Svar på frågestunden

Fråga:
Berätta lite fakta om dig själv.

Svar:

Jag heter Susanne men kallas för det mesta för  Sussie. Är 20 år gammal. Blev klar frisör våren 2008 och jobbade under hela hösten fram tills nu i januari som frisör. För just nu håller jag på att utbilda mig till nagelspecialist dessutom.
Jag bor ute i Täby norr om stockholm tillsammans med min familj.
Jobbar just nu parallelt med skolan som vaktmästare i en av kyrkorna här ute.

Ååh.. är så dålig på att berätta sånt här! :P Är det något mer specifikt du vill veta så får du fråga igen! :)

Fråga:
vilken är den BÄSTA plattång du använder i jobbet?
dom flesta jag har testat håller halva dagen sedan lockar mitt hår sig igen.

Svar:

Jag älskar plattänger av märket GAMA. Dom är enligt mig riktigt bra.
Men min fråga till dig då, använder du någon produkt i håret innan du plattar?. Då man ALLTID måste ha en värmeskyddande produkt i håret, då en vanlig plattång blir uppimot 200 grader. Dessutom så brukar dom flesta värmeprodukterna se till så att håret inte blir rakt under dagen. Så jag tror nog att det är det du ska satsa på. En riktigt bra värmeskyddande produkt.

Fråga:
hur gör man så håret ser glansigt ut hela dagen ?

Svar:

Produkter, och åter produkter. Specillt nu på vintern så behöver nästan varenda människa en produkt som innehåller en massa fukt.
För när vi går in och ut, från varmluft till kalluft osv. så tar håret stryck. För det är inte alls samma sak på sommaren. Men nu på vintern så blir det flygigt och glanslöst.
Jag använder själv alltid L'Oréal professionel Hairmix Supreme smooth för det problemet, produkten luktar supergott och den är verkligen guld värd i ett hår som känns torrt/livlöst/flygigt. Det finns även en hel del andra produkter i deras serie HairMix.

Men vill du ha ännu mera glans, så använder du dig bara utav en glansspray.
L'Oréal professionnel har två olika glanssprayer. Den första är crystal gloss, som bara ger glans och sprayas i håret när det är färdig stylat. Den andra är Gloss control som även ger en del stadga och kan användas som hårspray/glansspray.
http://www.fountaincosmetics.com.au/UploadFiles/ThumbnailImage/loreal_GlossControl_th.jpghttp://img2.timeinc.net/instyleuk/images/2007/HotBuys/LOrealCrystalGloss_150.jpg

Kommentera här;
Postat av: Sanna

hahah jaaa, märk och väldigt kort hårig :P Dock är jag nog en blondin i hjärtat men tack hihi. Bli alltid sugen sådär en gång om året att färga håret mörkt.

2009-02-05 @ 22:32:50
Blogg: http://sjoquist.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0