Skulle inte banga.

image40

Let's Dance.

Just nu sitter jag här i min nya soffa och kollar på Let's Dance.
80tals tema. Give me the 80s!
http://svt.se/content/1/c6/41/29/07/lanefeldt404.jpg

Sött, dom sjöng precis för David som tydligen fyller år idag. :)

Karlen min är tydligen ut och går?!? Helt plötsligt så fick han för sig att han skulle gå ut och gå. Så just nu är han ute och går, eller så står han bara bakom husknuten och röker som han brukar och bara lurar i mig att han heltplötsligt ska vara hurtig en fredagskväll klockan 8.
Hoppas han kommer tillbaka snart så att vi kan ha våran myskväll. :)

Update:
Han hade faktist varit ute och gått en liten promenix. Inte en jätte lång men fortfarande! Eloge till honom!

Frisör svar.

"några tips på bra produkter? :)
brukar tupera och använda MYCKET hårspray!"

Tupering sliter mycket på håret som alla vet.
Men om man verkligen vill få upp volym, iaf i botten så skulle jag satsa på en volummaster för det sliter inte lika mycket på håret. Men innan man använder varesig platttång, fön eller dylik. Så ska man alltid ha i en produkt som är värmeskyddnande.
http://images.ciao.com/ise/images/products/normal/353/product-649353.jpg
Jag tycker själv om att arbeta med L'Oréals produkter.
Så för att tupera håret skulle jag använda mig av deras hårspray i strycka 2 att spraya på varje tuperad slinga för att det ska hålla. Sedan när hela håret är klart skulle jag ta en hårdare spray på strycka 4 för att frisyren ska hålla heldagen.
http://www.kutrimix.fi/kauppa/images/AbsolutRepair%20hoitonaamio%20200ml.jpg
Sen skulle jag rekomendera att när man "skadar" sitt hår så mycket som man gör av tupering. Att man ska göra en ritkigt bra hårinpakning en gång i veckan. Då måste jag rekomendera Absolut repair från L´Oréal Professional. Enligt mig är det den bästa hårinpackning som finns. Håret känns verkligen härligt efter att gjort en sån kur.

Skidåkare.

image39

Stylesearch.

Affiliator Affiliateprogram

Yesbox. Check it out! Mode och allt!

Hårförlänging

Nu har jag varit jätte snäll. Gick ifrån mitt pluggande för att göra "lunch" åt karln min. Känns inte som om man kan kalla det lunch när klockan är närmare fem, känns mer som om man ska kalla det tidig lunch.

Men börjar faktist få ordning och reda på mitt projektarbete just nu. Känns bra. Känns nästan som om jag är klar med det vilken dag som helst.
Börjar bli riktigt smart på hur en hårförlängning fungerar. :)

Handkräm.

Som frisör blir man lätt beroende av handkräm. För att man utsätter sig för så mycket vatten och produkter som sätter sig på händerna. Så för att få hudens naturliga fuktighet tillbaka och slippa alla sprukna och trorra händer så blir man addicted till handkrämen.
Den här från Ahava är den bästa handkrämen jag har testat, den luktar gudomligt och gör underverk. Innehåller dessutom produkter ifrån Dödahavet.
http://www.biblelandshop.net/images/ahava-dead-sea-products/ahava-body-line-gentle-body-exfoliator.gif
Här är företaget som säljer produkten

Hur väcker man en zombie?

Nyvaken och vill egentligen inte alls ta mig upp ur sängen. Men jag kan faktist inte sova bort hela dagen även fast det skulle vara guld värt.
Fick som vanligt svårt att då upp Henrik imorse, kan inte förstå hur man kan vara så svårväckt som han. Han kan tillochmed prata med en i sömnen och svara på frågorna som man ställer. Men sen visar det sig att han bara sover och när han väl vaknar så minns han oftast inte ett skit av vad vi har pratat om. Jobbigt dilemma helt enkelt. Funkar ju att hälla vatten över honom, för då vaknar han direkt ;P. Men det är inget man orkar göra varje dag. Har någon något tips på hur man väcker svårväcktafolk utan att man måste ligga och tjata och jobba i över en halvtimme för att få kontakt med den sovande?
http://gfx.aftonbladet.se/multimedia/archive/00084/sover-192077-338801__84457w.jpg

Idag vet jag inte riktigt vad som händer, blir ingen utgång ikväll. Skulle ut med Hanna, men jag hade lovat bort mig till Henrik för en myskväll, så myskväll blir det. Men jag ska nog troligtvis träffa Hanna en stund idag iaf. Hon behöver klippas, så jag ska göra henne riktigt snygg ;) haha! Men det ska bli trevligt.

Bekvämt?

image38
Haha, bekvämt sätt att sitta och prata i telefon? Båda händerna bakom huvet, bakåtlutad och ändå kan han hålla kvar handen vid örat ;P

Buzz.

Amanda kom under eftermiddagen istället för på kvällen. Så jag blev lite störd i mitt pluggande, men jag gjorde faktist ett riktigt bra jobb innan hon kom. :)
Var riktigt trevligt att träffa henne igen, var way too loong time sen sist. Så vi fick en uppdate på varandras liv. Riktigt trevligt. Blev riktigt avundsjuk på hur hurtig hon är och att hon har energin till det. Vill ju oxå vara hurtig. Men funkar aldrig :/

Vi tillbringade en hel del av tiden att spela Buzz. Så klockrent frågespel för PS2. Gillar det verkligen och det är riktigt kul att sitta och spela några stycken. Bra alternativ när man inte känner att stämmorna är i rätt form för att spela Singstar, som för mig är no1 spelet att spela. :)

image37

Läskigt hur det ser ut som om jag har bruna ögon på bilden på bara mig ;P haha.

Foto.

http://www.gala.de/asset/Image/bilderstrecken/2007/party/nrj/04.jpg

Nej, jag kan inte få nog av hur gudomligt vacker hon är. Dessutom kan hon om någon använda rödaläppar.

Idag är det slött.

Jag är bakis och slö. Herregud efter bara 2 cider, vart fan är jag på väg? :S Illa!

Blev tegel igår kväll efter många om och men. Emelie my dear classmate var till all förväntan där, och jag som sagt att hon ska höra av sig om hon får för sig att komma dit någon gång. Men inte hörde hon av sig inte ;P Men men . Nästa gång MÅSTE du det, förstår du ;) hahaha! Vet att du läser det här. :)

Men det var rätt dött på tegel igår. Blev en del dans men ganska snabb hemgång endå. Förbi Statoli och köpte bagueter och dricka för att sedan traska till bussen.

Så min kväll var helt okej. Men idag blir det andra bullar. Jennifer tycker att jag ska traska till tåget som går om en kvart och åka med dom in till stan. Vill men ändå inte. Har en massa plugg som jag verkligen mååååste göra nu och det går inte att vänta med det och att åka in till stan tar så mycket tid av dagen tycker iaf jag. Så jag tror att jag bestämmer mig här och nu för att plugga idag, dessutom är jag så slö så det inte är sant.
Ikväll har jag bokat in en dejt med min kära Amanda, vet inte riktigt vad vi ska göra men prata massa skit tror jag nog. Dessutom är jag sugen på att riktigt tjejsvulla :)

Foto.

http://lauramartinez.files.wordpress.com/2007/08/aguilera.jpg

Måste vara världens vackraste människa.

Soffan.

Yes! Mamma lät inte helt oövervinlig när det kom till att skaffa ny soffa :) Hoppas på att man kanske kan köpa den ikväll eller imorgon. Mamma tyckte att man borde vänta och låta det smälta in för att se om det verkligen var det man ville ha. Men jag fungerar inte riktigt så, för mig måste allt ske på en gång. Annars är det tråkigt.

Hoppas verkligen på den soffan som jag nämde här nedan. :)

Foto.

http://scienceblogs.com/omnibrain/upload/2007/04/french-aids-posters.jpg

Tycker bilderna får tala för sig själv, men jag förstår inte egentligen var hela AIDS grejen kommer fram?

Design.

Jupp då vart det att slänga ut det röda och in med det lila ;P

Bytt design nästan varjedag känns det som.


Reklam.



Kolla in den nya reklamen som jag satt in.

Ommöblering.

MÅNSTAD Hörnbäddsoffa m förvaring, vänsterOjojoj.. Har möblerat om mitt rum helamorgonen. Härligt med förändring. Hoppas bara nu att vi kan köpa den nya soffan. Blir inte alls så trångt som mamma får det till att det kommer vara. Visst ingen stooooryta så men, helt okej för mig och Hernik.
Då får vi våran tvhörna med en hörnsoffa.
Åh! Hoppas verkligen att det blir så :)

 
Detta är soffan som jag hoppas på kommer att pryda mitt rum :)

Studentklänningen.

DEN HAR KOMMIT! :D:D:D:D:D
Har testat den, gillar det jag ser. Dock är den väldigt genomskinlig. Ska ta och införskaffa mig hudfärgade underkläder så kanske den inte ger samma intryck längre. :) För jag testade den i riktigt färgglada underkläder så ;P haha.

Frisörtips för herrarna.

Dags för lite frisörtips för herrarna där ute!

L'Oréal professional
har lanserat nya produkter nu som bara vänder sig åt herrar. Har själv inte provat dom (konstigt?) Men jag har luktat på alla och själv tycker jag att alla har en såndär mysig lite erotisk lukt som iaf jag som tjej älskar!
The image ?http://www.wwd.com/content/articles/020108_20%20(1).jpg? cannot be displayed, because it contains errors.
Det här är dom olika schampona som finns och alla är gjorda för speciella ändamål.
Ex. Control är för hår som är svåra att styla och få som man själv vill ha håret. Det ger helt enkelt control på håret ;)

Det finns även nya styling produkter men hittar ingen bild på dem just nu. Men dom har även dom en manlig lukt.

Sortera ut?

Det vart aldrig någon Jumper igår kväll. Vart Wallander på 4an istället. Var väl mest jag som kollade för en viss herre tyckte att WOW lockade mer än en söt flicka som ligger på sängen och äter popcorn. Men efter en timmes tjat kom han äntligen och gosade ner sig hos mig. Tjatar man tillräckligt så går det ;D.
http://static.flickr.com/49/140370480_5b4d6bfa01_m.jpg
Idag vet jag inte riktigt vad som ska hända. Vill till Ikea. Men å andra sidan är vädret ute helt sjukt underbart, himlen är blå och jag kan inte se ett moln så långt ögat kan nååååå ;) haha. Fast det ser ut som om det blåser lite men måste ut och få ta del av det fina vädret lite åtminstonde. Sätta mig här utanför och njuta lite av solljuset.
Måste dessutom fixa med alla min kläder. JAG HAR FÖR MYCKET KLÄDER. att jag ens kan säga så ;P haha. Min gardrob är förliten och jag vet inte alls var jag ska göra med allt? sortera ut sånt jag inte använder kanske? Men jag har såå svårt att skiljas från mina kläder.. och jag tror inte att det bara är jag som är sån eller?  Min tanke blir alltid.. Men någon gång kanske jag måste ha en sånhär tröja och då känns det ju onödigt att slänga bort den här nu.. Bara jag som tänker så? ;P  :/

Blip.

HAha, medans mannen sitter och lirar WOW så nöjer jag mig med att nörda mig på Blip.se och spelare Alfapet. Haha! två stycken g33ks ;D

Jumper.

Bajsdå!!! Han den jäveln har redan sett filmen. Eller han säger att han bara har sett den half. Jag som såg framimot att ladda ner en film som han verkligen skulle gilla. Gilla göra han ju, men det blir ju inte sammasak när han ser den. Fast han sa att jag var riktigt underbar. Så det är skönt iaf ;) Så han gillade ju det jag laddade ner som tur var :) JAG ÄR BÄST HELT ENKELT ;) hahahaha
http://trailerfest.files.wordpress.com/2007/12/jumper.jpg
Så snart efter att han varit och skjutsat en kompis så ska vi gosa ner oss och kolla på denna film. :) Själv tror jag att den är riktigt bra. Älskar The bourne identity filmerna och håller den här samma klass kommer den vara riktigt bra.

Myskväll.

Dop var hur fint som helst. Föräldrarna spelade upp en egen låt till deras dotter som dom gjort i en studio. Så gulligt. Kändes dock lite konstigt att vara den "ingifta" kände ingen men alla andra visste vilka alla var. Men så måste man känna ibland dessutom.
               
En kille där som var från en rätt rik familj berättade att han var från Näsbypark i Täby (känt för att vara fint och dyrt) Så vi frågade var, då sa han Fregattvägen och vi tänkte direkt att han skulle sagt något av de lite finare ställena där det finns lägenheter. Men icke, han bodde i gettostället. Rätt komiskt, men han pratade om det som om det var jätte fint. Haha. Rätt komiskt när man vet att det inte är det. ;D

Sitter just nu och tankar ner en film, tänker inte säga vilken (vem vet om han gluttar i min blogg innan den är nerladdad;) ). Men det är en film som Henrik vill se. Men jag vill att det ska vara en överaskning för honom, så att han ser att jag faktist är rätt duktigt på att välja film jag med ;)
För ikväll blir det film kväll, båda två känner oss rätt slitna efter gårdagens bravader + dopet idag.

Dop.

Går kvällen var riktigt riktigt trevlig. Måste känts konstigt för Johanna med tanke på att det var sista gången hon träffa många på ett bra tag. Fast iofs, det är inte sååå himla svårt att ta sig till London nu förtiden för en billigpeng. Så det kanske inte är så farligt iaf. :)

Idag står det dop i kalendern. Vet inte alls vad jag ska ha på mig. Men något hittar jag, har väl en timme på mig att hitta någe, herregud! Var det bara så kort tid kvar :/. Oj, måste nog lägga på ett kål! Ha en toppen dag nu allihopa!!
http://www.arnedotter.se/storabilder/portratt/s-lovas%20dop.JPG

Partytime.

yey! jag fick tårta och jag fick tacos! MUMS!

Nu ska jag fixa iordning mig för att ta mig tillbaka till henrik snart (mycket fram och tillbaka helatiden). Kolla Melodifestivalen där med hans mormor och sedan ta oss vidare till Johanna. Hoppas att all komunaltransport kommer gå smidigt, hatar när bussar och skit inte matchar varandra. Blir så drygt då och jag tappar alltid suget på att ta mig någonstans om det är så.
Hoppas på en riktigt rolig kväll! Kommer kanske upp en outfit över kvällen senare om jag får orken till det :)

Men nu ska jag göra migg SNYGG! ;) (endligt Henrik är jag alltid det, hmmm.. han måste se fel ;) )

Chans.

image29

Haha, inatt frågade han chans på mig. Kanske är lägligt efter 6 månader tillsammans<3


Studenten.

Det slog mig precis. Det är inte alls många dagar kvar till studenten ?!?! Herregud. Det här är nästan lite läskigt.
Räkna preics och kom fram till att det är 104dagar kvar. Herregud det är snart!

Jag tror att jag har en klänning iaf. Min farbrors fru har köpt en i Skottland som ska dimpa ner i brevlådan i nästa vecka. Har en så länge bara fått kort på den och den ser fin ut då, sen är det bara att hoppas på att den sitter underbart när jag väl får på mig den. Sen förhoppningsvis kommer ingen annan i detta avlånga land eller åtminstonde ingen i skolan att ha en likadan. För det skulle vara en katastrof.


Ser fin ut där på dockan och jag hoppas den är fin på mig med. :)

Mer Colbie Caillat.



Bästa låten med henne just nu. Tied Down.
Älskar takten och tempot i låten.

Colbie Caillat.

http://www.neilstuff.com/arch/2007-07/colbie-caillat.jpg
Hennes skiva Coco. Gudomlig musik och röst!

Födelsedagskalas.

http://www.pelion.no/Pelion/images/16%20Ballonger.jpgJag är redan trött på att städa, ska kanske börja fixa iordning mig inför viktors kalas. Han fyller 4 år om en vecka :) Stor pojke där! Så idag blir det födelsedagskalas för honom och jag hoppas att jag får tårta;D

Satt och diskutera med mammi och pappi om jag skulle kunna få en ny soffa till mitt rum, för den jag har är way to old och ser nästan ännu äldre ut. Riktigt skitig och trasig tillochmed. Så en ny soffa tycker jag att jag borde vara värd. Hittade en på Ikea, men vet inte rikitigt om man ska satsa på en bäddsoffa eller bara en enkel?
Måste se vad dom säger om saken iaf, dom verkade inte helt ointresserad på idén iaf. :)

Nu ska jag nog ändå hoppa in i duschen och fixa mig. Mycket roligare, kanske borde fixa mig så att jag är klar för festen ikväll oxå vet inte om jag kommer tillbaka hit emellan. Johanna åker till London om en vecka för att bosätta sig där ett tag. Herregud. Verkar rätt coolt^^

Pratmajor.

Jag börjar bli riktigt trött nu heltplötsligt. Henrik är ute och pratar i telefon med min kompis. Undrar vad dom har att säga varandra så mycket. Antaligen något bra och jag är inte alls avundsjuk bara lite kramig och vill att han kommer in och ger mig lite uppmärksamhet ;) haha.
Men dom två kan prata på som bara den, så han lär inte vara inne på ett tag. Men det är skönt att dom kommer överens som dom gör. :)

Undrar om jag kommer ha somnat innan han kommer in igen? För jag orkar inte resa på mig och gå ut och ropa in honom. Han får komma när han själv vill.

Morgondagen att göras;
- Städa rummet
- 4års Kalas
- Going away party
- Melodifestival

Jeans.

Jag måste köpa ett par snygga tyg skor, börjar bli tröött på högklackat. Dessutom skulle det inte sitta fel med ett par jeans. Men jeans kan jag verkligen aldrig hitta som passar sådär perfekt. Ge mig en jeans kropp snälla någon. Så att jag bara på en gång kan gå ut i en butik och välja jeansen som jag tycker är snygga och så ska dom då sitta som en smäck! Skulle vara underbart! ;D
http://ekonominyheterna.se/_internal/cimg!0/oppwotae8ycslnf3g4ev61u51rte99t

Lugg.

http://img.aftonbladet.se/stockholm/0705/18/elinkling175.jpgJag har klippt lugg! herregud, lång lugg a la Elin Kling typ. Najsigt värre.

Sitter för tillfället i bilen med 3G dosa på väg mot Stockholm från Hudik. Fast först ska vi ut till Henriks pappas bygge. Han håller på att bygga sig sitt dröm hus mer eller mindre, iaf hans frus drömhus och det blir jävligt najs.
Har precis varit och fikat hemma hos hans mormor och morfar för att Henriks syrra Maria fyller 17 år idag. Så GRATTIS MARIA! 365 dagar kvar tills 18 ;) haha.

Bästa sidan.

Henrik hittade en sida där man kunde kolla på Grey´s Anatomy avsnitt. Så jag har suttit under eftermiddagen och och geekat flera avsnitt av säsong fyra. Börjar hända lite mer nu igen efter att jag själv tycker att serien var nere i en svaka. Jag är helt frälst av den serien. Allt i den är bara som gjort för mig.

Borde nog tatuera in en tatuering i pannan där det står "Addicted to Grey´s Anatomy"

PS. I love you

Ikväll blir det mys med bio med min älskling.

Blir filmen PS. I love you, tror nog att den är riktigt bra. Känns så när man ser reklamerna. Hoppas jag inte blir besviken nu ikväll bara.
http://www.supernaturalscoop.com/wp-content/uploads/2007/11/ps-i-love-you-holly-jerry-1.jpg


Vad ska ni göra med eran alla hjärtans dag? :)

Silvershampo.

Nu ska jag gå och lägga silvershampo i mitt hår och hoppas på att jag får bort lite mer av den gula tonen i mitt hår så det blir mer askigt. Just as I want it!

Grey´s Anatomy.

Ska börja kolla på säsong 4  nu. Måste komma i kap lite. Alldeles för längesedan jag kollade på den serien. Herregud. Jag som var så beroende av den. Nu känns den som ett minne blott. Men ändring nu.
http://www.prosieben.de/imperia/md/images/spielfilm_und_serie/greys_anatomy/staffel1/allgemein/galerie/01_greys_anatomy_500_375_.jpg

Promenad.

[mammamiaskor.jpg]Det vart en promenad tillslut. Trodde att jag skulle få gå runt i högklackat på min promenad. Men tillslut hittade jag ett par gympadojjor här hos Henrik. Lite försmå och det kändes efter ett tag och det känns ännu mer nu. För nu har jag brännande skavsår på varje häl, mindre skönt.

Men jag tog kort med mobilen hela vägen, så att min idrottslärare tror mig att jag var ute på en promenad. Hon sa att det skulle godkänna det, med tanke på att jag var självute och gick.

Mat.

Ska nog ta och palla mig upp ur sängen och ta något att äta om halsen tillåter det. Alltid läskigt att gå i Henriks kök när det inte någon hemma, eller iofs hans låsasfarsa är nere i källaren och snickrar. Så han kan ju råka komma upp och skrämma mig. ;D

Never give up.

Bilden ?http://kyssjohanna.jetshop.se/pub_images/original/BRS1-2-NGU_310_1__1__418.jpeg? kan inte visas, då den innehåller fel.
Kyssjohanna.se

Personlig almanacka.

Fick den i fredags. Liten och söt och mitt namn på den.
Min födelsedagspresent från Anna&Emelie. Helt suverän. Den ska det vara ordning och reda i iaf.
Jag är alltid sån att får jag något nytt är jag jätte duktig på att hålla ordning i den, men sen efter någon vecka bara så börjar man strunta i den. Är det bara jag som är sådan?
Men denna gång ska det bli ändring. Den ska vara använd och snygg året ut.
Bilden ?http://personligalmanacka.paulanders.com/bildarkiv-small/l_personligalmanacka07.jpg? kan inte visas, då den innehåller fel.

Kärlekstrams.

http://www.webdesign.org/img_articles/9282/Heart-Blending.jpgJag är riktigt fånigt kär. Allt är helt underbart. Jag svävar på små nätta moln och bara drömmer och vet, vet att drömmarna kommer slå in. För båda vill dit och vill båda så kommer vi båda att kämpa för det. Helt otroligt underbart. Kärleken flödar runt mig som bara den. Jag är så lycklig i hans närvaro. Han är den jag älskar, den jag ska dela mitt liv med. Kärleken är underbar. Den är verkligen speciell.



Give me.

37662-22

Idrottsdag.

Yeye. Idrottsdag idag alltså. Ligger förtillfället i Henrikssäng med datorn på magen, massa träning här ;) fingerträning iaf. Ska troligtvis iväg och simma senare. Men halsen min har börjat spöka och då är frågan om man bara ska vila och kanske bara ta en promenad istället för att utsätta sig för en sån påfrestning när halsen spökar som den gör?

Har ett bra tag kvar av dagen att välja vad jag ska göra. Henrik tycker att jag ska ta mig till simhallen, men jag vilar mig ett tag till för att se om det går över kanske.

Vemdalen.

http://www.vv.se/filer/vagmarken/A/A17.jpgJag överlevde skidåknigen. Var helt jävla underbart att åka skidor, önskar nästan att vi hade varit där uppe längre än 3 dagar. Stugan och allt var hel mysigt. Riktigt lyckad skidresa med många skratt.
Tänkte lägga in lite bilder, men självklart har jag varken kameran här hemma hos Henrik eller sladden ;) haha! Men det kommer.

Skistar.

Kom hem och plockade ner skidorna, tog fram skidutrustningen och nu sitter jag här med min skit snygga "Susanne" mössa. Ni vet en såndär rosa eller blå som man hade som barn. Själv har jag kvar den och den används flitigt varje år jag åker skidor.

Imorgon åker vi upp till Vemdalen. Jag vill ha med mig någon tjejkompis. Men verkligen ingen kan? Så det blir jag och en massa grabbar. Men det blir nog bra det ändå. Ska bli skönt att komma bort en tag. Kommer vara borta till söndag. Liten weekend till Vemdalen helt enkelt.

Sko.

image21

Music

Jag hittade precis en gammal låt och sångare som jag glömt bort.
Jag älskar hans musik.
John Mayer.
Helt gudomligröst.


John Mayer - your body is a wounderland

Ny frisyr

Site: www.beautyriot.com
Kvinna | Färg: Blont | Längd: Långt | Form: Busigt
Länka till denna sida: www.frisyrer.se/?198

Jag får ibland världens sug att ha långt hår igen, just nu sparar jag ut det och hoppas verkligen att det har växt ut en bra bit tills jag tar studenten. Om inte så lär jag sätta i hårförlängning för att få det långt igen. Men som bilden över skulle jag verkligen vilja ha det. Enkelt men ändå busigt.

Mårillasomengorilla

Usch och blä. Mår massa illa. Inge kul alls.

Fick i mig lite mat precis, men det tog mest bara stopp efter en tugga. Men lite fick jag i mig iaf, Henrik tycker att jag ska gå och sova. Men det orkar jag inte, för jag är pigg men illamående. Hoppas det går över snart.

Ska hem senare idag och klippa min bror + att nu verkligen klippa till och fixa med min brudslöja.

Brud slöja

Herregud så svårt det ska vara att göra en slöja. Har tagit upp hela vardagsrumsgolvet med allt tyg och gjort en stoooor mall på hur den ska se ut. Nyss sa mamma till mig att lägga ner och fortsätta imorgon för att jag bara gjorde fel helatiden pga att jag börjar bli riktigt trött.

Henriks bil rasade i idag stackarn.
Så pappa och han har nu varit och hyrt släp och hämtat upp bilen och kört den hem till honom. Pappa är den enda som har BE därför blev han räddaren i nöden för att rädda hans bil.
Hoppas verkligen att Henrik får ordning på den där bilen snart. Han drabbas bara av massa skitgrejer för att den där bilen cpar sig.
 

Brum

Ny uppkörningstid nu. Tänker icke säga när elle var. Ett tag kvar iaf. Antaligen kommer jag lyckas försäga mig ändå. Men denna gång ska kortet ligga i min hand efteråt.

Måste bara se till att jag börja övningsköra igen. Har gått riktigt skit dåligt på den fronten på sistone.

CV

Nu blev hela bloggen lilla istället, känns mycket bättre än det gröna. Kändes inte riktigt som mej.

Sitter och skriver på Henriks CV just nu, bortskämd är han så det smäller om det =)

Pumpa

Nej nu ska jag gå och pumpa lite idrott. Måste vara med från och med nu om jag någonsin ska kunna få ett betyg i det.

Svett på er!

Dålig morgon

Det tog mig 1 ½ timme för mig att ta mig tillskolan imorse. Vilket relaterade i att jag kom 20 minuter sen till Svenskan.
Brukar vandligtvis ta mig ca 50 minuter att ta mig till skolan om allting klaffar. Men icke idag. Det var tydligen växlefel vid tekniska och inga tåg gick. Kom med ett tåg från Danderyd som dessutom gick från fel sida, mycket mysko att hoppa på tåget där. Men det kröp i snigelfart till Bergshamra och där var alla tvugna att gå av och vänta på ett tåg. Stod i Bergshamra i mer än 20 minuter. Bröööl

Ingen rolig start på morgonen. Dessutom så missade jag nästa bussen imorse till råga på allt. Tack snälla busschauffören som faktist stannade en extra minut och väntade på mig.

Kortfattat denna måndag då jag skulle bli duktig och gå i skolan som jag ska, så knasade sig allt. Men humöret är fortfarande på topp tur nog.

Långhårsuppsättning



tycker att det är klockrent att det ser ut som om min docka
är jätte stor på andra bilden och min klasskamrat
står där som en liten dvärg och pillar i håret ;)


Borttappad

Where is my man?

Han borde befinna sig i min säng nu och krama på mig tycker jag. Men antaligen är han kvar på verkstaden på Gärdet. Han meckar med sin bil. Men det dummaste i allt är att hans mobil har verkligen nooll motagning där, så jag har ingen aning om hur det går för honom eller var han befinner sig?!
Hoppas allt går bra för honom och att han kommer och gosar ner sig hos mig snart. 

Ny Bloggdesign

Yes, nya design och jag är rätt nöjd!

Träningen gick super, känner mig riktigt fräsch just nu.

Torrt och flygit hår?

Då borde du införskaffa någon av produkterna i den här serien från L'oréal proffsional.
http://www.jorgegoncalves.pt/images/1_imagem_1709.jpg
Helt underbara om håret känns flygigt och trorrt. Speciellt på vintern då håret lider mycket av att man går in från kylan till värme helatiden.
Använder själv supreme smooth, skön kräm att lägga i håret precis när man duschat. Är dessutom värme skyddande.

Finns att köpa hos din frisör
ca 150kr/st

FRISÖR TIPS

Tänkte starta en ny kategori här i bloggen FRISÖR TIPS

Kan ju lika gärna använda mig av min kunskap om hår.
Så tänkte ge tips och råd om hur du ska få håret sådär perfekt som bara du vill ha det.

Så det är bara att börja ställa frågor!
Bilden ?http://www.tvarklippt.se/bilder/foto/saxochkam.jpg? kan inte visas, då den innehåller fel.

Träna

http://www.procomfort.se/img/produkter/kondition/bowflex_treadmill_7_small.gifSnart ska jag iväg och bränna lite fett. Varje söndag infinner jag mig på Solvalla och springer lite och tränar lite med tyngder. 3 söndag irad nu. Borde nästan få en liten eloge för det! Starkt gjort av mig.
Funderar på om man ska ta någon dag under veckan för att träna lite till? Lär bli det snart, men börjar nu sakta men säkert med söndagar på Solvalla.
Bästa med löpnadet där är att den har tv. Tiden går så mycket fortare när man svettas till något roligt tvprogram.

Beach -08 kanske blir mitt år? ;D

AMANDA 18år

Igår var jag på middag hos Amanda och åt nog den goodaste pajen någonsin. En Kräftsjärts paj, mumma! Riktigt god. Självklart glömde jag hennes present hemma. Kände mig så jävla dum när jag stod där i dörren och skulle ta upp http://gfx.aftonbladet.se/multimedia/archive/00208/RESA-01s24PAKET_438_208848w.jpgpåsen med presenten och märker att den inte alls ligger där. Jag glömde den =/ Men ska förbi henne senare ikväll och lämna den + hennes halsduk hon glömde på min 19års middag för en vecka sen.

Det var riktigt trevligt. Men pga vissa saker var jag tvungen att dra mig därifrån rätt tidigt. Men jag bjuder dig på fika någon dag snart gumman så vi kan ta igen allting?
Sen så måste det bli en utgång dessutom, nu när du är såååå stor ! =)

GRATTIS I EFTERSKOTT PÅ DEN STORA DAGEN!

Fredags mys

Ligger här och snaskar på godis och väntar på att Henrik ska komma hem så att vi kan gå in på det lite nyttigare snacksen för ikväll. Har förberett morötter och gurka och en tacodip. Men den tänker inte jag hugga in på innan han kommer tillbaka.

Vi ska bara mysa ikväll, ska bli hur mysigt som helst. Men nu tycker jag att han ska komma för snart kan jag inte hålla mig borta från morötterna.. ;P
image8

My Tatoo

image6
Bilden gör den inte rättvis.