BLOGGSVAR

sussies frågesida

 

Missa inte att ställ frågor till mig i bloggsvar!


sussies frågesida

Äntligen!


Pinkilicious


Har gjort ett par roliga naglar under veckan. Naglarna pryder Anne, som hade de blå förut. Vi har redan börjat funderar på vad nästa naglar blir.

Big time

Äntligen ledig. Vilket inte var igår.
Varit så mycket att fixa efter allt som hänt. Jag börjar bli frisk nu i varje fall som tur är.
Hela förra veckan var det att trixa och ha sig för att få allt nytt på plats på jobbet.
Nya ägaren har kommit och han har byggt om hela salongen så den ser hur fräsch ut som helst. Men det är fortfarande ovant, massa nytt hela tiden och det med en förkylning. Ingen höjdare.
Så idag är jag så glad över att vara ledig, för det är något jag behöver big time.

Chock

Känner mig halv bra. Förkyld som sjutton.
Blev inte bättre igår efter en serie krock på E4 när vi var på väg hem. Väldigt otäckt, men alla mår bra. Ingen blev skadad. Men känner mig lagom nere som det är nu. Man är glad att man lever och att det gick så bra som det gick. Men man får en insikt hur fort något bara kan vända.
Så där har ni min frånvaro.
Men I´ll be back!

Lax

Gu vad skönt att sova ut lite. Dock skiner solen in genom fönstret och rakt in i spegeln som i sin tur slår strålarna rakt i ansiktet. Men för en stund så var det hur skönt som helst att känna solen strålar mot ansiktet.
Ska ta och väcka mannen snart. Så vi kommer i tid hem till m&p. För vi ska äta en påsklunch hemma hos mig med världens godaste laxlunch! Den är verkligen super god, och jag har sett fram imot denna middag hela veckan.
Efter lunchen hemma hos mig så ska vi ta vårat pick och pack och bege oss upp mot Hudiksvall.
Vet dock inte hur länge jag blir uppe. För mannen tror att han ska vara kvar hela veckan, och det kan inte jag. För jag börjar jobba på onsdag igen. Det går en bil ner på måndag, så för enkelhetens skull kanske jag åker ner med den om mannen stannar längre.

Leopard

Skivan igår kväll. Den var lyckad! Hade så himla roligt! Nu väntar jag bara på lite bildbevis från Sandrew, hon skulle lägga upp det ikväll.
Vart riktigt nöjd med min sminkning och klädseln tillslut, hittade en super bra tröja på H&M. Men som sagt bildbevis får ni se senare hoppas jag.
Nu ska jag fortsätta att slappa. Jobbade bara några timmar idag, men det är trots allt halvdag för de flesta och jag tyckte att jag förtjänade det. För nu har jag ledighet ända tills på onsdag! Wihoo!