Fredag

Godkävll mina söta grodor! :)

Jag är på så himla bra humör idag, bli typ alltid på jätte bra humör då jag jobbat på salongen.
Förstår inte varför, jag blir pratglad och allt.. Tycker nästan att det borde bli tvärtom, då man är så social när man jobbar så att det nästan blir för mycket prat och ett leende på läpparna. Men det blir det inte på mig, utan jag blir bara ännu mer pratglad. Fast någon dag kanske det vänder?

Lunchade med mamma idag. Var rätt komiskt.. För hon ska alltid kolla in på salongen på fredagarna då hon själv lunchar i centrum för att se om jag kanske vill äta med henne. Oftast ser jag henne inte då jag antagligen står med kund just då och går inte på lunch förens vid två tiden. Medans hon går på lunch redan vid 12 tiden.
Men idag vart jag ombed att gå tidigare, och vem stöter jag på precis utanför salongen? Jo mammi som tog sin vanliga tur förbi för att kika in och se om jag kanske hade lunch.. ;D Mammi är så söt! :)

Denna kväll har jag inte gjort mycke alls, gosat lite med H och pratat och kramat på varande. Men mycket mer produktiv har jag inte varit, och snart ska jag hoppa till sängs. För jag börjar 9:00 imorgon och jobbar på till 17:00. Ska sedan hem för att fixa mig lite och sedan är det fyra rätters middag som gäller här hemma imorgon då en familj till familjen kommer på middag. Kommer bli riktigt trevligt! och jag är grymt nyfiken på vad det är för fyra rätters middag som mammi&pappi ska göra.. Det ska tydligen gå i ett italienskt tema. MUMA!
http://home.swipnet.se/mediamike/jacob/italienskaflaggan.jpg

Kommentera här;
Postat av: emelie

svar: Tack så mycket, roligt att du gillade den! Den är verkligen grymt snygg och kan användas både till vardags och till fest ;)

God natt <3

2008-10-25 @ 00:19:35
Blogg: http://emeliesplace.blogg.se/
Postat av: Evelina

Tusen tack Sussie! Jag fixade det galant, bra att du sa till mig att göra det själv, nu vet jag ju hur man ändrr text helt med :) Du är underbar! puss

2008-10-25 @ 11:42:43
Blogg: http://evelinacarlsson.blogg.se/
Postat av: Lina

sv: jag gör dom bilderna på en jättebra hemsida www.picnik.com , gå in där (:

2008-10-25 @ 21:24:05
Blogg: http://gustafssonlina.blogg.se/
Postat av: Sanna

Åhh jag älskar sådana där familje middagar, alltid god mat å massa mys.

2008-10-26 @ 15:31:39
Blogg: http://sjoquist.blogg.se/
Postat av: J

Ge mig ditt mobilnummer, för hör och häpnad så äger jag inte ditt så tycker jag att vi bokar in att ses nån dag.

2008-10-26 @ 20:39:27
Blogg: http://covet.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0