The Kingdom.

Har sprungit runt i Henriks hus och letat efter en USB sladd till min kamera. Har hittat att dom har en kamera som har en likadan usb ingång som min. Så någonstans ska det finnas. Hittar till och med en laddare till mitt kamera batteri, men ingen sladd. Jobbigt värre.
Känns fel att rota runt för mycket i lådorna, känner mig som en inbrotts tjuv ;P haha!
Jag vill ha mina bilder!!! :p

Henrik och jag kollade på film förrut, The kingdom. Den var väl helt okej. Vet dock inte om den var sann eller om den var påhittad? Handlade om Sudan och självmordsbombare typ. Hängde inte riktigt med överallt.

Vad har ni sötnosar gjort ikväll?

Kommentera här;
Postat av: s

Klart du ska ta betalt för det. Folk skickar in beställningar till dig och tar upp din tid och du hjälper dem:) Sen tycker jag att det är fiffigt att du har små utlottningar då och då. Nej jag tycker färgen är så tråkig på min vill ha lite mer utstickande. Den ska liksom synas ordetmtligt.

Kram

2008-05-03 @ 09:34:49
Blogg: http://frifot.blogg.se
Postat av: Viktor

Hej!

Kan inte du ge mig något tips på hur jag kan ändra min design, kunskapen finns men fantasin räcker inte riktigt till! :(

2008-05-03 @ 11:31:51
Blogg: http://calmen.blogg.se
Postat av: s

tack, men jag tycker den är så tråkig, man lägger inte märke till den. Jag vill ha en annan färg där blogginläggen visas.

2008-05-03 @ 12:48:49
Blogg: http://frifot.blogg.se
Postat av: alexandra

jag tycker om the kingdom! :)

2008-05-03 @ 14:02:47
Blogg: http://norrlandsflickaan.blogg.se
Postat av: Cecilia

Svar: Jag ber så hemskt mycket om ursäkt för att jag inte har skickat bilderna. Har haft fullt upp denna vecka och nu är jag inte hemma men jag skickar bilderna till dig imorgon eventuellt på måndag!

2008-05-03 @ 18:09:02
Blogg: http://glamourofsweden.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0