Snart börjar jag plugga igen! :D

Tror ni att jag har lyckats plocka ihop mina kläder?
Antar att alla som känner mig svarade rätt ;D Så lat som jag är..

Fixade mitt hår istället inför morgondagen. Då det står jobb på schemat, bara 1 vecka kvar på salongen imorgon dessutom. För sen börjar nagelspecialist utbildnignen. Jag längtar så sjukt mycket efter den dagen då jag börjar plugga till det.
Känns lite konstigt att jag gått i minst ett halvår nu och tänkt på att jag ska plugga till det. Sen anmält mig och betalat för mig och nu står jag bara några dagar ifrån att börja lära mig. Det känns så himla kul.
Ska se till att jag verkligen skriva ner om min utbildning här, så att jag kan se tillbaka på det jag lärde mig. Dessutom se till att jag fotar allt jag gör så gott det går, så jag kan kolla tillbaka på mina "mästerverk" ;D haha!
Undrar hur många nagelbitar det är som egentligen börjar hålla på med naglar, jag är en iaf ;D
Men det hoppas jag försvinner nu när man lär sig hur man ska göra "på riktigt" :)

Jag hoppas verkligen att ubildningen ger mig det jag hoppas på.
Jag har en liten dröm om att kanske tillochmed tävla i naglar om jag blir duktig :)

Känner nästan som om jag kan vara mer kreativ där än med ex. frisyrer inom frisörbranschen. Inte för att jag säger att jag är dålig, men polleten på den fronten har inte riktigt ramlat ner ännu om man säger så. I allt annat får jag mig inspiration till, men just hur man ska göra uppsättningar och likande faller inte lika lätt.
Men blev ju trots allt Godkänd på Gesällen på både min Långhårsuppsättning och Kortafton :) Så så dålig är jag nog inte. Bara att jag måste hitta den rätt inspirationen och se till att polleten ramlar ner en gång för alla!

Kommentera här;
Postat av: Anna Rosendahl

grym layout på bloggen!

2009-01-08 @ 22:53:19
Blogg: http://annarosendahls.blogg.se/
Postat av: Catty

grattis till gesällen :)

2009-01-09 @ 08:13:55
Blogg: http://catty.blogg.se/
Postat av: Sanna

Grattis till Gesällen sötnos :) Åhh fan vad kul att du börjar med det nu, jag vill vill vill med, jag börjr plugga på måndag jag, fast bara tråkiga ämnen, men ändå :P Puss puss

2009-01-09 @ 13:14:02
Blogg: http://sjoquist.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0