Helt slutkörd

Godkväll!

Vet då icke vad det är med mig, är så där sjukt trött idag igen. Sist jag var såhär var i tisdags och då hade min dag sett likadan ut som idag. Att jag träffat Jessica och fixat hennes hår.. Kanske hon som är boven? ;P Nejdå det tror jag då icke..

Känns inte som om jag orkat göra något sedan jag kom hem idag..
Bara degat, fast jag kanske är inne i en sådan period just nu.. Bara att ta nya tag imorgon. Då är det jobb som står på listan 10-19. Inte så farligt egentligen, men imorgon blir det jobbdojjor som åker på och inte högklackade stövlar. Jobbade fre-lör i stövlar och det känns kan jag säga..
Så jag ska nog ta och krypa till kojs nu snart, fast måste vänta på att H kommer hem och fixa hans mat då.. men sedan blir det sängen. och det blir inte vilken säng som helst, utan mammi&pappis dubbelsäng med tempurmadrasser!
Hoppas verkligen att jag kan vakna till imorgon och kan ta mig ur den sköna sängen.
http://www.achooallergy.com/images/tempur-mattress-sp.jpg

Godnatt alla söta!
Missa i utlottningen här nedan!

Kommentera här;
Postat av: Sanna

Haha ja det hade vart nått :) Neej jag bor i göteborg, får ta å flytta upp haha, hade en fling med en kille i täby en gång, hahaha. Olivolja funkade icke, hände inte ett smack typ. Ja det var ett bra pris, men dom e otrevliga som fan på det stället, så det är lite botten och toppen typ.

2008-10-02 @ 21:11:38
Blogg: http://sjoquist.blogg.se/
Postat av: Christina

Svar: Okey, min hankatt är också jätteliten och han är äldst. Många tror att han är en honkatt därför, stackarn haha :)Det är kul med kissar!

2008-10-02 @ 21:17:24
Blogg: http://pinapina.blogg.se/
Postat av: emelie

svar: ja det var ett tag sedan jag var där också. Så jag kände att jag var tvungen att "kolla läget" :P det har blivit mycket lugnare nu på senare tid. inga spray eller ölburkar så långt ögat kan nå ;P Mycket pensionärer dock :)

Ha det gott! <3

2008-10-02 @ 21:33:26
Blogg: http://emeliesplace.blogg.se/
Postat av: Dajana

heej, om du vill hjälpa mig med min bloggdesign så hör av diiig!:)

2008-10-03 @ 12:36:24
Blogg: http://daaiijaana.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0