Fredag

Hej alla söta!

Nu är jag "klar" för idag om man säger så.
Har jobbat hela dagen, var riktigt lungt idag. Har funnits att göra saker helatiden, men inte en massa som suttit och köat och likande. Så det har varit riktigt skönt.

Vart chockad imorse då jag kom in i personalrummet och ser att min gamla klasskamrat satt där. Men hon hade tydligen fått jobb hos oss, jag som gått i dagarna och tänkt om jag någonsin kommer att jobba ihop med någon från skolan. Så sitter hon där, snacka om paff jag blev.
Har dessutom varit min chefs "prickare" idag som jag kallade det, då han var den enda som gjorde hål i öronen idag. Men han hade samtidigt en massa möten, så jag fick förberda hans kunderna med att tvätta där hålen skulle sitta och rita dit pricken. För att sedan fixa allt så att han kunde komma och "skjuta".
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/f/ff/Ear_Piercing_Gun.jpg/180px-Ear_Piercing_Gun.jpg
Fast det bästa idag, det var nog att jag själv fick testa på att "skjuta" med pistolen på en som jobbar där. Var riktigt nervös, men det var ju faktiskt inte alls svårt. Bara man vet hur man ska hålla pistolen och så. Men annars var det riktigt lätt. Så nu kanske jag oxå ska ta hål i öronen på folk när dom kommer in, fast helst skulle jag vilja gå kurs så att jag har det på papper att jag verkligen kan det.
Men det blir den dagen det, kanske den dagen då jag öppnar egen salong :)


Kommentera här;
Postat av: Sanna

Jaha :( Men då får du väl den med all säkerhet då. Hahah jag har tagit hål med en sådan pistol på min lillebror och min mamma och en gång på mig själv med.



Jag ska börja nu med Psykologi A och småföretagande A, så på måndag sitter jag i skolbänken igen :) Eller ja, det är distans, så hemma i soffan men ändå. Kraaam

2009-01-10 @ 07:41:05
Blogg: http://sjoquist.blogg.se/
Postat av: sandra

Jag vill också leka som frisöööör

2009-01-12 @ 11:44:31
Blogg: http://snuttaan.blogg.se/
Postat av: sandra

hahaha nej jag mena inte att du leker, men jag menar att jag vill kunna leka me sånt som frisörer får göra, men du är offcorse en riktig, jag uttryckte mej fel :P

2009-01-12 @ 17:39:16
Blogg: http://snuttaan.blogg.se/
Postat av: Rebecca Utan Räkor

USCH! Läskigt. jag skulle aldrig vågat. Haha

2009-01-12 @ 19:43:19
Blogg: http://alltutom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0