Klirr i kassan!

Fick precis veta en riktigt bra och faktiskt rolig sak.
Det kommer säga klirr i kassan samtidigt som jag pluggar till nagelspecialist. Då jag inte kommer jobba kvar på salongen jag är på (just då iaf). För att det kommer bli för slitigt, att lära mig ett nytt yrke för att sedan stå och slita som frisör på helgerna. Skulle jag göra det skulle jag gå i tur. Så det har inte varit något alternativ, och att bara jobba en dag i veckan på salongen typ. lördagar skulle inte ge något klirr i kassan alls.

Så frisör yrket får jag se vad som händer med då jag är klar med nagelspecialist utbildningen. Självklart kommer jag att forsätta att jobba som frisör för att jag älskar det. Men under iaf dom två första månaderna då det är fullt upp med skola varje dag kommer det inte gåihop. Sen är det bara att se vart jag hamnar sedan, om jag hamnar på samma salong eller flyttar vidare..

För att komma till det roliga så har jag fått veta att precis under den tiden jag kommer att plugga så behövdes det en vikarie till vaktmästar tjänsten i kyrkan där jag brukar vara vikarie någon i bland, men denna gång på heltid. Var tvungen att kolla upp lite grejer, då jag faktiskt inte kan vara på jobbet under dagtid då det krockar med skolan. Men kvällar och helgerna funkar.. Då det är ett väldigt lungt jobb.
Så det kommer bli klirr i kassan iaf, vilket är otroligt skönt :) Dessutom är det verkligen mysigt att jobba som vaktmästare där nere, jag gillar det. Även fast de flesta som kommer aldrig tror att jag är vaktmästaren.. Bara för att dom har bilden av att det borde vara en äldre man eller liknade, inte en blond ung tjej ;D

Kommentera här;

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0