Lugn och ro i knoppen

Godkväll mina små grodor!
(hade en lärare i grundskolan som alltid kalla oss för grodor ;D )

Jag har haft en så underbart skön kväll, en såndär då man bara känner lugn och ro i kroppen. Allt känns lixom bra och man stressar inte för något, utan livet känns som om det står i så bra balans.
Suttit här på min soffa, haft myspys belysning på och en massa doft ljus tända. Kollat runt på bloggar och gluttat på tven och som sagt bara varit. Så himla skönt.
http://decor.webblogg.se/images/doftljus_granit_1149592026.jpg

Fast jag har haft lite negativ tankar om att jag jobbar imorgon, fast å andra sida så vill jag jobba. För det är så himla kul att vara frisör och träffa på nya människor helatiden och göra dem glada. Så egentligen förstår jag inte varför jag tänker så negativt på att jobba imorgon? Antagligen för att jag är ledig så ofta och har inga måsten och helt plötsligt så har man måsten..
Blir jobb tre dagar i sträck nu två dagar som frisör och den tredje som vaktmästare i kyrkan. Så det blir fullt upp i helgen!

Så det blir lite dålig uppdatering här i helgen skulle jag gissa på.

Men missa inte att kolla in dessa två inlägg!
Det här & Det här

Kommentera här;
Postat av: Evelina

Din design ser jättebra ut bara så du vet! Tänkte bara.. Och det kanske är jättedumt.. Men ska du inte lägga ut ett inlägg min design på din sida, som beställningsdesign? Tänkte jag kunde få lite fler folk som tittar in hos mig :) Ha det fint, puss

2008-10-23 @ 23:52:54
Blogg: http://evelinacarlsson.blogg.se/
Postat av: Sanna

Nej, det är nog dumt egentligen. Men alltid när det går lite bra för mig, så kommer det en grej som gör att jag faller bakåt. Det har varit så så länge att man liksom förväntar sig det. Men kanske borde sluta med det och liksom bara ta det som det kommer :)

2008-10-24 @ 00:07:08
Blogg: http://sjoquist.blogg.se/
Postat av: Evelina

Tack va gulligt av dig! Sen har jag upptäckt ett fel i min profiltext, det saknas ett ord.. Men du tror inte du kan ändra början till: Hej! Evelina heter jag och jag är född 1987. (Istället för Evelina heter jag och jag är helt vanlig(?) tjej född 1987). Är det jättejobigt för dig? Vore så snällt, då är min design verkligen komplett. Stör mig en del på så som det är nu.. :/ Hoppas det inte är för mycket begärt? Vore JÄTTESNÄLLT. puss

2008-10-24 @ 00:15:16
Blogg: http://evelinacarlsson.blogg.se/
Postat av: Sanna

Vad bra du är :) Det är precis så jag ska tänka, men jag fattar det inte bara, du kan få bli min peppcoatch hihi. Nej men jag ska faktiskt öva mig på det där. Tack Gumman. Nu ska jag försöka sova, så jag orkar dagen imån :P Godnatt å sov så gott.

2008-10-24 @ 00:16:58
Blogg: http://sjoquist.blogg.se/
Postat av: Solina

så härligt att du har haft det bra :).

2008-10-27 @ 00:14:57
Blogg: http://solinaa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0