Ny design!

Nu har jag suttit hela kvällen och trixat med min design. Är nog rätt nöjd nu. För ett tag fram över iaf ;D
Här är min gamla som var mer provisorisk egentligen.

Så gott folk vad ni gillar ni min nya design? :D

Hillary Duff

Goderkväller!

Sitter och kollar på filmen just nu på 5an. Med Hillary Duff, jag älskar filmer med henne. Hon verkar så himla äkta. Tycker ni inte de?
http://www.famouspeople.com/famous_biographies/images/Hillary_Duff.jpg

Läsarfråga: Kan man handla hos Här som privatperson?

Fråga:
Kan man handla hos Här som privatperson?
Emily


Svar:
Hej! Vad jag har förstått det som så går det inte, utan man ska ett företag registrerat  hos dem. Då det är en grossist affär för frisörer. Jag har haft turen att kunna gå och handla hos dem genom min salong som jag jobbade på. Men jag tror inte att man kan gå in där som privatperson och handla.
Vad är det du är ute efter?

Lördag

Godmorgon sötisar!

Varit vaken i någon timme nu snart, men orkade inte palla mig upp från sängen förens för ett tag sedan. Är otroligt seg just nu, tror jag sovit förmycket de två senaste dagarna. Förstår verkligen inte det, antingen sover man för lite och blir groggy och grinig och allmänt sur av det. Eller så sover man för mycket och blir precis likadan, om inte ännu tröttare.
Vad är egentligen den perfekta sömnen? Hur många timmar är den? Hört något om 7.5 timme. Vet ni?

Ska iaf fixa iordning mig nu, och ta mig ner till jobbet. Det är lördags musik som väntar. Ska dessutom städa städa städa där nere. Känner mig inte alls så pigg på det just nu, men tror det blir bra. Ju längre jag är där nere, desto gladare blir kontot i mitten på mars. :)

Annars har jag inget inplanerat, ska nog klippa H & min bror senare ikväll om tid finns för det. För båda börjar se ut som om dom har världens pälsmössor på huvudet. För båda har väldigt tjockt hår.. :) Så det blir nog bra! :)

Vad gör ni denna lördag? :)

Fredag

Heeej ! :D

Sitter och väntar på seg Jennifer, jag är hungrig och sugen på middag. Men med tanke på att hon ska få sina naglar gjorda och jag räknar med att det tar minst 4 timmar.. Så kommer inte jag få någon middag på x antal timmar. Nej jag är inte bitter! :P Tycker om min Jennifer, men hon får gärna skynda på lite. :)

Vi el. jag, ska göra akryl på henne idag. Känner att jag måste träna på det, för dom två senaste jag gjort var i gelé så nu blir det akryl. Hoppas det går bra, men det tror jag. Ni ska få bildbevis :)

Vi ska laga middag senare och då blir det enchiladas igen. Så himla gott och så himla enkelt.

Vad gör ni denna ljuva fredag?

Jag saknar min vän på andra sidan havet!

Jag vet inte om jag har berättat för er att en av min bästa vänner. Tog sitt pick och pack och flyttade tillbaka till USA förra sommaren. Jag saknar henne verkligen och vi har nu börjat prata mer och mer på sistone genom skype. Verkligen en super uppfining. Tänk att kunna snacka med varandra så enkelt, och dessutom kunna ha camen på. Känns när man ser henne att hon inte alls varit borta länge eller att hon befinner sig på andra sidan havet.

Men igår hitta jag Window Movie Maker på min dator och gick igenom en massa gamla bilder. Det hela slutade med att jag satt och kollade på alla de tusentals bilder som hon och jag har tagit ihop, och då ljuger jag inte om det finns minst 1000 kort på henne och mig i min dator. Vi var exepter på att ta kort tillsammans.
Därför slutade det hela med en video film i ära till henne :)



Amanda, du är verkligen en sann vän!

Torsdag

Hej alla söta!

Idag har jag "jobbat", jag tillbringade hela min dag på min gamla salong där jag praktiserade under min gymnasietid. Hade fyra kunder under dagens gång.

Började med en av mina klasskamrater nu från nagelutbildningen. Hon blev verkligen hur snygg som helst ihåret, och dessutom vart hon riktigt nöjd. Jag älskar verkligen att göra mina kunder nöjda. :)

Sen kom min favorit Camilla, min bloggläsare som nu helt plötsligt blivit frälst av att vara min kund ;) :) mohaha! :) Typ en av de gulligaste tjejerna som jag träffat på. Vi snackade om en fika någon dag. Vilket skulle vara riktigt trevligt, då jag bara stått bakom henne de senaste gångerna och pratat med henne genom spegeln. Så en fika och få sitta ansikte mot ansiktet skulle inte vara helt dumt :)

Gjorde även en permanent och jag vart riktigt chockad över mig själv, att jag kunde rulla en permanent på ca 30 minuter(!?!). Var orolig för att det skulle ta så lång tid då jag inte rört en permanent spolare sen 13 oktober förra året. Men istället gick det fortare än någonsin. Verkligen hur kul som helst.

Så min dag har gått i hårets tecken och det känns i kroppen nu att jag har jobbat. Ska njuta framför tven nu, och ha en skön kväll! :)

Såhär ser mina naglar ut just nu.


Detta är vad jag har gjort på mig själv nu för att ha långa naglar igen. Köpte på mig lite glitter igår när skolan slutade. Så jag lekte lite med det igår kväll och idag, Vart gelé naglar med en rosa/silverglittrig "fransk" kant på naglarna. Känns verkligen fräscht och är verkligen nöjd över att jag gjort det så snyggt helt själv! :D

Onsdag

Godkväller!

Nu sitter jag vid min dator igen, och ner gosad i min soffa med min lilla kisse katt brevid mig.
Har varit fullgång hela dagen sen jag vaknade imorse. Började med att göra vänster handen så att den blev snygg och klar den med.
Vinkade av mamma&pappa vid lunch tid då dom tog sitt pick och pack och tog sig till malta där dom ska ha en lååång weekend och jag är super avis. Hade mer än gärna tagit en weekend till något varmare land nu, för trött på snön är vad jag är. Tror de flesta är det?

Efter en lång promenad med Jennifer och hennes hundar ute på isen så stack jag och H iväg till Uppsala
för att kolla in Biltema, och där vart han som ett barn i en godisaffär. Så mycket han vill ha till sin bil så det inte är sant. Önskar verkligen att han skulle kunna få allt han peka på, men ännu är vi inte så ekonomiskt oberoende ännu. Men någon dag kanske?

Så det har varit full gång idag med resa fram och tillbaka till Uppsala. Ska fixa med kameran nu, och sedan väntar det bildregn i bloggen :)

Nails

Goddagens allihopa!

Vilken härlig dag jag haft!
Jag älskar skolan, jag blir så himla glad där varje dag. Var längsedan jag skrattade så mycket i mitt liv. Tjejerna där är verkligen underbara. Känns lite konsigt att jag klickar så otroligt bra med alla, trots att jag är lill skiten i gänget. De jag klickat bäst med är alla 8 år äldre än mig. Men det känns inte dirket som någon skillnad egentligen, verkligen hur kul som helst!

Nu på kvällen så har jag suttit och lekt litet med gelé
, och gjort på mig själv. Började med att göra höger handen nu idag. Vilket alltså är "fel" hand att göra på. Då man måste sitta med vänster handen och jobba med materialet. När jag annars är högerhänt. Så just nu går jag runt med en klar hand och en oklar. Men imorgon blir det ändring på det, då har jag två blingade händer.
Kommer vara så himla snygg! :D


Bilden gör det inte alls rättvist. Ska ta en bättre bild senare. Men just nu är detta det ända ni får!

Mumsigt på gång i köket..

Kan ni gissa vad jag gör just nu ?

Jag bakar semlor! :D Dom är ute ur ugnen nu och ska bara svalna lite.. Sen ska jag fixa ihop några stycken, och vara gullig och ta med mig till klassen imorgon. Vi är ändå bara sex stycken, så det är inte så svårt att få ihop. Hoppas att folk gillar dom iaf, måste provsmaka en idag så att jag inte bjuder på något äckligt! ;D

Bakar ni egna semlor till fettisdagen imorgon? :)
http://www.majajoy.se/wp-content/uploads/2009/01/semlor.jpg

Måndag

Hej alla söta!

Nu har jag legat på soffan mest hela dagen.. har huvudvärk och ont i kroppen så det smäller om det.. :( Så idag vart det inte någon skola. Känns riktigt tråkigt, då jag trivs som fisken i vatten och älskar varje dag jag är där. Men nu trappar det ner sig rätt mycket, bara skola imorgon och sen är det ledigt fram tills måndag nästa vecka.

Men jag måste ta mig ner till kyrkan nu snart och skotta. För ikväll ska det vara folk där, och då kan det inte vara igen snöat. Skottade igår, men det är kommit lite till snö sen då.. Så det måste fixas. Så jag måste ta mig i kragen och ta mig ner en liten stund och fixa det. Sen är jag klar för dagen och jag kan evakuera soffan igen.

Vad gör ni idag?

Ginatricot tummen upp!

Måste bara säga tummen upp till Ginatricot hemsida. För om man klickar in sig på ett plagg så finns det en ikon till höger som det står "blogg" på. Klickar man på den så får man en länk till just det plagget man kollar på, för att lägga in det i sin egen blogg.
Kan det vara smidgare än så? Nu slipper man sitta och klistra själv, utan nu är det bara att kopiera. Riktigt bra för dem som kanske inte är så haj på photshop och likande :)

Fast jag vill ändå vara lite mer personlig nu, och göra ett litet kollage av vad jag vill ska hänga i min gardorbe i vår förutom tröjan ovan.



Ett luddigt..

Heej!

Jag lever, såg att vissa började undra var jag tagit vägen. Har bara haft fullt upp dygnet runt känns det som.  Jag får inte timmarna att räcka till bara.

Det ska jobbas, det ska övas på naglar och det ska vara massa mer. För det är nog naglarna som tar mest tid. För jag har inte fått upp farten ännu alls. Men kortare ner varje gång med en halvtimme, vilket är bra. Så igår när jag gjorde ett helt set med gelé naglar så gjorde jag det på fyra timmar. S: Hoppas verkligen att jag får upp speed snart. Men forsätter jag att bli en halvtimme snabbare för varje gång så är jag där om bara några set.
http://styletips101.com/wp-content/uploads/2008/12/nails.jpg

Så min helg har verkligen varit fullrulle. Har varit inne här och försökt skriva något flera gånger, men jag har bara stirrat på skärmen och inget har velat komma ur mig. Men nu har jag fått ihop ett litet luddigt inlägg iaf :P
Hörs senare, för jag har så mycket jag vill säga!

It's a perfect match


Jeansleggingsarna på!

Jag och H har lite delad mening i om leggings är bra eller inte. Jag själv älskar leggings och tycker att jag ser bäst ut i det, i jämfört med jeans. Medans han tycker tvärtom. Desstuom så trivs jag bättre i leggings/strumpbyxor än jeans. då jag aldrig hittar några som riktigt passar eller jag känner mig bekväm i.
Men nu har vi svaret som uppfyller bådas "krav" jag får min leggings som jag tycker sitter som en smäck, och H får sin tjej i "jeans" även om det är fake.. ;D haha

Idag är jag köksmästare

Hej alla söta! :D

Sitter här och bara väntar på att pappa ska komma hem med det sista paketet blodpudding. För ikväll är det min dag att laga mat. Då mamma kom på idén att alla (vi fyra) får en dag var i veckan att laga mat. Min dag är egentligen tisdagar, men då jag satt i fyra timmar igår och gjorde Sandras naglar så byte jag dag till idag.
Så idag serveras det blodpudding och en avokado sallad var det tänkt. Min familj gillar mig inte :P För dom är inte så förtjusta i det hela idén med blodpudding. Men det är min dag och jag bestämmer. Passar det inte får dom laga sin egna mat. Men det lär väl ingen av dem orka.. Så dom lär äta det ändå.
http://www.matservice.se/bilder/stora/309111_Blodpudding_i_bit_425g.jpg

Gillar ni blodpudding?

**Bling Bling naglar**



Såhär såg mina naglar ut i helgen tills jag var  tvungen att ta bort dom till skolan på idag(tisdag). Då vi skulle börja med gelé. På bilden ovan är det akryl naglarna är gjorda av. Sen satte jag fast "klistermärken" på naglarna.

27feb ska jag gå en dekortionskurs. Sen kommer jag vara proffs på att dekorera naglar.

Dom passade!


Blev ju som sagt otroligt nojig här om dagen då jag var inne på Gina och kollade på leggingsarna som jag beställt genom deras hemsidan. Då jag tyckte dom kändes väldigt små i storleken. Idag fick jag hem dem, riktigt bra leverans från GinaTricot. Beställde i lördags och dom kom idag (tisdag) Tummen upp!
Men för att komma till det bra, så satt dom verkligen som en smäck! Verkligen super nöjd med mitt köp. Ska fota nu i dagarna, så ska in få se!
Tröjan var oxå verkligen snygg. Den funkar både som tröja och klänning! :D Super!

Naglar i timmar

Godkväll alla söta!

Vad Blogg.se är segt förtillfället. Blää på det!
Idag började vi med Gelé i skolan, verkligen kul och det verkar vara rätt mycket enklare än akrylen. Iaf i skapande vägar, för man kan jobba mer med materilaet innan det stelnar/härdar. Då akryl bara härdar i luften, medans gelé behöver UV-ljus för att härda.

Under kvällen har jobbat med Sandras naglar. Gjorde akryl på dem, så nu stinker tydligen hela mitt rum akryl. Men själv känner jag ingenting av det. Har blivit så van vid lukten nu. Men enligt min familj så luktar det inte gott.
Hennes naglar vart riktigt snygga, fast jag tror jag råkade fila lite för mycket på vissa ställen. Så att det blev för tunt. Men vad ska jag begära av mig själv egentligen? Andra gången jag gjort det hemma och första gången med färgat akryl. Självklart strävar jag efter att det ska bli så bra som möjligt. Men övning ger färdighet. :)

Därav den dåliga uppdatering här. För denna gång tog det strax under 4 timmar. Sist tog det runt 5 timmar. Så jag är riktigt nöjd. Drar jag ner en timme varje gång, så är jag snart i mål. Då jag på provet den 18april ska klara det på 2½ timme. Så jag är på väg åt rätt håll iaf.. :)

Karlberg

Hej alla söta!

Gårdagen bestod av väldigt mycket jobb. Fast igår var det roligare än på länge, då dom faktiskt bokat in en konfirmations bas träff i kyrkan. Oftas hålls dom bara i den stora kyrkan.
Jag har ju själv varit ledare och kände några stycken i ledar gänget och helt plötsligt var inte jag en av de yngre i kyrkan. Oftas är jag yngst med häst längder. Men inte igår, igår kryllade det av små 94or måste dom varit? Dom som ska konfimera sig i sommar.

Vart riktitgt sugen på att man kanske borde ha sökt till att vara ledare isommar en då. Vart ju inte antagen förra året, men kanske iår hade det gått. Men å andra sidan så finns nog inte tiden till det. Vilket är riktigt tråkigt. För det är nog några av de roligaste sakerna jag varit med om i mitt liv. Att åka på konfimations läger och vara ledare på två stycken efter det. Karlberg som stället där lägrerna hålls är nog en av de mysigaste platserna på jorden.

Vårkänslorns öser över mig..

Godmorgon!

Jag har inte orkat ta mig upp ur sängen ännu (börjar om en tmme), för det är riktigt kallt i mitt rum och här på datorn står det att det ska vara -6 grader utanför fönstret.
Själv ligger jag och har en dröm om att det är strålande sol och värme där bakom rullgardinen. Tror dock att jag kommer bli riktigt besviken när jag reser mig upp och kollar vad vädret har att bjuda på idag.
Men snart lär min önskan slå in. Kan inte vara många veckor kvar, för Mars brukar väl vara en vår månad?

Börjar redan peppa mig själv med härligt glad musik som påminner om sommaren.


The Kooks - She Moves In Her Own Way



På väg hem till mig



Tog tag i mig själv och beställde dessa två ting från Ginatricots hemsida. Får se nu hur bra deras service är över internet.
Jeansleggingsarna har jag velat ha riktigt länge, och igår droppade lönen in på kontot. Så det var bara ett måste ;P
Jag som fått för mig att dom var slut överallt och därför beställde från hemsidan. Såg idag inne i stan innan bion att det fanns hur många som helst på deras ställ och dom såg rätt små ut i storlekarna orkade inte ställa mig och testa. Så jag hoppa verkligen stt M passar mig. Men det får jag veta helt och hållet i veckan när det dimper ner i brevlådan :)

Någon av er som kan säga hur dom är i storlekarna?


My valentines day

Godkväll sötisar!

Hoppas att eran dag varit toppen. Själv tycker jag att alla hjärtans dag är rätt överskattad, även fast jag är en larvig romantiker. Ju fler år som går märker man hur överskattad just denna dag är. Men som sagt så åkte jag faktiskt iväg med H för bio. Det skulle blivit middag oxå efteråt, men vi pallade inte någon av oss.

För bion vart i sista stund bestämd. Var inte ens och såg en larvig kärleks film. Utan det vart nya Wallander filmen. Fast det är mitt och H´s bästa film stuk när vi väl ska kolla film ihop. Båda älskar deckare och kriminalserier. Så valet var alldeles perfekt. och då måste jag ju säga att det var han som valde filmen och allt. Bra gjort! :)

http://www.utryckning.se/wp-content/uploads/2008/08/wallanderfilm23.jpg

Nu ligger jag i sängen och ska ta och sova. Ska upp tidigt imorgon bitti och jobba. Blir en rätt lång dag imorgon, men det är skoj!

xoxo

 

Love is in the air

Heeej!
Glad alla hjärtans dag alla söta!

Nu blev det helt plötsligt snabba puckar. Jag och H ska in på bio klockan 18:00 och sedan får vi se vart kvällen tar oss. Tror detta kommer bli toppen verkligen. Men dock måste jag verkligen kila nu och fixa mig lite fin tills han kommer!

Hörs senare!

xoxo



Alla hjärtans dag fin



Köpte på mig lite stickers och var ju självklart tvungen att testa det på mig själv nu på kvällen.
Satsade på lite alla-hjärtans-dag tema. Då jag ändå måste ta bort alla på måndag.
Vad en nagel piffas upp på nolltid med hjälp av lite mönster! :D

Vad tycker ni? :)

Jag klarade det!

Efter att varit så otroligt nervös inför provet, så lyckades jag pricka in 77,5 poäng av 80 på den teoridelen och själv manikyren gick strålande, några grejer att tänka på. Men annars smärtfritt!

Så efter att ha gjort en till manikyr hemma och fem pedikyrer. Så är jag en fullt utbildad manikyrist. Känns helt sjukt att säga det efter bara 3 veckor. Tänk för tre veckor sedan kunde jag ingenting om naglar eller så. Specillt när jag själv varit nagelbitare. Sinnessjukt!

Funderar på att dra igång en liten tävling med nagelgrejer. Tänkte kolla intresset för det? Är ju inge kul att köra något sånt om man inte får någon bra respons på det? :)

Så är ni intresserade utav en tävling med lite godsaker för naglarna? :)

Nervös

Godmorgon alla söta! :)

Har varit vaken i över en timme nu och pluggat. Känns som om det sitter nu, och orden börjar snurra runt i huvudet och det är det ända jag tänker på. Brukar tyda på att det sitter då.
Hoppas verkligen att det går vägen nu idag. Har bunkrat upp med en stadig och frukost dessutom. Så det kan väl inte gå annat än bra?

Ska ta med mig böckerna och grejerna på väg in till skolan och kolla en sista gång. Sen sitter det nog som det ska.

Igår i skolan så fick vi göra akryl på alla naglarna. Då vi nu går över till gelé på måndag.

Såhär vart mina. Satte en liten blingbling på pekfingret.
ps. Pepsi ville vara med på ett litet hörn och säga hej! :)

Torsdag

godkväller alla!

Herregud så nervös jag är. Har mitt manikyr prov imorgon.
Först skriftligt och sedan praktiskt på eftermiddagen. Hoppas verkligen att det går vägen. Är mest orolig för att jag får hjärnsläpp på det teoritiska och sen att min lackningen skulle bli dålig. Allt där i mellan kommer nog gå hur bra som helst. :)

Måste återgå till min böcker nu och snart släcka ljuset. :P Får gå upp tidigare imorgon bitti för att plugga ännu mera.
Sen kommer jag återkomma imorgon kväll med en massa skoj! Då kommer jag verkligen ha tid för bloggen. De senaste dagarna har det varit riktigt dåligt.. Men imorgon blir det andra bullar.

Ni som väntar på i era designer (dontation) dom är på väg! Kommer ha betat av alla i helgen som kommer! så oroa er inte! :)


dunkdunk

*dunk dunk dunk*
Det är vad mitt huvud säger just nu. Verkligen typiskt då jag måste plugga inför provet på fredag och allt.
Får väl göra det bästa av situationen nu. Gå och lägga mig och sova bort denna dumma migrän som förföljt mig hela dagen lång nästan.
Går nog upp tidigare imorgon och kollar igenom allt. Sen imorgon kväll blir det jobb och plugg för fulla muggar! :)

Hörs imorgon sötisar!

xoxo

Tisdag

Hej alla söta!

Kom hem för drygt en timme sedan.. Är verkligen helt slut nu. Skolan var verkligen jätte tuff idag, kommer vara lika tuff imorgon dessutom. Herregud säger jag bara!
Vi tog våra första akryl kunder/modeller idag. Gick väl galant, dock tog det ca 3 timmar att  bara göra en hand. Ska till slut kunna göra två händer det på 1½ timme. Förstår verkligen inte hur man ska lyckas med det.
Gjorde dock en hel del fel, får inte till det med filningen i slutet, vilket är surt. Men snart borde polleten ramla ner. Det gör den alltid till slut på mig iaf. Går inte bra alls först, men sen helt plötsligt så går det helt galant.
Båda de modellerna jag och J hade idag, hade redan så långa naglar. Så vi använde bara mallar på deras händer, verkligen skönt och enkelt. Tänk om jag där i mellan skulle ha filat och fixat tippar?!? då hade det tagit ännu längre tid antaligen..
http://www.bonvisage.se/files/products/330/c/1.jpg
Mallar att göra nagelförlängning med. Dock inte såna som vi använde. Men likanade, och samma princip.

En snabbis.. :)

Heeej!

Jag lever!
Ska iväg till mina gamla chef och göra manikyr på henne och hennes dotter nu. Kommer tillbaka senare och uppdaterar er lite i min värld! :D

puss hej!

Rock and roll!

Godkväller!

Tror nog att mina ögon kommer att falla in i någon slags skönhets sömn nu snart. Känner mig verkligen hel slut.. Dessutom så börjar huvudet dunka med lite migrän varningar. Vilket antaligen beror på att den så underbara lingonveckan körde igång idag.. bläää!

Min super myspys kväll med film och mys slutade inte alls som jag hade tänkt mig. H fick sticka iväg, och jag vart ensam kvar. Fast han stack iväg av helt rätt andeldningar.. Men tråkigt att det inte blev som tänkt.. men dessutom så hade vi redan sett Beck filmen som gick idag. Så vi missade inget viktigt. Vi skulle ta igen det imorgon lät det som. Hoppas verkligen på att det blir av.. :)

Jag på väg till en rock and roll skiva våren08.

Imorgon blir det skola och det ska bli himla roligt. Undrar vad vi kommer få lära oss då? :D


Söndag

Goodkväller! :D

Vilken dag jag har haft.. Först jobb i kyrkan där det först var familjegudstjänst och sedan dop. Barnet på dopet var nog ett av de sötaste jag har sett på länge. Verkligen super söt!

Men full rulle var det där. Sen när jag kom hem så var det direkt att plocka fram frisörgrejena för att mammas arbetskamrat kom förbi för att bli fixad i håret. Blev skit snyggt och passade även på att göra en manikyr på henne. Måste ha gjort 10 till fredag då provet är, och jag har gjort 6 stycken nu. Har två inbokade.. Så nu är det bara två til som ska klämmas in någonstans i veckan. Måste ha gjort 10 för att få mitt diplom. Men har jag itne gjort dem till fredag så gör det inte så mycket. Men det är väl egentligen träningen som jag behöver. Så jag hoppas jag får ihop alla och gör ett bra jobb på fredag.

Sen så måste ni som ger mig anonyma negativa kommentarer, förstå att jag hållit på med detta i TVÅ veckor. Jag är inget proffs ännu eller någonting. Visst hoppas jag på att jag klara provet på fredag. Men ha det bara i åtanke. Jag vet själv att allt kan bli bättre än vad det är just nu. Så är det alltid med allt.. :)

Franskanaglar & glada människor!

Heeej alla söta!

Kom hem för en stund sedan, varit hemma hos H som hade lite utav en fest innan utgången. Fast för mig blev det ingen utgång. Jag traskade hem när dom skulle ut och göra stockholm osäkert.
Har verkligen ingen lust att gå ut, fast det var riktigt tråkigt att splittras från det glada gänget. Men jobbar imorgon redan 9:30 och vill bara vara pigg imorgon och ha det bra, på min lediga eftermidda. Blir väl inte jätte ledig, för jag ska färga och klippa. Men det är bara kul och sen på kvällen så blir det myskväll med Beck & H. Kan det bli ett bättre slut på veckan?

Sandra var iaf här förrut ikväll och så gjorde jag manikyr på henne och lackade hennes naglar franskt med lite silver kanter. Vart skit snyggt! eller vad säger ni? första gången jag körde på det silvriga och tredje franska lackningen. Inte illa då va.. för precis två veckor sen så kunde jag inget, och nu.. ja nu ser det ut såhär;
Jag är nöjd iaf och även sandra! :D


GodNatt på er nu!

Min egna nagelhörna

Efter att ha städat och flyttat runt lite möbler. Så fick jag till slut en väldigt snygg nagelhörna. Är verkligen skit nöjd med idén vi hade som även gick att genomföra. Hade nog aldrig gått så bra om inte mitt vanliga skrivbord stod på hjul och gick att flytta på så lätt.



Det vanliga skrivbordet står just nu skjutet till vänster i nedersta bilden. Men denna lösning blir bara provisorisk, då skrivbordet just nu står för min byrå. Så jag kommer behöva plocka ner det, men det kommer vara väldigt enkelt att sätta upp det igen.

Men ni kan väl hålla med om att det ser rätt proffsigt ut?

Lördag

Heeej! :D

Kom hem från jobbet för en liten stund sen nu.
Ska nu börja röja upp i mitt rum för att se om jag kanske kan få plats med ett tillfälligt bord att göra mina manikyrer och likanden på. :) Hoppas verkligen att min och mina föräldras idé kommer fungera. För gör det de.. Då är det guldvärt! :D

Dags att börja fixa och trixa!

Hörs senare! :)

xoxo


Min första uppsättning med konstgjorda akryl naglar!

Heeeej! :D

Herregud vilken kväll jag har haft.
Träffade Eva vid tekniska vid tre och tog oss direkt hem till henne, och vid fyra tiden satte jag igång med att göra akryl naglar på henne.
Kan ni gissa hur lång tid det tog?
Jo till 21:40 var jag klar. Men då hade vi haft några pauser där imellan med middag och hundpromenad. Så på ett ungefär tog det 5 timmar för mig att göra ett set med naglar. Det är helt sjukt! Men övning ger färdighet och snabbhet. Så det kommer nog gå bra till slut. Provet den 18 april kommer jag ha 2½ timme på mig att göra de. Så det är bara att öva öva öva.
Jag är iaf sjukt nöjd med hur hennes naglar blev. Dom blev verkligen jätte fina. Det vita på varje nagel blev mer eller mindre lika och allt. Verkligen super nöjd! Men självklart finns det rum för hur mycket förbättrning som helst. Men vad ska man egentligen begära av sig själv första gången man gör det?



Inte så illa va, för att vara första gången? :D

Tack så jätte mycket Eva för att du ställde upp och stod ut med mig så länge.. glöm inte nagelolja nu bara!

Fredag

God morgon alla underbara läsare!


Fråga mig inte varför ;D men det är väl egentligen att jag gillar att ha långa naglar ;D

Vaknade för över en timme sedan , vilket är väldigt tidigt för mig. Brukar vakna och gå upp typ nu annars.
Men idag ska jag vara snäll mot far min och åka förbi ett ställe i storastaden och lämna av en grej innan jag drar mig till skolan. Bussen den går om 10 minuter. Är faktiskt nästan helt klar nu, och då  har jag tillochmed hunnit med att duscha :S Jag som aldrig duschar på morgonen. Tycker inte om det.
Jag är en sån som duschar helst på kvällen, men igår blev det inte av då jag bara däckade i sängen. :P

Vad föredrar ni? Att duscha på morgonen eller kvällen?

Svar på frågestunden

Fråga:
Berätta lite fakta om dig själv.

Svar:

Jag heter Susanne men kallas för det mesta för  Sussie. Är 20 år gammal. Blev klar frisör våren 2008 och jobbade under hela hösten fram tills nu i januari som frisör. För just nu håller jag på att utbilda mig till nagelspecialist dessutom.
Jag bor ute i Täby norr om stockholm tillsammans med min familj.
Jobbar just nu parallelt med skolan som vaktmästare i en av kyrkorna här ute.

Ååh.. är så dålig på att berätta sånt här! :P Är det något mer specifikt du vill veta så får du fråga igen! :)

Fråga:
vilken är den BÄSTA plattång du använder i jobbet?
dom flesta jag har testat håller halva dagen sedan lockar mitt hår sig igen.

Svar:

Jag älskar plattänger av märket GAMA. Dom är enligt mig riktigt bra.
Men min fråga till dig då, använder du någon produkt i håret innan du plattar?. Då man ALLTID måste ha en värmeskyddande produkt i håret, då en vanlig plattång blir uppimot 200 grader. Dessutom så brukar dom flesta värmeprodukterna se till så att håret inte blir rakt under dagen. Så jag tror nog att det är det du ska satsa på. En riktigt bra värmeskyddande produkt.

Fråga:
hur gör man så håret ser glansigt ut hela dagen ?

Svar:

Produkter, och åter produkter. Specillt nu på vintern så behöver nästan varenda människa en produkt som innehåller en massa fukt.
För när vi går in och ut, från varmluft till kalluft osv. så tar håret stryck. För det är inte alls samma sak på sommaren. Men nu på vintern så blir det flygigt och glanslöst.
Jag använder själv alltid L'Oréal professionel Hairmix Supreme smooth för det problemet, produkten luktar supergott och den är verkligen guld värd i ett hår som känns torrt/livlöst/flygigt. Det finns även en hel del andra produkter i deras serie HairMix.

Men vill du ha ännu mera glans, så använder du dig bara utav en glansspray.
L'Oréal professionnel har två olika glanssprayer. Den första är crystal gloss, som bara ger glans och sprayas i håret när det är färdig stylat. Den andra är Gloss control som även ger en del stadga och kan användas som hårspray/glansspray.
http://www.fountaincosmetics.com.au/UploadFiles/ThumbnailImage/loreal_GlossControl_th.jpghttp://img2.timeinc.net/instyleuk/images/2007/HotBuys/LOrealCrystalGloss_150.jpg

Beställnings design


Torsdag

Godkväller!

Har precis gjort en manikyr på bror min, och han kände sig inte så manlig. Fast någonstans så tror jag faktiskt att han gillade det? vem vet... Det får jag väl veta den dagen han kommer och frågar om det inte är dags igen snart.

Skolan var riktigt rolig idag. Läraren gjorde två naglar på mig för att visa hur man kunde göra när det var korta naglar på personen som skulle ha konstnaglar. Då jag är en "föredetta" nagelbitar (hållit mig ifrån naglarna på minst två veckor nu) så är inte mina naglar så jätte långa förtillfället. Så jag var en bra testperson.
Vilket nu innebär att jag går runt med tre stycken konstnaglar i akryl på en handen, och ingen är den andra lik. Mucho snyggt! ;D


f.v : 1. min egna nagel (börjar bli lång)
2. akrylnagel i genomskinlig rosa.
3. akrylnagel med vitt kant efter min fria kant och genomskinlig rosa
4. akrylnagek med vitt kant gjord så att den ska förlänga min egen nagel, alltså inte efter min egna fria kant. Sen täckt med heltäckand neutralrosa.


Coolt va! Tycker den sista blev riktigt snygg! Då man "förvillade" var min riktiga friakant gick och gjorde nagelplatten längre.




Godmorgon alla söta!

Godmorgon sötisar!

Redan vaken och nästan klar att sticka. Tåget går om precis en timme, men jag skulle ju ner till kyrkan innan och fixa iordning inför begravningen. Ställa ner stolarna och så bara. Så det tar inte så många minuter. Brukar annars ligga och snozza vid den här tiden. Men inte idag..

Annars så står det skola på schemat idag. Tänkte skriva en dag närmare helgen, och man kan sova ut. Men den lyxen har inte jag förtillfället.
Kom på igår kväll att jag har en väckarklocka att passa alla dagar i veckan även lör-sön. Längtar till den 26 feberuari eller vad det blir. Det kommer vara min första lediga dag på en månad. Kommer jobba på kvällen dock, men det är ingen skola på dagen. Vilket kommer innebära att jag antaligen kommer sova bort hela den dagen! ;D Lääängtar!

Nu ska jag fixa det lilla sminket som ska kladdas och sedan ta en frukt och börja traska neråt. :)

Nagelspecialistutbildningen dag 8

Idag fick vi testa på att göra en nagel med akryl på varandra. J gjorde på mig, och det ner ser här nedan är resultatet som hon skapade. Dock är det inte filat ännu. Utan det ska vi göra imorgon. Så det ni ser längst till höger pryder just nu i skrivande stund mitt ringfinger.



(klickbara)
Och detta ovanför är vad jag gjorde på J. Var jätte nöjd med hur jag format tippen och så. Sen arkylen var väl lite sådär. Men imorgon ska vi som sagt fila till det. Då kanske det blir finare?
Är verkligen så himla roligt det här! :D

Onsdag

Godkväller alla söta!

Kom hem för inte så längesedan och har ätit middag. Men innan jag kan bänka mig här framför datorn och soffan med gott samvete så måste jag ner och jobba.

Så vi hörs om en liten stund igen. Glöm inte att ställa frågor i inlägget nedan!. :)

Jasmine; är det något speciellt du vill veta om mig? :)


Update:
Herregud, kom inte hem från jobbet förens vid 22:30 och då var jag ändå nere vid 19:00. Hade totalt missat att körgruppen skulle ha övning ikväll. Så när jag var klar med allt annat förutom sällskapsrummet (där dom höll till). Så fick jag sitta och vänta i ungefär en timme, om inte mer. På att få tillgång till det rummet. Vilket var drygt.
Men det behövdes göras, då det är bergravning imorgon. Ska förbi en sväng innan tåget går imorgon bitti oxå. Ställa ner alla stolarna i sällskaps rummet. För jag orkade inte sitta kvar och vänta på att golvet skulle torkas. :P


 Följ min blogg med bloglovin

Frågestund



Ni är många som börjar ställa frågor. Såå jag tänkte ha mig en frågestund här nu. Och som texten ovan lydet "om allt och inget" så är det bara att fråga på om vad som helst. Om mig, frisör, naglar osv. Bara att fråga på!

Mina nya lacker

Har har vi dom nya lackerna som jag fick med mig hem idag.
Det silvriga är faktsikt ett Nubar nagelack som är mer som en penna för att "måla" motiv på naglarna. Verkligen ballt.
Sen ett riktigt skrikigt rosa och ett mer neutralt. Men båda är verkligen riktigt galansiga.

När jag själv få långa naglar tänker jag ha det riktigt skrikiga rosa med silvriga mönster. För det verkliger skriker Sussie! :)



Min första franska lackning hemma

Hittade en bild i en bild i Annas blogg på den franska manikyren som jag gjorde i söndags.
Den var mycket bättre än den jag fått av henne över mms.

Visst är det rätt snyggt lackat för att vara andra gången jag lackar franskt i mitt liv?
 Dock den första jag gjort hemma.

Tisdag

Hej alla söta!

Idag kom jag hem tidigt från skolan. Så himla skönt och dessutom så ska jag inte jobba idag. Så jag har en underbar frikväll framför mig.
Ska göra Manikyr på Sandra senare ikväll var det tänkt, när hon slutar jobbet. Men annars så är jag ledig resten av kvällen. Vilket är hur skönt som helst!
Var verkligen mycket i skolan idag, massa information och en massa nya saker att lära sig. Känner verkligen det i huvudet nu. Mycket information= trötthet.

Köpte även på mig lite lack och grejer. :) Kommer köpa upp alla mina pengar i den där butiken tror jag. Riktigt farligt att gå in där.

Nagelspecialistutbildningen dag 6

Idag började vi med konstmatrialet Akryl. För att förlänga och förstärka naglar. Så himla mycket information att ta in. Men det än så länge går det bra.
Så idag fick vi lära oss om hur man ska fästa tippar på nageln och det var verkligen helt annorlunda än vad jag trodde det skulle vara. Dessutom så har man märkt genom det hela nu, att många nagelteknologer fuskar så otroligt mycket. Har ju själv bara gjort nagalr tre gånger i mitt liv. Men den tjejen jag gått till sist har jobbat med samma material som jag nu lär mig. Alltså CND och har antaligen då utbildat sig på samma skola som jag nu gör. Men hon har absolut inte gjort alla dom stegen som vi lär oss. Konstigt. Hoppas verkligen att jag alltid kommer hålla mig till "reglerna" och göra allt på bästa sätt. För det vill jag verkligen göra, där med basta!

Imorgon ska vi få börja använda materialet dessutom! :D

Måndag

Godkväll alla söta!

Kom hem från jobbet för ett tag sedan. Städade på förskolan idag, och det gick i raketfart och det var inte ens tanken att det skulle vara så. Så jag var hemma tidigt idag. Vilket är väldigt skönt.. Har inte haft en ledig dag på hur länge som helst nu känns det som.  Då jag går i skolan varje dag i veckan och sen jobbar i kyrkan lör-sön, mån, ons, fre. :p

Blir donations designer nu :) och snart ska jag avnjuta min semla som jag köpte på vägen hem från skolan idag :)

xoxo

Ta hand om sig själv tid..

Jag har verkligen hunnit med mycket sen jag skrev. Fixat och donat med designer, som nu mer eller mindre är klara att läggas in. Bara godkännande på det jag ändrat och gjort som ska göras.. :) Och jag kan inte snabba på folk med att svara på mejlen jag skickat. Så det får ta sin lilla tid.

Har då nu hunnit ta en härlig varm duch, och använt allt som finns i paketet som jag fick utav Anna&Emelie i födelsedags present. Så nu är jag len som en babyrumpa och luktar otroligt gott!
Medans Body Butter:et torkar in så ska jag även passa på att lägga en ansiktsmask. Sån här lyx stund är det sällan man unnar sig.  Sen är jag god to go för en hel vecka framåt!


Akta er så jag inte äter upp er! ;D

Söndag

Godkväller! :)

Nu sitter jag tillrätta vid min dator igen. Vart fullt upp hela dagen verkligen. Började med att jobba i kyrkan 9:30 till 13:00 för att sedan ta mig hem och invänta Anna och hennes mamma.
När dom kom så vart det manikyr på hennes mammas naglar samt lackning. Vart super snyggt. Är skit nöjd, och allt detta har jag lärt mig på en vecka. Det är nästan sjukt! :)
Skulle även klippa Annas hår så då gjorde jag det i en veva, och sen hade dom lite tid över. Så jag valde att träna på fransklackning på Annas naglar. Då hon har perfekta naglar att träna sådant på. Jag gillade resultatet iaf, och det tror jag att hon gjorde med. Ska få en bild skickad på det senare då jag glömde att ta kort.

Franskt lackade naglar!

När jag vart klar med det så vart det en fika med kaffe&bulle. Verkligen ett toppen slut på denna eftermiddag :)

Nu ska jag plocka ihop alla rena kläder som är nytvättade. Är så himla dålig på att vika ihop och stoppa undan tvätten. Men nu ska jag ta mig i kragen innan berget blir för stort.
Senare kommer antaligen H över och kollar på nya Beck med mig.

Vad har ni gjort för kul idag! :)