Onsdag

Vilken dag jag haft.. Vaknade upp med världens nackspärr. Har inte kunnat röra på huvudet på hela dagen. Ställde in min körlektion imorgon dessutom. Då jag inte har någon aning om det här skulle släppa. Kan inte vara någon trafikfara, speciellt inte på en körlektion :p.
Börjar dock bli bättre, men man vet ju aldrig.
http://3.bp.blogspot.com/_kvSGECKFrbE/SHMSOFeBQGI/AAAAAAAABv8/c1xOjejrebc/s400/nacksparr.jpg

Ska iaf in till salongen nu och träna på att föna vågor, och jag hoppas att det går bra. :) Ska oxå se till så att jag inte glömmer mina saxar denna gång, så att jag kan jobba ordentligt i helgen. :)

Kommentera här;
Postat av: keit

sv: Taaack söta Sussie :-) Kul att du också jobbar med naglar. Alltid kul att träffa på likasinnade. Jag kan ej förklara riktigt hur jag gör utan det bara kommer. Man skapar efter sina fantasier. Sen kan man ju självklart gå olika dekor kurser. Vem vet kan kanske erbjuda det i framtiden :-)

2009-04-01 @ 21:46:19
Blogg: http://vackranaglaristhlm.blogg.se/
Postat av: Erika

sv: jo precis :)



För tillfället jobbar jag inte på någon salong. Har jobbat tidigare som frisör på ett SPA på ett hotell i Åre, men det var bara en vikarietjänst. Jag vill gärna försöka få en anställning, men tider som dessa är det lite svårt att få tag i något jobb här i närheten. Men men, det ordnar väl sig så småningom. :) Är sugen på att utbilda mig till makeup artist, hudterapeut, eller nagelteknolog. Vore kul att ha något som man kan kombinera ihop med frisöryrket. Får väl se hur det bli med det.

2009-04-01 @ 22:00:15
Blogg: http://xerikax.blogg.se/
Postat av: keit

sv: Jepps jobbar mest med gele eftrson jag tycker att det är mer skonsamt. Hade själv akryl i 7 år innan jag bytte samt utbildade mig. Glitter kan man blanda i både gel eller strö på direlt det beror på vad för slags dekor man gör :-)

2009-04-01 @ 23:13:54
Blogg: http://vackranaglaristhlm.blogg.se/
Postat av: Sandra

Ses snart ? =)

2009-04-02 @ 12:03:23
Blogg: http://snuttaan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0