Onsdag

Ligger här på hotell rummet och mer eller mindre väntar på att klockan ska bli strax innan tolv, en hel timme dit (engelsktid). För då måste jag checka ut från detta hotell. Då vi åker ner till farmor och farfar ikväll och spenderar denna natt hos dem.
Så under de ca 5 timmarna som jag är hemlös, medans pappa är på kurs tänkte jag ta mig ner på stan och 5 timmar där är mer än lagom.
Ska kolla igenom Primark en sista gång. Har några saker som ska inhandlas där, bla tyg skor. Fanns hur mycket http://www.pro.se/PageFiles/10245/julgran-2.jpgtygskor som helst för endast 3 pund = 40kr(?!?) Så minst ett par sådan ska med hem. Sen fanns det UGG kopior dessutom.. Ska kolla lite närmare på dem, och dom kosta endast 6 pund.. Sjuka priser. Sen är det väl bara att se vilken kvalite grejerna håller. :)

Ska ta en liten julklapps runda dessutom, hittar jag inget så får jag ta det i Sverige istället. Har endast söndag på mig i såna fall, då jag jobbar fre-lör och sedan mån-ons. Japp jag jobbar som frisör på självaste julafton.


Hur många tror ni kommer och klipper sig mellan 10-14 på självaste julafton?

Kommentera här;
Postat av: niki

hehe nej det var det inte, var inomhus hela kvällen så =)

2008-12-17 @ 14:24:23
Blogg: http://niczue.blogg.se/
Postat av: Lovisa

Synd att du har slutat med design-kalendern... Hoppades på att vinna.

2008-12-17 @ 20:43:24
Blogg: http://coolabananer.blogg.se/
Postat av: Josephine

Hej, tack för din kommentar! :)

Det är den gravade laxen man skall undvika som gravid, även om vissa säger att det inte är så farligt som det påstås. Men bättre ta det säkra före det osäkra liksom. :)

Nu ska jag kika vidare i din blogg!

Kram / J

2008-12-17 @ 22:10:26
Blogg: http://mypregnancy.blogg.se/
Postat av: Josephine

Tack så mycket!! :)

2008-12-17 @ 23:41:10
Blogg: http://mypregnancy.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0