Havet

Godkväll alla!

Sitter här och väntar på att mitt vax ska svalna. Rååkade få vaxet alldeöes för varmt. Så spaden har sagt NO! ett bra tag nu.
Har aldrig vaxat mig förrut, men nu är det på tiden. Hoppas bara inte att det det gör för ont och att resultatet blir bra. :)


Dagen vart iaf underbar! Efter att tillslut fått upp Henrik ur sängen, så begav vi oss ut till Vaxholm eller åt det hållet iaf, till Sandras pojkväns båt. Där åkte vi ut till några klippor och bada och solade, medans pojkarna åkte Wakeboard. Riktigt mysigt och härligt. Rätt så skönt i vattnet. Har nu badat mer än jag gjorde förra året, då jag endast doppade mig en ända gång. Herregud, fattar inte hur det blev så? Varför bara en gång? Visst jag är en bad kruka.. Men still?

Missa inte tävlingen nedan!

Kommentera här;
Postat av: Junitjej

Svar till Sussie: Då kanske just den form av ram inte fanns med i Moderskeppet. Det var ju synd, för jag är inte vidare bra på att förklara själv. Hade du suttit bredvid mig, då hade jag kunnat visat dig.

2008-07-30 @ 22:26:54
Blogg: http://junitjejen.se
Postat av: Milla

Ooo tack så jättemycket för ditt svar. Ju jag skulle gärna vilja ha en sådan följ bloggen ikon där under rubriken under "kommenterer" alltså. och så skulle jag gärna vilja ha en till meny på vänstra sidan.

2008-07-30 @ 23:30:44
Blogg: http://amilas.blogg.se/
Postat av: Ida Björck

godnatt :)

2008-07-30 @ 23:45:43
Blogg: http://idahbjork.blogg.se/
Postat av: Anna

Sussie det är en jobbig reklampelare dom går rakt över dina inlägg så man inte kan läsa hälften av dom :( Fixa!

2008-07-31 @ 10:51:17
Blogg: http://henriksson.blogg.se/
Postat av: Becca

Hejhej!

Min blogg strular lite, eller bloggdesignen rättare sagt. Mina kompisar kan inte läsa vad det står på högersidan, för bilderna är i vägen. Tror du att du kan fixa det? Vore jätteschysst.

2008-07-31 @ 11:07:26
Blogg: http://myworldinwords.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0