Söndag

Hej allihopa! :D

Åkt på sjukdom på kuppen oxå.. Ingen tur här inte alltså..
I fredags var jag ute med några från jobbet för att äta middag för bella som skulle sluta. Jag trodde bara att det var för att hon skulle ha barn, men så var det tydligen inte.. Hon slutade helt och hållet på våran salong. Verkar som om alla slutar där som det är just nu. Jag lär ju mer eller mindre sluta där efter januari.. För jag tänker inte slita i skolan mån-fre och sedan hos dem lör-sön.  Så det kommer väl bli fattiga tider för mig då.. :p

Idag ligger jag nerbäddad på soffan och  halsen är dum mot mig. Så här lär jag ligga dagen ut.

Vad gör ni? :)

Torsdag

Hej!

Jag lever iaf, jag finns här. Fast jag försöker hålla mig sysselsatt så mycket som det går. För sitter jag still, ja då börjar alla tankarna snurra och paniken kommer smygandes på. Vilket jag inte vill.

Tack alla som står och är mina stöttande pelare som jag kan luta mig mot när det känns som tyngst. Ni är verkligen värdefulla. Tack för alla underbara orden, jag försöker suga åt mig vartenda ord även fast det känns svårt.

Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva.. Känner mig riktigt tom som det är just nu.
Tror att jag valde rätt, även fast det känns riktigt jobbigt just nu..


En dag i kyrkan

God kväll sötisar!

Ligger här nerbäddad i min soffa och kollar på stjärnor på is.
Börjar faktiskt bli roligare att kolla på det nu än tidigare. Det börjar bli lite mer fart i programmen. Speciellt då jag själv är en gammal konståkare.
Men som sagt så är det mycket roligare nu. Fast mest så längtar jag till pausen då det är Tack gode gud. Det är verkligen klockrent! Hoppas bara på att det är bra skådisar med ikväll.

Dagen i kyrkan gick galant.
Det var trevligt och mysigt, skön omväxling i livet faktiskt. Imorgon blir det tidigt upp då jag öppnar upp kyrkan redan 09:30. Men det blir trevligt, med gudstjänst först och sedan en pause för att sedan ha dop. Mysigt. Hoppas det håller sig kallt och snön ligger kvar även imorgon!

Vad gör ni denna lördagskväll? :)

L ö r d a g

Godmorgon!

Vaknade av telefonen för ca en halvtimme sen. Då vaktmästaren som jag är vikarie åt fått ett samtal att dom som är i kyrkan just nu inte får igång kaffebryggaren.
Så då var det bara att ta sig upp och kila ner så fort som möjligt. Men innan jag hann ta mig ut ringde han igen och sa att felet var löst.
Men jag ska ändå ta mig ner till kyrkan och fixa och trixa lite. Får ju trots allt mer timmar då.
Lite roligare idag när röda korset har sin julmarknad oxå, kan gå runt och titta på allt då medans jag jobbar. Sen är det lördagsmusik och dop.
Lär vara klar jobbad vid ca 15:00 tiden kanske?

Låg och drömde om att idag ska jag ha på mig mina fuskpälsstövlar för att det skulle vara mysigt. Så går jag upp i morse och möts av det här;

Alltså en perfekt dag för att återigen inviga dem! :)
Undrar dock om imprigmeringen håller än? :P


Vad gör ni alla denna snöiga dag? :)

Dagens

Dagens humör: Glad
Dagens borde: Fixa och trixa i rummet som aldrig blir klart.
Dagens planer:  samma som ovan
Dagens vill ha: Ett långt hårsvall igen
Dagens längtan: värmen och solen
Dagens fundering: -
Dagens beroende: solrosfrön
Dagens tråkigaste: Kylan
Dagens roligaste: -
Dagens personer: -

Redan mörkt ute :(

God eftermiddag cuties!

Tog en runda i huset, och blir så deprimerad när det är mörkt i hela huset. Så jag tände en lampa mitt i allt så att det inte ser så dött ut. Kollade samtidigt ut genom fönstret och märkte till min fasa hur beckmörkt det redan var ute. Usch tänkte jag bara och tänkte att dagen redan gått. Men klockan var inte ens fyra.
För i mitt rum har jag alltid mina gardiner nerdragna, då det drar så mycket från fönstrerna. Så jag har inte märkt av hur solen gått ner idag.

Så jag tog tillfället i akt och hörde av mig till Jessica
, som kanske ska vara sista-minuten-barnvakt. Men om hon inte skulle vara det så skulle hon höra av sig till mig. Så ska vi slå våra två huvuden ihop och göra någonting.

Imorgon är det jobb på salong, men inte hela helgen denna gång. Utan det blir att jobba som vaktmästare lör-sön nere i kyrkan. Vilket inte är lika slitsamt som att vara på salongen hela helgen. Men det är alltid kul med miljö om byte.


Tonfisk

Åt precis en god tonfikssallad nu till lunch.
Det är fan inte så svårt att bara slänga ihop en sallad. :)
Nu ska jag börja ta tag i mitt rum och alla kläder.

Bloggdesign till utlottning!



Nu kör jag en bloggdesign utlottning igen!

För att vinna;
- kommenterar detta inlägg (ju fler kommentarer desto fler lottnummer)
- tipsa gärna om utlottningen i din blogg (inget måste)

Svårare än så är det inte!
Klickar du in på bilden ovan så kommer du se hur bloggen skulle se ut på din blogg om just du vann.

Utlottningen avslutas på Söndag den 23/11


Så får du lättare reda på när jag drar en vinnare! :)

T o r s d a g

God morgon raringar!

Vaknade i lite smått panik imorse av H's larm.
Trodde att han började jobba 10:00 idag och han vaknar aldrig själv av sitt larm, utan det är jag som måste väcka. Så gick larmet igång klockan 9:30 och han har ju som sagt ingen bil just nu, och bussen skulle han komma försent med. Så i panik väckte jag honom till liv och fick till svar att han börjar 11:00 idag. Kunde han inte ha sagt det igår då jag fråga om han börjar 10:00 idag och svara ja... suck för killar ;P.

Så när han gått upp och gått hemifrån så tog jag mig upp. Gick och gjorde iordning frukosten som då skulle vara fil och linfrön och ett glas berocca. Filen smakade faktist inte så farligt som jag minns det, fast jag fuskade lite och slängde på lite socker på toppen (a). Fast det ska vänjas bort från och med nu. Men bättre att det smakar bra första gången och man vänjer sig vid det..
Eller vad säger ni? Hur skulle ni göra?

Årets önskelista



1. Wii Fit till vårat Wii här hemma.
2. Ett par bra skor till när jag börjar träna. Helst från löplabbet då jag kan få dom bästa skorna efter just mitt behov och mina fötter.
3. Singstar spel sitter aldrig fel
4. Högen med pengar skulle ju inte sitta fel. Men jag önskar mig pengar för att lägga på  ett gymkort/busskort.


Vad står det på eran önskelista i år? :)


En resa till solen!

Godkväller!

Sitter och kollar på chaterfeber på 3:an. Vilket sug jag får för att åka utomlands till solen och värmen. Dock är det ju inte så värst varmt just nu på charterställena, men nästa sommar så. Var ju i Egypten i början på januari iår, då var det svenkssommar där nere typ. Vilket jag inte är ute efter just nu, utan jag vill ha heta och bränna! :)
Kanske ska ta och spara ihop pengar och sticka iväg på en sista minuten nästa sommar?
Någon som är på? :)

Jag njuter av solen i Egypten

Lagade ihop middag till mig själv, och det blev kyckling med sallad och keso. Fast jag hade ingen direkt matlust nu på kvällen, kanske är för att jag ätit mina solrosfrön under eftermiddagen?
Men imorgon blir det roligare mat hade jag tänkt mig, fast jag vet dock inte vad det blir. Men det blir att fundera ut till imorgon.
Ska ju börja dagen med min fil och linnfrön, undrar om det kommer gå ner? :P

Vad gör ni denna onsdagskväll? :)

O n s d a g

Goddag alla söta!

Varit rätt så produktiv idag. Känns riktigt bra.
Gick upp imorse och drog mig ett tag för att sedan ta tag i mig och gå ner till affären för att handla mat.

För jag har ett nytt mål. Det är väl egentligen inte för att gå ner i vikt, för jag mår väldigt bra i den kroppen jag har. Det är väl mer att jag ska börja träna efter jul med Jessica och bli starkare. Men själva kroppen är jag nöjd med.

Men jag tänker testa nu ett tag framöver att ta bort kolhydrater ur min kost, speciellt bröd, potatis, pasta och ris
. Det är väl det som jag först och främst tänker ta bort. Bara testa på det lixom. Kanske inte ens klara av att hålla det? Men jag ska kolla vad det är jag reagerar på. För jag blir ofta uppsvullen och får ont i magen när jag ätit.
Så detta blir en test period för mig, för att se om jag kanske mår bättre utan dessa saker i min kropp.

Så min lunch idag vart en sallad med tomater, gurka, sallad, plommontomater, keso och lite creme fraschie chili/paprika.
Sen gurkvatten till det.
Köpte även på mig fil och linnfrön för att äta till frukost. Fast värst där är väl att jag aldrig tyckt om fil, men kanske kan ändra på det nu? :P

Någon annan som äter kolhydratssnål kost? :)

Tävling hos Naztysbunny



Jag är med och tävlar om denna snygga skinnjacka hos Naztysbunny i samarbete med Melba.se.
Var med själv och tävla här.

Filmtajm

Godkväll alla söta.

Sitter och kollar på 50 first dates just nu. Den är så underbart gullig. Jag älskar den!
Jag blir så glad i hela kroppen när jag ser den.
Tänk om det som händer Lucy skulle hända på riktigt, att allt man är med om på en dag bara glöms bort så fort man somnar. Vilket tålamod folk i ens omgivning skulle vara tvugna att ha.
Peppar peppar ta i träd!
http://mydmermaid.files.wordpress.com/2008/07/50-first-dates.jpg

Någon annan som kollar på den?

Läsarfråga: När kan jag börja slinga igen?

Fråga:
Vet inte om du fortfarande svarar på läsarfrågor men.
Jag har ljusbrunt hår nu, har blekt och färgat flera gånger nu för att få det så,var mörkbrunt innan. det är lite slitet men känns helt okej.
Vill bli blond och undrar om du tror att det går bra att vänta nån månad och sen bleka det igen?

Svar:

Självklart svarar jag fortfarande på läsarfrågor! :)
Tror nog att du ska låta håret vila precis som du skrev i någon månad eller så och sedan fortsätta slinga det. Tills du fått det så blondt som du vill ha.
Fast jag tycker att du borde införskaffa dig en riktigt bra inpackning som innehåller mycket fukt. Då blekningen sliter och torkar ut ditt hår. Sen skulle jag rekomenderar dig att du ser till att klippa till topparna då du har utsatt ditt hår för stora påfrestningar som sliter, så att dom slitna topparna inte äter sig uppåt i håret och du måste klippa av mer än du hade behövt om du gjort det direkt.
Dessutom så rekomenderar jag som vanligt L'Oréal professional Absolute repair intensivkur. Som verkligen är som en fukt bomb åt ett ett torrt och slitet hår.

Tisdag

Goddag alla söta!

Just nu står det en Gustavslasange i micron och snart är den redo att förtäras. Hade hoppast på en Karin som är snäppet mindre.. Men skitsamma. Jag är vrååål hungrig så den lär säkerligen gå ner!

Har suttit den mesta delen av dagen sen jag vaknade med bloggdesigner. Alltid lika kul då man känner inspirationen och folk i fråga blir så glada över det lilla man bidragit med! :)
Vädret strejkar som bara den idag, bara regnregnregn som faller ner. Så ingen promnad blir det idag. Kanske imorgon om regnet uppehör.

Nu pep det ute i köket, så nu blir det mat mumma!

Vad gör ni denna regninga dag? :)

Dagens

Dagens humör: Glad och uppåt.
Dagens borde: Ingenting då jag var ledig.
Dagens planer: Vart att spontant åka till Tekniska museét.
Dagens vill ha: -
Dagens längtan: -
Dagens fundering: Tänk om man kunde åka bak i tiden och bli liten igen, utan bekymmer.
Dagens beroende: -
Dagens tråkigaste: Att vi inte hann med hela museét
Dagens roligaste: Cino4
Dagens personer: Emelie som var kulturell med mig ;D

Kulturell måndag

Hej alla söta!

Idag har jag varit riktigt kulturell, jag och Emelie tog dagen till akt och tog oss till Tekniska mussét.
Vi kom inte dit så att vi hann med att kolla på allting, men vi hann iaf med ett plan och sen var det ju mer cino4 som lockade mest. Alltså deras 4D-biograf.

4D-bion var riktigt ball gjord, då man har på sig 3D glasögon för att man ska se det som händer på vidioduken i 3D. Sen när man lägger till 4D så blir det att stolarna rör sig, man känner dofter och det kommer vind och vatten pustar. Verkligen ballt gjort.
Dessutom hade dom en liten frågesport mitt i allt, och vem tror ni vann? JO JAG! ;D Så jag fick en lite strålkastare riktad mot mig och Emelie kom på tredje plats. Fast vi var ju dock bara sju personer i salongen, men ändå. Jag vann. Fast inte fick jag något pris.. Något tycker jag faktist att man borde få som pris, något litet lixom.. Dom lär ju inte gå bak på att ge ut ett litet pris för en tia. Dom har ändå bara fyra föreställningar per dag vilket skulle bli ca 40:- per dag. Vilket dom borde kunna bjusa på? eller?
Aja riktigt kul var det.
Vi hann som sagt inte med så jätte mycket av själva mussét, men vi hann igenom en liten del.

Skitsnygga jag på Rymdmoppen! ;D


Cool spegel som satte ihop oss till en person ;D
(klicka för större)

Dagens

Dagens humör: Glad och pratglad.
Dagens borde: Inget.
Dagens planer: Jobba.
Dagens vill ha: Ett slimad och snygg kropp.
Dagens längtan: Måndag då jag är ledig.
Dagens fundering: -
Dagens beroende: -
Dagens tråkigaste: Att jag är så trött efter en dag på jobbet.
Dagens roligaste: Att jag fick en bloggläsare som kund!
Dagens personer: Söta Camilla som var denna bloggläsare. :)

Lördag

God kväll alla söta!

Kom hem för ett tag sedan. Missade min buss pga att jag jobbade över i 20minuter. Riktigt drygt. Men snäll som H är så kom han och hämtade mig. För jag missade min buss med två minuter, och nästa skulle inte gå förens en timme senare.
Men nu är jag hemma och latar mig.
Och precis nu i detta ögonblick så kom mammi och pappi hem med pizza!

Så nu blir det mat och sedan blir det nog film och mys med H.

Vad gör ni ikväll? :)


Dagens

Dagens humör: Seg, irriterad och slö.. (migränens fel)
Dagens borde: Ha jobbat och tjänat pengar
Dagens planer: Bli av med äckelpäckel migränen så jag kan jobba imorgon.
Dagens vill ha: Ett icke dunkande huvud
Dagens längtan: Att jag får krama om H när han kommer från jobbet.
Dagens fundering: Kan man skära bort delen i hjärnan som gör ont?
Dagens beroende: Varma mackor och varm O´Boy
Dagens tråkigaste: Att det redan klockan 15:00 var typ beckmörkt ute.
Dagens roligaste: Ett nytt Grey´s avsnitt finns ute att beskåda :D
Dagens personer: Min chef som skrev gulligt enligt mig.

Känns som om denna dagens bara går i ett mönster.. :/

Skriv på för djuren!

Slå ett slag för djuren och skriv på denna protestlista ni med så kanske vi kan få slut på att tidelag är lagligt och djuren utsätts för övergrepp av alla dess slag!
Gör det straffbart för de sjuka jäklarna att förgripa sig på djuren.

Spread the word.

The Sun Always Shines On TV


Lasse Lindh - The Sun Always Shines On TV

Denna låt spelas i filmen kärlek 3000. Det är även låten som spelas på deras hemsida www.karlek3000.se.
Jag fastnade för den och är nu helt såld på den.
Lyssna och njut.

Fredag

Hej alla söta!

Varit vaken i 1½ timme nu, efter att ha vaknat upp imorse med ett migrän anfall (igen!?!). Jag börjar bli riktigt trött på det här, jag som tillochmed börjat fixa mitt hår redan igår kväll för att vara skit snygg idag på jobbet. Men icke.

Jag sover aldrig såhär länge som jag gjort idag, bara om jag har migrän. För då är sömn det ända som hjälper utöver migräntabletterna. Så det vart hemma idag för min del. Men imorgon då ska jag jobba vare sig huvudet inte vill vara med.
Tyckte dock min chef var gullig imorse, skickade ett sms till honom och sa att jag inte kunde komma in pga av en migrän attack. Sist så fick jag en utskällning nästan då jag ringde och sa att jag var sjuk, men idag fick jag ett sms tillbaka där han skrev "ingen fara krya på dig:)". Det säger jag är positivt!
Men nu ska jag fortsätta att kurera mig. Tror jag ska ta en värmepåse och lägga på axlarna så att jag slappnar av ännu mera.
Någon som har några super tips till migrän-sussie?

Hon ville bli vackrare.. men det slutade i katastrof


http://gfx.aftonbladet.se/multimedia/archive/00782/missbildning_782386w.jpg

Stackars tjej, men det blir väl lätt så då man blir beroende av någonting.
Tänk om hon bara hade gjort det på "riktigt" och inte köpt preparaten på svarta markanden. Då hade hon kanske haft kvar sitt vackra ansikten fortfarande. Hon var sångare och grejer innan hon "förstörde" sig. Tänk så mycket hon förstört för sig själv..
Kolla in tv klippet här

Skopunkten.se


Dagens

Dagens humör: Seg, fast på bra humör.
Dagens borde: Ta tag i rummet och städa.
Dagens planer: Fixa med skatterverkets papper (om dom kommer).
Dagens vill ha: Obegränast med pengar att handla för.
Dagens längtan: Till nagelutbildningen i januari.
Dagens fundering: Varför ska man bli så deppig av detta väder?
Dagens beroende: -
Dagens tråkigaste: Att det är regn och rusk ute.
Dagens roligaste: -
Dagens personer: -

Pepsi




Haha, min lilla kissetossa är rätt speciell. Såhär satt hon i mitt knä när jag satt vid datorn utan att försöka ta sig loss eller liknande. Kanske inte den vanligaste ställningen för en katt att ligga/sitta ;D haha!
Men söt som tusan är hon :)

Torsdag

Hej och hå!

Sitter här och gör inget alls. Rätt skönt faktist, vill dock göra något idag.
Vaknade upp imorse och fick något ryck med att jag borde gå ut och gå. Men jag vet inte riktigt om jag orkar det, vädret utanför är inte att hurra för.
Väntar på att posten ska komma, för papprerna från Skatteverket lär komma. Så jag får det gjort. Känns ganska stort att starta en egen firma.
Men som sagt den kommer ligga på is ett bra tag tror jag, men bara så att jag har den lixom.
Så det lär väl bli att jag sitter och läser igenom alla papprerna och skriver i det som behövs.

Skickade in den första summan på utbildningen igår, så jag vet nu att jag är säkrad en plats på utbildningen.
Jag vet inte riktigt vad jag ska förvänta mig av utbildningen egentligen, vet att jag kommer kunna jobba med det direkt efteråt. Lite konstigt att jag efter två månader kan jobba som nagelspecialist medans det tog mig tre år att kunna kalla mig för en "riktigt" frisör. Men jag längtar iaf, och det är nära nu.

Vad gör ni en grå dag som denna? :)

Värmande



Detta skulle inte jag tacka nej till att ha på mig när jag går ut.
Allt kommer ifrån H&M

Lyssna och njut


Michael Bublé - Everything

Nattfunderingar

Godkväll/Godnatt alla söta!

Sitter bara och slökollar tve för tillfället. Gör inget vettigt och känner hur tröttheten sakta men säkert tar över min kropp. Så ska nog ta och styra kosan mot sängen snart.

H är förtillfället i Täby C och hämtar ut sitt nya WOW spel,
ebgame har natt öppet inatt för alla Wow nödar så att dom får sitt spel direkt när det släps ;D haha.
H berättade oxå att det skickades ut mass-sms från donken att det skulle vara ont om personal imorgon. Detta trodde H hade med att göra att de flesta som han jobbar med sitter och geekar detta spel hemma, och många har tagit ledigt just imorgon för att kunna sitta och spela hela natten och dagen imorgon! Haha Herregud säger jag bara!
http://www.dee-london.com/warcraft/warcraft-wallpaper/warcraft-wallpaper-slavinskas-1600.jpg
Jag har inte riktigt förståt hela grejen med att tjejer i spelet är sjukt smala och har riktigt stora bröst. Lite porrskådis över det hela?  Eller är det bara jag som känner och tänker så? ;D



Du är på andra sidan jorden typ..



Måste du vara så långt bort? Saknar dig massor vännen!

London baby

Har ju helt och hållet missat att berätta för er att den 12 december så åker jag London!
Pappa ska över på kurs och jag följer med som bihang till honom. Vi blir borta i sex dagar fre-tor.
Längtar!
http://linniz.blogg.se/images/2008/london_resekoll_13010041.jpg

Tävling hos Lily.



Var med och tävla du oxå klicka in hos Lily i samarbete med paprikastore!

Läsarfråga: Hur ska jag klippa mig?

Fråga:
Hej!
Jag hoppas du kan hjälpa mig :D
Jag har precis pröva att tona mitt hår till brunt och jag trivs jättebra med det(var mörkblond innan)
Men jag vill verkligen klippa en frisyr oxå och jag har jättesvårt att bestämma mig!
Jag undrar omjag skulle passa i rak lugg??(har haft sne och trivdes helt ok i det)
Jag har ganska tunt hår så jag undrar om det finns något sätt att få lite mer volym utan att klippa det helt kort?
Till sist undrar jag om jag kan lock permanenta mitt hår fast det det är rätt så långt och hur skulle det se ut??
Jag skulle bli superglad om du hjälpte mig, tänkte klippa mig nästa fredag nämligen :D
Tack för en fin, intressant och välbehövlig blogg:D

P.s. Finns en bild att kolla in på min blogg om du har tid! D.s.

Svar:

Hej!
Får börja med att fråga hur mycket du är villig att klippa av på ditt hår? För visst är ett långt hår snyggt, men som du säger har du ett väldigt tunt hår. Om du då skulle klippa av det någon decimeter så att det är någonstans mellan axlarna och brösten, så skulle du dessutom kunna klippa upp det en hel del utan att det ser tunt ut. För är håret uppklippt så ser det fylligare ut. Sen är som alltid bra produkter A och O. Du kan använda volymgivande schampoo och balsam och sedan så kan du alltid använda Oasis Dust It, som är en kalk produkt som du kan får riktigt mycket volym med.
När det kommer till om du passar i raklugg, så tycker jag att till de bilderna jag sett att du skulle göra det. Men jag ser inte riktigt hur dina virvlar i ansatsen ser ut. För det kan vara så att ibörjan så får du jobba lite extra för att hålla luggen ner och på plats. Men känner du för att göra en förändring tycker jag helt klart att du ska klippa en raklugg!

Att lockapermanenta ett ritkigt långt hår är väl inte det lättaste, eller roligaste för en frisör. Men det är lite olika hur det skulle bli. Det lär inte bli locklockigt och ofta så tynger långa hår ner lockarna rätt så fort. Så det håller inte så länge. Men just nu kan jag inte "röra" ditt hår, så jag kan inte riktigt säga vilken kvalitet ditt hår är av. Så det får du nästan fråga din frisör om vad han/hon skulle säga om det :) Men permanenta går, men jag skulle klippa av en bit och klippa upp det och sedan jobba med produkter för att få till volymen.

Ni som mejlat om designer.

Hej sötisar!

Jag tänkte bara kolla med folk som skickat mejl till mig angående bloggdesigner.
Vet att jag har varit väldigt dåligt på att göra designer nu ett tag. Då all min inspiration har som bara försvunnit.
Men jag har börjat ta tag i det nu lite smått, och jag märkte nu att min mejl har krånglat sig en hel del och många mejl har försvunnit.
Så ni som inte har fått respons mejl av mig idag, skicka ett nytt mejl till mig så fixar vi designen!

Ni andra som är intresserad av designer, klicka på ikonen till höger "vill ni har design hjälp"

Vart ingen större förändring..

Satte mig med ett helt vitt photoshop dokument, och det ända jag kunde skapa var en likadan design som jag redan har. Känns som om den är så jag, och ingen annan har typ en som är likadan. 
Så jag ändrade bara mina bilder där uppe.
tryck f5 om du inte ser det på en gång :)

Vad tycks? :)

Onsdag

Godmorgon!

Idag sov jag verkligen ut. Vaknade vid niotiden imorse som vanligt, men jag sa till mig själv att det var okej att sova vidare. Då jag inte har någonting alls inplanerat idag, vilket är såååå himla skönt! Inga måsten eller något.

Funtar på om jag ska sätta mig i photoshop och stilmallen och göra mig en ny design. Känns som om denna har hängt med mig ett bra tag nu, vad säger ni? :)

Exprimenterar i köket

Godkväller!

Kan ni gissa vad jag håller på att göra?



Jo, jag har gett mig in på att göra ungspannkaka för första gången.
Hoppas verkligen att det blir gott nu!

Tycker ni om ungspannkaka? :)


Update: Den vart riktigt god, men den "lyfte" sig inte riktigt som jag tänkt mig. Men den försvann iaf på två röda, så den måste varit god ;D


Hjälp mig!

Hej!

Kom hem för ett tag sedan, och nu är jag riktigt irriterad.

Suttit i telefon kö till skatteverket, för att jag vill ha hjälp med att starta eget företag och så. Sitter i 25 minuter och äntligen kommer jag fram och tonerna går fram på andra sidan luren för att sedan plötsligt hamna som nummer sju i kön igen. Detta hände tre gånger om, så jag gav upp.

Är det någon här som kan svara på min fråga om vad det är för blanketter och grejer jag behöver?
Vill starta en enskild firma. Så det borde vara en F-skattesedel jag ska ha, men det finns ju hur många olika sedlar som helst. Så snälla hjälp mig någon!?!

Update:
Kom nu tillslut fram till en tant på Skatteverket och ska få blanketter hemskickade till mig nu, som ska fyllas i och grejer.
Hoppas det blir enkelt, och sedan har jag min firma.
Wish me luuk!

Inskriven

Godmorgon soetnowsar!

Jag är uppe och klar att sticka iväg nu faktist.
Bara att jag precis missa bussen så jag får ta nästan om en halvtimme.
Ska egentligen inte göra något vettigt, utan jag ska vara snäll mot min pappa. Kanske som en försenda fardagpresent?
Iaf jag ska in till Sofiahemmet och hämta någon manik som han behöver, sen ska jag hem och lämna den hemma hos oss för att ta mig tillbaka hit till H.
Kanske inte det roligaste att göra, men med rätt musik i öronen kommer det kännas som om det går hur fort som helst.

Glömde ju berätta att igår så var jag förbi nagelskolan jag ska gå, och precis då stod hon i receptionen och la ihop papprerna hon skulle skicka ut. Där även ett kuvert till mig låg. Så jag fick det där rakt i handen.
Sen gick jag och Anna bort till ett Café i närheten och kolla på papprerna och då slog det ju mig att jag bara kunde fylla i anmälan på en gång och bara gå tillbaka och lämna den då dom bara tar in 6personer. För jag har ju varit säker på detta så länge, fast ändå satt jag lite nervös när jag fyllde i lappen. Men det beror väl på att det är rätt mycket pengar det handlar om skulle jag gissa.
Så för att göra det kortfattat, så är jag nu inskriven på nagelspecialistutbildnigen som börjar 26 januari nästa år.

Creative hjärta
Någon annan som ska/vet någon som ska gå? :)

Kärlek 3000

Hej!

Kom precis hem från gala premiären av kärlek 3000 nu.

Vilken otroligt söt film, lite annorlunda. Men det var ju trots allt det som resigören ville uppnå. Den innehöll bara kärlek och lycka, inga backslag och tårar. Som en saga helt enkelt.
Jag tycker helt klart att den är sevärd för en person som gillar kärleksfilmer och älskar lyckliga slut. Dessutom för den som aldrig någonsin slutat drömma!
Fick en goodiebag dessutom med lite grejer. Där det dessutom var ett brev från resigören, där han berättade om sin film. För det var även han som spelade huvudrollen. Det hade tagit dem två år att göra denna film, och dom hade inte fått ett enda bidrag eller något för att göra denna film. Utan dom hade då antagligen bekostat allting själva. Vilket dom borde få en stor klapp på axeln för, för den var verkligen bra gjord för att vara så "enkel".

http://www.sfi.se/sfi/IMAGES/DROMFABRIKEN/LOR_K%C3%84RLEK_3000.JPG


Måndag

Hej igen! :D

Hinner med ett till inlägg innan jag sticker.
Kom ju på det jobbigaste nu på morgonen. Att det är "gala" ikväll, alltså att man kanske ska vara lite finare än vanligt. De ända kläderna jag har här hos H är mina arbetskläder dvs skjorta och jenas. Så det är inte så glamigt lixom.
Vilket nu gör att jag ska ta mig hem till mig först och byta om, för det lite extra fancy sminket är redan lagt. Så ska bara hem nu och fixa håret och kläderna. Sen är jag fit for fight.

Bara att det blir världens omväg att först ta mig hem och sedan vidare till arbetsförmedlingen. Men det blir säkert bra, ska trots allt inte vara i stan förens vid tvåtiden. Så jag har flera timmar på mig ;D haha! och om jag inte är lat och måste vänta på bussen hemma hos mig, så kan jag faktist ta en promenad ner till arbetsförmedlingen på ca en halvtimme högst? så jag borde nog hinna med allt!

Men nu ska jag sticka till bussen!
Vi hörs senare. Puss

Triss i Sussie





Jag lever

Goddag alla söta!!

Nu vart det som jag misstänke med denna helg. Noll bloggning, vart full rulle sedan jag började jobba. Men idag är jag ledig!

Haft en toppen helg på jobbet verkligen, förutom att jag åkte på en migrän attack igår en timme innan stängning. Men min chef sa att det var okej att gå en halvtimme tidigare, och skickade hem mig. Så då stryrde jag kosan mot apotektet först för att köpa ut mina tabletter, och dom gick på en så rolig summa som 278kr för sex stycken tabletter. Rena rama sjuka priser på läkemedel alltså :S Innan har jag typ kunnat köpa mina tabletter för ca 80 kr, men igår gick det på en betydligt högre summa.. SUCK.
Kanske ska starta kampanjen "utrota migrän" , någon som är med?

Ska ta mig upp ur den varma och sköna sängen nu, för att ta mig mot duschen och dränka mitt hår i silverschampo. Det är för guldigt för min smak just nu. Så förhoppningsvis är det dämpat efter denna tvätt. Sen ska ja ta mig till arbetsförmedlingen och prata med dom om att starta egen firma. För det finns väl starta eget bidrag och grejer?
Sen kanske man ska ta Ungdomsmottagningen på en gång när man ändå är i samma hus?
Efter besöket/besöken där så blir det att åka in till stan och möta upp Anna för en fika och så innan film minglet börjar klockan 18:00.

Hoppas ni alla får en bra dag nu! och jag kommer tillbaka ikväll eller imorgon med en massa nya roligheter!
Pusspuss!

Jag har en dejt på måndag.

Som jag skrev igår kväll så var jag en av dom som vann två biljetter till filmen Kärlek 3000.
Satt och funderade på vem jag skulle ha med mig, först ville jag ha H med mig. Men han jobbar fram till fem på donken, och då är det kanske inte så kul att åka direkt i donken kläderna till en biopremiär.
Så jag frågade Anna istället, och hon var på så det kommer bli super mysigt!
Ska möta upp henne efter hennes skolan och så får vi umgås ett tag innan, kanske kolla lite julklappar? och äta något innan bion börjar.
Kul ska det bli!
http://www.mtv.se/dyn/img/60930.jpg

Någon annan som vunnit biljett och ska dit? :D

Torsdag

Godmorgen!

Vaknade för ett tag sedan och fick upp H som skulle till jobbet.
Själv skulle jag åka till Steph och vara sminkmodell igen. Men magen satte stopp för det, känner mig helt illamående och grejer. Så att ta traska iväg för att bli sminkad kändes inte som prio 1. Dessutom har mitt ansikte fått någon slags hat attack mot mig och ploppat upp x-antal finnar i ansiktet. BLÄ!

Tycker så synd om H, han har alltid problem med sin bil. Får ha en sak att funka så går en annan sönder. Han har nog bytt det flesta grejer man kan tänka sig i den där bilen.
Men igår hade han riktigt otur, han har inte ens velat prata med mig om det. Då är det illa.
Vet bara att han hade fått sladd i en kurva (antagligen vid slussen, för där stod bilen) och bakändan hade tappat fästet. Så han hade åkt in i trottoaren och pajat sidan och ett av bakhjulen.
Så det vart mission rädda bilen igår, och den kunde inte komma därifrån utan släpp och den enda bilen som kan dra släp med den tyngden är min pappa. Så han var en ängel verkligen igår! Klockan var ändå runt 22 när jag ringde och frågade. Men han åkte snällt iväg och hjälpte till och körde bilen och släpet.
Undrar verkligen hur H's bil ser ut idag, den står på någon bilmack någonstans. Hoppas verkligen att den går att laga och att det inte tar allt för lång tid och inte kostar för mycket.
Nu tycker jag att vi alla håller tummarna för att hans bil klarar sig och aldrig mer går sönder!

Nja, jag passar nog inte riktigt som bilmodell ;P

Det hände rätt mycket till slut..

Hej alla söta!

Vilken händelserik dag det blev för mig till ändå.
Började med att åka in till min gamla salong, där jag bara hade tänkt köpa färg till mitt hår. Men Hasse hade tid att lägga i färg och dessutom göra lite slingor för att "förstöra" ytan på mitt väldigt mjuka hår. Verkligen guldvärt! Så underbart snälla dom är som tog sig tid för det..

Sen tog jag mig hem och gosade med min katt som blir så ensam och övergiven då jag och H inte är där. Sen satt jag och inväntade Sandra för att sätta om löshåret vilket gick väldigt fort och blev skitsnyggt! Så nu är det bara att se till att hon borstar igenom håret efter varje tvätt. Så det inte blir som det blev nu sist!

När jag höll på med henne så ringer Emelie om den smarta idén om att vi ska åka och simma
, men själva simningen var inte jag så jätte pigg på. Så jag valde att uttnyttja mitt solkort och sola en halvtimme. Kändes riktigt skönt och avkopplande. Vart inte heller sådär äckligt klibbigt och svettigt som det typ blivit alla andra gånger.

Det bästa med dagen är nog att jag precis vann två biljetter till förhandsvisningen av kärlek 3000 hos Ungmamma15.
Tackar och bockar! :D

Onsdag

Godmorgon alla söta!

Vart valvaka för min del igår, eller valvaka och valvaka.
Jag la mig i soffan och väntade på att det hela skulle börja. Det började och jag tittade ganska intressant på det först, men allt eftersom så blev mina ögonlock tyngre och tyngre. Låg och halvsov fram till 02:38 då jag stängde av tven och bestämmde mig för att gå och lägga mig i sängen istället.
Vaknade nu på morgonen och hade nästan ångest över att jag inte tittat klart,  jag ville så gärna att Obama skulle vinna. Så tankarna när jag vaknade var att fan, tänk om McCain har vunnit nu och allt bara för att jag inte satt och hejade? Haha, sjuka saker man tänker.. och jag som inte ens är intresserad av politik!
Men till min stora lättnad så knappade jag in på aftonbladet.se det första jag gjorde, och där stod precis det jag ville se! Att Obama tagit hem segern. Gu så underbart!
Jag känner någonslags lättnad över att det är han som vann, känns som om han kan bidra med något riktigt stort till USA och världen.
http://www.getreligion.org/wp-content/photos/small_obama_image.jpg

Ska ta och fixa mig iordning nu, och äta frulle.
Har inga riktiga planer idag ännu. Är prat om att jag ska sätta i löshåret på Sandra igen
, och att hon kanske ska få färga mitt hår. Men är som sagt väldigt kluven i den frågan om hon får.. Tror nästan att jag ska göra det på salongen.
Men det är bara att se vad som händer i stundens hätta..

Vad ska ni göra idag? :D

Valvaka inatt?

Godkväll alla söta!

Är jätte sugen på att valvaka inatt, känns lite som att det här valet är ett val som kommer gå till historien.
Jag är inte alls insatt i politik själv eller så, men av någon anledning så lockar detta val mitt intresse så oerhört mycke.
Är antagligen att det är så olika personer som står som presidentkandiater på de olika sidorna.
Kommer ihåg att jag och Amanda gjorde ett projektarbete om det förra valet när vi gick i 8an-9an?
Jag minns faktist inte ett dugg av det, om jag ska vara ärlig. Jo självklart Bush, men vem han "tävlade" mot det har jag inte en susning om längre.
Men detta val mellan McCain och Obama lär man minnas för framtid? känns det som..
http://nazret.com/blog/media/blogs/new/t1land.2042.obama.mccain.ap.jpg

Så mitt mål just nu är att kanske hitta någon att vaka med, men det verkar gå riktigt dåligt. Då alla har planer för imorgon med jobb och dylikt.
Men det är bara att se, är ändå ca 5 timmar kvar innan det hela drar igång!


Mitt arbets schema

Hej!

Pratade precis med min chef.

Vi pratade om när jag skulle jobba här näst, och det blir i helgen fre-sön.
Både positivt och negativt att jobba helg. Det negativa är att det är på helgen, det positiva är att jag får lika mycket betalt alla dagar oavsett tid. Så jag jobbar färre timmar under helgen och då får jag samma peng fast för mindre jobb. Vilket är skönt!

Så nu är jag ledig fram till fredag! Wunderful!

Kung Fu Panda

Igår kväll när jag kom hem till H efter att ha handlat lite godsaker med Sandra på Ica stop.

Så bänkade jag och H oss framför min dator för att kolla film.
Var verkligen längesen vi gjorde något sånt ihop, så jag var lycklig i hela kroppen.
Vi kollade på Kung Fu Panda, och det var nog en av de sötaste filmer jag sett på länge!
Märker att man börjar bli äldre, då man tar åt sig och får en liten klump i hjärtat när dom andra duktiga kallar Phoo (pandan) tjock och liknande, det tyder väl på att man börjar bli äldre och se filmer från ett annat perspektiv? eller vad säger ni?
 Men filmen visar till slut att det bara handlar om att  var sig själv och tro på sig själv. Verkligen sevärd!
http://bloggywood.se/wp-content/uploads/2007/11/kung_fu_panda.jpg


Den får fyra av fem av mig!


Jag blev utmannad av Linn!

Jag blev utmanad av Linn :)

Regler :

Länka den som har utmanat dig och sätt in dessa regler på din blogg
Berätta 7 saker om dig själv både alldagliga och knäppa
Utmana 7 stycken i slutet av detta inlägg genom att nämna deras namn och länka till dem.
Låt dem få veta att de har blivit utmanade genom att lämna en kommentar hos dem


7 saker om mig!

- Jag åkte konståkning i ca 10 år, men slutade och ångrar det rejält!

- Jag älskar att sitta och pyssla, om jag är på rätt humör.

- När jag var liten höll jag på med typ alla sporter man kan tänka sig.

- Jag är världens största godisgris.

- Jag måste ha lampor tända när det blir mörkt, för annars blir jag så trött och somnar på en gång.

- Jag önskar att jag inom en snar framtid äger en egen salong.

- Jag är engelskmedborgare.
 

Och nu ska jag utmana 7 nya

Diana
Jennifer
Kossan
Elin
Sofie
Hanna
Jossan

Tisdag

Hej!

Har precis varit jätte duktig och ringt till min läkare och fixat nya migrän tabletter.
Så i eftermiddag så har jag mina tabletter igen.  Kanske borde passa på och ringa till ungdomsmottagningen oxå och skaffa nya piller där oxå? Så är jag en narkoman på heltid!

Jag har ett grymt sug att åka till Cosmonova idag,
skulle vara kul att se någon film där. Men H verkade inte så pigg på det. Han skulle iväg och köpa grejer för att fortsätta bygga i källaren. Fast för tillfället sover han och snarkar på som bara den. Som vanligt alltså ;P
Så jag får se vad denna dag ger mig till slut..
http://www.vaksalaskolan.uppsala.se/arkiv/bilder/dino07.jpg

Igår kväll började jag med att slinga hela Sandras hår, och fixa det. Hon hade "glömt" att borsta ut sitt löshår efter en dusch, och det är ett big nono! Så hon hade ett fint fågelbo i nacken ;D Men efter lite slit så fick jag ut det, och vi tog ut hela och färgade hennes hår. Så nu känner hon sig kort hårig även fast hon är riktigt långhårig i sig själv. Men vi ska försöka få i det i morgon faktist. Då kanske hon ska få färga mitt hår, är kluven i om jag vågar låta henne gör det eller inte ;P Är ju inte en person som är jätte rädd om mitt eget hår, men ändå finns det något som säger stop! För jag vet inte om jag vill bleka min utväxt eller om jag vill satsa på att färga den.
Vill trots allt "förstöra" det lite så att det går att göra saker med det, för just nu är det så mjukt och fint.

Vinnaren av utlottningen!

Nu har jag satt mig ner och tagit reda på vem som vunnit i bloggdesign utlottningen jag hade som avslutades i fredags.
Använde mig av random.org som vanligt för att slumpvis välja ut det numret som vunnit.
Det vinnande nummret blev 62!



Mejla mig på [email protected]
så fixar vi ordning din blogg!


Migrän borde utrotas!

I lördags kväll var det party, även fast jag var väldigt otaggad på det. Så jag tog med mig Emelie och hennes underbart varma lilla bil hem till A som fyllde 18. Mötte upp H där men jag och Emelie drog efter bara någon timme då våran parkering gick ut.
Sen vart det donken och statiol och en massa mys.

Vaknade upp på söndags morgonen och tog mig hem från H, skulle fixa iordning inför att Sandra skulle kommaförbi och slinga håret. Men kände att huvudet dunkade och tänkte att jag vilar ett tag och sen skulle hon höra av sig senare. Men det gjorde hon inte, och lika bra tror jag att det var.. Då migränen slog till riktigt ordentligt. Så att man har sådär ont att ingenting funkar, låg bara och grät och skrek av smärta under ett tag. Det är verkligen ett helvete att lida av migrän, och värst är väl att folk som aldrig varit med om det tror att det bara är att bita ihop och inte tänka på det. Det är nog det värsta, det är skönt att både mamma och pappa har haft det så att dom förstår. Fast å andra sidan så har jag fått det dubbeltupp då jag fått det från båda sidorna.
Så min eftermiddag/kväll igår gick till att ha migrän.

Lördag

Hej alla söta!

Min helg har varit rätt fartfylld. Jobbade i lördags, och tror ni inte att tre snubbarna som stod utanför i centrum fick mig att gå därifrån med en ny telefon och ett nytt abonemang?
Vet dock inte om det är dåligt eller inte..
Har hört rätt mycket dåligt om tre, men ändå är det många som har det?
För jag har använt mig att Tele2 kompis nu i 1½ år, haft deras abonemang och grejer. Men sedan jag träffa H så har mina räkningar blivit riktigt höga med tanke på att han har 3. För det är trots allt han jag ringer mest och skickar sms med och inom 3 så är det gratis. Att ringa och skicka sms.. Så kanske vinner på det pga av det?

Så nu testar jag detta, vad har jag att förlora egentligen?
tre snubben sa till mig att jag kunde säga upp abonemanget precis när jag ville och då betalar jag bara av de kommande månadsavgifterna för min bindningstid på 24 månader som blir ca 1600:- och då har jag kvar telefonen som är värd minst 2500:- och att låsa upp den från tre kostar 350:-. Så det jag har räknat ut så vinner jag på det.
Bara att se vad de kommande månaderna ger på telefonräkningarna.
Dessutom kommer jag ha min gamla telefon kvar med ett comviq kort, så jag tror faktist att jag kommer kunna sänka mina telefonkostnader rätt mycke..
http://www.itechnews.net/wp-content/uploads/2008/07/sony-ericsson-w595-walkman-slider.jpg
Här är min nya lilla bebis!