En svacka..

Heeeej!!!!


Gu vad jag är dålig på detta förtillfället, hamnat i någonslags koma eller något när det kommer till att klicka på tangentbordet.
Kan dock beror på att att jag har gått och blivit med körkort! :D:D:D
Efter 2 år och en massa skit så står jag äntligen med det där förbaskade körkortet i min hand och det känns som om hela världen knäböjer sig för mig och låter mig glida fram vart som helst och när som helst. Dock endast när jag har tillgång till bil, men fortfarande!

Annars är det mycket naglar som tar över min värld förtillfället, har en hel drös med stamkunder nu iaf. Dom kommer sakta men säkert tillbaka, kanske inte att dom bokar en tid innan dom går. Men efter ett tag så, då är det dom som ringer och vill komma till lilla mig. Känns verkligen hur kul som helst. :)

Idag och dom kommande dagarna kommer det vara super väder, helt sjukt! Värme rekord på söndag hörde jag det ryktas om?! Och jag ska jobba då.. FAN! Men idag och imorgon då ska det pressas :)

http://www.hallekis.com/xx070314-lamb1.jpg
Något sånt här skulle vara najs att brumma runt i! :D

Nageldekorationer

Här nedan har ni ett smakprov på vad jag satt och gjorde på min nageldekroationskurs i onsdags.
Dom första tre är gjorda i gelé, och jag är riktigt riktigt nöjd med den första elden.

Fredag

Heeej!

Usch usch på mig! Vad dålig jag varit på att blogga.
Men jag har haft så himla fullt upp.

Måndag och tisdag var det skola och kunder, har lärt mig glasfiber/silke och extreme nu. Verkligen hur lätta material som helst, helt sjukt! :P Men skit bra att ha på sin lista, enkelt och snyggt!
Sen i onsdags så gick jag på en dekorations kurs som skolan höll i. Där vi fick lite tips påå hur man ska lacka deckorationer med nagellack och dessutom fick vi lära oss hur man ska tänka i dekorationer i gelé oxå. :)
Vissa saker är så enkelt men ser så avancerat ut. Kul att få inspiration.

Annars så har dagarna gått åt till naglar och hårfixning. Vilket alltid är lika roligt, men jag har blivit så himla trött varje kväll så jag har deckat så tidigt varje dag! :P Så bloggen har blivit så åtsidosatt.

Vad har ni gjort denna vecka?

Lördag

Heeej alla söta!

Vilket underbart väder det är ute :) Helt amazing.
Jag är dock lite rädd för att ta mig ut för lätt klädd ännu (bikini). Då jag inte känner mig frisk helt ännu. Vart sjuk i två veckor nu?! Ska det inte gå över snart?

Ska ta mig till Jessicas place senare idag, där det firast 70års fest. Jessica har fyllt 20 och mamma 50. Vilket resulterar i ett 70 års kalas. Klockrent enligt mig.
Ska fixa med presenten till dem nu strax, hoppas verkligen att den uppskattas. Speciellt från en fattig student som jag. :P
Men jag tycker att den är rätt så klockren faktiskt.
Ska bara fixa ett snyggt upplägg på presenten.

Vad gör ni denna härliga lördag?

Vet ni?

Hej! Kan ni ens gissa vad jag håller i min hand??

Jo, en Iphone :)
Funkar ju till och med att blogga ifrån. Hur ballt är inte det? :D

Fredag

Godmorgon!

Jag ska till skolan, och borde vara där nu. Men en jävla migrän attack stoppade det hela. Så jag åker in till efter lunch istället. Då vi har kunder.
Känns lite läskigt när vi lärde oss materialet igår och idag ska vi utföra det på kunder. Dock var det väldigt enkelt. Men fortfarande, snabba bullar:P haha!
Det är materialet glasfiber/silke som vi lär oss just nu. Verkligen ett ballt sätt att göra naglar på och verkligen hur enkelt som helst. :)

Igår kväll så hade jag Mary-Kay kväll här hemma hos mig, och det var jag och Anna tillslut. Vart en riktig tjejkväll. Så roligt, speciellt med Anna som inte sminkar sig så jätte mycket i vanliga fall och verkligen fick lära sig igår kväll. :)
En helt skön kväll med Anna och Anna. För försäljaren, hon är verkligen guld värd. Så himla gullig. :)


Läsarfråga: Färga med olika märken.

FRÅGA:
Hej!
Har en fråga som jag blir superglad om du skulle svara på.
Jag har tidigare gjort blonda slingor hos min favoritfrisör som använt färg från L'oreal. Nu har jag flyttat och kan inte använda samma frisör, spelar det någon roll om jag skaffar en frisör som inte använder L'oreal färger utan något annat? Jag tycker om färgen jag har nu och jag är rädd att om jag använder någon annan färg hos en annanf risör så kommer det att reagera med varandra och sabba mitt långa här... :-/ Snäll hjälp!


Tack för svar!

SVAR:

Hej!
Dom flesta märkens färgkartor är väldigt snarlika. Men för att få precis samma resultat, så tycker jag att det är bäst att du letar upp en frisör salong som använder sig av L'Oréal och sen kan du kolla med din favoritfrisör, om du kanske skulle kunna få receptet som hon har använt sig av på dig och ge till den nya frisören.


Rensat en massa kläder :)

Godmorgon alla söta!

Igår eftermiddag började jag rensa. Rensa mitt rum. Tror att det blir en hel svart sopsäck med kläder som jag inte kan ha/använder längre.
Varför är det så svårt att göra sig av med kläder? Har ni oxå det?
Jag sitter och håller i plaggen och tänker alltid "men den här kan vara bra att ha någon gång".
Men denna gång var jag bestämd mot mig själv. Har kläderna inte sett dagljus på 2 år, då är det nog inget jag kommer ta fram under den närmaste tiden. Så det rensades ut.
Och den dagen jag kanske behöver ett liknade plagg (ex. ill gröntlinne), ja då kan jag nog ta mig en tur och köpa ett sådant då. :)
https://static.flashback.info/img/avatar/57/233563.jpghttps://static.flashback.info/img/avatar/57/233563.jpg



Blue blue nails

I fredags gav jag mig på att göra blåglittriga naglar på Dessie som kom hit för att göra sina naglar.
Glömde själv att ta bild. Så detta är det jag har just nu. Ska kolla om hon kanske vill ta någon ny lite bättre.


Bild: Dessie


Vilken tur att jag inte klickade hem den..

Hej!
Jag ska nu ta ett par snabba ryck och göra något bra utavdagen.
Typ städa upp mitt rum och fixa min nagelhörna? Den har blivit en avlastningshörna mer eller mindre nu. Vilket inte är bra.

Tänkte berätta en rätt rolig grej.
Var inne på Nelly.com här om dagen och satt och dreglade lite över en av bikinisarna från wonderland. Kan ni gissa vad vi fick för något på bloggfesten? Jo välja en valfri bikini från just wonderland.
Jag valde den lilarandiga, och den ska väl dyka upp nu till veckan :)

Waterfall Bikini Set SEK 288, Wonderland - NELLY.COM

Fesweden

Dom hade några utlottningar under kvällen, och jag blev vinnare av en Fe klocka. Verkligen skit fin.
http://shop.textalk.se/shop/7413/img42/h4442/1274442-rescaledpic-300x449.jpg
bild: Fesweden

Outfit: bloggfesten


Såhär såg jag ut kvällen till ära på bloggfesten.


Sjukstuga

Jag hatar att vara sjuk. Det går aldrig över. Vad ska jag göra? Blir nog ett besök till farbror doktorn imorgon.
För det här fungerar inte. :(

Så idag blir det bara att ta det lugnt istället för att jobba som jag egentligen skulle gjort. Vilket är riktigt tråkigt, mitt rum ser ut som en riktig katastrof och jag har inte orken i kroppen för att ens orka fixa iordning det. Det är nog det värsta, att man inte orkar något.
Så nu blir det vila, och en massa uppdateringar här. Ska se om jag orkar fota lite av grejerna som fanns i goodiebagen. :) För jag vet att det är många som är intresserade, även fast alla som var där lagt upp bilder :P Så vill inte jag vara sämre.

:)


Finaste bilden för kvällen :)
Me and my best friend

Bloggfesten

Heeej alla! :D:D

Gu vad kul det var igår kväll. Bloggfest, och jag var där. Känns grymt. :)
Det var grymt, och riktigt bra gjort.. ligger ju så mycket bakom ett event sådär. Jag är verkligen tacksam att jag fick komma. :)

Jag och Anna trippade därifrån med våra goodiebags i högsta hand. 4 stycken vart det. Fullproppade med grejer. Så himla roligt. Kändes som julafton när man kom hem. Kan det vara bättre eller? :D



Vad ska jag ha på mig imorgon kväll?

Jag börjar bli riktigt nervös inför imorgon. Vad ska jag ha på mig. Tror det blir svart klänning och sedan de lila pumpsen. Eller dom lila pumpsen vet jag, så ser ni ett par lila pumps imorgon. Ja då är det jag som är i farten.

Men resten, vilken klänning och vilka smycken och hur sjutton ska jag ha håret ?:S
Det är iaf nyfärgat, men verkligen för kall färg för mitt löshår. Så det sket sig ju. Om jag inte chansar mig på min guldiga inpackning under morgondagen för att få det att matcha?

Man blir inte snyggare än vad man gör sig.

Såhär snygg var jag tidigare ikväll. Nya naglar, och hårfärg i håret. Så imorgon kväll, då är jag snyggare än snyggast ;D

Förkyld och körkortsprov, ingen bra kombination.

Heeej alla söta!

Jag lever, men det är knappt. Var längsedan jag var så här sjuk/förkyld. Men det känns som om det är på bättringsvägen. För jag kan äntligen känna dofter. Halleluja!
Har använt mig utav tigerbalsam under näsan, för det är verkligen toppen mot näsan. Men det är först idag som jag verkligen kan känna doften av det. Innan har jag bara känt den stickande känslan av det. Så det känns iaf bra.

Var och tog testet idag, körkortsprovet och jag klarade det! :D:D:D
Känns skönt att ha det avklarat. Fick 56p av 65p, vilket jag känner var dåligt. Då jag fick 58p sist jag gjorde provet. Men jag skyller på att jag satt och snörvlade och feberyrade. Så jag är bara glad att jag klarade det.

Ska ta och vila nu, och sedan ska jag troligen färga håret. Ska bli skönt, med tanke på att det var nästan 5 månader sen sist jag gjorde det. :)

Kattaskrollan ställer alltid upp!


När jag är sjuk, så blir jag så fruktansvärt ynklig.
Så jag är glad över att min kattaskrolla orkar stå ut med mig då! :)

För det gör inte min familj :P

Med vila så känns allt enklare..

Heeej!
Efter en massa vila och tabeletter, så mår jag mycket bättre. :) Härligt!


Jag sitter och funderar på vad jag ska ha på mig på fredag?! Då jag ska på storbloggarns fest.
Känns så skumt att lilla jag ska dit. Jag är ju ingen storbloggare. Men det ska bli riktigt kul, undrar vilka det är som ska dit.
Dresscoden är uppklätt/fest och jag vet inte alls vad jag ska ha på mig.

Har lite annat som jag måste fixa i veckan innan fredagen dessutom. Måste färga min utväxt, och jag måste fixa mina naglar och jag tänkte ta och fixa brännan lite. För blir jag frisk, då får solariet ett besök av mig dessutom.
Men färga håret + naglarna. Det är viktigast, och det är inte bara viktigt för fredagen, utan för min image. Jag kan inte vara frisör och nagelsspecialist och se ut som en katastrof i håret och på naglarna. :P Skärpning!

Nu ska jag köra ner ögonen i körkortsboken. Har jag sagt att jag ska göra teorin på onsdag ?

snor&slem

Heeej!

Jag vart bara värre och värre under gårdagen, därför tog svaren slut efter ett tag. Men ska skriva upp de sista nu snart. Är bara så svårt att få ihop bra meningar när man har feber.

Just nu känner jag mig något bättre. Men är helt utslagen, vet inte vad jag ska ta vägen. Vill verkligen inte vara sjuk. Det är så sjukt tråkigt. Speciellt när man blir sådär jätte sjuk och inte ens kan röra på sig eller fixa någonting.
Bläää!

Nu får ni ta och muntra upp mig. Vad gör ni idag? :)

Hår och nagel frågestund! :)

Om jag bara ska ligga här och häcka hela dagen. Så kan jag ändå göra något som är lite vettigt.
Så jag tänkte ha en hår och nagel frågestund. Där ni kan ställa era frågor om vad som helst som har med hår och naglar att göra.
Så svarar jag på frågorna i takt med att dom ramlar in. :)




FRÅGA:
vet du ett bra tips på hur man slutar bita på naglarna? hjälp! :(

SVAR:
Jag är själv nagelbitare, och jag vet att dom gångerna jag har lagt material på naglarna så har jag inte velat bita. Men då är det viktigt att man förstår att man måste gå ofta på återbesök. Iaf i början. För en nagelbitares naglar växer fortare än för en "normal"  person som inte biter.
För har du material på naglarna så är dom fina och då brukar man inte vilja bita och ha sig + att det inte alls är samma känsla. :)
Annars så finns det ju dom där äckliga sakerna man ska lägga på naglarna för att man ska tycka att det smakar illa. Men på mig har dom aldrig funkat. Utan det har varit material som hjälpt mig.


edit: Med material menar jag att man ska lägga gelé eller akryl och antingen bara lägga på den egna nageln så att man inte kan bita lika lätt. Eller att man förlängernaglarna. :)

FRÅGA:
Jag tappar så himla mycket hår nu efter min förlossning och har förstått att det är vanligt undrar om du har några bra tips på hur man gör för att få tjockt och glansigt hår igen?


SVAR:
Det är vanligt, speciellt runt tiningarna. Där brukar dom flesta tappa en hel del. Sen är det ju väldigt olika från person till person.
För att få det tjockt så är det nog bara att vänta på att det växer ut igen.
För under graviditeten brukar det vara så att man känner att man har ett rätt fint och tjockt svall, då man faktiskt inte tappar många hår strån just då. Utan det kommer som du märkt nu efter förlossningen. Därför känns känslan av att man tappat mycket hår ännu mer.
Men jag skulle satsa på att klippa håret, så man får bort det slitna och kanske korta ner det lite, så att det inte blir världens skillnad på det håret som är på utväxt och det som redan är långt? (inget man måste) Sen använda bra produkter och se till att göra inpackningar en gång i veckan.


FRÅGA:
Jag har snustorrt hår och är jättedålig på att skydda det när jag fönar och plattar. Behöver bra tips på superinpackningar och nåt som man kan ha i håret efter, utan att det känns tugnt och fett. Tack tack :)

SVAR:

Ojdå! Det är verkligen A & O att man använder bra produkter när man använder fön och plattång. För håret mår inte bara bättre, utan resultatet blir så mycket bättre och hållbarare.
Så om du nu har ett väldigt torrt hår så rekomenderar jag L'Oréal professional Absolute repair intensivkur(inpackning) som är en av det bästa inpackningarna jag vet + att den innehåller en massa fukt. Vilket det hår skulle älska.
Sen till när du fönar så vill jag tipsa om L'Oréal professional Supreme smooth som är en kräm som du har i håret när det är handdukstorkat. Vilket innehåller värmeskydd och en massa massa fukt.
https://www.beautive.com/images/prod/l/08717751144.jpghttp://ecx.images-amazon.com/images/I/31MRHMzk1dL._SL500_AA280_.jpg

FRÅGA:
hur mke kostar de ungefär att förlänga sina naglar ? , ja syftar på ditt inlägg när du gjorde gele naglar åt din vän anna(?)

SVAR:

Jag har ju inte börjat jobba själv som det. Utan jag är under utbildningen, och har själv endast tagit betalt för det materialt som jag använt.
Men hos en vanlig och utbildad nagelterapeut så ligger priset från 400-1000:- så det är väldigt olika priser beroende på vart man vänder sig. :)
Sen är det väldigt olika priser (hos vissa) beroende på vad man vill ha för resultat. Oftast är förstärkning av den egna naglarna billigare, än om man ska förlänga sina naglar.


FRÅGA:
Kan man färga hårt utan att få utslag om man han eksem?

SVAR:

Har du eksem i hårbotten? eller är det på resten av kroppen?
För har du sår och grejer i hårbotten, så ska man ta det lite lungt med att preparera hårbotten med färg och kemikaler.
Men är det på kroppen, och inget i hårbotten. Så kan man alltid göra ett allergi test. Vilket man ALLTID ska göra. Men få gör det, står tillochmed i bruksanvisningen.
Då tar man en klick av färgen och lägger bakom örat och väntar ett dygn och ser vad som händer med huden där. Så att man inte får en allergisk reaktion.
Annars är det frittfram att färga håret.



Slem söndag

Godmorgon!

Hoppas eran morgon består av annat än snor och slem.
Jag känner mig helt mörbultad. Känns som om jag blivit överkörd av en ångvält fram och tillbaka ett antal gånger.
Jag som skulle jobba och allt idag. Blä, jag hatar att vara sjuk.

Undrar hur länge denna förkylning kommer sitta i. J
ag har körlektioner de kommande tre dagarna, och jag hoppas verkligen att det går över. För detta är verkligen inte roligt. :/
Man måste avboka en körlektion senast kl 14 dagen innan, för att inte bli betalningsskyldig. Men hur gör man som idag? Då det är söndag och jag antar att dom inte har öppet? :S

Annas bal naglar

I tisdags kväll tror jag att det var. Så fixade jag Annas naglar inför balen hon skulle på idag.
Hon har riktigt fina och bra naglar i sig själv. Så vi körde på en förstärkning på hennes egna naglar, med lite utbyggnad för att alla skulle få samma längd.


Naglarna är gjorda i gelé. och det vita har lite guld iblandat, och sen blev det en söt rosett på ringfingret.


Nicole:
Har du ens läst att jag har just börjat plugga till det här? Det här var mitt 14de set naglar i gele.
Jag vet att det finns skavanker och grejer, inget jag tänker ljuga om och undan hålla.


Balfrisyrerna

Heeej!

Det vart lite panik imorse. Inte för mig, utan för Annas vän.
Dom skulle båda två på balen ikväll, och vännen skulle in till stan till någon tjej och fixa sitt hår och smink. Men så fick hon ett sms på morgonen att hon inte kunde. Kul för henne som bokat detta några veckor innan och bor själv i Gbg. Då har man ju inte koll på alla ställen och grejer här. Så jag tyckte så synd om henne och Anna ville kolla med mig om jag kunde göra något åt det hela.
Självklart tog jag på mig att fixa en bal frisyr på henne oxå. :)




Lördag med bal

Godmorgon!

Idag är jag uppe tidigt. Men det är därför att A kommer hit när som helst, och då ska det fixas balfrisyr. För hon ska på bal idag. Borta i bålstad.
Så för att vi ska ha god tid på oss och hinna innan hennes tåg går klockan tre så måste vi sätta igång redan nu.
Det blir en busig frisyr, med attityd.
Varför vi börjar så tidigt dessutom är för att jag ska rulla upp hela hennes hår, och jag äger inget torkhuvud hemma. Så vi kommer få låta det självtorka + att använda hårfön. Vilket funkar, men självklart går det lättare med en torkhuv.  Så därför är det bättre med en längre tidsmarginal.

Annars så håller jag nog på att bli sjuk, vaknade upp inatt med världens halsont. Så idag blir det förövrigt vila som gäller. Även fast vädret utanför är att döda för. Men jag har en intensiv vecka framför mig + jobb imorgon. Då kan jag inte riskera något. Måste vara frisk.

Vad är era bästa tips för att inte bli sjuk?

WWL skiva i onsdags.

Var på WWL skiva i onsdags.

Var svarthårig kvällen till ära. Rätt ballt faktiskt! :D
 
Deras tema var world wide lifestyles, så jag och J kom som gesishor. Vilket vi inte var dom enda som gjorde. Men vi var helt klart bäst utklädda.
Kvällen var riktigt trevlig, hade riktigt roligt. Fast kanske lite för mycket Lambo på middagen? Då hela klassen skulle upp på bordet och dom var ca 30 pers. Men såg man bara till att få i sig lite mat i mellan så var det ju helt okej.
Helt klart en lyckad kväll! :D


Första Maj!

Heeej alla söta!

Vilka dagar jag har haft. :) Massor att berätta, men tiden har varit knapp.
Just nu sitter jag ute i solen i det fina vädret och njuter.
Verkligen toppen väder och vindstilla framför allt. :)

Hämtade ut datorn, så nu sitter jag här och kan både njuta av solen och uppdatera er lite om mitt liv.