungrig. Har inte ätit på 7 timmar snart :/ har iofs inte varit direkt hunrig, förens nu! Nu skriker magen på mat. Kan ju alltid gå och hämta något lätt att äta, men Henrik kanske kommer medsin far nu om bara några minuter. Då verkar det ju riktigt onödigt att ha satt i sig någonting?
Så jag hoppas verkligen att dom kommer snart så att jag får i mig lite mat!


Vinnare av bloggdesign.



GRATTIS TILL FELICIA SOM VANN BLOGGDESIGNEN SOM JAG LOTTADE UT FÖRUT IDAG!

Handikapanpassat.

Fan! Mitt projektarbete som mamma läste igenom och skickade tillbaka har inte kommit fram ännu /: Mucho mysko! Hoppas det kommer snart, annars fårhon skicka tillbaka det imorgon när hon kommer till jobbet igen.

Pratade just med stället där vi ska ha studentskiva på. Behövde fråga dem om hur handikapanppassat det är med tanke på att pappa förtillfället hoppar runt på krykor stackarn. Fick veta att det är en rätt brant trappa ner till själva lokalen. Vilket känns lite tufft. För nu får pappa tänka över saken till på söndag då sista dagen för betalning till middagen ska ske. Hoppas verkligen att han bestämmer sig för att komma. För jag vill ha med min pappa på min studentskiva så det så!

Bloggdesign till utlottning!

Slänger upp en till design till utlottning.

Denna gång en väldigt enkel och väldigt tjejig!
Tipsa gärna om utlottningen i eran egen blogg om ni vill!


GÅ IN HÄR FÖR ATT VARA MED OCH TÄVLA
du får även se hur den kommer se ut.

15:35.

Sitter här och gör inte mycket alls just nu. Sitter och knepar och knåpar lite i Photoshop. Så kul nu när man har lärt sig hur det fungerar :)

1½ timme kvar på tävlingen om utlottningen för bloggdesignen som lottas ut HÄR.

Fast mest av allt väntar jag på att Henrik ska komma hem och att mamma ska skicka tillbaka arbetet som hon har varit så snäll och kollat igenom:)

Bloggdesign till utlottning!


Kolla in här så får du veta hur du ska göra för att få bloggen!

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD!

Torsdag.

God morgon alla läsare!

Igår vart det besöksrekord! Kul! Fast jag tycker att ni är dåliga på att kommentera ;) haha!

Ska in och äta lite frukost nu och sen ska jag klippeliklippa Henriks mormor. Klippt henne ett antal gånger nu, så det lär gå snabbt och smärtfritt :).
Resten av dagen ska jag väl på något sätt fåihop mitt projekt arbete. Vet inte riktigt hur jag ska lyckas med det. Ska nog skicka över det till mamma, så får hon läsa igenom det :) !

Vad ska ni göra?


Onsdagkväll.

Yeye! Henrik kom inte hem så sånt ändå, han kom vid 6 tiden. :)
Sen han kom hem har vi lyckats att duscha i en dusch utan varmvatten samt gosa oss varma efter den kalla duschen och ätit en middag.

Snorling ska höra av sig, så ska vi träffa honom troligtvis. Men så länge sitter Henrik och spelar CS, och när han spelar då får man inte störa någonstans. Så jag sitter här och trycker vid min egen dator. Kulkul.
Orken att spela NFS2 börjar faktiskt komma tillbaka, fast det är fortfarande ett antal moment som ska göras innan jag kan spela.
1. Lyfta rumpan från stolen och gå till tven.
2. Sätta på tven och Xbox:et.
3. Vänta på att spelet ska starta.

http://xboxmedia.gamespy.com/xbox/image/article/561/561036/need-for-speed-underground-2-20041027002815341.jpg

Yes, 3 moment som måste göras och jag tror moment nr 1 kommer vara jobbigast ;P haha!

Frisör tips.

http://www.fragrancex.com/images/products/SKU/full/07206051104.jpg

Bästa silver shampo endligt mig, neutraliserar alla gultoner i håret riktigt bra.
Så att man får den där askiga färgen.

Men komihåg att ha det inte i förlänge eller för ofta, då kan det sluta med att ditt hår taråtsig av det lila och blir lila skiftande ;)
Finns hos din frisör för ca 150kr

Tråkar.

Jag är jätte uttråkad.
Henrik ringde och sa att han skulle bli sen, och han kunde tillochmed bli jääätte sen. :/ Usch.  Inge kul att sitta här då.
Inget att göra, sitter ute på landet. Skulle kunna sätta mig och spela Need For Speed underground 2 som jag började på igår. Men av någon anledning orkar jag inte.
Kanske ska ta och sätta mig med min pärlor och pyssla fram något kreativt. Det är iaf kul!

Vad gör alla andra ute i Sverige och världen en dag som denna?

Smycken.

image60

Usch, riktigt kassbild. Min mobilkamera och jag är inte vänner just nu :/.
Men här har ni ett par örhängen gjorda av mig :)
Det som är under den vita pärlan är ett litet hjärta i metall. syns ju inte på bilden :/

Grubbel.

Sitter här uppe i Hudik och gör typ ingenting. Henrik jobbar och ja, jag nördar mig framför datorn. Sitter och leker med Photoshop även fast jag egentligen borde plugga på mitt projekt.
Men det känns mer eller mindre som om jag kört fast? Känns som om jag har för lite fakta, men ändå går det inte att få in mer fakta. Hur gör man då? Ska man börja se sig som klar då eller?

Juste! Måste påminna alla som ska på middagen på min skiva att ni måste betala snarast!!

Bloggdesign.

Sådära, nu var det ännu en gång nygjort här på bloggen. :) Kan aldrig hålla mig från att sitta och mixtra med bloggens design.

Kanske någon där ute som vill ha hjälp med sin?
Skulle vara en kul utmaning att fixa någons blogg.

Tävling hos Kenza.

148935-4104

Yes! Du har exakt 25 minuter kvar att tävla och tipsa om att att vinna denna snygga skinnjacka från Jofama! :D
KLICKA HÄR

Herr Kanin.

image52

Min söta lilla Kanin som jag fick av Henriks mormor nu när vi kom upp :)

Smyckestillverkning.

Då sitter man i Hudik. Verkar inte hända så mycket denna kväll. Blir att sitta här framför datan och nörda sig verkar det som. Snorlingsom skulle vara våran chufför har bestämt sig för att sova denna kväll istället. Så vi är fast här ute.http://www.turquoise.se/bilder/smycken_pa_spegel.jpg Kanske lika bra? Jag är rätt seg av mig denna kväll..

Henrik har precis mörbultat min mage genom att blåsa sådär på den att det kommer ett prutt ljud (hajar någon?) och det kittlas så himla mycket. Trodde jag skulle dö. Så himla ombehagligt, men man kan ändå inte hejda sig från att gravasönder sig. haha!

Sitter just nu och kollar runt på olika sidor som säljer smyckes delar. Så himla kul att sitta och pyssla med det. Funderar på om man ska ta och lägga upp några av ens kreationer här på bloggen. Tror faktist att jag ska göra det, ska skapa en ny kategorie för bara det.


Packa.

Galan var underbar! Tänk om jag oxå kunde åka sådära? Undrar om man verkligen la sig i hårdträning i någramånader så kanske man kan komma upp i någorlunda bra form?

Nu ska jag packa min grejer för veckan, för imorgon åker jag till Hudik med Henrik. Han ska jobba och jag? Ja.. jag har faktist ingen aning om vad jag ska göra. Plugga lutar det sig åt, och självklart klippa där uppe. Men nästan först och främst plugga. För en råkopia av projektarbetet ska vara inne den 1 April.

Fan! Undrar hur jävla kallt det är där uppe? :/ Här är det svinkallt och 30 mil upp lär det vara ännu kallare :/ Blir wannabe-fjällräven-jackan som åker på tror jag faktist. Tänker inte frysa häcken av mig där upp.
http://www.qedata.se/bilder/gallerier/ishotellet/ishotell-ute-hjerta.jpg

Frisyr.

image51

Rockigt men ändå sött

Konståkning.

Just nu är det konståkningsgala som gäller! :D

Åh, så vackert och jag saknar isen mer och mer för varje dag som går. Varför tar jag mig inte tid och åker till hallen oftare och gör det jag älskar mest i hela världen. Att stå på isen, jag mår alltid som bäst när jag är på isen. Känner mig så himla fri då :)
I höst, ja då ska jag stå på isen igen!

http://img.aftonbladet.se/sport/0512/07/hughes.jpg

Ledighet.

GLAD PÅSK allihopa! lite i efterhand kanske men men.

Jag har nog gått upp ett antalkilo den senaste helgen pga allt godis. Fått i mig hur mycket som helst, herregud hur mycket det är egentligen. Ätit mer godis än mat tror jag faktiskt. USCH! men men. Som Jennifer skrev, Tjockisar är gladisar ;D och det stämmer på mig iaf! Även fast jag får liiite ångest när jeansen ska på igen :/ haha!

Photoshop.

Då vart det ännu en ny design. Fattar inte hur jag orkar ;D haha.
Men det här var min första i Photoshop, har alltid använt mig utav Paint Shop pro innan. För jag har verkligen aldrig förståt mig på hur allt funkar i Photoshop, men denna kväll har jag lärt mig liiiite iaf.

Så vad tycks? Första försöket :)

Panduro.

Sitter och kollar igenom hela Panduros sortiment av pärlor och dylikt. Vill börja göra smycken. För att det är så grymt roligt att sitta och pyssla.
Funderar på om man ska ta sig en titt förbi någon av deras affrärer, så kanske man kan hitta samma saker som på nättet. Men slippa betala fraktavgiften.
Fanns en hel del fint på rea på webb-shopen, hoppas att det finns i affären oxå. Men är mer skeptisk till det?

Bilden ?http://www.mitticity.info/Steenstrom2/upload/Kj%C3%B8pesenter%20SE/Mitt_i_City/Logotype/Panduro%20logga%20copy%20x%20200.jpg? kan inte visas, då den innehåller fel.

Någon som vet var Panduro butike/er finns i Stockholms trakten?

Sjukhus.

Vaknade för en timme sen. Mår iaf bättre än i natt. 8 timmar på en akut, gå till olika doktorer och massa blodprov. För att sedan komma hem vid halv 8 på morgonen. Då blir man sliten. Herregud! usch för sjukhus. + att dom som vanligt aldrig hittar något fel på en :/

Nu börjar jag åtminstonde må bättre.
Måste bara ge en eloge till Henrik, som satt uppe hela natten med mig. Tog hand om mig och just nu sover sött som ett litet barn (jag sov lite på sjukhuset, men inte han). Tack Henrik!

Hoppas pappas operation går bra idag, halva familjen tillbringade natten på DAnderyd denna natt. Stackars pappa som skadade benet igår. Hoppas verkligen att allt går bra!

Frisyr.

image47

Härlig färg, helt otroligt fin kall färg. Passar hennes hudton som bara den och sen som pricken över iet, den intesivt röda läpparna! Adore!

Frisyr.

image46

Tänk att komma på idén att klippa ut en "keps" av ett afro. Rikigt ballt!

Melodifestivalen.

Jupp, det vart Perrelli som jag gissade på.
Men snälla, kan hon inte ha en annan frisyr? Hon har alldeles för hög panna för att ha håret i en mitt bena som hon har just nu. Hon borde ha en snebena och någon sortslugg som skymmer pannan.
För någon måste kunna hålla med mig om att det ser ut som om hon är flint och har en peruk som dom råkat limma på för långt bak?

Melodifestivalen vart iaf riktigt trevlig, Adde och Eva kom förbi. Jag och Eva satt bänkade framför tven medans grabbarna g33kade sig till 1000 med att sitta och spela WOW. Skönt att hitta någon som har samma problem som en själv. Att man inte kan förstå sig på "språket" som dessa g33kar pratar med varandra ;) haha!

Tillbaka.

Bloggtorka på mig!http://gfx.aftonbladet.se/multimedia/archive/00269/dr_martisten_269894w.jpg

Har inte haft orken eller tid för att skriva, vart grejer att fixa hela tiden.
Jobbade idag, vaktmästare eller vaktäktare som en äldre man berättade för mig idag att jag kunde kalla mig. Låter faktiskt mycket finare att säga vaktväktare än vakmästare. Så jag är den vikarierande vaktväktaren i kyrkan :) haha!

Jag är så seg just nu, nackspärr har jag oxå :/ Blää.. Men ikväll blir det andra bullar. Melodifestivalen! Jag vet inte riktigt vem som borde vinna. Perelli? Gillar inte henne som person, men låten. Den kan nog funka i den stora tävlingen sen :).

Under månen.

ett snedsteg av förlåt som jag förlät
för månen har en kraft som förnuftet aldrig haft och aldrig får
och då går det som det går
sen vill jag skriva allt jag sett så nån förstår
fast inga toner kan förklara hur jag mår
och det blev sent och det blev tyst
och när Bacchus hade kysst oss blev du rädd och jag blev stel
och du sa allt det här är fel
men alla älvor höll oss kvar och nu var döden uppenbar vid vårat avsked under månen

Vårkänslor.

Vaknade till med migrän imorese, jävla skit migrän.
Men nu efter några timmars sömn till så tänker jag faktiskt bege mig till skolan. Har kundpass och har jag tur är det riktigt roligt. :) Hoppas alltid på att man får en trevlig kund, hoppas faktiskt på att man kanske ska få en utmaning att ge sig an på idag dessutom. Brukar annars bara få toppklippningar och det är faktiskt inte så roligt i längden:/

Så nu har jag lite brådis innan bussen går. Ha en skön dag allihopa! Solen skinner och hela jag ler !

Vinn home spa treatment.

image538
Just nu är jag med och tävlar om det här spa paketet, och det kan du oxå göra :)
Gå in här och tävla :)

Tandläkaren.

Blev bara en lektion för mig idag. Naturkunskap, andra gången jag visar mig på den lektionen den här terminen. Illa! Men läraren var inte sur eller något, han var trevlig mot mig ändå. Skönt.
Bilden ?http://www.pharmguse.net/tandlakare-pat.gif? kan inte visas, då den innehåller fel.
Blev bara en lektion idag för att jag ska bege mig till tandläkaren. Hinner knappt komma in på frisörlektionen innan jag måste ta mitt pick och pack och traska mot bussen och sen tåget för att hinna till min tandläkartid. Drygt.
Gillar inte att gå till tandläkaren, dessutom är det här min sista gång som jag har gratistandvård. Hoppas jag inte har några hål, men har jag det kan jag iaf skratta mig lycklig att jag fortfarande går gratis. :) 

Gott.

Nu blir det MAT!
håller på att hungra ihjäl!!

Projektet.

Ledig idag. Helt underbart skönt!
Fast jag pluggar. Tror faktiskt att jag kan blir klar med mitt projektarbete idag. Iaf självaste informations delen sen är det självklart fin putsning och  analys kvar. Men annars är jag klar i det stora hela.

Klar snart?

Kanske tillochmed blir klar med mitt rum idag? Så att allt är på plats? Skulle vara grymt skönt!
Wish me luuk!

Frisyr.

image45
I'm on fire, riktigt hot! Härliga färger dom har fått fram.

Frisyr.

image44
Riktigt häftig och busig frisyr. Me like it alot. Skulle inte tacka nej till det om jag hade längre längder.

Frisyr.

image43
Himla häftig effekt med de metaliska färgerna i topparna.

Godmorgon.

Godmorgon! Eller det kanske inte är godmorgon såhär efter klockan 12? aja. För mig är det godmorgon och dessutom så tror jag inte ens att karln har vaknat upp. Eller han har börjat röra på sig lite så han kanske vaknar till http://www.matlusttylosand.se/dynamaster/image_archive/original/a54387b62587549895db592e1a627b4b.jpgliv snart. Han som lovat mig frukost på sängen. Får bli frukost på soffan kanske ? ;p haha.

Vet inte alls vad den här dagen ska ge mig. Men något vettigt. Verkar eller hoppas iaf på en utgång ikväll mer vet jag inte.