Nya nagelacket.


Det här nagelacket är verkligen i min smak. Jag älskar skrikiga färger så denna färg är prefekt för mig. I verkligheten är lacket tillochmed ännu mer skrikigt och mettalic!

S ö n d a g

God morgon!
För min del är det iaf god morgon, har verkligen sovit ut idag. Helt underbart!

Vet inte riktigt vad som händer idag, börjar jobba ikväll vid halv 6 skulle jag tro. Det blir så segt när man jobbar sent, för då sitter man bara hela dagen och väntar på att man ska börja jobba och gör inte så mycket av dagen.
Men ska nog ta mig i kragen och sortera in min kläder i min alldeles för lilla gradrob :( Jag skulle inte alls tacka nej till en walk in closet. Skulle känna mig som en gudinna då! :D

En utmaning

Längesedan jag gjorde någon lista eller så överhuvudtaget. Men nu kör vi på en!

Regler:

-Svara på alla frågor
-Välj ut 6 personer som du vill ska svara och utmana dem i deras bloggar, be dem läsa din .
-Låt personen som utmanade dig veta när du svarat på utmaningen!


Fem saker som finns på din Att-göra-lista idag?
(nu är det ju kväll, men jag tar hela dagens planer)
Göra denna lista
Lämna tillbaka min underbara klänning :(
♥ Fixa iordning vinnarens bloggdesign
♥ Nörda mig i Photoshop
♥ Nörda lite The Sims 2

Vad gjorde du för 10 år sedan?
Då var jag alltså nio år. Vad gjorde man då? Hade sommarlov och inväntade på att börja 3an efter sommaren och bli störst på skolan. Var antaligen i England under sommarlovet.

Ställen du bott på?

♥ Täby, bott i detta hus ända sen jag föddes. Så i 19 långa år har jag bott innanför samma väggar ;O

Fem saker du skulle göra om du var biljonär?
Oj, det är inte lite pengar. Jag skulle köpa mig ett hus och alla andra saker jag drömt om, antaligen en egen salong och kunna gå alla de kurserna jag vill gå. Betala bort en massa pengar till de närmaste så att de klarar sig om det kivar sig någonstans.

Jag utmannar Sofie Anna Linnea Hanna Eva Elin

Ny inhandlat



Tycker att jag gjorde värsta kapet på hårsprayerna. Dom stod där med sina fina 50% lappar, det ända som är fel på dem är att dom saknar lock. Dagen kap tycker jag!
Måste bara påpeka att bilden gör inte jacka rättvis. Den är jätte fin i verkligheten.

Nagelacken är i färgerna 87 Flashy pink och 42 Amethyst om någon undrar.


L ö r d a g

God kväll!

Nu tror jag att jag har handlat klart allting på denna rea. Åkte egentligen inte till centrum idag för att kolla rean överhuvudtaget, utan jag åkte dit för att träffa Jessica. Inte träffat henne sen hennes studenten, och på min hann hon aldrig förbi :(. Men hon kompencerade att hon inte hade hunnit med att bjuda mig på fikat idag, jätte gulligt! Tack Jessica!
Satt och prata en massa skit om livet, alltid lika trevligt.

Sen gick vi runt och kollade runt, jag fick lämna tillbaka den underbara klänningen som jag köpte igår på rean :(. Den var helt underbar, figur sydd och allt. Så nu undrar ni säkert varför jag inte har den kvar.. Jo för att den gick sönder, dragkedjan gick sönder så pass mycket att den inte skulle gå att laga. Så himla trist, för den var så himla fin. Sista i min storlek dessutom. Så surt när man hittar ett plagg som man förälskar sig i. Hoppas att det kommer någon nya sådan inom en snar framtid, kanske på rea då oxå? får hoppas på iaf.

The vinner.


Ska bara fota.

Varit på rean 2 gånger denna vecka och kammat hem någonting varje gång. Ska ta och fota allting så ni får se, dessutom så ska ni få se vad som kom hem i H&M paket som damp ner i brevlådan här om dagen. 

Vill ni se? :D

Ny design


Från denna lite roströda till den klara lila. Mycket mera sommar över den lila. eller vad tycker ni?


And we have a winner!

Nu har jag dragit vinnaren av design utlottningen!



Beställnings design


Sista dagen för utlottningen av design!

Passa på och gå in och tävla om designen hos mig! Klicka på bilden nedan för att se hur du kan bli vinnaren!


AVSLUTAS IKVÄLL KLOCKAN 18:00

Fredag

Hej och hå kapten blååå!

Solen lyser hur fint som helst utan för mitt fönster, det är toppen. Men jag har inget att göra, så fort jag går ut i solen blir jag så rastlös och det slutar alltid upp med att jag hamnar här igen framför datorn.

Ska nog ta och fixa iordning ett tack kort till alla de som grattade mig på studenten. Så då har jag något vettigt att göra.
Eller så fastnar jag framför the sims 2, speciellt nu när jag har alla expanssion packen som finns än så länge.  Sådan nörd är jag ;D haha! Jag blir iaf fast i det ;D
någon annan som är lika nördig som jag?

God natt

Nu ska jag hoppa till kojs.
Anna & Emelie har inte hört av sig ännu, så nu blir det sängen :)


Juste, verkade populärt med bloggdesign hjälpen jag gav förrut..så..
Vad vill ni ha för mer tips och frågor? :D

The sims 2

Har precis suttit och installerat the sims 2 på min dator! :D Wunderful.
Så nu blir det en massa nördande med dessa underbara gubbar ;D haha!

Nu händer det

Nu är Amanda på väg hit! Yeye! Kanske borde städa upp lite iaf? Haha!

Vet icke vad vi ska göra, men det ska bli kul att umgås en del nu!!
Juste, fick ett paket förrut. Visar senare, helt underbara saker:D

O n s d a g

Nu sitter jag här igen, tycker inte om min design :/ Trivs inte alls med den :(

Henrik åkte för ett tag sen, pussar och kramar för hela slanten för nu åker han till Hudik för att jobba och jag blir kvar här hemma. Ska jobba och umgås med vännerna här nere. Känns som om alla kommer sticka åt olika håll nu efter sommaren. Den som jag i nu läget vet sticker längst är min Amanda :( Hon flyttar till USA. och det tycker jag är alldeles för långt borta, så vi måste umgås till tusen de närmaste dagarna för att ta igen all den tiden vi inte kan umgås när hon väl flyttar!

Idag blir det nog att vara lat, ska ta mig till centrum hade jag tänkt.. kolla in H&Ms rea. Fick hem en kupong att jag får 20% på rean vid ett tillfälle så det skulle  man nog kunna spara en massa på. Om det finns något fint förstås! :D

Vad ska ni göra?

Glöm inte min design utlottning! KLICKA HÄR

Gör din profilbild stor

Dessa koder hittar du under design> kodmallar

Ge gärna kritik om det är helt oförståligt så att jag oxå kan utvecklas och ge bättre tips! :D

Tisdag

Hello!

Nu har jag jobbat klart, eller klart å klart? Jag gick brevid min chef för att se hur en begravning går till. För nu när det är jag som vikar i en månad framåt se vet man aldrig om det dyker upp någon mer och hur kul är det att stå där och inte veta någonting.. Tänk att göra fel på en så viktigdag för alla andra. Hemskt. usch, vill inte ens tänka så långt.

Nu sitter jag mest bara och väntar på att karln ska komma hem, eller iaf höra av sig ;D han hade suttit uppe hela natten när jag vaknade imorse vid 9 tiden. Själv skulle jag aldrig ens palla att vara vaken så länge, för jag är en äkta sömntuta ;D
Men nu verkar det som om Henrik inte kom direkt mycket längre än hem till sig och total däckade i sin säng, stackarn! Det är iaf vad jag och Adde tror ;D Hoppas han kan åka och få liv i honom! :D Because I miss him!

Denna kväll.

Go´kväll får man väl ta och säga. Ska nog ta och krypa till kojs snart..

Som ni antaligen har listat ut så har jag under denna kväll ägnat mig åt Evas hår. En fin förlängning med metoden weaving och resultatet blev helt otroligt bra. Hon kommer tillbaka till mig om en vecka ungefär, då får jag kolla hur det ser ur och om det är något som måste rättas till, om det måste klippas mer eller bara beundra mitt verk ;p haha!

Karln tillbringar denna natt med att spela WoW hela natten.
Han är hemma hos Evas pöjk och lanar. Undrar om grabbar någonsin växer ifrån att lana?
Den här natten kommer bli den första natten sen antaligen januari då jag sover själv :/ kommer kännas hur tomt som helst. Även fast det brukar vara så att jag går och lägger mig timmar före honom så sitter han helatiden i rummet och vakar över mig. Vem ska vaka över mig inatt?
Nu ringde han precis och sa god natt :) Herregud. Hoppas verkligen att jag kommer kunna somna in.. annars får jag ringa honom så får han prata med mig tills jag somnar :)

Imorgon ska jag upp tidigt för jag börjar jobba 10:30


Hårförlängning på Eva


Tävling.


Jag är med och tävlar hos Åsa.S i bloggen Glansig yta.
En goodiebag fylld med allt möjligt smått och gott är det du kan vinna.
Innehållet är precis som bloggen- En salig blandning av allt möjligt.

Var med du oxå. Klicka här.

Bloggdesign till utlottning!


Nu lottar jag ut en bloggdesign igen. Klicka på bilden ovan för att se hur du kan bli den lyckliga vinnaren.

Fixa löshår ikväll

Ikväll ska jag slå på stort. Jag ska göra en hårförlängning.

Jag ska fixa så att Eva får sitt långa hårsvall tillbaka med hjälp av tekniken weaving. Tror det kommer bli skit bra på henne, kommer ta före och efter bilder på hennes hår. Tror hon har rätt perfekt hår för det här, för hon har inte det där glatta skandinavika håret som glider så lätt. Så det borde gå som smort :)
Kommer bli första gången jag gör denna teknik på riktigt, har mest lekt med clip-on innan. Men det är ingen direkt skillnad, bara att det här inte bara är att ta ur, sen är det den inbakade flätan som ska göras oxå. Men det är enkelt.
Åh det kommer bli så snyggt! Ska bli skit kul dessutom.
http://www.axens.se/main/img/t_2.jpg

Paket

Gick ut och hämtade posten och där låg det ett rätt stort paket med mitt namn på. Öppnade paketet och såg att det var detox plåstrerna som jag hade vunnit hos Maria.

Självklart kommer det en recention på dessa plåster. Skulle helst vilja lägga mig och sova nu och testa, för jag är en sån där allt ska hända på en gång :D hahaha! Men jag får vänta :)

New

God morgon!

eller det kanske inte är så mycket morgon längre? Har suttit de senaste timmarna och trixat och mixat med min egen design för en gång skull.
Så vad tycker ni? är den godkänd eller var den förra bättre?

SATC the movie

http://upload.moldova.org/movie/2007/dec/sex-and-the-city-movie-trailer.jpg
Jag är inte den som vill se filmer igen. Har jag sett den en gång så räcker det för min del. Så det är sällsynt att jag utbrister direkt efter en film "när ska vi se den igen?". Tror att det säger allt eller?
Filmen innehåller verkligen allt. Känns som om man suttit där jätte länge pga av allt man får vara med om, fast ändå har man bara suttit i salongen i strax över 2 timmar. Även fast det händer så mycket underfilmens gång så känns det aldrig som om dom som gjorde filmen har snabbspolat för att få med allt. Utan det känns som om allt tog lång tid fast på kort tid. (fattar någon?;) ) haha.

En film som jag helt klart skulle kunna se flera gånger.
http://www.lj.se/info_files/infosida33466/guldstjarna_storre.jpghttp://www.lj.se/info_files/infosida33466/guldstjarna_storre.jpghttp://www.lj.se/info_files/infosida33466/guldstjarna_storre.jpghttp://www.lj.se/info_files/infosida33466/guldstjarna_storre.jpghttp://www.lj.se/info_files/infosida33466/guldstjarna_storre.jpg

Dags att byta kanske?

Tror faktist att jag ska ta och göra om på min sida dessutom. Känns som jag behöver lite uppfräshning här. Innan jag fastnar i det här och har svårt för att byta överhuvudtaget. ;D

Gladmidsommar

Hallå i stugan!
Nu är jag tillbaka i civilationen igen! Varit ute på Henriks landställe sen i onsdags och där finns det ingen el(?!?) Trodde inte att det fanns sådana ställen längre, trodde att alla ställen moderniserades nu för tiden. Men icke.
Kan faktist erkänna att det är rätt skönt att lämna världen utanför en stund, slippa stressen och allt som hör till den.  Så min midsommar har varit helt underbar!

Kom hem igår kväll och då var det bara att ta byta om fort för att åka till biosalongen för en date med min egna Anna. Det var SATC som skulle skådas. Den var helt otrolig! Så grymt bra! Tårarna och skratten utlöste varandra allt eftersom. Underbart. Det första jag utbrast när den var slut, var att  "när ska vi se den igen?" och det är sällan jag säger så om filmer överhuvudtaget.

Dags för mig att ta tag i beställnings desginer, måste leta upp och hoppas att jag har kvar koderna till en design som jag gjorde till en av de 5 vinnarna, för hon hade råkat klicka bort den stackarn.

Im happy!!

JAG VAAAANN!!!! :D:D:D:D:D:D

herregud, att lilla jag någonsin skulle vinna en bloggtävling?! Det trodde jag aldrig. Herregud vad kul.
Jag vann detox plåster och såhär står det på deras sida
"Kinesiskt fotplåster för avgiftning.
Fotplåstret är grundat på den Kinesiska vetenskapen om örtmedicin och är baserat på Bamboo vinäger.Fotplåstret har använts under mycket lång tid i Kina och innehåller Endast naturliga ämnen.
 Detox plåster Grunden till en mängd hälsoproblem är att gifter lagras i kroppen och orsakar många problem .
Fotplåstret har visat sig ha en bra förmåga att avlägsna gifter ur kroppen och på det sättet få ett bättre
hälsotillstånd.
Undersidan på foten är den punkt som har flest akupunkturpunkter och därför är mest lämplig att fästa plåstret på.
Vid bantning är det mycket lämpligt att börja med en detoxkur med fotplåster.
Plåstret fästes under foten på kvällen och får sitta under natten och avlägsnas på morgonen.
Plåstret har vid borttagandet fått en gulbrun beläggning som visar att gifter gått ur kroppen och man använder plåstren tills färgen på beläggningen börjar försvinna.
En förpackning innehåller 10 plåster för 5 dagars behandling."

Bild lånad av Bodystar

Vinnare av bloggdesign!



Fransförlängnig

Bjuder på denna grymt snygga bild
Vad jag saknar min fransförlängning! Det var wunderful att slippa mascaran helatiden och ändå se ut som om man fixat fransarna i flera timmar :D
Måste göras igen!



Tävling hos Catwalkqueen


Var med och tävla du oxå!
Klicka här!

Vinnarna i utlottningen

Efter mycket räknande så kommer här de slutgiltiga vinnarna.

GRATTIS! GRATTIS GRATTIS!

ni som känner er träffade i att ni har vunnit. släng iväg ett mejl till [email protected] märkt "vinnare" så kommer vi fram till vilka bilder, texter och färg eran blogg ska gå i! :D

Här ser ni nummrerna som vann.


Välja vinnare.

Ska sätta mig och välja ut vinnarnai bloggdesign utlottningen nu. Trodde aldrig någonsin att den skulle bli sååå populär. 791 lotter (kommentarer) har jag att välja ut.
Så för att det ska bli så rättvist som möjligt och så att ingen tror att jag fuskar, så ska jag använda mig av Random.org där det finns ett program där man kan slumpa fram nummer. Så de 5 numrena jag får fram kommer vara de 5 vinnare som vinner varsin bloggdesign.

Lycka till nu allihopa!

Spice girls

Ligger och lyssnar på deras greates hits album och det känns som om det var igår jag satt med klasskamraterna och byte alla dessa kändis bilder på dom :)

Jag saknade endast någon bild i fotoalbumet när jag samlade, men så gick in på en rast och la det på hyllan och när jag kom in igen så var det snott :( gick bara i 2:an då och ingen ville någonsin berätta vem som tagit det, så fortfarande är mitt Spice Girls album ute på vift :(

Deras musik fungerar fortfarande, I like it!
http://i154.photobucket.com/albums/s275/desperatelyseeking/spice_girls_retro.jpg

Tillbaka!

Äntligen har jag fungerande internet igen!! :D
Sitter uppe i Hudik just nu, och internet här har inte velat fungera förens nu, suck. Bloggabstinens. Men nu är det upp and going! :D

Fast själv är jag inte alls lika kry, dragit på mig något virus antagligen. Ont i hela kroppen och varje rörelse känns som om man lyfter bly. Inge kul alls. Hoppas verkligen att det går över idag, för jag orkar inte vara här uppe och ligga sjuk hela veckan. USCH. Imorgon ska jag vara frisk. punkt slut, snart börjar matchen oxå. Tror ni Sverige vinner idag oxå?
Jag lär väl sitta och halvkolla på matchen. För jag förstår inte alls vad som är så kul med fotboll? En massa männsikor som alla springer efter samma boll ;D haha!

Har kommit fram till att jag kommer dra 5 vinnare av denna bloggdesign, den som vill får ha den klassika rosa färgen. Men vill man så får man byta :)
6 timmar nu innan utlottningen avslutas

Tävling.



Självklart är jag med och tävlar om dessa söta armband.
Var med du oxå! Klicka här.

More and more!

Bloggdesignen får bara mer och mer tävlanden! Gu vad kul! Fast börjar nästan få dåligt samvete för att det bara är en av alla dom (förtillfället 415) som kan vinna den. Kanske borde dra några fler vinnare och så får de som vinner välja färg på sin egen blogg? Då ser dom ju faktist inte alla likadana ut, men dom liknar varandra.
Vad säger ni om det?

Känns dock rätt coolt att man ligger snäppet under Kenza. Det trodde jag aldrig någonsin att jag lilla jag skulle göra. Känns som allt slit till slut faktist lönat sig :) Wiie!

Låten i Coca cola reklamen

Äntligen har jag kommit på vad låten i nya Coca cola light reklamen heter :D

Här har ni den:


Alphabeat - Fascination

Shit sheerlook!! :D

Åh herregud!!
Trodde aldrig att min blogg skulle hamna på mest aktiva listan, visst. Det är inte denna blogg som ligger där, utan det är min underblogg som innehåller bloggdesignen som är till utlottning. Det är den som ligger 4a på mest aktivlistan. Herregud! Jag är som i chock! :D
just nu är det 351 kommentarer som är med och tävlar. wunderful! :D:D

Gesällbrevet för frisör

Ska ta och fylla i lapparna för att förhoppnigsvis kunna göra min gesäll i oktober. Hopps verkligen på att jag klara det. Då har jag ett bevis på att jag är en riktig frisör. För gesällbrevet gäller i hela i Europa, så jag kan åka till vilket land som helst (typ?) och visa upp detta bevis som verkligen visar att jag kan mina grejer.

Har ingen salong för tillfället för jag är ju arbetslös. Men salogen jag varit på och haft min praktik dom senaste 2 åren låter mig använda deras salong för att öva mig inför provet. Så vare sig jag har jobb eller inte så har jag ett ställe att vara på :) Så det borde gå vägen :)

Känns inte som om oktober är så långt bort? Fast det är ca 4 månader kvar. Herregud så fort tiden går :/ !?!

SFF-logotyp

Bloggdesign till utlottning!



Klicka på bilden för att veta hur du kan bli den lyckliga vinnaren :D
KLICKA HÄR

Sommarlov

Godmorgon allihopa!

Rätt så tidig uppgång idag. Men inga som helst planer för dagen för min del i alla fall.. För jag har sommarlov. Det är konstigt, att jag inte har fattat ännu att jag inte ska tillbaka till skolan, känns fortfarande som om jag kommer sitta i det där klassrummet med alla tjejerna igen, men icke. Det kommer aldrig hända och den bilden kan jag inte släppa riktigt ännu, för det känns verkligen som om jag kommer sitta där igen om några veckor. Men icke.

Vad ska ni göra idag?

Bravo telefonen

Här om dagen när Henrik hade varit och handlat så ringde hans telefon, och han såg det enkla sättet att sätta sin lur mellan bravo tetran och örat. Så helt plötsligt fick han en Bravo telefon, en stor och klumpig sådan. Självklart var jag där och fotade den vackra skapelsen han gjort ;) :D

Djurplågeri

Hitta den här texten, bilderna och länken till protetstlistan hos Anna. KOM IGEN NU OCH STOPPA HONOM!

"Ibland undrar man hur människor är funtade. Blir så himla arg, förbannad. förskräckt, äcklad, orolig, sorgsen och massa mer när jag läser om "konstnären" Guillermo Vargas som ställde ut en hund som ett konststycke. Han band fast den i ett kort rep och lät den sitta där i flera dagar utan varken mat eller vatten. Besökare gick förbi och såg den lidande hunden i flera dagar tills den tillslut dog. Helt fruktansvärt. Hur kan man ens komma på en sådan hemsk sak?

Det blir värre. Han har blivit inbjuden att ha samma konstutsällning igen!!? Visual´Arts Biennial of Central Amercia` tycker hans djurplågeri är konst och han har bjudits in för att upprepa sitt fruktansvärda djurplågeri på utställning 2008. "

SNÄLLA HJÄLP TILL ATT STOPPA HONOM!

Det tar bara ett par sekunder att uttrycka din åsikt om djurplågaren. Skriv på protestlistan här!




O n s d a g

Idag har det typ inte hänt någonting, jag och Henrik sitter framför varsin dator och häckar. Men då blir det dagar som dessa, och lite extra för mig som har en ny dator :D Fick en bärbar i studentpresent! :D Me soo happy! Så nu är jag en riktig data nörd med min dator som förtillfället går under namnet "min bebis", jag vet.. Jag är knäpp ;D

Om ett tag ska jag traska ner till jobbet, skolaavslutning för någon skola, slappt och enkelt.
Efter jobbet blir det att traska hem till Anna för en tjejkväll. MYS!

Vädret ser inte så lovande ut :/



Jag kanske skulle ha utnyttjat det fina vädret som var ännu mer.
Någon som vet om det kommer bli bättre väder framöver?

Detta gottar jag i mig just nu.


T i s d a g

Sådära, nu sitter jag till rätta här med datorn i knät och tven på framför. En riktig nörd. USCH. Men ibland får man vara de :)

Kvällen kommer nog inte att vara direkt händelserik, jag och Henrik har köpt chips och vindruvor och jordgubbar. Så snart ska jag ta mig i kragen och gå ut i köket och fixa iordning en skål med jordgubbar och vindruvor. Kommer bli utsökt och rät så nyttigt. Klippte precis färdigt mamma oxå, egentligen borde hon färgas men tyvärr har jag inget sådant hemma så det får jag vänta med.

Sverige - Grekland om ca 40 minuter. Det är nästan ett halleluja moment att jag ens har koll på vilka som spelar. Jag som är så ointresserad av fotboll, men ikväll ska jag nog kolla. Eller det kommer få stå på i bakgrunden, för jag tänker stötta mitt land! ;D


Bästa köpet för denna sommar.


2008-06-05


På morgonen 07:30 på väg in till champange frukosten.

Im back now!

ÄNTLIGEN! nu är bloggen flyttad, och jag får äntligen blogga igen. Jag som haft värsta abstinensen det senaste dygnet för att jag inte kunna blogga. Men nu är jag här :D.

vart mycket nu den senaste tiden. Men nu till slut på det roliga och sommar lovet (eller arbetslöshetens?) tid har börjat. Har fortfarande inte förståt att jag tagit studenten. Känns fortfarande som om jag ska tillbaka till skolan någon vacker dag. Men icke, jag är frsiör nu och kan börja jobba. Känns nästan läskigt att jag nu sitter här och kan berätta för folk att jag är frisör. Jag har utbildat mig i 3 år och nu är dagen här. Har nog inte smällt det hela ännu.
Kommer ett inlägg senare om den underbara dagen vid namn studenten! :D

Frisören svarar.

hejsan
vet du om redkens produkter är bra?
jag har inte slitet hr men jag försöker spara ut det så det ska bli långt.
gör det något då om man använder produkter med mycket återfuktning och repair serier.?
sen undrar jag om du vet något om schkopf seah blossom bath en npackning för färgat hår.
funderar på den.

Svar:
Om jag ska vara helt ärlig så har jag aldrig använt mig av redkens produkter. Bara hört att dom ska vara bra. Men jag själv har ingen erfarenhet av dem.
Men återfuktning och repair serier är riktigt bra för håret. För fukt är det som många saknar i sitt hår. Så det gör under för håret. Så det ska du verkligen köra på. Jag är helt frälst i L'Oréal Hairmix Supreme Smooth och även Absolute repair serien.
Tyvärr har jag inget bra svar på den sista produkten heller, då den är helt främande för mig men att L'Oréal proffesional även här har en bra inpackning för färgat hår som heter Vitamno color.
Hoppas att svaren hjälpte lite iaf :)
http://www.ronk-hairdesign-haircare.com/tn_L_vitamino_masque.jpgThe image ?http://shop.cobahair.co.uk/images/hairmixsupremesmooth.jpg? cannot be displayed, because it contains errors.