O n s d a g

Hej alla söta!

Tagit lite längre tid idag att uppdatera än andra dagar.
Har blivit världens sjusovare de senaste dagarna? Kan gå och lägga mig vid 1-2 på natten och sover ända fram till 12tiden på dagen. Förstår inte alls hur det går ihop, sover närmare 12 timmar per natt. Fast å andra sidan, min kropp kanske behöver just det för tillfället.

Gårdagens middag var riktigt trevlig, det var en fin resturang. Vi brukar oftas gå ut och äta Sukijaki vid födelsedagar, för det är inte så enkelt att göra det hemma. Behövs väldigt mycket förberedeslse osv. Men på resturangen som vi var på igår, dom hade bara gjort en vanlig buljong(det är självsåsen som har en specille smak i sukijaki) som man la ner allt i. För man tillagar maten själv på sitt bord.. det blir foundue liknade. Så det var lite surt, men efter att vi sagt till så vart det helt klart bättre. Men inte alls så gott som vissa andra resturanger har det. Men gott var det. En trevlig middag med familjen helt enkelt.

Nu ikväll vet jag inte alls vad som händer. Vill hitta på något, men alla jobbar eller har annat planerat. Så antaligen blir det att sitta hemma och sega om ingen hör av sig :P

Vad gör ni ikväll?

Kommentera här;

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0