Läsvärt

Det var en gång en liten flicka. Flickan var stor (tjock) och hade långt fettigt hår. Det var alla hjärtans dag och flickan hade gjort klassens finaste brevlåda som man skulle lägga breven i. När hon var klar med brevlådan gjorde hon ett fint kort som hon skulle stoppa i brevlådan till den söta pojken frmaför henne. Hon tvekade om att skriva sitt namn på kortet men sen gjorde hon det och när det var dags för rast stoppade hon elegant ner brevet i hans brevlåda. Breven skulle man få läsa i slutet av dagen men flickan skulle till tandläkarn så hon fick sina brev imorgon.. Hela tiden hos tandläkarn satt hon och tänkte på brevet. Skulle hon få ngt brev? Skulle han kanske gilla henne? Dagen efter kände hon sig glad när hon gick till skolan. hon skuttade fram ..

men det skuttandet dog när hon kom fram till grinden.. Ngt var inte rätt , det kände hon på en gång. På skolgården stod flera elever från hennes klass och hon gick sakta in. Flickan tyckte dt var lite konstigt att alla tittade på henne, Skrattade och viskade konstigt och några till och med hostade. Hon var först in i klassrummet då hon kom på sin brevlåda. Kanske det skulle ligga ngt fint kort till henne där i? Och där fanns ett!! svart var det .. lite konstigt för alla hjärtans dag men alla vet ju hur killar är.. Hon öppnade brevet och där ...

Det sved . Det sved så mkt att hon trodde hon skulle falla ihop. Alla drömmar och förhoppningar dog .. Hon kunde inte läsa .. Hon hoppade över rader och texten blev suddig framför ansiktet på henne .. Längst ner stod en rad hon sent kommer glömma ..
"Du kan lika bra dö" ..

 Den lilla flickan växte upp till en stor och söt flicka . Hon gick ner i vikt och klippte håret kort ..
Men en dag varje år.. På dagen alla kallar Alla hjärtans dag ..
 Tar hon fram rakhyveln, sätter fram handleden , spänner handen och skär tre djupa snitt ..

För dom som aldrig kommer förändras ..


Kommentera här;

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0