Skönhetstävlingar för barn

Godkväller! :)

Sitter och tittar på någon dokumentär på kanal 5 om barn som är med i skönhetstävlingar i USA.
Det är verkligen uppklädda som dockor när dom står där på scenen.
Jag kan förstå till en viss del att det är kul. Men å andra sidan så verkar det som om en del av barnen aldrig får vara barn och mammorna kämpar nästan hårdare än barnen själva i tävlingarna.
Skulle nog aldrig kunna vara med i något sådant med mina barn i framtiden. Men sen är det ju inte alls samma grej här i Sverige, finns det ens? Så hade man levt i Usa så är det väl mer vardagsmat än här.. och då hade kanske ens syn på hela den grejen varit annorlunda?

http://jennymaria.webblogg.se/images/2008/swan_brooner_5_12571768.jpg
Vad tycker du om skönhetstävlingar för barn?

Kommentera här;
Postat av: Jasmine

Åh, tack så mycket!:) Duu, ja menar hur gör man så profilbilden hamnar under headern och blir lite mer avlång, och så de inte sticker ut såå fult på kanterna från textytan? Vill liksom dra in menyn lite, så profilbilden hamnar under. om du inte hinner hjälpa mig, så förstår jag... vet du nån stans man kan lära sig då? Tack så jättemycket iallafall! Uppskattar de verkligen =)

2009-01-07 @ 21:53:04
Blogg: http://luxuriously.blogg.se/
Postat av: Jasmine

Hmm, jo de är sant men vet du nått ställe man kan lära sig mer om textytan o så? så ja kan dra in menyn lite och förminska textytan så att headern framhävs bättre. är så fult när textytan är större ;) haha

2009-01-07 @ 21:56:08
Blogg: http://luxuriously.blogg.se/
Postat av: Jasmine

Ah okej, får försöka mig fram, hopaps bara ja inte förstör nått (6) hahah, taaack så mycket iallafall! :D:D Ha de bra =)

2009-01-07 @ 22:02:23
Blogg: http://luxuriously.blogg.se/
Postat av: Camilla

Jaha...nej det kanske inte funkar då, iaf inte på din gamla salong! Jaaa det är klart jag e din stammis, det sa ju redan samma dag ;)

Men får du klippa mig där då??



Kram

2009-01-07 @ 22:49:15
Blogg: http://sparran.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0