Godmorgon!

Godmorgon!

Jag är vaken och jag är uppe. Känns rätt skönt att gå upp tidigt då man är ledig. För nu är jag ledig ända fram tills nästa torsdag. Hur härligt är inte det? :D

Ska sätta mig på bussen till centrum om 40 minuter och innan dess ska jag ha gjort något åt mitt stackars hår och slängt lite smink i fejjan. :)

På jobbet idag, är det en begravning som det handlar om. Jag var med och hjälpte till i sommras, men jag minns inte alls mycket av det. Så jag ska ner dit idag och kolla och lära mig lite. Känns väl lite fel då mitt vikariat går ut på söndag. Men å andra sidan så får jag lite mer timmar att vara med både idag och på fredag.
Kommer sticka direkt från centrum till jobbet, så de helsvarta kläderna är redan på. Så jag känner mig lagom tråkig. Men men. Svart och propper ser jag iaf ut att vara. Precis som man ska vara.

Nej nu måste jag skynda mig lite och fixa det sista!

Vad gör ni idag?

xoxo

Kommentera här;
Postat av: [ Viktoriae] En blogg om självkänsla & tänkvärda inlägg

Oj, jag gick upp vid 10 för att sambon ringde och väckte mig.. hade nog kunnat sova längre. Men jag tror att jag får gå upp tidigare imorgon för jag känner mig nästan tröttare av att sova länge..Ha en bra onsdag!

2009-03-04 @ 11:39:12
Blogg: http://viktoriae.blogg.se/
Postat av: jessica

hej sussie. alltså jag skulle lägga in en sak i designen och jag fick exakta instruktioner och det gick bra och allt. sen nästa dag när jag vakna så hade hela bloggen fuckat sig :S jag skämdes o komma och be dig om hjälp IGEN haha, har försökt fixa de själv men jag fattar nada. :( will you help me?

2009-03-04 @ 15:42:29
Blogg: http://jlethin.blogg.se/
Postat av: JONNA

Sv: haha jaja. det är inte jag som skall sälja halsbandet. tkr bara hon är snygg, för hon är min idol typ ;)

2009-03-04 @ 22:53:47
Blogg: http://joonnaak.blogg.se/
Postat av: Sandra

haha jag älskade klänningen när jag såg den hänga, men när jag tittade på mönstret tyckte jag det var regnskog och dystert, sen testade jag den och mina tuttar såg ut som två vilsna fetton :D hahaha

2009-03-05 @ 09:50:46
Blogg: http://snuttaan.blogg.se/
Postat av: johanna

sv: åh tack för tipset! har du något bra märke på silverschampo att rekommendera? :)

2009-03-05 @ 12:57:33
Blogg: http://jonkiees.blogg.se/
Postat av: bejjan

godmorron... det gick inte bra alls att ändra. spela ingen roll om det stog på 0px. det vart endå mellanrum.. men men tack för hjälpen endå..

2009-03-05 @ 12:59:27
Blogg: http://bajenerkan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0