Fridas blogg.

image83

Här har vi vinnaren av min bloggdesign. Hoppas Frida är nöjd! :)


Vill du oxå ha din bloggdesign fixad av mig? Klicka här!

Hur ska man klä sig?

Imorgon är det student skiva igen! Den här gången är det ingen mindre än Emelies och co! Grease vs. aladdin är temat.
Jag funtar på att vara Sandy, alla andra lär vara Sandy oxå ;D
Vet typ hur jag vill se ut, Anna hade en gammal tröja som skulle vara prefa. Men annars vet jag inte. Jag vill vara slutscenen när hon är coool^^.

Så jag tänkte ha ett par lackleggnings (om jag får tag på ett par?) och tröjan och ett skärp. Sen om någon orkar locka hela mitt hår på lektionen. Ingen anning om någon har orken till det ? Men det våre grymt kul. Sen hoppas jag att det finns tid och rum för att Anna ska komma till skolan när hon slutar så ska jag klippa hennes hår och fixa det oxå. Lutar väl åt att både hon och jag är Sandy imorgon ;) HAHA!

http://www.collider.com/uploads/imageGallery/Grease/grease_movie_image_screenshot__4___medium_.jpg

Tralallaa

Har precis varit ute och övningskört :) Gick verkligen prima. Jag är taggad på körkort.

Skivan i torsdags var helt superb! Verkligen en rolig kväll, längsen jag hade så roligt. Njöt verkligen hela kvällen av allt, vänner, musiken, klasskamraterna ja allt. Det var en otrolig kväll!
image81
(har kommit på hur man gör vitatänder i photoshop, och här tror jag dom är liiiite för vita ;) Hollywood nästa! )


Bilder från skivan.

image80

Vinnare av bloggdesign!

Avlutade min utlottning av bloggdesignen igår! Och jag kom fram till vinnaren genom att gå in på www.random.org för att så rättvist som möjligt välja ut vinnaren. Och vinnaren blev;
image79
Kommentar nummer 7 var skriven av Frida
Så grattis!

God morning!

God morgon!

Vaknade redan vid 6:40 idag, solen sken och himmeln var klar blå. Fast jag låg kvar i sängen och halv sov fram tills för bara 10 minuter sen. Borde gått upp tidigare, för nu måste jag rusa.

Kom på inatt mitt ibland allt drömande att jag glömde min kamera hemma :( Så nu kan inte jag fota på skivan ikväll :( TRIST!
Blä.. Men men. Mamma kanske kan hitta den och ta med sig den? Får ringa och fråga henne de..

Ha en toppen dag nu allihopa!

Min kväll.

Sitter här och kollar på Grey's Anatomy. Har redan sett avsnittet men det är så himla bra, skulle jag känna att jag hade den tiden skulle jag faktist sitta och kolla på hela serien om och om igen. För jag är besatt ;) haha!

Nu börjar det verkligen dra ihop sig till skivan. Om ett dygn börjar eftersläppet och det kommer vara full rulle! Längtar och jag har alla kläder klara :) Kommer vara så snygg. En riktigt James Bond brud!

Bloggdesign!

image78

Igår satt jag och knopade ihop den här designen till Sofie :)
(klicka på bilden för att komma till hennes blogg)

Vill du oxå få din bloggdesign fixad så kolla in det här inlägget och släng iväg ett mejl till [email protected]

Tävling hos Lily.


Jag är med och tävlar om detta söta sommarlinne hos Lily, i samarbete med evasunderklader.se
Önska mig lycka till och klicka här för att delta du också!


Solen skinner.

Nationella gick som smort tror jag, är rätt osäker på om min text verkligen var ett "debattinlägg" som det skulle vara. Men hoppas på att det gick bra, skönt att min lärare inte har det nationella provet som en jätte stor vikt i sin betygsbedömning vilket är riktigt skönt. 

Var klar redan vid halv 11 och hemma hos Henrik vid 12 tiden. Så skönt att komam hem tidigt och ha hela dagen framför sig när det är så fint väder ute :)
Låg ute och solade ett tag och sen tog jag och Henrik en promenad ner till centrum och inhadlade glass. Skulle helst sitta ute nu, men jag får så lätt huvudvärk om jag sitter ute i solen förlänge när den första solen kommer, och det vill jag inte ha idag inte.
Ska hem senare och packa ihop allt inför skivan imorgon :) Hinner inte hem imellan skolan och när vi ska vara där. Så jag måste ta med mig allting. Börjar tagga till inför imorgon kväll! Det kommer bli så kul! :)  

Nationella B

God morgon!
Tidig uppstigning idag, blå himmel ute! Wunderful! Hoppas det är rätt varmt oxå.. :)
Ska slänga i mig frukost nu och sen ta bussen till Danderyd och kommer hela tiden ett steg närmare salen för att skriva nationella provet. Nervös.

Vakna.

Han ligger verkligen bara och sover. Ska man hoppa på honom och väcka honom eller bara låta honom sova? Hmmm..


UPPDATE ; han pratar med mig, men vaknar inte :/

Min kväll än sålänge

Har precis varit ute och övningskört med mamma. Är inte alls långt kvar nu till min uppkörning. Känns som om jag kör som en gud, eller åtminstone att jag klarar det denna gång :)
Var och handlade på Willys oxå, mamma hatar att ha med mig. För jag lägger alltid ner en massa saker som vi inte alls behöver i vagnen. Ännu lättare blir det när det är jag som håller i scannern och scannar alla varor, så jag får med allt jag vill :)
Fast idag var det drygt att ha scanner, för vi åkte på kontroll. Vi hade inte gjort något fel. Fast vi åkte på en "anmärkning" bara för att jag hade scannat både biff och räknudlarna på bara räknudlar. Dumt tycker jag, men så kan det gå!

Körde hem till Henrik och hoppades på en pigg och glad sådan, men icke! Han ligger och sover och går praktist taget inte att väcka. Ska väl försöka få upp honom snart, för vi ska troligen iväg på Tegel en sväng. Någon har skiva där, ingen vet vem. Men Henrik vill ta en öl med sin kompis och jag ska troligen följa med då :) Om jag orkar.
Nationella Svenska B imorgon 9:00 - 14:00 Tur att man får gå när man är klar! Tror icke att jag kommer sitta till 14:00.

Frisören svarar

Postat av: ena
hey, den bästa inpackningen? mina toppar är ganska slitna och jag ville inte klippa mig ännu tänkte testa någon mirakel inpackning först om det såklart finns (; ? du kanske vet ?

SVAR:
Bästa tipset är faktist att klippa bort dom slitna topparna och sen börja sköt om håret med inpackning minst en gång i veckan och med regelbunden klippning. Men en inpackning som jag tycker funkar i alla tillfällen som ger ett jätte bra resultat är Absolute Repair från LÓréal Professional som finns att köpa hos din frisör. Kostar ca 150kr.
http://www.catwalk.com.au/package_thumbnail/Absolute%20Repair%20Masque%20SM.jpg

Studenttider.

Huvudet börjar bli lite bättre, det funkar perfekt att sitta ner eller ligga. Men så fort jag rör på mig och står upp så slår det till igen :(
Men det är på bättringsvägar, så snart ska jag resa mig upp och ta en prommenad i det fina vädert. Måste lägga alla in bjudningskort i postlådan och sen enstaka kort här i närheten ska jag gå och lägga direkt i lådan (måste vara ekonomisk ibland;) ). Det känns sjukt hur nära studenten är nu egentligen? :/ Det är inte alls långt kvar nu. Dessutom börjar alla roliga studentskivor nu. Börjar med min som kommer nu på torsdag! Mindre kul är väl att jag jobbar hela fredagen från 11:00. ;)

Tävling hos Shopaholicmamman.

Bilden ?http://shopaholicmamman.blogg.se/images/2008/dbrand_118723.jpg? kan inte visas, då den innehåller fel.

Jag är med och tävlar om ett par jeans! var med och tävla du också! Klicka på bilden är här!
Tävling avslutas hos Shopaholicmamman 27/4 kl 23,59


Bloggdesign till utlottning!

Ingen har väl missat bloggdesign utlottning som jag har hoppas jag!
Klicka på bilden under för anvisningar om hur du kan vinna den!image77



Migrän.

God morgon allihopa!

Huvudet dunkade fortfarande när jag vaknade imorse, så jag blir hemma idag. Tråkigt men sant. Hatar verkligen migränen, undrar om man kan borra upp hjärnan och bara ta bort den biten som alltid gör ont? Tror dock inte att det skulle fungera, men det vore heaven om det funka! Mamma berätta att dom tänkte göra det på min gammel mormor eller något sånt? Detta var iofs på 1800 talet och medicinen och vetenskapen på den fronten var nog inte den bästa. Läskigt vad konstiga saker man gjorde förr i tiden när det kom till medicin.


Vill du att jag ska fixa din bloggdesign?




Ni som valt gratis design, kopiera detta i erat mejl och svara på frågorna så utförligt som möjligt!

- inloggningsuppgifter (mejladress + lösenord)
- Bloggadress (så jag kan gå in och få lite inspiration om just dig)
- Önskemål (tema, färger, bilder,)
- Rubrik ( i headern  + egen text/moto)
- Bilder (bifoga de bilder du vill ha)
- Profilbild (bifoga)
- Kort presentation av dig och din blogg (att ha med i bloggen om man vill)
- sido meny ( vilken sida höger/vänster)
- övrig information (har du några andra önskemål eller idéer?)
- Får jag kanske fria händer?

Attack.

Färgade brynen och ögonfransarna på lektionen, känns riktigt fräscht nu :) Drog i Sun lights i håret oxå, vart inte någon inge direkt större skillnad. Men en upp fräschning, även fast jag färgade mig i förra vecka typ ;P

Åkte på en migrän attack idag :( Inge kul alls, så jag fick släppa mig hem ifrån halva frisörtimmen för att huvudet höll på att explodera. Marie på salongen där jag har praktik var på väg hemmåt samtidigt, så jag droppade förbi där och fick skjuts hem. Riktigt snällt, så jag slapp allt skrik och buller som det blir på tåget :)
Så jag kom hem tog min migrän medicin och deckade i sängen.

Vaknade till och frågade mamma om hon kunde köra mig till Henrik, för vi skulle sova där.. Så vi ska precis sätta oss i bilen då Henrik kommer gående nerför vägen, så det var bara att vända om och krypa ner här hemma igen. Jag som var helt inställd på att åka och krypa ner i hans säng. haha!

Talet.

Talet gick väl rätt smärtfritt. Pratade i 3minuter och 40 sekunder för att vara exakt.  Hoppas det blev så bra som möjligt.

Underbart väder ute idag! Suttit hela lunchen ute i solen, underbart!
Nu ska jag in i salongen och förhoppningsvis färga ögonfransarna och brynen. Skönt nu till våren, så med lite färg i ansiktet så kan man praktiskt taget gå utan smink.

God morgon.

God morgon där ute!
Kollade precis ut genom fönstret och det är sol och nästan blå himmel. Härligt. Fast just nu är det bara ca 3 grader i skuggan, men det lär ju bli lika varmt idag som igår eller?
Det första jag ska göra denna morgon i skolan är att hålla det här talet, och jag är nervös. Fattar egentligen inte varför, kanske bara för att just detta har ordet nationellt framför sig? För det är egenltigen bara ett tal som ska hållas och inget annat. Wish me luck!

Har frisör idag, fast jag tror vi valde att inte ha några kunder denna lektion pga. att vi har haft nationellt prov på morgonen, så det blir kanske egen hårvård eller något sånt mysigt! :) Skit skönt nu sista tiden då vi har som "egna" salonger där vi sjävla bestämmer vad vi ska göra under lektions tiderna. Riktigt soft.

Fylla eller inte fylla?

Jag vill fylla i min tatuering som jag gjorde i Januari. För efter att den läkte så tappade den en del färg, inte så att den ser konstig ut. Men jag har börjat störa mig på det. Så jag står i valet och kvalet om jag ska fylla i den nu eller vänta tills i höst. Det lutar mer åt i höst, för jag vill kunna sola och nu har ju faktiskt solen börjat lysa mer i vårat avlånga land. Dessutom har jag inte direkt ekonomin för det just nu. Så det kanske är bäst på alla tänkbara sätt att vänta tills i höst att fylla i den.

Tävling.

Den här tjejen har gjort ett jätte fint halsband som hon tävlar ut! Självklart är jag med och tävlar om det :)
Var med och tävla du med! Klicka här

Studentskiva.

Måste påminna alla som ska på min skiva att det börjar dra ihop sig! På torsdag smäller det!
Hör av dig snarast om du ska ha biljett :)

Gotland.

image75
Gotland 2007


Söndag.

Min dag började med att springa ner till kyrkan för att jobba. Det var barn gudstjänst. Mysigt och mycket roligare när det är en massa glada barn och massa sång istället för stelt som det nästan alltid är annars.

Efter jobbet mötte jag upp Henrik för att ta tåget in till stan, där mötte vi upp hans polare och vi 3 gick ner och satte oss i kungsan! Helt underbart! Solen sken och det var varmt. Nästan som en sommardag. Underbart! Sjukt hur mycket folk det var i kungsan, var som om alla flockades dit nu när solen var frame.

Väl hemma igen var det bara att sätta sig och skriva ett PM och komma på hur talet skulle läggas upp. För jag har svenska nationella imorgon bitti och jag är riktigt nervös :/. Men det kommer gå bra! Det tror jag verkligen. Bara man inte gör en massa fel för att man är nervös. Men läraren är hur snäll som helst och det är bara inför min klass på 11 personer som jag ska tala inför så det är ju bara en bagatell! ;) haha!

Vinnaren av utlottningen!

GRATTIS TILL MALIN!

Har precis trixat till hennes blogg! Gå in och kolla vet ja! Här!






I'm back.

Nu har det varit dött på den här fronten på länge. Har inte haft tiden att uppdatera eller sitta och skriva.

Idag har jag lekt i photoshop igen :) Gjort om här inne en del. Hittade en massa nya roliga saker att göra. Så nu är jag rätt nöjd med sidan.
Är skit dåligt väder ute. Fattar inte, här om dagen var det strålande sol och nu bara regnar det. Var tog våren vägen?

Kommer nog snart upp med en ny utlottning igen. Roligare att göra åt andra tycker jag faktist.

Solsken.

'Vädret idag har varit helt underbart! Solen sken som aldrig förr och våran sista lektion var inställd, så vi slutade vid 12. Hur skönt som helst! Då bestämde vi oss för att ta oss till något fik/resturang där dom hade en öppnad utservering. Sagt och gjort. Vi hittade en på en gång. Skit mysig och solen sken på som aldrig förr. Alla beställde in vin, utom jag som äter piller mot ryggen just nu och inte får dricka. Men med min sprite i högstahugg njöt som som bara den!
Våren blev officiellt inled nu!

Dessutom kom studentmössorna idag. Nu börjar studenten kännas som om den är ännu närmre! :D Wunderful!

Tisdag.

Nämen! Blogg.se är igång igen! Trevligt.. suttit och väntat på liter uppdateringar hur länge som helst känns det som. Även fast vad kan det vara 2 dagar? Skönt att bloggvärlden är igång igen.

Har precis varit ut och övningskört, gick hur bra som helst. Med tanke på att det praktiskttaget gick åt helvete förra gången. Mamma var riktigt positiv till min körning, och uppkörningen kryper allt närmare. Herregud! Snart står jag där med körkortet i min hand ;D