Läsarfråga: Färga med olika märken.

FRÅGA:
Hej!
Har en fråga som jag blir superglad om du skulle svara på.
Jag har tidigare gjort blonda slingor hos min favoritfrisör som använt färg från L'oreal. Nu har jag flyttat och kan inte använda samma frisör, spelar det någon roll om jag skaffar en frisör som inte använder L'oreal färger utan något annat? Jag tycker om färgen jag har nu och jag är rädd att om jag använder någon annan färg hos en annanf risör så kommer det att reagera med varandra och sabba mitt långa här... :-/ Snäll hjälp!


Tack för svar!

SVAR:

Hej!
Dom flesta märkens färgkartor är väldigt snarlika. Men för att få precis samma resultat, så tycker jag att det är bäst att du letar upp en frisör salong som använder sig av L'Oréal och sen kan du kolla med din favoritfrisör, om du kanske skulle kunna få receptet som hon har använt sig av på dig och ge till den nya frisören.


Kommentera här;
Postat av: Cissi

Oh :) Hur mycket tar du betalt?

2009-05-11 @ 16:27:12
Blogg: http://daystar.blogg.se/
Postat av: Nina

jag var på bloggfest i norrköping för några veckor sedan, vi fick också såna hello kitty-högtalare :D men dom gav jag till min sambo! HAHA!

2009-05-12 @ 07:44:11
Blogg: http://totalflopp.blogg.se/
Postat av: josefin

sv: det tycker jag låter som en bra idé:)

2009-05-12 @ 21:48:58
Blogg: http://jjoosefinholmberg.blogg.se/
Postat av: Nina

Jo det är svårt, men jag har hittat några i annat fall får man ta smällen & se till att lägga undan så mycket pengar som möjligt :)

2009-05-14 @ 09:52:07
Blogg: http://ninaek.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0