Bloggfest!

JAG VANN! :D:D

Fan vad roligt! Jag ska få gå på storbloggarnas fest! :D:D Känns så himla roligt, då jag bara ville testa lyckan och så vinner jag :D Känns bra i magen ;D

Nu ska jag bara hitta mig en vän att ta med mig :)

Tack Izza! :D


Vilka ska dit? :D


Onsdag

Håller på att plocka ihop mina grejer inför provet idag. Har ju det stora geleprovet idag. Rätt nervös. Iaf för det teoretiska. Men det ska nog gå. Somnade i böckerna igår.. precis som sist. Men då gick det ju vägen. Så det borde det göra denna gång oxå. :)

Nu ska jag packa ihop allt! Vi hörs senare, om inte imorgon. Skiva ikväll, och hela paketet med middag och grejer :)


UPDATE: JAG KLARADE GELE PROVET! :D SÅ NU ÄR JAG DIPLOMERAD I BÅDE GELE OCH AKRYL! :D:D

Tisdag

Sitter just nu och pluggar inför geleprovet imorgon. Teoriprovet är som tur inte lika stort denna gång, då det är ett påbyggnads prov. För att det är ungefär samma teori som på akrylen.
Men måste läsa på om själva gele delen. Men tror inte att det ska vara några problem där heller. Känner mig mycket säkrare och allt nu när det kommer till detta provet än förra.

Vid tre kommer en tjej på återbesök, och vi ska gå över till akryl. Då hennes naglar inte verkar vilja ha kvar gelenaglarna. Dom ramlar av mest helatiden. Så nu ska vi gå över till akryl och hoppas på att hennes naglar tar emot det materialet bättre.
Ska använda mitt nya akryl pulver, som är vitt med en massa skimmer/glitter i. Tror att det blir super fint. Så får vi hålla tummarna att akrylen sitter på hennes naglar.

Sen så kommer Anna, och då ska göra hennes naglar fina, och sen sitta och spåna på vad vi ska göra för frisyr på henne på lördag. Då hon ska på bal. :D
Ska bli kul att få göra henne fin tills då :)

Nagel måndag

Idag har min dag bara bestått utav naglar. (och självklart så har jag inte haft kameran med mig :( )

Först var jag inne i stan och på skolan och gjorde ett set naglar på en arbetskamrat från salongen. För att testa inför provet, och visa om det höll för att vara godkänt på slutprovet som jag har på onsdag. Och visst skulle dom vara det! Var lite saker som skulle finputsas, men annars så hade hon inte så mycket att anmärka på. Så det kändes väldigt skönt. Dessutom är det bara en hand som ska göras på provet. Så jag tror det kommer gå super bra. Blir jag godkänd så blir jag överlycklig. Skulle vara skönt med ett högt betyg/poäng. Men så länge man kan se sina fel så kan man alltid förbättra.

Sen åkte jag till min gamla salong för att möta upp chefen, och så stack vi hem till mig. För att göra ett återbesök på hennes naglar, som hade växt så himla mycket sen förra gången. Dom hade blivit hur långa som helst, och alla hade hållit. Känns så skönt i magen då alla naglar sitter och ser lika fina ut när dom kommer tillbaka.
Vi kortade ner dom riktigt mycket och nu vart det bara förstärkning på hennes egna naglar nästan. 

Söndag

Heeej alla söta! 

Nu ska jag blogg bomba min blogg!
Vart fullt upp sen i lördags kväll :)

Jobbade igår och det var rätt mycket att göra. Fast ändå rätt mycket fritid, och direkt efter jobbet så drog jag mig i till stockholm för att möta upp Anna. Vi skulle på bio och innan dess slängde vi i oss en varsin maträtt i kungshallarna. Alltså en klassiker innan bio på sergel.

Vi var och såg En shopaholics bekännelser. Riktigt bra film, jag skrattade som bara den åt den. Verkligen riktigt härlig. Ett måste för tjejer att se. Så gullig och ja, en må bra film helt enkelt.
http://photos.posh24.com/p/56760/l/isla_fisher/isla_fisher_ar_lite_egen.jpg

Hallonpannacotta

Det var jag som stod för matlagningen här hemma idag. Vart Spagetti carbonara till middag, vilket jag gjort många gånger innan. Men efterätten var ett experiment.
Gjorde en vitchoklad och hallonpannacotta. Har aldrig gjort det förut och den var riktigt god. När sommaren kommer och man kan göra den på färska hallon. Då kommer den vara godare än godast. Riktigt enkelt var den att göra oxå :D


Gele naglar

Gele naglar med lite dekorationer på Amanda.

Vi hade bråttom innan hon skulle ner till tåget, så jag tog bilden innan hon hunnit tvätta händerna och fått bort allt fildamm :)

Sunny saturday!

Godmorgon!

Vädret är lika underbart idag som igår. Bikinin är redan på och jag ska ta mig ut och njuta av solen. För jag ska vara så brun tills jag åker till Alanya. Har några månader på mig. För vi är bara borta under en vecka, och alla vet att man blir som brunast om man är borta i två veckor. Vilket vi alltid brukar vara. För då brukar man bli som brunast. Så om jag blir tillräckligt brun innan vi ger oss av. Då kommer jag brun så det smäller om det när jag kommer hem!

Så ni kan gissa att jag kommer pressa hela dagen idag. :)
Har inga andra planer för dagen heller. Så det blir att ta det lungt.
Blev sent igår kväll. Eller sent och sent, jag "jobbade" sent. A som skulle göra naglarna kom inte förens vid 8 och då var det mat först, och sedan satte vi igång med naglarna närmare 9, och var klara halv 12. Så det vart sent! :)


Summer Summer Summer!

Åh ! Vädret ute är bara att dö för! :)

Jag ska nog ta mitt pick och pack och palla min in till stan, såg att jag saknade lite grejer till naglarna som ska göras ikväll. Känns som om jag bara köper och köper saker till naglarna. Och det gör jag nog, men det är ju saker som jag kommer kunna ha del av hela livet. Saker som jag kan använda hur länge som helst, vilket gör det så himla bra. Så det är bra investeringar.

Så ska nog nu byta om från bikini till något skönt somrig plagg och ta mig in till Stockholm. :)
Men först lite fruktsallad ute i solen!
Vad gör ni denna härliga dag?

Friday

Godmorgon!

Har duschat och använde min Revlonboll i håret. Har inte vågat titta på resultatet ännu. Men gissar att den borde ge samma känsla som att ha silver schampo en längre tid. För jag använde 1002, som är den kalla. Vågade mig inte på den guldiga ännu. Blir nog till sommaren.
För det är så fint med ett guldblondt hår på sommaren, i jämfört med ett platiblondt. Det är iaf min åsikt :)

Ska ta och smörja in mig i BUS nu strax, för det går väl att sola på det? och ändå få färg? :)
för det kommer vara kanon väder heladagen idag. Så jag måste ju steka!

Naglar

Idag gjorde jag naglarna på A. Hon är en riktig nagelbitare, och blivit nekad av flera redan utbildade nagelteknologer. Då dom sagt att hon haft för korta naglar att jobba på. Men jag, som är under utbildningen klara att göra på henne. Då kan det ju inte vara så svårt?
Hon var iaf här för över två veckor sedan, och hade tappat nästan varenda nagel. Blir lätt så på nagelbitare, då en nagelbitares naglar växer fortare. Så återbesöken i början måste komma oftare, iaf till en början. 


Hon börjar få lite längd på dem iaf, och jag bakade in lite glitter på tipparna oxå. vilket var väldigt uppskattat :)

Nivea Bus

Heeej!

Vilken härlig dag jag har haft idag. :)
Dagen började som ni vet att jag åkte in rätt tidigt till stockholm för att möta J för att ta en promenad från östra ner till Sveavägen. Vi trippade in på Här, och vi båda blev en revlon färgkula rikare. (eller jag blev två)
Jag satsade på en 1002 och en 1003. Kunde inte välja om jag ville ha en varm eller kall färg. Så det fick bli båda två. :)

Sen tog vi oss en promenix på drottninggatan, för att sätta oss på bussen till Fridhemsplan för att kolla in In&Finn. Själv hade jag aldrig varit där. Men det fanns massor utav roliga grejer, och allt är så himla billigt. Så roligt, och roligare hade det varit om man inte bott hemma och dessutom haft pengar. Så man kunde köpt på sig en massa glas och grejer. Men en annan dag då kommer jag köpa så det smäller.
Men jag fick med mig BUS för både kroppen och ansiktet för 79:-, det tycker jag är ett bra pris.
Har dock aldrig testat Niveas bus. Men den luktade rätt gott faktiskt, och imorgon tror jag nog att jag ska inviga den.



Någon som har några tips angående Niveas bus?
går det att sola och ger det bra färg, om man solar på BUS?

Torsdag

Godmorgon!

Blev en hel del glitter och lacker igår. närmare bestämt 5 olika glitter, och 3 nagellack! Hade då aldrig blivit 3 stycken om inte gulliga Eva hade jobbat på makeupstore! Tack sötis!

Svängde in på Gina oxå, och ut kom jag med en tröja i XS och en i XL. Vad ska jag ta mig som då? Hade det bara blivit en av dem, hade jag känt mig ritkigt stor, och tvärtom hade jag känt mig liten och nätt. Så vad ska man säga att jag har för storlek? Något mellan ting. Hahah! :)



Ska ta mitt pick och pack och åka in och möta J för lite shopping och sedan Hanna för lunch! :) Hoppas på sol! :)

xoxo

Färg & glitter

Hej!
Färgen gick hur bra som helst, verkligen. Den vart riktigt fin. Sådär somrigt fräsch, men ändå naturligt.
Hon hade färgat sig i turikiet, med både slingor + botten färg. Sen hemma färg på de. Så det var runt 10 cm i botten som skulle räddas. Vilket blev hur fint som helst! :D

Ska snart bege mig mot centrum. Kolla lite grejer, och framförallt kolla på glitter på makeup store. Fast fick lite idér om att det kanske finns roliga saker på panduro dessutom. Så jag ska ta mig en titt där.
För när man gör gele naglar, kan man mer eller mindre baka in det mesta i dem. Vilket är så himla roligt. :)

Jag längtar till den 20maj då jag ska gå en dekorationskurs, och då kommer man få massa idéer om hur man ska göra och hur man ska tänka. Vilket är perfekt!

Onsdag

Godmorgon!

Uppe tidigt idag, hade gärna sovit lite till. Men vänder jag på dygnet, och går upp tidigt en dag så kommer jag vakna samma tid dagen efter. Fast det är rätt skönt att inte sova bort hela dagen.

Idag kommer Sandra hit runt 1 tiden och då ska vi färga och klippa hennes hår. Kommer bli skit snyggt. För just nu är hon honungs blond och färgat hemma. För hon vill ha det "vitare" "askigare", vilket är väldigt svårt med affärsfärger. Så idag blir det att slinga hela håret, så att vi får till den där perfekta färgen :)
Sen jobbar hon på Ikea, och har köpt lite grejer till nagelgrejerna som jag bad om. Så när hon kommer så kommer presenter! :D haha!
Har beställt ett antal handukar och ett litet bord att ha produkterna på :)
http://www.ikea.com/PIAimages/11974_PE089251_S4.jpg

- Glitter glitter glitter

Om ni skulle göra era naglar. Vilket färg gillar ni bäst då?
Tänkte köpa på mig lite olika glitter i olika färger, och jag vill veta vad NI tycker om för något.
För jag vet vad jag gillar. Men det är inte bara på mig själv som jag ska kunna göra naglar på.
Utan jag vill ge en valfrithet och ha ett brett sortiment.

Så jag vill veta vad ni skulle vilja ha för färger på glitter?!

Tisdag

Heej!

Körningen gick riktigt bra idag. Fast hade problem med kopplingen idag :S förstår inte varför. Har inte haft det hitintills. Men det kanske bara var en dålig dag? Har varit riktigt slö hela dagen. Så jag tror att det inte gjorde det hela bättre. Men nästa körlektion. Då kommer jag köra som en gud!

Efter körningen, gick jag runt i centrum. Var inne på jobbet en sväng och stod och skitsnacka med receptionisten. Sen gick jag över och hängde lite på Make up store med Eva. Som varit utomlands. Hittade en massa fina glitter som makupstore säljer, och jag ska dit imorgon tror jag och köpa på mig några. För dom var verkligen riktigt fina i färgen. Perfekta att göra permanent franskt med. Som jag gjorde discobollar på mig själv en gång.
Så imorgon ska jag dit och köpa upp några olika färger.


- En vän med en bil

Nu ska jag iväg på körlektion. Så se upp alla där ute i era bilar så ni inte hamnar i trubbel med mig! :p

Jag börjar bli nervös, det är fan dags för det momentet oxå. Ska jag få sluta vara nervös snart? :P Känns som om jag är det dagligen just nu.
Ska rusa nu, ska fixa det sista på mig innan bussen susar förbi.

- Press the button

klicka f5 och ni får se något storartat!


okejrå, jag har bara gjort om min header. :P

- I staden växer inga blommor

Hej alla söta!

Jag är så slut i kroppen. Helgen var så himla ansträngande.

Först akryl provet som gick strålande, och sedan hem och ladda om baterierna för gesällen.

Vilken började tidigt på söndagsmorgonen. Gick dock inte som planerat. Klarade inte alla momenten jag hade kvar.  Utan det var ett litet som inte ville som jag ville. Vilket känns väldigt drygt. En föning.
Mejlade iväg till den som håller i gesällen för att se om jag kan komma tillbaka nu inom en snar framtid och göra det momententet. För nu vill jag bara få det överstökat.

Känns som om det är så många bollar i luften just nu. och inte blir det mindre nu heller.
29 har jag provet i gele och i början på maj då ska körkortet kirras!

YES!


Yes! Jag klarade provet idag! Nu är jag diplomerad i akryl inom CND.
Har 7 set kvar (av 20) som måste göras innan jag kan hämta ut diplomet.
Är så grymt stolt över mig själv!


Här har vi naglarna som jag klarade provet på! :)
Jag vet att det finns skavanker, och grejer att förbättra. Men det är det som räknas dessutom att man kan se sina fel. Tänk om man inte kunde det? Då går ju inget att förbättra. Men jag är jävligt stolt över vad jag gjorde idag! :D

...

Förlåt för min dåliga uppdatering just nu. Men det är fullt dagar ut och dagar in. Denna helg, den är avgörande!

Idag har jag slutprov i akryl!
Om 2 timmar! Jag är nervös!
Imorgon komplitering till gesällen.

Sa jag att jag är nervös och har många bollar i luften? :S

Alla bollar är i luften just nu :S:p

Hej alla söta!

Igår hade jag en underbart trevlig dag med E. Vi mötes upp i stan, efter 2 månader(!) ifrån varandra. Kändes skönt att se att hon var helt välbehållen efter sin Thailands visit. Hon har varit hemma i Sverige i kanske en månad, men det har varit fullt upp helatiden. Men igår fick vi äntligen tid för varandra och hon var fortfarande brun! Vilket gjorde mig till en blekfis. ;D hahha

Idag kommer en tjej på återbesök i gelé och sedan ska jag ta mig in till stan och träna inför gesällen. Efter träningen ska jag ta mig hem till A och då blir det en klippning. :)
Skulle gjort den nu, alltså klippningen. Men familjen är sjuk och jag känner att jag har något jag med. Vilket jag inte alls har tid för. Så istället ligger jag här på soffan och tar det lungt några extra timmar.

Nagelack och nageloljor, samt lotion

För imorgon blir det först körskola och sedan denna Risk 1an som man måste göra nu från och med första April. Ett föredrag om alkohol och trötthet i trafiken om jag inte har fel. Men det kommer att ta hela dagen. Vilket är lite drygt. Men ska jag lyckas ta körkort så måste man göra sådant. :p

Lite för många frisörer.

Heeej alla söta!

Igår på jobbet, vilket skämt det var nästan. Vi var nog 8 frisörer och jag tog högst 3-4 kunder på hela dagen. Då tog jag min första kund efter 1½ timme. Var verkligen dött, vilket resulterade i massa dötid. På visst sätt skönt, men tiden går så fruktansvärt sakta. Härligare att ha full rush en hel dag och känna att man gjort något. Istället för att bara sitta i personalrummet och käka påskgodis, och massera varandras axlar och nackar :P haha!

Söndag

Godmorgon!

Är uppe riktigt tidigit idag, iaf för att vara mig. Uppe före klockan tillochmed, den ringer inte förens om en halvtimme (!)
Ska palla mig till jobbet var det tänkt. Är verkligen hur otaggad som helst. Då solen lyser så fint utomhus. Men men, ska det säga klirr i kassan måste man offra sig ibland.
Ska inte vara så roligt väder imorgon heller tydligen, men på tisdag kommer solen tillbaka.

Fast vem vet, jag kanske inte behöver jobba idag, jag står inte uppskriven på listan. Så jag kanske kommer dit och kan vända direkt i dörren? Vem vet. Det får jag se när jag väl kommer dit. 11-17 är iaf tiderna idag, och det lär vara lungt. Det är påsk, långledigt och framförallt sol ute. Inte många som tar sitt pick och pack och går till frisören då.

Snart ett årsedan. Fan iår ska jag vaar grym på de skivorna jag ska på ;D

Färgning av bryn och fransar

Heej alla söta!

Vilken underbar dag det varit idag! Jag har spenderat heladagen utomhus. Så gått det har gått.. Varit duktig och skurat ute möblerna för imorgon ska dom oljas skulle jag tro?

Efter x antal timmar i solen gick jag in och fick för mig att ta en välbehövlig dusch, och gör mig sommar fin. Så efter en härligt lång dusch med inpackning och hela köret så tog jag fram mina ögon- och brynfärger. Så jag ställde mig och färgade brynen en anning och noppade till dom där det behövdes samt så färgade jag ögonfransarna.
Har ju turen att jag har rätt svarta fransar redan, men dom är otroligt långa. Då udden på fransarna nästan alltid bleks så ser dom aningen kortare ut. Så med lite färg blir dom längre och ser aningen fylliare ut.
Ögonen brynen mina som är knappt märkbara på sommaren fick sig lite färg nu. Men vill inte köra på förhårt nu, utan får göra mer allt eftersom. :)

Man ser verkligen hur mycket längre fransarna blir av bara lite färg.

Glad påsk!



Jag vaknade för en stund sedan och det första jag fick göra var leta reda på mitt påskägg! :) Mamma hade gömt våra ägg detta år. Tror inte jag fick leta förra året? Då jag inte ville göra det.. För jag gillar inte att leta efter saker som andra har gömt. Känner mig alltid lika dumförklarad. Men efter att spatserat runt lite i huset hittade jag det tillslut :D

Har ni fått något påskägg idag?

Ställ din fråga!


Den som väntar på något gott...

En vecka i sommar ska jag spendera här. Alanya, Turkiet.
Jag längtar verkligen!
http://bilder.fritidsresor.se/travel/images/originals/Hotel/Hotel_6562_I_0153109.jpghttp://bilder.fritidsresor.se/travel/images/originals/Hotel/Hotel_6562_I_0175805.jpghttp://bilder.fritidsresor.se/travel/images/originals/Hotel/Hotel_6562_I_0175808.jpg

Fönavågor... :S

Nu på kvällen begav jag mig inte till stan för att träna inför gesällen på min gamla chef och slänga i lite färg i Elins hår.  Det går bara bättre och bättre att göra vågorna nu. Så jag håller verkligen tummarna för att det går vägen den här gången. Annars vet jag inte vad jag ska ta mig till :S :P Men det löser sig. Börjar närma sig nu.. En vecka kvar.. Sen är det gesällen som gäller!

Akryl naglar

Heeej!

Jag lovade er en uppdatering idag, och det får ni! Nåågot sent kanske, men fortfrande är det idag. :)

Vart full rulle sedan imorse. Ida kom förbi och fixade naglarna, vilket var väldigt trevligt. Då vi inte setts på 2 år tror jag bestämmt det måste vara? Hennes naglar blev skit fina, och jag är riktigt nöjd med min insatts.
Fick blinga till dem lite med mitt nya glitterlack som jag köpte. (som hon håller i på bilden)

Det på tummen är en blomma, men ljuset lyckades blända i precis i den :S

dunkdunk

Huvudet dunkar, jag som skulle ha en riktig bloggar kväll.

Det sket sig ju! :(

Hörs imorgon! puss

Ondskan

Hej alla glada!

Sitter just nu och kollar på Ondskan. Vart så himla sugen på att kolla på film, och denna hittade jag i bokhyllan.
Fast nu mitt i så kom jag på varför jag aldrig typ sett den igen efter att jag var på bio och såg den.
För att i samband med att jag såg den på bio så hade jag precis läst ut boken till en skoluppgift. Vilket kanske inte var den bästa kombon. Då dom gjort om en hel del i filmen mot boken.
Men riktigt bra är den trots det.
Dessuotm så gick jag faktiskt i iaf något åt tillsammans med Andreas, dock gick han ex antal klasser över mig. Fast lite ballt ändå. Plus att jag hade faktiskt hans brosa som mattelärarer. Så lite gemenskap har man med den kände svensken trots allt! ;D
http://www.dvdforum.nu/images/artiklar/2003/0917/Jan_Guillous_Ondskan/ondskan_09.jpg



Försökte mms blogg förut, men det tycks ju inte komma fram :S Det var riktigt förnurligt. Men blogg.se verkar inte vilja publicera.. drygt.

Nostalgi!



Jag minns lördagmorrnarna då man gick upp tidigt för att kolla på Sailor Moon! Nostalgi!


Månprismakraft, förvandla mej



Söndag

Goder kväller!

Vilken dag jag haft, och min önskan slog in som jag half om half önskade igårkväll.
Att vädret inte skulle vara bra idag.
Vaknade till en grå och regning himmel. Kände lite dåligt samvete då att jag önskat och det slog in. Dessutom när jag kollade på Smhi nyss om vädret imorgon. Då det blir 11 plus grader och strålande sol.  Så vädergudarna måste gjort precis som jag önskat.

Känner nu att jag jobbat på som bara den idag. Tror jag klippt 9 personer idag och då var det mest damer, och alla vet att damer tar något längre tid. Men på något sätt så har jag på 6 timmar lyckats klippa så många personer. Är rätt stolt över mig själv faktiskt.
Är en av de första gångerna som jag faktsiskt räknat hur många jag klippt under en dag. Vart förvånad över hur många det blev. :)

Var inne på Game med spelet oxå, och jag blir alltid lika chockad över hur trevliga dom är. Kom in med spelet och berättade, och först så sa dom att dom kunde slippa det en gång till. Men det kände jag inte riktigt för. Men då var det en annan som sa att någon hade sålt det begagnat tillbaka idag. Det spelet var typ inte ens använt och det han gjorde, det var att byta skiva i min box. Kolla inga kvitton eller något, bara bytte skivan. Tummen upp!

Godnatter!

Nu blir det sängen för min del. Ska upp och jobba imorgon. Hoppas verkligen inte att det är såhär fint väder imorgon som idag. Iaf för min skull ;D haha! För inte vill jag stå inne när det är så fint väder ut.. Vädergudarna får gärna hoppa över det fina vädret imorgon och komma tillbaka på måndag. Då ska jag träffa brudarna från skolan för lunch!
Hoppas på sol och uteservering! :)


Snart är vi här igen! Sommar, sol, vatten och bikini!

Solig lördag!

Heeej!

Hur härligt väder har det då inte varit idag?
Jag har låg ute hela eftermiddagen med bikini och jag känner i hela ansiktet att jag har bränt mig. Men herregud så härligt det kändes. Var runt 20!?! grader där på framisdan och det låg i lä. Kan det bli bättre?

Där spenderade jag min dag innan jag bunkrade upp mig i soffan för att titta på Kalle och chockladfabriken. Har aldrig förens nu sett klart den. Då jag innan alltid kommit till när tuggummitjejen blir ett blåbär. Sen har det alltid inträffat någonting så att jag inte kunnat se klart. Men idag då jävlar, då fick jag se klart den. En rikigt må bra film tycker jag, och att behandla andra som man själv vill bli behandlad lyser igenom helatiden. Gillar!

Första grillningen för iår vart det idag oxå, Gjorde en av de godaste marinaderna. Gillar att fixa iordning köttet innan det ska på grillen och allt. Gör så mycket tycker jag och alla runt bordet tyckte det var riktigt gott. :)

Dagens minus idag är att mitt spel Rayman raving rabbits tv-party är helt buggat. Var som sagt beganat, och hackade redan från början. Så jag lämnade in det och dom slippade spelet och hade sig. Funkade bättre men fortfarande lite fel, fram tills nu. Då buggade det sig mer än någonsin. Så nu ska jag försöka leta upp kvittot och lämna tillbaka det. För inte tänker jag betala 350:- för ett spel som inte funkar. Blir så less. För det är verkligen så himla roligt. Kanske ska köpa det helt nytt ändå?
Hoppas bara jag kan lämna tillbaka det även om jag inte hittar kvittot? Köpte det på kortet, så det kan dom alltid hitta om dom letar. Hoppas verkligen att det kommer gå. Då jag inte tänker betala så mycket för ett spel som inte fungerar. :(

Sushi!

Hej!

Satt ute och solade ett tag på eftermiddagen här hemma. Såå himla skönt och jag har nu ännu lite ondare i kinderna. Men det är vår och det ska jag tåla :)

Planerna för ikväll har ändrats om totalt. eller iaf halft. Anna var/är sjuk och fick inte gå ut för sin mamma. :P Så våran kväll med middag och slapp ändrades om hel och hållet tråkigt då jag verkligen sett fram imot det. Nu måste vi hitta ett nytt datum och allt. Vilket inte alltid är så lätt då vi alla tre har saker för oss på sina håll.
 Ska iaf träffa Emelie om ett tag. Men först blir det sushi med familjen.
Emelie och jag har planer på att ta en promenix. Antar att det nog kan bli rätt kallt. För ännu är det inte jätte varmt ute, mest i solen.. men inte i själv luften. Men det ska bli trevligt.
Men först blir det sushi! Me love!
http://nonicoclolasos.files.wordpress.com/2008/08/sushi.jpg

Fredag

Hej alla super söta!

Det är hur underbart väder som helst ute idag ju! :) Jag har varit ute i solen hur mycket som helst idag. Känns tillochmed lite på kinderna. Kan det vara så? Fantastiskt i såfall!

Åkte först in för att lämna in pappas grej, och sedan så åkte jag vidare ner mot stan. Köpte med mig en chailatte och satt i solen och njöt ett bra tag innan jag traskade över till skolan för att få hjälp med lackar. Så jag kom därifrån 12 lacker rikare, och då fick jag även med ett ställ att ha lackerna i.
Köpte i alla färger man kan tänka sig. Många lite mer skrikiga färger kanske, men dom skriker sommar! :) Så jag hoppas det kommer folk nu som vill ha manikyrer och lack. För dom är verkligen hur fina som helst.

Efter besöket på skolan traskade jag över till Emelie och hennes jobb, det var full rulle och alla skulle ha smoothies. Så fick inte säga så många ord med henne, men det gjorde inte så mycket. Ska hem till henne i kväll med Anna för middag och jag skulle kanske ta med mig Wii. Kommer bli en toppen kväll helt enkelt. :)

Hur härliga ser inte dom första tre färgerna ut att vara? :D

Lättnad..

Helt plötsligt vart allt väldigt lätt.
Jag skulle gjort naglar imorgon, men hon jag skulle gjort hon avbokade precis.
Så just nu skulle jag egentligen städat och hållit på och fixa inför det, men det slipper jag nu.

Då jag ska in till stan imorgon för att springa ett ärende åt pappa igen. Så det hinner jag nu utan att stressa eller så. Kommer hinna förbi skolan oxå, måste köpa lite grejer. Tror jag iaf? Kanske inte behöver förens måndag ändå. Men det är alltid så kul att gå in där :) Kommer alltid ut med något roligt när man varit där :P haha!

Vill ha nya nagellack och grejer :)
http://content.expressen.se/blog/33/09/05/peijaplutt/images/r%F6tt%20nagellack.jpg

Intresserade?

Goderkväller!

Vad gör ni allihopa?

Tänkte kolla med er hur många som skulle vara intresserad av en tävling med lite nagelgrejer som pris? :)

Torsdag

Heeej!

Vilken lång dag det varit idag.
Tog mig upp imorse för att åka in till stora staden för att lämna in en grej åt pappa, samt hämta en annan. Sen tog jag en sväng på staden och hamnade på Bambo  city och åt buffe till lunch, kändes som om jag skulle rulla därifrån. Så mätt var jag.
Sedan åkte jag hem och möte upp Mela för att göra hennes naglar.
Skulle testa på lite nytt, och var rätt dum och använde vitt akryl pulver tillsammans med glitter. Vilket inte var så smart. För resultatet vart att dom vart lite halv gråa till färgen. Det skulle vara franskt. Jag hade ju tänkt att det skulle bli små glitterbitar i det vita. Men icke.
Så efter att ha gjort det Vitt/gåra så bestämde vi oss för att ta bort det hela. Så det drog verkligen ut på tiden. Men testar man inte så får man inte lära sig :) Så jag är bara glad över att Mela lät mig testa :)

Nu vet jag inte vad som händer, mammas arbetskamrat skulle komma nu, men verkar inte som om hon kommer.. tror hon blivit sjuk eller så. Men det är väl bara att se.
Annars ska jag ha en riktigt skön kväll :)


Onsdag

Vilken dag jag haft.. Vaknade upp med världens nackspärr. Har inte kunnat röra på huvudet på hela dagen. Ställde in min körlektion imorgon dessutom. Då jag inte har någon aning om det här skulle släppa. Kan inte vara någon trafikfara, speciellt inte på en körlektion :p.
Börjar dock bli bättre, men man vet ju aldrig.
http://3.bp.blogspot.com/_kvSGECKFrbE/SHMSOFeBQGI/AAAAAAAABv8/c1xOjejrebc/s400/nacksparr.jpg

Ska iaf in till salongen nu och träna på att föna vågor, och jag hoppas att det går bra. :) Ska oxå se till så att jag inte glömmer mina saxar denna gång, så att jag kan jobba ordentligt i helgen. :)