Midsommar nästa

Heeej sötisar! Vädret är inte direkt på topp idag :/ och tydligen ska det inte vara det imorgon heller. Midsommar kommer spenderas ute i Vaxholm efter många om och men. Från början var det tänkt att vi skulle ett gäng till grönan. Men det knöt sig lite i magen på mig, då jag väldigt gärna firar riktig midsommar. Dessutom så ser vädret för imorgon inte direkt lockande ut för en dag där. Så jag hoppas på det bästa. Vad ska ni göra?

Bugg

Heeej!

Skrev ett jätte långt och bra inlägg genom telefonen här om dagen. Men det verka ha buggat sig och uppdaterades inte här.
Så jag tänkte bara berätta att jag inte gått och dött igen. Utan att det bara är väldigt mycket just nu.

Var ute på kvällen på lördagen med Anna på en massa bus. Var hemma hos en vän till E & S och var där ett tag och sedan tog vi med oss E till Donken när resten tog sig till Tegel.
Vi hade det trevligt och pratade hundar och sedan var det hem och sängen. För att för min del var det jobb dagen efter.

Annars har det varit mycke naglar och grejer nu i dagarna.

Anna vart min räddare

Vart inte så kund tätt idag som jag hade hoppats på, vilket var rätt trist. Men vädret hjälpt inte till det minsta, spööregn. Vem går då och klipper sig i impuls? Hade det varit molnigt skulle det nog droppat in någon iaf.
Vart ritkigt glad över att Anna kom och höll mig sällskap i ca 2 timmar. Massa prat och skratt.1. Anna ser ut att få orgasm av kaffe
2. Jag kan aldrig vara seriös på kort
3. Porr-Anna / Mini-me / Lady Gaga


Klipperi

Godmorgon sweeties!

Nu sitter jag på salongen :) sitter i fika rummet. Verkar bli en lugn fredag, hoppas verkligen på drop-in kunder. Då min lista för idag ännu står tom. Har haft två kunder hitintills. Så jag hoppas på några till iaf.
Annars så blir det en lååång dag. Men jag gillar att vara här, lär mig så mycket. Då min chef här är så fruktansvärt duktig. Tror inte att jag kunde fått en sämre praktiskplats. För det känns som om det är just i dom här lokalerna som jag lärt mig att bli frisör :)

Ha en toppen dag nu allihopa!

Kvällsfika

Hej alla söta

Kom precis hem ifrån Kossan, där hon jag och Jennifer fikat nu på kvällskvisten. Riktigt mysigt, och jag hade gärna stannat kvar länge till. Men imorgon blir det faktiskt jobb hela dagen för min del. På min gamla salong som jag praktiserade på. Dom hade tydligen ont om folk och behövde folk, vilket känns bra, för då måste jag gjort ett jävligt bra intryck ;) haha

Så därför blir det sängen nu.

Studenter

I förra veckan firade jag studenter på både Tibble och Åva.
Hade dock endast med mig kamera på den andra studenten. Då jag på den första dagen åkte flak och då är inte elektronik prylar någon hit. Om man inte vill att dem ska drunkna i ölen.
Skulle tillbringat andra dagen på flak oxå, men efter regn och kyla dagen innan. Så hoppade jag faktsikt över det. Fast när jag stod där och såg alla hoppa upp, då kände jag verkligen att jag ångra mig. Fast i slutändan var det riktigt skönt att få vara torr och varm.
Pause.

Heej!

Gjorde om lite i designen precis, och jag hoppas att min blogglust kanske kommer tillbaka något.
För just nu är den verkligen off.

Vet inte alls vad jag ska skriva, och jag har så mycket som har hänt. Men inget kan skrivas ner på tangentbordet.
Men jag hoppas verkligen att det kommer.
För jag har massor som jag vill dela med mig utav!

Some naliiz

Evas nailz gjorda i gelé :)Naglarna är dränkta i nagelolja på dom två sista bilderna. :p