På väg hem till mig



Tog tag i mig själv och beställde dessa två ting från Ginatricots hemsida. Får se nu hur bra deras service är över internet.
Jeansleggingsarna har jag velat ha riktigt länge, och igår droppade lönen in på kontot. Så det var bara ett måste ;P
Jag som fått för mig att dom var slut överallt och därför beställde från hemsidan. Såg idag inne i stan innan bion att det fanns hur många som helst på deras ställ och dom såg rätt små ut i storlekarna orkade inte ställa mig och testa. Så jag hoppa verkligen stt M passar mig. Men det får jag veta helt och hållet i veckan när det dimper ner i brevlådan :)

Någon av er som kan säga hur dom är i storlekarna?


Kommentera här;
Postat av: Mai

Hej Sussie! Jag som är en XS fick knappt på mig dom i stl XS. Det var som att sätta på sig... ett andra hud eller nåt. Så jävla tajt var det. Skitjobbigt också :p Men M är ganska normal i sin storlek ändå hoppas vi.

2009-02-15 @ 10:05:37
Blogg: http://maisans.blogg.se/
Postat av: Mindy

Snygg tröja...Ha en skön söndag..

2009-02-15 @ 17:05:34
Blogg: http://blondis81.blogg.se/
Postat av: Milla

dom är verkligen små asså, ^^ som tur var drog jag till med S fast jag har typ XS på vanliga leggings. och S på såna jag inte vill ha slimmade, dessa blev slimmades så XS hade nog aldrig gått ^^

2009-02-15 @ 23:06:27
Blogg: http://camillafamme.se
Postat av: jessica

M passar mig och jag e gravid :P haha dom kommer passa dig! dom e väldigt strechiga. fast jag får nog inte på dom länge till haha! :p

2009-02-20 @ 14:55:58
Blogg: http://jlethin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0