Nagelspecialistutbildningen dag 2-3

Idag och igår så höll vi på med manikyr. Lärde oss det i måndags, men igår (tisdag) så fick vi göra det på varandra. Fast vi hann bara med den ena personen och då gjorde vi endast en hand. Så jag gick ifrån skolan med en hand med manikyr. Vilket det fortfarande är. Så jag känner mig riktigt snygg. ;D haha!

Idag så gjorde jag manikyren på A (klasskamrat) och det varit riktigt snyggt, dock bara en hand där med.
Fast sen idag hände det som var lite spännade, och nervöst. Vi skulle ha våra första modeller eller kunder. Var riktigt nervös först, men när hon som jag och A skulle ta hand om satt sig ner så släppte det hela sig. Jag har ju ändå vanan av att jobba med männiksor på så nära håll. Vilket andra i klassen inte har, men dom är super duktiga ändå :D Minns ju första gången då jag skulle ha en modell då jag utbildade mig till frisör. Så himla nervös var jag..

Modellen vi hade skulle iaf ha manikyr och sedan skulle vi lacka nagalrna. Tycker att jag och A gjorde ett riktigt bra jobb. Vart snyggt för att vara första gången och tjejen vi gjorde det på var jätte trevlig och verkade nöjd när hon gick därifrån. :)
Hade velat ta kort, men kändes lite fel att fråga henne där mitt i allt.. :) :P


Kommentera här;
Postat av: Caroline :)

Hihi vsg :)'

Hoppas du får en trevlig kväll!

2009-01-28 @ 21:30:06
Blogg: http://caaroooline.blogspot.com/
Postat av: Nina

Kul med denna utbildning, också tänkt på det! :) Var utbildar du dig? Var gärna med i min tävling på bloggen, skulle vara jätteroligt :)

kram

2009-01-28 @ 22:14:49
Blogg: http://ninaek.blogg.se/
Postat av: Anonym

Jaa visst är dem, men finns allt för få av dessa.. eller har du något tips på vart jag hittar dem?

2009-01-28 @ 23:29:07
Blogg: http://elinelleh.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0