Stackars barn..

Nu ska jag göra något nyttigt, men har svårt att slita mig från Oprah.. Det handlar om barn som fått växa upp utan att bli omhandtagna.
Fått leva i sin egen skit, inte lärt sig samarbeta med människor el liknade. Det är hemskt att titta på. Mår så dåligt.
Men ändå så facineraden, så jag har svårt att ta mig i kragen och gå ut och gå. Men ska ta och fixa mig nu i pausen och så jag är klar att ta mitt pick och pack och promenera.

Dom visa bilder på en pojke i africa som vägde 7 kilo såg ut som om han bara var ett undernärt späd barn, men vet ni?
Pojken var minst 7 år gammal och kunde ingenting. Inte krypa, inte prata utan nada.. Fattar inte hur folk kan göra så mot ett barn?

Det måste ju stimuleras för att lära sig hur livet fungerar.. Men dom här föräldrarna, om dom ens får kallas för föräldrar har bara överget sina barn.. Åh så hemskt :(!
http://bedrup.blogg.se/images/2007/i_armarna_p_en_ngel_1177163332_740743.jpg
I'm alive!

Hej människor!

Som vanligt, jag lever!
Men jag och blogg går inte ihop, har fått någon syndrom att jag inte använder min dator direkt. För jag kan kolla allt jag kollar enkelt med mobilen nu för tiden. För det funkar utmärkt med mobilen att kolla igenom alla vanliga bloggar, fb och liknade.
Men sen buggar det sig om man ska skriva inlägg i sin blogg, för då måste jag gå in under "html" och sitta och skriva där. Vilket blir något böckigt och man måste skriva koder och ha sig.
Hoppas blogg.se kanske ändrar om sig så man enklare kan sitta igenom telefonen och skriva på en gång istället för genom html.

Så där har ni en orsak till varför det är så dött här.

Blir det någon allsång iår?

Heeej!

Hur står det till idag?

Med mig är det bättre, idag känns som om det kan bli en bra dag.

Hade hopppats på att ta mig in till allsången ikväll. Men det verkar som om alla jobbar och har sig idag. Och jag vill ju inte åka in själv.
Undrar om jag hinner med någon allsång i år? Ska iaf se till att vara hemma ikväll och sitta bänkad framför tven och kolla på avsnittet för en gång skull. Har missat varaenda en detta år, vilket är riktigt dåligt gjort. Fast jag tycker inte att det är samma sak efter att Lasse slutade.

Fast en sak jag tycker är dåligt gjort, hörde att Lasse Berghagen dissar allsången på skansen och istället uppträder på Lotta på Liseberg. Det tycker jag faktiskt är riktigt dåligt gjort. För i mina ögon så är det Lasse som gjorde allsången..
http://www.tullgardsskolan.stockholm.se/hemvist/h4/elevensval/websites/amandaolivia/1lbtbf.jpg

Lingonvecka..

Heeej alla söta!

Sitter här hemma, helt ensam. Mannen min har överget mig och gått på bio. Och som vanligt så vet maan aldrig när han kommer hem. Finns det pris i att ta omvägar hem och grejer, då står han som första nominerade. :p
Så jag blir nog själv ett tag till..
Men det är skönt iaf idag, för idag behöver jag en ensam dag.. För den dumma tjejveckan började idag. Vilket gör allt skit.
Men efter en ensam dag och tycka-synd om sig själv i soffan så kommer resten av veckan bli perfekt!
Det känner jag :)

Ni kan pigga upp mig lite med att berätta något roligt kanske? :D

xoxo

Skogsmark

Har precis av verkat 4,6 km spåret i Altorp. Känns jävligt braa i kroppen kan jag lova. Blir flera vändor dit, enkelt och efteråt känns det så himla skönt.
Nu ska det bara inhandlas ett par bra skor, för tygskorna var ingen större hit på kottar och stenar.

xoxo

Dude where's my car

Vart inget hjälpa Anna idag inte :(
Började bli klar med att fixa och trixa i mitt eget rum och skulle gå och kolla bilen. Då den inte står där..
För mammi tydligen tagit den till jobbet idag, så inte kunde jag ta mig till Anna på något smidigt sätt. :/ Så jag blev fast här hemma.
Blää!

Alanya


Någon slags hiphoper på stranden.

Läsarfråga: Få bort gul/orange slingor

FRÅGA:
Jag har en fråga. Jag blekte mitt hår idag. Jag ville ha det väldigt blont. Innan hade jag typ mörkblont hår med ljusa slingor. Men när jag blekte det så blev det gula/orangea slingor. Vad ska jag göra åt det? Jag har köpt silverschampoo men jag vet inte om det kommer dämpa bort allt? Ska jag köpa färg och sen bleka på dom ställen som blivit gula? Behöver verkligen svar! :)

SVAR:

Hej!
Antar att du la blekning i hela håret rakt av?
Du borde ha gjort slingor i omgångar, och helst hos en frisör. Men även hemma, istället för att dra i alla blekning i håret på en gång.
Men nu när skadan redan är gjord, så tycker jag inte att du ska göra en hel blekning till i hela håret. Det du ska göra är att du gör slingor hemma med en hätta, och försöker att få med så mycket utav dom partierna som är gul/orangea men inte på de ställenan där du är nöjd med färgen.

Sen om du inte får bort allt gul/orange på en gång så låt håret vila i mellan åt och fortsätt att bara göra slingor i hätta i

omgångar istället för att göra hela håret på en gång, resultatet blir mycket mer jämt än om man ska göra helfärgning hemma.
Silverschampoot kommer att dämpa det gula till en viss del, men inte det som är orange.

Sen se till att använda bra produkter som reparerar och återfuktar ditt hår.

@ my place

Godmorgon söta!

Blev precis klar med min kund nu på morgon kvisten. Mela var här för att ta bort sina naglar, så det vart borttagning av material och sedan en minimanikyr på det. Så att hon känner sig lite fin efter att ha blivit av med de långa naglarna ;)
Blir avundsjuk på henne, för hon åker till rhodos i helgen.. och jag vill tillbaka till värmen. För detta var ju inget roligt väder alls att komma hem till :(

Annars nu blir det inte så mycket, ska trixa med rummet som faktiskt börjar ta form och sedan ska jag hjälpa Anna tror jag.
Innan nästa kund kommer ikväll vid 19. :)

xoxo

Did you know?

Har jag berättat?

DEN 1 JULI 2009
SUSANNE DIPLOMERAD NAGELSPECIALIST I AKRYL, GELE, GLASFIBER/SILKE OCH EXTREME!

Ja som ni läser här över. Jag är klar och finito med kursen.
Känns så himla skönt i magen.
Nu är jag både utbildad frisör och  nagelspecialist.
Känns riktigt bra för att bara vara ynka 20 år gammal :)


Swediscch mark

Hej alla söta!

Nu är jag tillbaka på svensk mark, och är mer uppvilad än någonsin tror jag :)
Har verkligen bara tagit det lungt i en veckas tid. Legat vid poolen och bara njutit. Var verkligen väl behövligt.
För nu ska allt fixas, livet ska börja på riktigt.
Ska skaffa mig ett bra jobb, och jag tror tillochmed att jag har ett bra erbjudande på g. Ska kolla upp det helt och hållet, och blir det av, ja då blir jag överlycklig! :D


Min utsikt från min solstol under denna vecka.
Stek, dopp, stek och dopp.

Turkish it is!

Hej alla jag lever! För tillfället så glassar jag runt i turkland, för den som saknar mig :) varmt och härligt är det och idag lyckades jag bränna magen, fattar inte hur jag lyckades :p Blir en tur in till alanya nu efter lunch.. Lär vara ännu varmare där.. Vatten vatten vatten! Hoppas det regnar på er ;p
xoxo